- Otrzymane podziękowania: 13
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #393294 przez Asik
HEjkooo
a ja się zakochałam niecały miesiuac po rozwodzie , ale prawie dwa lata od rozpoczęcia batalii o odzyskanie wolności to była taka miłośc od pierwszego zerknięcia i jest nam dalej super zresztą kiedys to opisywałam
Gosiakuu Lacraa co tam ??? macie ciepło czy prze**** gorąco? bo u mnie to kuffaaa jak która chce się tłuszczu zbdnego pozbyć to jest w sam raz. sam się wytopi a ja w ten upał @ dostałam, wprawdzie nie przeszkadza mi bo to nie te czasy ze sie zapierdziela z czyms tam między nogami heheh ale M wraca i wiadomo...
Sasetko a co się zmieniło ?? bo przecież się o dzidziusia staraliście , zakochana w męzu byłaś...szok.... tak szybko sie odkochać ... a rozwodu to tak szybko nie dostaniecie bo musi minąć spoooro czasu od rozpadu pożycia , a wyście się starali o dziecko....
a ja się zakochałam niecały miesiuac po rozwodzie , ale prawie dwa lata od rozpoczęcia batalii o odzyskanie wolności to była taka miłośc od pierwszego zerknięcia i jest nam dalej super zresztą kiedys to opisywałam
Gosiakuu Lacraa co tam ??? macie ciepło czy prze**** gorąco? bo u mnie to kuffaaa jak która chce się tłuszczu zbdnego pozbyć to jest w sam raz. sam się wytopi a ja w ten upał @ dostałam, wprawdzie nie przeszkadza mi bo to nie te czasy ze sie zapierdziela z czyms tam między nogami heheh ale M wraca i wiadomo...
Sasetko a co się zmieniło ?? bo przecież się o dzidziusia staraliście , zakochana w męzu byłaś...szok.... tak szybko sie odkochać ... a rozwodu to tak szybko nie dostaniecie bo musi minąć spoooro czasu od rozpadu pożycia , a wyście się starali o dziecko....
Ostatnio zmieniany: 12 lata 6 miesiąc temu przez Asik.
Temat został zablokowany.
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #393317 przez Asik
ooooooooooooooooooooooooooooooo juz chyba pdesłałaś !!! wiejeeeee i sie chmurzyc zaczynaaa ciemne chmurzyska nadciągają
i grzmiiiii .... idzie burzaaa ,,,,
i grzmiiiii .... idzie burzaaa ,,,,
Ostatnio zmieniany: 12 lata 6 miesiąc temu przez Asik.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 6 miesiąc temu #393327 przez Asik
Gosiaku ja tam slońca nie lubie bo w głowie mi się kręci i nie wyleżę dłużej niż 15 min i dlatego solar od czasu do czasu praktykuję wiem wiemm,, niezdrowe... no ale jakbym kipła na słońcu to co? wiatrak u mnie sie kręci ale mieli to wstretne ciepłe powitrze i niewiele daje...
oooo grzmi coraz głosniej i wieje coraz mocniej
oooo grzmi coraz głosniej i wieje coraz mocniej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
12 lata 6 miesiąc temu #393333 przez gosiak
Asik ja specjalnie też nie lubię leżeć plackiem na słońcu, opaliłam się na materacyku na wodzie, nawet nie czułam tego że tak mnie złapało dopiero wieczorem po kąpieli zczaiłam że się sczaskałam a teraz cierpię no ale cóż najgorsze już za mną bo przynajmniej ciuchy mi już nie przeszkadzają
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
12 lata 6 miesiąc temu #393342 przez Mirella
Dave ale masz wyczucie właśnie tu zajrzałam ja już w domku ale ledwo żywa i ogólnie nieszczególna, pokroić nie pokroili, kazali zaszczepić i wtedy. Jak odzyskam siły to się odezwę porządniej, buziale dla Wszystkich, a te burze z gradem to sobie możecie pozabierać, internet się od tego psuje, wrrrr
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej