- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ''Zajmuje Całe Serce Mamusi '' 22.02.2011
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #394992 przez sylwka727
Sylka dziekuję kochana jesteś
Justyna oczywiście że się wybieram zaraz w poniedziałek była akcja-reanimacja i juz pojutrze mam wizytę załatwioną u bardzo dobrej ginki w sumie dalej nie wierzę że wybieram się do ginki a nie do gina bo zawsze wolałam do ginów chodzić
Chodzę taka nabuzowana i szczęśliwa że aż płaczę ale nie wiem w jakim celu , płaczliwośc jak w pierwszej ciąży:) Jak w niedzielę zobaczyłam bladziuchną kreseczkę to też się rozpłakałam a mąż mnie przytulał piękne to było
Justyna oczywiście że się wybieram zaraz w poniedziałek była akcja-reanimacja i juz pojutrze mam wizytę załatwioną u bardzo dobrej ginki w sumie dalej nie wierzę że wybieram się do ginki a nie do gina bo zawsze wolałam do ginów chodzić
Chodzę taka nabuzowana i szczęśliwa że aż płaczę ale nie wiem w jakim celu , płaczliwośc jak w pierwszej ciąży:) Jak w niedzielę zobaczyłam bladziuchną kreseczkę to też się rozpłakałam a mąż mnie przytulał piękne to było
Ostatnio zmieniany: 12 lata 5 miesiąc temu przez sylwka727.
Temat został zablokowany.
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ''Zajmuje Całe Serce Mamusi '' 22.02.2011
Mniej Więcej
12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #395010 przez justyna84
Sylwka ja jak szlam pierwszy raz do ginke to chcialam kobiete i jak juz do niej trafilam to nie dosc ze byla niemila to jej badania nie nalezaly do przyjemnych . Teraz wybieram tylko meszczyzn bo zdecydowanie sa delikatni i juz sie ich nie wstydze
Ostatnio zmieniany: 12 lata 5 miesiąc temu przez justyna84.
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #395060 przez sylka
Musisz roztrzepać jajko (całe) z odrobina mleka i posmarować wierzch bułeczek a następnie posypać kruszonką przed włożeniem do piekarnika Wtedy będa miały taka brązową sliska i błyszczącą skórkę z kruszonką
Ostatnio zmieniany: 12 lata 5 miesiąc temu przez sylka.
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
12 lata 5 miesiąc temu #395118 przez Mirella
kurcze no same widzicie że ze mną do kitu, nawet mi do głowy nie przyszło że przepowiedzieć trzeba ja bym się ku dziewczynce skłaniała, podobnie jak sylka, ale głowy za to nie dam, bo to takie przypomniane wróżenie to może nie być miarodajne.
Sylka, nerki to pól biedy, ja mam kamienie w woreczku żółciowym, wyobrażasz sobie co by było jakby mi dziecko przykopało w ten woreczek? albo kopało reguralnie???? już nie mówię jakby przygniotło na parę miesięcy.... niby przy Duśce te kamienie tez były (tak mi sie wydaje przynajmniej bo nikt tego nie zdiagnozował) ale wtedy jeszcze nie miewałam takich ataków no i jakoś poszło...
Sylka, nerki to pól biedy, ja mam kamienie w woreczku żółciowym, wyobrażasz sobie co by było jakby mi dziecko przykopało w ten woreczek? albo kopało reguralnie???? już nie mówię jakby przygniotło na parę miesięcy.... niby przy Duśce te kamienie tez były (tak mi sie wydaje przynajmniej bo nikt tego nie zdiagnozował) ale wtedy jeszcze nie miewałam takich ataków no i jakoś poszło...
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #395163 przez sylka
Myślałam że masz w nerkach. Na woreczku moja mama miała i tak jak ty musiała sie zaszczepić przeciw WZW i czekała a tu przed operacją okazało się że kamienie zniknęły, wyparowały i po dzień dzisiejszy nie ma Życzę aby i Ci tak wyparowały Po operacji nie ożna nic dzwigać a ona opiekowała się dziadkiem po wylewie (przez niego nie chodził) i martwiła się jak ona się ni zajmie.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 5 miesiąc temu przez sylka.
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej