- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- JustynaZuzanna
- Wylogowany
- rozmowna
- każdego dnia walcze bym jutro mogła znowu walczyć
Mniej Więcej
12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #396964 przez JustynaZuzanna
Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu
Dla mnie to piątek 13stego raczej jest szczęsliwy ja mam na odwrót.. tak gdzie wszystcy pecha łapią ja mam szczeście
Chociaż tak jak i Mirella też dzisiaj się lenie
Ja obstawiam, że Sylwia będzie miała ciulećkę już to mówiłam zanim zaciążyła Ale się ciesze kochana że maleństwo rośnie :*
A odnośnie mojego zdjęcia to jest fotka moich guzków ;/
Chociaż tak jak i Mirella też dzisiaj się lenie
Ja obstawiam, że Sylwia będzie miała ciulećkę już to mówiłam zanim zaciążyła Ale się ciesze kochana że maleństwo rośnie :*
A odnośnie mojego zdjęcia to jest fotka moich guzków ;/
Ostatnio zmieniany: 12 lata 5 miesiąc temu przez JustynaZuzanna.
Temat został zablokowany.
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
12 lata 5 miesiąc temu #396978 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Hej dziewuszki!
Sylwka Jeszcze raz GRATKI i aż słyszę jak krzyczysz z radości Trzymam kciuki kochana!!!
Aguska Ja tak miałam w pierwszym cyklu jak tu do Was dołączyłam, plamienia od 20 dc, robiłam nawet progesteron w następnym cylku bo podejrzewałam niedomoge lutealną. Ale wyszło wszystko ok... A za 2 cykle byłam w ciąży:), krótkiej bo krótkiej ale to inna historia. Pytałam o to ginka ale tylko wzruszył ramionami, ze hormony mogą czasem zaszaleć i tyle...
Mirelka Kuruj sie, kuruj i leniuchuj ile wlezie
Justynka A ja myśle ze ty powinnaś sobie jakieś studia znowu wymyśleć Trzymam kciukory za fasolindę niezmiennie
Moje dziecko się wakacjuje, a my z mężem sami siedzimy w domku, no ale już za 3 tygodnie cały tydzień razem :)Pozdrawiam wszystkie i życzę szybkiego wakacyjnego fasolkowania. Ja z Wiki zaszłam właśnie w Wakacje
Sylwka Jeszcze raz GRATKI i aż słyszę jak krzyczysz z radości Trzymam kciuki kochana!!!
Aguska Ja tak miałam w pierwszym cyklu jak tu do Was dołączyłam, plamienia od 20 dc, robiłam nawet progesteron w następnym cylku bo podejrzewałam niedomoge lutealną. Ale wyszło wszystko ok... A za 2 cykle byłam w ciąży:), krótkiej bo krótkiej ale to inna historia. Pytałam o to ginka ale tylko wzruszył ramionami, ze hormony mogą czasem zaszaleć i tyle...
Mirelka Kuruj sie, kuruj i leniuchuj ile wlezie
Justynka A ja myśle ze ty powinnaś sobie jakieś studia znowu wymyśleć Trzymam kciukory za fasolindę niezmiennie
Moje dziecko się wakacjuje, a my z mężem sami siedzimy w domku, no ale już za 3 tygodnie cały tydzień razem :)Pozdrawiam wszystkie i życzę szybkiego wakacyjnego fasolkowania. Ja z Wiki zaszłam właśnie w Wakacje
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 5 miesiąc temu #397045 przez sylwka727
Marta dziękuję ta istotka pod moim sercem jest ogromnie wyczekiwana chciałabym mieć ją już przy sobie ale niech sobie jeszcze spokojnie 8 miesięcy siedzi w brzuszku my poczekamy
Aguska dzięki i trzymam kciuki za twoje szybkie zafasolkowanie
Mirella to już wiem dlaczego mi Alfa zrobiła przed sklepem psikusa
Justyna jestem ogromnie ciekawa jaka będzie płeć dzidziusia najważniejsze żeby się ładnie rozwijało
Emka a ja jeszcze raz dziękuję jestem tak przeogromnie szczęśliwa i mam tyle energii że mogłabym góry przenosić chodź w moim stanie jest to nie zalecane
Aguska dzięki i trzymam kciuki za twoje szybkie zafasolkowanie
Mirella to już wiem dlaczego mi Alfa zrobiła przed sklepem psikusa
Justyna jestem ogromnie ciekawa jaka będzie płeć dzidziusia najważniejsze żeby się ładnie rozwijało
Emka a ja jeszcze raz dziękuję jestem tak przeogromnie szczęśliwa i mam tyle energii że mogłabym góry przenosić chodź w moim stanie jest to nie zalecane
- Aguska23
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nie rezygnuj z marzeń!
Mniej Więcej
12 lata 5 miesiąc temu #397050 przez Aguska23
Emka u mnie co chwilę coś szaleje ;p ale czegoś takiego to ja jeszcze nie miałam. Jeżeli już to baaardzo długie cykle raczej. Troszkę zła jestem bo nie wiedziałam co to jest i przez to nie zaczęłam brać clo..więc muszę czekać na kolejny okres wrr
Dziś jakoś ogólnie mi źle, trochę mi się w głowie kręci. Jeszcze dziś od męża usłyszałam, że ostatnio mówię tylko o miesiączkach i dzieciach. Powiedziałam mu, że gdyby musiał chodzić do lekarza to by tak nie mówił, a on mi na to, że żebym była zdrowa to bym nie musiała chodzić
Normalnie płakać mi się chce. To wszystko jest jakieś trudne dla mnie do zrozumienia.
Dziś jakoś ogólnie mi źle, trochę mi się w głowie kręci. Jeszcze dziś od męża usłyszałam, że ostatnio mówię tylko o miesiączkach i dzieciach. Powiedziałam mu, że gdyby musiał chodzić do lekarza to by tak nie mówił, a on mi na to, że żebym była zdrowa to bym nie musiała chodzić
Normalnie płakać mi się chce. To wszystko jest jakieś trudne dla mnie do zrozumienia.
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ''Zajmuje Całe Serce Mamusi '' 22.02.2011
Mniej Więcej
12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #397062 przez justyna84
Aguska moze twojego M to wszystko przeroslo i juz ma pelna glowe faceci tacy sa. Kobieta bardziej przywiazuje sie do pewnych rzeczy niz mezczyzna dlatego mi sie wydaje ze powinnas wyluzowac , chyba ze nei mam racji to przepraszam
Ostatnio zmieniany: 12 lata 5 miesiąc temu przez justyna84.
- JustynaZuzanna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 5 miesiąc temu #397073 przez JustynaZuzanna
Aguśka podpisuje się pod moją imiennieczką, mogło to Twojego eMka przerosnąć. Wiem co mówie bo my już tyle lat....
Sylwuśka będzie śliczna zdrowiutka i przez wszystkich mega kochana dziewczynka.
Emka no ide na kolejny kierunek jakby się dało tak że po tylu latach od matury zrobić tylko dotakowo biologię i chemię to bym na medycyne startowała. A że nie stety musiałabym całą maturę robić od nowa (masakraaaaa) to idę tylko na fizjoterapię
Sylwuśka będzie śliczna zdrowiutka i przez wszystkich mega kochana dziewczynka.
Emka no ide na kolejny kierunek jakby się dało tak że po tylu latach od matury zrobić tylko dotakowo biologię i chemię to bym na medycyne startowała. A że nie stety musiałabym całą maturę robić od nowa (masakraaaaa) to idę tylko na fizjoterapię
- Aguska23
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nie rezygnuj z marzeń!
Mniej Więcej
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Aguska23
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nie rezygnuj z marzeń!
Mniej Więcej
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #397111 przez emka
Aguska A jak długo sie staracie? bo pół roku to faktycznie niedługo, ale wiem jak moze wkurzać jak nie wychodzi... Mi 4 miesiace się dłużyły strasznie i ta nadzieja za każdym razem... No i sex bez spontanu... Męczące strasznie. Faktycznie fajnie wyluzować i dać fasolce wolną rękę jak to ładnie ktoś napisał, tylko to sie łatwo gada trudniej robi Ale ja życzę Wam powodzenia! Wiem ze ten kto tu dużo stęka i narzeka ze ma już dosć, to za chwilkę fasolkuje, czytaj sylwka,czy agnessa
Ostatnio zmieniany: 12 lata 5 miesiąc temu przez emka.
- JustynaZuzanna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 5 miesiąc temu #397112 przez JustynaZuzanna
Te Justyny to mądre baby są :D
Znowu się muszę pod Tobą podpisąc, bo masz racje.
Aguśka ja z moim staramy się już 6 lat... przeszliśmy moje operacje, chemie, leczenia, in vitro. Wiesz ile razy mój eMek nie miał siły na to wszystko... ile raz miał mi ochotę powiedzieć parę przykrych słów tylko w ostatniej chwili mu się udawało.
Dla niego to tez jest ciężkie, też ma dość tego że się staracie staracie i nic...
W żućcie na luz naprawde...
Powiedz Twojemu że Ci się przykro zrobiło... niech wie o tym...
My siadamy i ryczymy przez to wszystko, a oni dla nas są twardzi i nie pokazują tego nazewnątrz że ich też to boli, żeby nam nie robić jeszcze większych przykrości, po to żebyśmy czuły w nich oparcie a nie że miękka klucha nawet nie wesprze. Ale w nich czasem też coś pęka...
Znowu się muszę pod Tobą podpisąc, bo masz racje.
Aguśka ja z moim staramy się już 6 lat... przeszliśmy moje operacje, chemie, leczenia, in vitro. Wiesz ile razy mój eMek nie miał siły na to wszystko... ile raz miał mi ochotę powiedzieć parę przykrych słów tylko w ostatniej chwili mu się udawało.
Dla niego to tez jest ciężkie, też ma dość tego że się staracie staracie i nic...
W żućcie na luz naprawde...
Powiedz Twojemu że Ci się przykro zrobiło... niech wie o tym...
My siadamy i ryczymy przez to wszystko, a oni dla nas są twardzi i nie pokazują tego nazewnątrz że ich też to boli, żeby nam nie robić jeszcze większych przykrości, po to żebyśmy czuły w nich oparcie a nie że miękka klucha nawet nie wesprze. Ale w nich czasem też coś pęka...
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Aguska23
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nie rezygnuj z marzeń!
Mniej Więcej
12 lata 5 miesiąc temu #397131 przez Aguska23
Hmm tak mniej więcej od listopada się staramy bo wcześniej zaraz po ślubie był w domu tylko na weekendy. Od listopada też chodzę regularnie do gina i mam robione usg. Jak do tej pory nie widać było ani śladu owulacji. Jedyne co się udało to zmniejszyć torbiel i skrócić cykle z tych 50 dniowych nawet.
Ja nie mogę powiedzieć, że mam teraz jakieś wielkie parcie na to by mieć dziecko. Wiem, że trochę czasu na pewno jeszcze upłynie. Męczą mnie po prostu tabletki, odliczanie i wizyty u gina ale nie odpuszczę. A on się nie interesuje tym wszystkim zbytnio...ale nie będę tu przynudzać.
Na razie póki co skupiam się na sobie i chcę być szczęśliwa.
Ja nie mogę powiedzieć, że mam teraz jakieś wielkie parcie na to by mieć dziecko. Wiem, że trochę czasu na pewno jeszcze upłynie. Męczą mnie po prostu tabletki, odliczanie i wizyty u gina ale nie odpuszczę. A on się nie interesuje tym wszystkim zbytnio...ale nie będę tu przynudzać.
Na razie póki co skupiam się na sobie i chcę być szczęśliwa.
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #397139 przez justyna84
Aguska nie chce cie dolowac ale moja kolezanka tez miala torbiel na jajniku i dlugo juz nie moze miec dzieci a jest bliska 30 . A lekarz nie chce ci usunac tej torbieli?
zycze ci zeby wam sie udalo rozumiem troszke jak to jest. Ja tez dlugo nei umialam zajsc ale mi lekarz powiedzial ze mam PCO wiaze sie to z tym ze rzadko co mialam owulacje .Tak wiec zaszlam w ciaze wyjezdzajac na wczasy nad morze i tam sie udalo bylam przeszczesliwa a teraz mam 1,5 rocznego bombla i drugiego w drodze z terminem na luty. Zycze takiego szczescia i tobie kochana . Ps. ja sie staralam 2 lata
zycze ci zeby wam sie udalo rozumiem troszke jak to jest. Ja tez dlugo nei umialam zajsc ale mi lekarz powiedzial ze mam PCO wiaze sie to z tym ze rzadko co mialam owulacje .Tak wiec zaszlam w ciaze wyjezdzajac na wczasy nad morze i tam sie udalo bylam przeszczesliwa a teraz mam 1,5 rocznego bombla i drugiego w drodze z terminem na luty. Zycze takiego szczescia i tobie kochana . Ps. ja sie staralam 2 lata
Ostatnio zmieniany: 12 lata 5 miesiąc temu przez justyna84.