BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 5 miesiąc temu #397463 przez nikusia1988
Temat został zablokowany.
12 lata 5 miesiąc temu #397815 przez JustynaZuzanna
Aleeee ciszaaaaa

Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu :)
12 lata 5 miesiąc temu #397820 przez Dave
Nooooo....straszne puchy.

Kobietki, jak nie macie co robić to poczytajcie o moim Aniołku :kiss:

wrolimamy.pl/2012/07/15/mama-aniolka/

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
12 lata 5 miesiąc temu #397843 przez iwonta_kg
Dave bardzo chcę przeczytać tą historię ale muszę nabrać sił bo jakiegoś doła zapałałam. Pewnie dlatego że jutro 16-sty :( :( :( :( :( :(
Zaczęłam czytać ale od razu mi napływały łzy... :( :( :(

Bidolek i ajłona jak ja wam zazdroszczę tych małych słodziaków...

Jest mi tak cholernie źle że przeryczę chyba dziś całą noc :( :( :( :( :( :( :(

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
12 lata 5 miesiąc temu #397848 przez ajłona
Iwonta, Nikusia i reszta Babeczek!!!!! Z całych sił krzyczę i wypędzam te doły cholerne!!!! Muszę przeprosić bo ostatnio Was zaniedbałam i armaty żadnej nie zapodałam coby Wsze @ przegonić! Obiecuje, że jak tylko Franuś da mi dłuższą chwilkę wytoczę działa!!!! Buzi
12 lata 5 miesiąc temu #398054 przez bidol
iwonta_kg napisał:

Dave bardzo chcę przeczytać tą historię ale muszę nabrać sił bo jakiegoś doła zapałałam. Pewnie dlatego że jutro 16-sty :( :( :( :( :( :(
Zaczęłam czytać ale od razu mi napływały łzy... :( :( :(

Bidolek i ajłona jak ja wam zazdroszczę tych małych słodziaków...

Jest mi tak cholernie źle że przeryczę chyba dziś całą noc :( :( :( :( :( :( :(

iwonta-Kochana - już niedługo - będziesz tuliła Swoje dzieciątko - zobaczysz - nie łam się kochana, wiem jak Ci ciężko i podziwiam Cię.Bedzie dobrze :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Gosiaku - :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Mirelcia - jak się czujesz??? Ja po porodzie z wysiłku dostałam Kamicy nerkowej :( ból straszny - mam jakieś złogi w nerkach i kamienie, ale nic na razie nie mogę z tym zrobić :(
12 lata 5 miesiąc temu #398072 przez Mirella
Bidolku to pij dużo to może sie wypłuczą chociaż trochę, zresztą i tak pij żebyś mleczko miała

a ja właśnie przeszłam na ścisłą dietę bo doszłam do radosnego wniosku że te prochy co biorę to mi żołądek rozwalają, i teraz to bardziej żołądek mnie boli niż kamienie, dlatego jem tylko suche bułki i kleik i piję gorzką herbatę. Tęsknie za kawą jak diabli, i zła jak osa jestem, także jak któraś przymarudzi bez sensu to nie ręczę za siebie.

I gdzie jest Lacra??? Polazła do tego gina czy nie???
12 lata 5 miesiąc temu #398133 przez chłopek
Sebastianek
Załączniki:
12 lata 5 miesiąc temu #398139 przez Mirella
12 lata 5 miesiąc temu #398154 przez JustynaZuzanna
wpadłam tach a sekundkę między pacjentami.
Mirellka kochana cherbata zawiera Teinę, kawa kofeinę. Teina bardziej szkodzi organizmowi niż kofeina!!

Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu :)
12 lata 5 miesiąc temu #398165 przez Marta M
Kamilka, Franulo i Sebik wybuziakowane słodziaki :kiss: :kiss: :kiss:

Ja też mysle o naszej starej bandzie, nawet nie wiecie jak bardzo...nawet jak nie pisze to wchodze i po nikach sprawdzam suwaczki czy cos sie dzieje...Gdybym mogla Wam jakos pomoc :kiss: :kiss:
12 lata 5 miesiąc temu #398218 przez Mirella
Justysia, ale herbata mi tak żołądka nie rozwala a po kawie to masakra normalnie. Ja to po prostu mniejsze zło wybieram...

Stara banda to sobie w kulki leci, poleźli nie wiadomo gdzie i nic nie meldują, się wezmę i fochnę ;)
12 lata 5 miesiąc temu #398233 przez ViFi
Mirella napisał:

Justysia, ale herbata mi tak żołądka nie rozwala a po kawie to masakra normalnie. Ja to po prostu mniejsze zło wybieram...

Stara banda to sobie w kulki leci, poleźli nie wiadomo gdzie i nic nie meldują, się wezmę i fochnę ;)

co mam sie meldowac jak nie wychodzi...a dzieci sie roodza.... kuzynka 2gie, kolezanka, kuzynka meza.... a jaaaaaa :( :( :( :( :( :(

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
12 lata 5 miesiąc temu #398240 przez Agusia83
I ja przepraszam, bo staram sie Was na biezaco podczytywac, ale nie zawsze mam czas napisac...Ale juz sie rehabilituje :silly:

Dziewczyny tez chcialabym wypedzic z Waszych glow smutki, bolaczki i wszelakie doly. Wiem, ze niektore z Was dlugo staraja sie o potomstwo, ale wierze z calych sil, ze kazda z Was zostanie mama. Bede mocno trzymac kciuki i modlic sie do Boga.

Mirellka, wspolczuje, to musi bolec, ale badz silna.

Co ja za piekne zdjecia tu uwidzialam :lol:
Staraczkowe dzieciaczki, to istane cuda...

Bidol, gratuluje..jaki skarbeczek :lol:

Chlopek, spiacy Sebastianek do schrupania...

A wlasnie Lacra miala byc dzis u gina?

to prawda, ze herbata robi zianiu zoladkowi a kawka mniejsze...tyle, ze slaba nie jest taka grozna...a ja uwielbiam herbaty.

Czy ja dobrze pamietam, ze Sylwka nosi fasolinke pod serduszkiem? Kochana gratulacje, uwielbiam czytac takie nowinki na forum :lol:

A co u mnie? Chodze do pracy, wowczas Emi zajmuje sie moja mama. raczkuje na calego, ciezko ja dogonic, juz wie gdzie moze powkladac paluszki, a jak jej pokazujemy nunu, to sie smieje, lub smiesznie zlosci :silly: Od dzis potrafi usiasc z pozycji stojacej nie placzac :lol: Swietnie to wyglada :woohoo: I jest wielka zlosnica, jak cos nie idzie po jej mysli, to potrafi pokazac, kto moglby tu rzadzic, gdyby nie twardosc mamy :silly:
12 lata 5 miesiąc temu #398307 przez Mirella
A zdjęcie Emici to gdzie??????????????

ViFi, no a komu masz płakac jak nie nam?
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia