- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #399293 przez sylwka727
Emka a nie było to przypadkiem WBC? Bo właśnie mam przekroczoną 2x normę (4-11 a ja mam 24.19) a od początku ciąży mnie męczą mdłości ale wczoraj wymiotowałam co jest typowe przy wyrostku. Temperatura ciała? specjalnie mierzyłam mam 36.65 czyli w normie a w sumie jestem taka rozpalona i cały czas wiatrak włączam a w sumie jest tylko około 20C
edit zmierzyłam jeszcze 2 razy bo mi nie daje spokoju i jest 36.99 i 36.95 teraz to już się porządnie boję
edit zmierzyłam jeszcze 2 razy bo mi nie daje spokoju i jest 36.99 i 36.95 teraz to już się porządnie boję
Ostatnio zmieniany: 12 lata 5 miesiąc temu przez sylwka727.
Temat został zablokowany.
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 5 miesiąc temu #399294 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
przepraszam,że się wtrącę ale sylwka727 jest sposób jak sprawdzić czy to wyrostek.Połóż się na plecach i podnieś prawą nogę do góry-jeśli Ci się uda to nie wyrostek a jeśli nie to wyrostek.Ja miałam już wycięty i tak właśnie sprawdzali u mnie czy to to- oczywiście badania też robili.
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 5 miesiąc temu #399299 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
to mógł być atak kolki nerkowej - pij duuuuuuużo wody normalnie bym Ci piwko poleciła no ale w Twoim stanie bardzo ni ewskazane
Trzymam za Ciebie i fasolinę bardzo mocno kciuki
Trzymam za Ciebie i fasolinę bardzo mocno kciuki
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #399304 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Może masz jakąś infekcje - jesteś przeziębiona??
zrób sobie prywatnie badanie krwi w najbliższych dniach i zobacz czy leukocyty spadają.
Sylka ma racje.
zrób sobie prywatnie badanie krwi w najbliższych dniach i zobacz czy leukocyty spadają.
Sylka ma racje.
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Ostatnio zmieniany: 12 lata 5 miesiąc temu przez monika1984lodz.
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #399331 przez vestusia
monika1984lodz napisał:
Myślę, że to nie jest wiarygodny sposób. Ja miałam wycinany wyrostek i przy podnoszeniu nogi nic nie bolało. Zmieniałam gabinety z ginekologicznego na chirurgiczny, bo nie byli pewni, czy to torbiel na jajniku czy wyrostek. W końcu wyszło, że wyrostek, więc lepiej, aby lekarze sprawdzili czy to wyrostek. Podnoszenie nogi nie powodowało u mnie żadnego bólu... tzn. w ogóle bolało i to ostro, ale akurat przy podnoszeniu nogi w ogóle
No a leukocyty w ciąży też są podwyższone, ja takie miałam całą ciążę
przepraszam,że się wtrącę ale sylwka727 jest sposób jak sprawdzić czy to wyrostek.Połóż się na plecach i podnieś prawą nogę do góry-jeśli Ci się uda to nie wyrostek a jeśli nie to wyrostek.Ja miałam już wycięty i tak właśnie sprawdzali u mnie czy to to- oczywiście badania też robili.
Myślę, że to nie jest wiarygodny sposób. Ja miałam wycinany wyrostek i przy podnoszeniu nogi nic nie bolało. Zmieniałam gabinety z ginekologicznego na chirurgiczny, bo nie byli pewni, czy to torbiel na jajniku czy wyrostek. W końcu wyszło, że wyrostek, więc lepiej, aby lekarze sprawdzili czy to wyrostek. Podnoszenie nogi nie powodowało u mnie żadnego bólu... tzn. w ogóle bolało i to ostro, ale akurat przy podnoszeniu nogi w ogóle
No a leukocyty w ciąży też są podwyższone, ja takie miałam całą ciążę
Ostatnio zmieniany: 12 lata 5 miesiąc temu przez vestusia.
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 5 miesiąc temu #399341 przez sylwka727
Gosiak nie odchodź ja nie potrafię odejść stąd
Vestusia też miałaś aż 24?
Teraz jestem nie tyle przestraszona co przerażona bo głupia się naczytałam na necie co mogą oznaczać podwyższone leukocyty i pisało że możliwe że przez infekcje wewnątrz maciczną a przez to właśnie straciłam chłopców
Vestusia też miałaś aż 24?
Teraz jestem nie tyle przestraszona co przerażona bo głupia się naczytałam na necie co mogą oznaczać podwyższone leukocyty i pisało że możliwe że przez infekcje wewnątrz maciczną a przez to właśnie straciłam chłopców
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 5 miesiąc temu #399362 przez vestusia
Sylwka 24 nie miałam, ale najwięcej miałam 16. Co do tych leukocytów to może nie czytaj aż tyle w necie, bo wiemy że dr Google to różne rzeczy wynajduje i my już sobie robimy swoją nadinterpretację. Proponuję naprawdę iść do lekarza, choćby prywatnie, żeby wszystko sprawdzić. Lepiej nie gdybać i dbać o fasolinkę...
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 5 miesiąc temu #399370 przez vestusia
Kurczę Sylwka teraz doczytałam o tej Twojej wizycie na pogotowiu. No co za buraki!!! Kuźwa. Nawet jeśli to wyrostek to chyba nie jest to normalne, że odsyłają Cię do domu. Kurka.
U mnie akurat było to tak, że napierdzielał mnie brzuch jak na okres, ale skręcało mnie i też nie byłam pewna czy to jajniki czy coś innego. Wieczorem odesłali mnie do domu, ale następnego dnia rano wróciłam i od gabinetu do gabinetu. Generalnie byłam pod całkowitą narkozą, no ale lekarze w Twoim przypadku chyba wiedzą co robić, skoro jesteś w ciąży. Trzymam kciuki, aby wszystko dobrze się ułożyło. No i gratuluję fasolinki, bo chyba nie gratulowałam jeszcze
U mnie akurat było to tak, że napierdzielał mnie brzuch jak na okres, ale skręcało mnie i też nie byłam pewna czy to jajniki czy coś innego. Wieczorem odesłali mnie do domu, ale następnego dnia rano wróciłam i od gabinetu do gabinetu. Generalnie byłam pod całkowitą narkozą, no ale lekarze w Twoim przypadku chyba wiedzą co robić, skoro jesteś w ciąży. Trzymam kciuki, aby wszystko dobrze się ułożyło. No i gratuluję fasolinki, bo chyba nie gratulowałam jeszcze
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej