- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #400177 przez sylwka727
Jaki Franula fajny:)
A Ty Mirellcia jak się czujesz?
Ja już dzięki mężowi nie śpię bo musiałam go podrzucić do szefa bo dziś na jednodniową delegancje jedzie dali mi go na tydzień żeby na miejscu robił i w ostatni dzień zabierają nie widomo o której wróci ehh to nic przeżyje w zamian was troche podręczę
A Ty Mirellcia jak się czujesz?
Ja już dzięki mężowi nie śpię bo musiałam go podrzucić do szefa bo dziś na jednodniową delegancje jedzie dali mi go na tydzień żeby na miejscu robił i w ostatni dzień zabierają nie widomo o której wróci ehh to nic przeżyje w zamian was troche podręczę
Ostatnio zmieniany: 12 lata 5 miesiąc temu przez sylwka727.
Temat został zablokowany.
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 5 miesiąc temu #400229 przez vestusia
Sylwka to fajnie, że wizyta udana I podoba mi się to, że ma takie podejście ta lekarka - np. z tymi witaminami. Choć ja brałam, ale faktycznie nieraz trzeba się zastanowić czy to konieczne... Będzie dobrze, fasolka się rozwija prawidłowo
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
12 lata 5 miesiąc temu #400239 przez Majowka
Czesc dziewczyny!
Ale Franio cudne dziecie! Przeeeeslodki
Gorla, przepieknie wygladasz!!!!!!
Gosiaku nie mow tak, zobaczysz, uda sie! Trzymam mocno kciuki!!!!!
Wszystkim wam dziewczyny mocno kibicuje!
U mnie juz tylko 2 tyg do porodu! Nie moge sie doczekac!
Ale Franio cudne dziecie! Przeeeeslodki
Gorla, przepieknie wygladasz!!!!!!
Gosiaku nie mow tak, zobaczysz, uda sie! Trzymam mocno kciuki!!!!!
Wszystkim wam dziewczyny mocno kibicuje!
U mnie juz tylko 2 tyg do porodu! Nie moge sie doczekac!
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- andzia0606
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
12 lata 5 miesiąc temu #400441 przez andzia0606
Witam!
jestem tutaj nowa
12 lipca mialam lyzeczkowanie.od samego poczatku ciazy mialam plamienia ginekolog przepisal ma duphaston oraz nystatyne globulki(na ulotce w dodatku napisane bylo ze nie powinna brac tego kobieta w ciazy). bralam 3 tyg.po przestaniu brania leku dostalam krwotoku.wtedy pojechalam do szpitala polo (zyli mnie na 1 dzien.bo nic juz nie dalo sie zrobic. dostalam bardzo silnych skurczy. nie moglam wytrzymac momentami z bolu. poszlam do poloznej pokazalam podpaske. po prostu nie da sie tego opisac co ze mnie wylecialo(bardzo duzo krwi skrzepow) o polnocy wzieli mnie na sale operacyjna i zrobili lyzeczkowanie bardzo trudno bylo mi sie z tym pogodzic.do 24 lipca mam jeszcze zwolnienie od ginekologa.i nie moge wrocic do pracy bo chca mnie zwolnic! co mam zrobic? czy isc jeszcze po zwolnie do ginekologa(tylko na jakiej podstawie da mi to zwolnienie nie bedac juz w ciazy) czy moze isc do psychologa? psychicznie nie moge dojsc do siebie
prosze o wasze rady
jestem tutaj nowa
12 lipca mialam lyzeczkowanie.od samego poczatku ciazy mialam plamienia ginekolog przepisal ma duphaston oraz nystatyne globulki(na ulotce w dodatku napisane bylo ze nie powinna brac tego kobieta w ciazy). bralam 3 tyg.po przestaniu brania leku dostalam krwotoku.wtedy pojechalam do szpitala polo (zyli mnie na 1 dzien.bo nic juz nie dalo sie zrobic. dostalam bardzo silnych skurczy. nie moglam wytrzymac momentami z bolu. poszlam do poloznej pokazalam podpaske. po prostu nie da sie tego opisac co ze mnie wylecialo(bardzo duzo krwi skrzepow) o polnocy wzieli mnie na sale operacyjna i zrobili lyzeczkowanie bardzo trudno bylo mi sie z tym pogodzic.do 24 lipca mam jeszcze zwolnienie od ginekologa.i nie moge wrocic do pracy bo chca mnie zwolnic! co mam zrobic? czy isc jeszcze po zwolnie do ginekologa(tylko na jakiej podstawie da mi to zwolnienie nie bedac juz w ciazy) czy moze isc do psychologa? psychicznie nie moge dojsc do siebie
prosze o wasze rady
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #400463 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Hej
AndziaWitaj! Wiem co przeżywasz... ale pozbierasz sie zobaczysz, troche trzeba czasu, troche łez, ale będzie dobrze... Z pracą to Ci nie pomoge, bo nie wiem co się robi w takich przypadkach, pewnie zwolnienie lekarskie pomogłoby uniknąć zwolnienia z pracy. Ale zastanów się czy Ci to na dłuższą metę nie zaszkodzi... nie wiem sama co Ci doradzić... Napeweno dla Ciebie samej powrót do pracy, do normalności byłby wskazany. Szkoda tylko ze sytuacja w pracy jest taka a nie inna. Starać sie znowu będziesz mogła po ok 3 miesiącach nie wiem czy lekarze utrzymają zwolnienie aż do kolejnej ciąży... hmm musiałabyś popytać... Ściskam Cię mocno!
Inso Szok, ze to już tyle czasu, rośnij zdrowo
Majówka NO to powodzonka! Ale to zleciało!
Gorla Jaki cudny brzuś! U mnie chyba zakrzepica wyszła, przynajmiej wiem o co chodzi. Musze badania powtórzyć za 3 miesiące.
Mesy zaginęłaś w akcji razem z Inso! Bywaj tu bywaj! :silly
Mirella Zaczytałąm się w twoim blogu, masz łatwość pisania, bardzo mi sie podobają Twoje wpisy. Zdrówka życzę, a co do służby zdrowia to szkoda słów!
A Lacra już nas nie lubi???
Gosiaczku NIe łam się!
AndziaWitaj! Wiem co przeżywasz... ale pozbierasz sie zobaczysz, troche trzeba czasu, troche łez, ale będzie dobrze... Z pracą to Ci nie pomoge, bo nie wiem co się robi w takich przypadkach, pewnie zwolnienie lekarskie pomogłoby uniknąć zwolnienia z pracy. Ale zastanów się czy Ci to na dłuższą metę nie zaszkodzi... nie wiem sama co Ci doradzić... Napeweno dla Ciebie samej powrót do pracy, do normalności byłby wskazany. Szkoda tylko ze sytuacja w pracy jest taka a nie inna. Starać sie znowu będziesz mogła po ok 3 miesiącach nie wiem czy lekarze utrzymają zwolnienie aż do kolejnej ciąży... hmm musiałabyś popytać... Ściskam Cię mocno!
Inso Szok, ze to już tyle czasu, rośnij zdrowo
Majówka NO to powodzonka! Ale to zleciało!
Gorla Jaki cudny brzuś! U mnie chyba zakrzepica wyszła, przynajmiej wiem o co chodzi. Musze badania powtórzyć za 3 miesiące.
Mesy zaginęłaś w akcji razem z Inso! Bywaj tu bywaj! :silly
Mirella Zaczytałąm się w twoim blogu, masz łatwość pisania, bardzo mi sie podobają Twoje wpisy. Zdrówka życzę, a co do służby zdrowia to szkoda słów!
A Lacra już nas nie lubi???
Gosiaczku NIe łam się!
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 5 miesiąc temu przez emka.
- andzia0606
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
12 lata 5 miesiąc temu #400486 przez andzia0606
czas podobno goi rany. na pewno mi tez sie uda pozbierac po jakims czasie. kurcze nie wiem co mam robic z tym zwonieniem lekarskim. musze isc 24 lipca do ginekologa moze mi jeszcze sie uda przedluzyc zwolnienie...
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
12 lata 5 miesiąc temu #400489 przez Mirella
Andzia witaj i rozgość się. Jak masz możliwość to idź jeszcze na zwolnienie, tyle Twojego, skoro do pracy i tak nie wrócisz.
Na Lacrę się oficjalnie focham dopóki się nie wytłumaczy, nie ma to tamto
Emka, dzięki :* Kiedyś i tu takie kilometrowe wpisy się robiło, teraz jakoś tradycja zanikła
Inso dawaj fotę brzucha ino roz!
Na Lacrę się oficjalnie focham dopóki się nie wytłumaczy, nie ma to tamto
Emka, dzięki :* Kiedyś i tu takie kilometrowe wpisy się robiło, teraz jakoś tradycja zanikła
Inso dawaj fotę brzucha ino roz!
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
12 lata 5 miesiąc temu #400493 przez Insomnia
obiecuję fotkę w poniedziałek na razie nie da rady jej umieścić przez problemy z kompem...
Ale za to w poniedziałek, punkt godzina 9 będzie pokaz brzuchala ha ha:)
Mirella Ty tak nie podskakuj bo sama fotki Duśki dawno nie dawałaś, nie wspomnę że nikt nie wie jak nasza Czarownica wygląda ha ha
Ale za to w poniedziałek, punkt godzina 9 będzie pokaz brzuchala ha ha:)
Mirella Ty tak nie podskakuj bo sama fotki Duśki dawno nie dawałaś, nie wspomnę że nikt nie wie jak nasza Czarownica wygląda ha ha