BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 5 miesiąc temu #400599 przez angellika1
Mirella zaraz tam w gości :) odwiedzam moje staraczki :) tutaj zaczynałam hihihi i sie wystaraczkowalam ::D
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
Temat został zablokowany.
12 lata 5 miesiąc temu #400603 przez iwonta_kg
Jakie fajne te wasze dzieciaczki :) :) :)

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
12 lata 5 miesiąc temu #400604 przez iwonta_kg
Mirelka data ślubu na 8 września :)

Chcieliśmy na 15-tego ale była tylko godzina 13 więc woleliśmy przełożyć datę ślubu niż brać go pechową trzynastkę... ;]

12 lata 5 miesiąc temu #400608 przez iwonta_kg
Wogóle u mnie w mieście właśnie gra ESKA MUSIC AWARDS 2012 !!!!!!!!!!!! włączajcie telewizory na tvp2 ;) ;)

12 lata 5 miesiąc temu #400612 przez Asik
Hallo Angela :)

Iwonta :) moja córcia własnie jest tam bo wygrała wejściówki od Roberta M :) była osobiście odebrać hwheheheh :)

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 5 miesiąc temu #400614 przez Mirella
Nikoś bombowy, pobawiłabym się z nim na tej plaży :lol:

A ja przez te moje cholerne kamienie na żaden urlop nie pojadę w tym roku :(
12 lata 5 miesiąc temu #400666 przez gorla
Ja tez uwidziałam Mirell dawno dawno temu :lol: Duska im strasza tym coraz ładniejsza buziaczki :kiss: :kiss: :kiss:

ajłoncia Franulo słodziuchny, wycałuj te pulchniutkie nóżki :kiss: :kiss: :kiss:

Asik a Szymek zajefajny, śmiech rozrbrajający aż miło na serduchu

Majóweczko łooooo matko ty juz na końcówce??????????????? ale zleciało, no nie wierze, u mnie dopiero 26 tc

Inso dawaj fote kochanieńka, bo chyba jeszcze nie dawałaś!!!!

Mesy ty na skarbku śmigasz??? ja już dawno tam nie byłam, coś ostatnio opuściłam sie z netem bardzo, jakoś weny nie było, ale zaczynam częsciej zaglądać

Właśnie kuzyna żona rodzi bliźniaki, płci nie znaja bo nie chcieli, ma być niespodzianka ;)

Andzia nie chca tak dawać zwolnienia , jakoś udało mi sie pociągnąc miesiąc żeby z krusu dostać kasiorę, 3 tyg. wydudliłam od ginów, a potem poszłam do zwykłego , bo chora byłam tzn. mam astmę i świszcze mi zawsze w płucach, ci mniej bystrzy lekarze nie kumają i dostaję zwolnienei i receptę na antybiotyk. Mała szansa na zwolnienie dłuższe, ale próbuj może może...
12 lata 5 miesiąc temu #400667 przez Lacrijka
Mirella napisał:

Nikoś bombowy, pobawiłabym się z nim na tej plaży :lol:

A ja przez te moje cholerne kamienie na żaden urlop nie pojadę w tym roku :(

Pakuj Duśke i zapraszam do kurortu u Lacry..Pomozesz mi ogród robic :laugh: :laugh: :laugh: A km od domu mamy wielkie kąpielisko z plażą..Superosko jest u Lacry :laugh: :laugh: :laugh:
12 lata 5 miesiąc temu #400677 przez gorla
Lacra to ja tez kcem do ciebie, bo u mnie urlopu nie ma ze względu na prace emka, tyle co sama se wykombinuje, małe wycieczki czy na basen ;) z Oliwka przjade, ale zaznaczam, ze nie znosze robić w ogrodzie :lol: :lol:
12 lata 5 miesiąc temu #400680 przez Lacrijka
gorla napisał:

Lacra to ja tez kcem do ciebie, bo u mnie urlopu nie ma ze względu na prace emka, tyle co sama se wykombinuje, małe wycieczki czy na basen ;) z Oliwka przjade, ale zaznaczam, ze nie znosze robić w ogrodzie :lol: :lol:

Czymam za slowo :laugh: :laugh: :laugh: Zgarnijcie Mirell po drożynie i sru do lacry..jusssiuuuuuu :laugh:
12 lata 5 miesiąc temu #400714 przez Mirella
Lacra, no Cię pogło całkiem, ja to mogę tylko palcem do pokazywania pracować, co się bardziej zmęczę to masakra jakaś, a teraz jeszcze mi jakieś durne bóle w nogi wlazły do kompletu i ledwo łażę. Poza tym Ty na jakim końcu świata mieszkasz, ja muszę mieć szpital blisko jakby co, tfu tfu.

Ale za rok, jak już będę po operacji i w ogóle, to przyjadę z Duśką Twoją dzidzię podziwiać, szykuj pokój albo namiot w ogrodzie :lol:
12 lata 5 miesiąc temu #400780 przez Mirella
Justyna tak bez słowa się z meldunku wypisałaś????? Palnąć?????

A do mnie @ przylazła, no i bardzo dobrze, chociaż gdzieś coś zakuło ;)
12 lata 5 miesiąc temu #400982 przez Suari
Śliczne ten nasze dzieciackzi i Szymek i Nikuś i oczywiście Dusia :)
Pamiętam jak śledziłam co tam się dzieje u Angeliki i Asik, a tu już prawie rok, jak dzieciaczki są :)
12 lata 5 miesiąc temu #401007 przez Mirella
Suari, a fota gdzie???
12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #401017 przez Suari
Mirelka- o tuuuuuu :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

i jeszcze jedna

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia