- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #399426 przez gorla
sylwcia ogranicz czytanie, wiem że ciągnie, bo starch i nie wiesz co jest grane z tobą. Ale naprawdę nieraz pisza tam brednie że starch w oczach, postaraj sie dostać jak najszybciej do lekarza prywatnie
gosiak nie rób jaj!!!!!!!!!!! Mirell jeszcze chyba nie czytała twojego posta takze uważaj na kopniaki
A to ja z dziś
gosiak nie rób jaj!!!!!!!!!!! Mirell jeszcze chyba nie czytała twojego posta takze uważaj na kopniaki
A to ja z dziś
Ostatnio zmieniany: 12 lata 5 miesiąc temu przez gorla.
Temat został zablokowany.
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
12 lata 5 miesiąc temu #399503 przez Mirella
Gosiak, no nie bądź taka, z kim ja będę wegetować? A tak serio to jeszcze ze dwa obiady normalne zjem to siły odzyskam, i wtedy Ci tak nakopię że się nie pozbierasz normalnie, ja Ci dam pojdę sobie, poddaję się i takie tam!!!!!!!!!!!!!!
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
12 lata 5 miesiąc temu #399597 przez Dave
Gorla - pięknie wyglądasz
Sylwka - będzie dobrze. Dbaj o siebie i nie zamartwiaj na zapas. Chociaż wiem, że tak się nie da. Trzymaj się Kochana
Ja wczoraj zaliczyłam wizytę u mojego gina. Zagadaliśmy się o pierdołach. Ale ogólnie u mnie "tam" wszystko gra. Polecił, aby poczekać trzy cykle. Żeby macica się zregenerowała, aby się dobrze złuszczyła i była gotowa na przyjęcie kolejnego malucha.
Jedną @ mam już za sobą, tylko ciekawa jestem czy się cykle wyregulują, bo po porodzie to był armagedon. I tak myślę, że we wrześniu byśmy zaczęli się konkretnie przytulać.
Nie będę czekać za długo, chce się w końcu na 2013 załapać
Daj Boziu, żeby moje plany się spełniły
Sylwka - będzie dobrze. Dbaj o siebie i nie zamartwiaj na zapas. Chociaż wiem, że tak się nie da. Trzymaj się Kochana
Ja wczoraj zaliczyłam wizytę u mojego gina. Zagadaliśmy się o pierdołach. Ale ogólnie u mnie "tam" wszystko gra. Polecił, aby poczekać trzy cykle. Żeby macica się zregenerowała, aby się dobrze złuszczyła i była gotowa na przyjęcie kolejnego malucha.
Jedną @ mam już za sobą, tylko ciekawa jestem czy się cykle wyregulują, bo po porodzie to był armagedon. I tak myślę, że we wrześniu byśmy zaczęli się konkretnie przytulać.
Nie będę czekać za długo, chce się w końcu na 2013 załapać
Daj Boziu, żeby moje plany się spełniły
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
12 lata 5 miesiąc temu #399598 przez mesy
gorla napisał:
Ale masz już fajnego brzucha
A ja gdzie się podziewałam ? nigdzie hehe podczytuję was regularnie
sylwcia ogranicz czytanie, wiem że ciągnie, bo starch i nie wiesz co jest grane z tobą. Ale naprawdę nieraz pisza tam brednie że starch w oczach, postaraj sie dostać jak najszybciej do lekarza prywatnie
A to ja z dziś
Ale masz już fajnego brzucha
A ja gdzie się podziewałam ? nigdzie hehe podczytuję was regularnie
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ''Zajmuje Całe Serce Mamusi '' 22.02.2011
Mniej Więcej
12 lata 5 miesiąc temu #399604 przez justyna84
Dave spelnia sie zobaczysz. Ja po porodzie to mialam takei rozregulowane cyle ze mialam co 1,5miesiaca przed porodem nie mialam tez az takiego pozadku z cyklami ale po to juz bylo przegiecie ,czekalam czekalam i sie doczekac nie moglam az test pokazal 2 kreski
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 5 miesiąc temu #400006 przez ajłona
Gorluś ależ Ty cudnie wyglądasz!!!! Ło matko!!!!Całuski dla Kruszka z brzuszka od cioci ajłonki hehe
Dave spełni się!!!!Zobaczysz!!! Przecież ja za Was tak trzymam mocno kciuki, a Franek jak!!! A Gosiaka to natychmiast trzeba wstrząsnąć albo przeciągnąć po żużlu na golasa hehe Mirella weż już z wyra wstań bo dzieją się tu rzeczy na które nie można spokojnie paczeć no!!!! A Messy też chyba trza przetrzepać hehe
buzi
Dave spełni się!!!!Zobaczysz!!! Przecież ja za Was tak trzymam mocno kciuki, a Franek jak!!! A Gosiaka to natychmiast trzeba wstrząsnąć albo przeciągnąć po żużlu na golasa hehe Mirella weż już z wyra wstań bo dzieją się tu rzeczy na które nie można spokojnie paczeć no!!!! A Messy też chyba trza przetrzepać hehe
buzi
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 5 miesiąc temu #400042 przez sylwka727
Hej dziewczynki:) A ja dziś miałam wizytę w szpitalu i u nowej Pani gin. Więc zacznijmy od wizyty bo była pierwsza, więc przeprowadziła wywiad itp, kazała odstawić witaminki bo jest przeciwna bo "nie będziemy przerośniętych dzieci rodzić" ogólnie fajna konkretna babka przepisała mi jodid 200 i kwas foliowy kazała odstawić nos-pę bo jak ma coś wyjść to niech wyjdzie teraz i nie będziemy maskować bólu. I właśnie ja jej mówiłam że biorę nospę i lutkę i mówiła żeby nospę odstawić ale o luteinie nic nie mówiła i nie wiem czy dalej zażywać jak myślicie? A i jestem bardzo szczęśliwa bo w sumie dzidzi nie widać jeszcze było ale mówiła że już jakieś tam ech pęcherzyka jest i ciąża jest już do przodu o tydzień bo wygląda na 6t . A w szpitalu dziś trafiłam na spoko chirurga taki fajny młody taki nawet nawet ale ciiii leukocyty spadły są już 11.16 czyli prawie w normie ale białko (CRP chyba) norma to 0 -10 a ja mam 50 ale coś mnie kaszelek łapie więc mówił że to może być właśnie przez infekcję dróg oddechowych górnych i dlatego że obiecałam mu że jak coś się będzie działo to od razu przyjadę puścił mnie do domu. Ogólnie to taka byłam szczęśliwa po wizycie u ginki że szydziłam z każdym lekarzem i z tymi co mi krew pobierali śmiałam się do mojego że ja wcale nie wyglądam na chorą no chyba że na głowę
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 5 miesiąc temu #400143 przez Mirella
iwonta_kg napisała:
wychodzi mi, że to wrzesień, to jeszcze imprezę na plaży da się zrobić tylko cywilny bierzecie? gratuluję teraz tak delikatnie, porządnie wybuziakuję we wrześniu
Sylwka, no Ty juz limit wyczerpałaś, nie ma że będziesz same złe, teraz już Ci wolno tylko dobre.
Gdzie jest ta Lacra co do gina miała iść????????
Serio pytam czy ktoś ją gdzieś widział bo na GG nie odpisała
Napewno będzie dobrze Sylwka
A ja dziś z moim przyszłym mężem byliśmy w urzędzie stanu cywilnego zarezerwować termin ślubu Cały cZas pisałam mąż mąż ale prostuję: nie jesteśmy jeszcze małżeństwem ale za kilka tygodni będziemy Jestem taka szczęśliwa
wychodzi mi, że to wrzesień, to jeszcze imprezę na plaży da się zrobić tylko cywilny bierzecie? gratuluję teraz tak delikatnie, porządnie wybuziakuję we wrześniu
Sylwka, no Ty juz limit wyczerpałaś, nie ma że będziesz same złe, teraz już Ci wolno tylko dobre.
Gdzie jest ta Lacra co do gina miała iść????????
Serio pytam czy ktoś ją gdzieś widział bo na GG nie odpisała
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #400168 przez ajłona
Mirellcia oj nie wiem czy dam radę ogarnąć sytuację!!!hehe ja tu mam pod pachą takiego małego kochanego Trola co ma z brzuszkiem trochę problemów...ale od czasu do czasu mogę pokrzyczeć nawet tak profilkatycznie ;)Mirellciu zdrówka kochana cobyś miała siły na te Babolce wstrętne no i cobyś po prostu już o siłach była jak dawniej!!!!
Sylwka trzymam kciuki mocno! Super wieści!!!
A czemu ciężarówy przestały dawać cynka co u nich, hę??? Wiem, ze to Staraczkowo ale tylko malutkie info przecie no!
A Lacra wali w kulki, że hej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie dostanie długo żelków żadnych, o nie!!!!!!!!!!Żeby mi żadna pod żadnym pozorem nie podrzuciła Lakrze żelka czy kinderjaja na przykład hehehe
@nulka by się przydała coby mądrością rzuciła i w tych główkach poukładała, tych co chcą np.się ulotnić z forum albo tych co paczą a nie piszą!!!!
To ja może Frania pokaże raz jeszcze, tak na zachętę hehe
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Sylwka trzymam kciuki mocno! Super wieści!!!
A czemu ciężarówy przestały dawać cynka co u nich, hę??? Wiem, ze to Staraczkowo ale tylko malutkie info przecie no!
A Lacra wali w kulki, że hej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie dostanie długo żelków żadnych, o nie!!!!!!!!!!Żeby mi żadna pod żadnym pozorem nie podrzuciła Lakrze żelka czy kinderjaja na przykład hehehe
@nulka by się przydała coby mądrością rzuciła i w tych główkach poukładała, tych co chcą np.się ulotnić z forum albo tych co paczą a nie piszą!!!!
To ja może Frania pokaże raz jeszcze, tak na zachętę hehe
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 5 miesiąc temu przez ajłona.