- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- JustynaZuzanna
- Wylogowany
- rozmowna
- każdego dnia walcze bym jutro mogła znowu walczyć
Mniej Więcej
12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #397275 przez JustynaZuzanna
Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu
Mirella napisał:
A przestańta kurna na rzekać tylko proszę wszystkie staraczki o zapomnienie wakacyjne!! URLOP proszę pobrać i nie myśleć o tym w wakacje, a we wrześniu wszystkie tu przyszłe mamuśki będziecie!!!
Wy nie macie siły... to ja chyba ze stali jestem. Ale chusteczka nieee limit aniołków mi się już wyczerpał i ja Wam jeszcze wszystkim pokaże...Ja 6 razy straciłam ciąże i więcej strat nie będzie. I nie marudzić mi tu o torbielach, inseminacjach i innych głupotach bo to działa na mnie jak płachta na byka!!!
Dla Kamilki i Franusia proszę przekazać całusy bom zapomniała przez te narzekania dziewczyn
Gosiak napisała:Dave, znasz zasadę, jako aniołkowa mama jesteś pierwsza w kolejce razem z Iwontą, także nosek do góry, już niebawem...
Gosiak no nareszcie nie będziesz miała wyboru i odpuścisz, no i wtedy zobaczysz sama
Mirella no odpuszczam na razie na miesiąc a potem rozważam insemkę, ale szczerze nie mam sił zwyczajnie padam na pysk
A przestańta kurna na rzekać tylko proszę wszystkie staraczki o zapomnienie wakacyjne!! URLOP proszę pobrać i nie myśleć o tym w wakacje, a we wrześniu wszystkie tu przyszłe mamuśki będziecie!!!
Wy nie macie siły... to ja chyba ze stali jestem. Ale chusteczka nieee limit aniołków mi się już wyczerpał i ja Wam jeszcze wszystkim pokaże...Ja 6 razy straciłam ciąże i więcej strat nie będzie. I nie marudzić mi tu o torbielach, inseminacjach i innych głupotach bo to działa na mnie jak płachta na byka!!!
Dla Kamilki i Franusia proszę przekazać całusy bom zapomniała przez te narzekania dziewczyn
Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu
Ostatnio zmieniany: 12 lata 5 miesiąc temu przez JustynaZuzanna.
Temat został zablokowany.
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
12 lata 5 miesiąc temu #397282 przez Dave
Mirellka - nawet się na stareczki wpisałam, żeby se kolejkę klepnąć
Ja tam nie rozmyślam, no dobra rozmyślam ale nie obsesyjnie. Póki co i tak działać nie możemy. A koljekę se trza zająć
A co do wakacyjnego wypoczynku to jak najbardziej babeczki, luzik, relaksik i bzykanie
Ja tam nie rozmyślam, no dobra rozmyślam ale nie obsesyjnie. Póki co i tak działać nie możemy. A koljekę se trza zająć
A co do wakacyjnego wypoczynku to jak najbardziej babeczki, luzik, relaksik i bzykanie
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
12 lata 5 miesiąc temu #397284 przez gosiak
Madziasku dziękuję za Twoje kciuki, bardzo ale to bardzo chciała bym Wam tu wkleić swój test z II kreskami żeby wynagrodzić Wam te zbielałe od trzymania kciuków kosteczki hehe
Mirella mnie już nawet urlop nie pomoże no ale do września będę miała głowę zajęta innymi sprawami także się zobaczy co mi los przyniesie...
Mirella mnie już nawet urlop nie pomoże no ale do września będę miała głowę zajęta innymi sprawami także się zobaczy co mi los przyniesie...
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 5 miesiąc temu #397330 przez Mirella
Jest na bank, mam w domu Internistka nam dała bo Klaudia na trawy uczulona, ale jakieś takie lato że się ta alergia nie objawiła na szczęście. Mój mąż mówi że to chyba na receptę było, ale głowy nie da.
Gosiak, ten mój fejs, eehhh, szkoda gadać
Gosiak, ten mój fejs, eehhh, szkoda gadać
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 5 miesiąc temu #397334 przez Mirella
My w lesie mieszkamy i robactwa pełno i odpukać nic się złego nie dzieje. Parę dni temu córeczkę mojego brata osa ucięła w brodę, brrr, mała ma 9 miesięcy! I też się obyło bez dramatu, trzymam kciuki za Wasz udany urlop
A ja się pochwalę że dziś bez prochów wytrzymałam, idzie ku dobremu
Dobranoc dziewuszki
A ja się pochwalę że dziś bez prochów wytrzymałam, idzie ku dobremu
Dobranoc dziewuszki
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #397351 przez ajłona
Gosiaczku bo ja o Tobie i o reszcie "Starej Bandy" to myślę na okrągło i kosteczki na starość wyjdą od tych kciukasów więc mi dzieci swe podeślesz w ramach rekompensaty jak moje będą zajęte, a herbatę trza będzie podać hehehe NIE DAJ SIĘ BABECZKO WSTRĘTNYM MYŚLOM!!!!
Dave mądra Dziołcha i ma rację Kobitki luz blues i bzyku bzyk!!!! Przypominam, że Franc pojawił się w odpuszczonym cyklu, tuż po torbieli hehehe
A Lacra coś Ty taka informująca ino bez czułości żadnych, hę? Dzielisz doły z Gosiakiem??????
Mirella wiem żeś obolała, ale spisuj skrzętnie komu trzeba w doopsko dać, ok?!
Mirellciu wzajemnie Skarbie ;* Ja to bym tak strasznie Was poznać chciała fejs tu fejs
Madziaska hehehe pęcherzowa koleżanko hehe a wiesz, że po ciąży zero problemów???? SZOK!!! Franuś całuję Pana w stópki z wdzięczności hahaa i z egoistycznych pobudek także bo są słodkie
Majóweczkę też ściskam i Agnesskę - ciężaróweczki kochane powodzenia niebawem
Justyś Ty to jesteś Kobitka - pokaż tym Parówkom miauczacym pokaż!!!!
Dave mądra Dziołcha i ma rację Kobitki luz blues i bzyku bzyk!!!! Przypominam, że Franc pojawił się w odpuszczonym cyklu, tuż po torbieli hehehe
A Lacra coś Ty taka informująca ino bez czułości żadnych, hę? Dzielisz doły z Gosiakiem??????
Mirella wiem żeś obolała, ale spisuj skrzętnie komu trzeba w doopsko dać, ok?!
Mirellciu wzajemnie Skarbie ;* Ja to bym tak strasznie Was poznać chciała fejs tu fejs
Madziaska hehehe pęcherzowa koleżanko hehe a wiesz, że po ciąży zero problemów???? SZOK!!! Franuś całuję Pana w stópki z wdzięczności hahaa i z egoistycznych pobudek także bo są słodkie
Majóweczkę też ściskam i Agnesskę - ciężaróweczki kochane powodzenia niebawem
Justyś Ty to jesteś Kobitka - pokaż tym Parówkom miauczacym pokaż!!!!
Ostatnio zmieniany: 12 lata 5 miesiąc temu przez ajłona.
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
- Boziu pliiiiiiiis... :-(
Mniej Więcej
12 lata 5 miesiąc temu #397409 przez nikusia1988
Mirellcia już mi się nie chce wpisywać na te listy, tak długo już się wpisywałam i czekałam i dalej nic A po drugie to mam nieregularne cykle więc i tak nie wiem jakie daty tam wpisywać bo nie wiem kiedy @ nadejdzie. Cały czas obecna jestem na skarbku pod tym samym nickiem więc jak by któraś chciała podejrzeć wykres to zapraszam. A teraz jestem na etapie swoich badań i eMka więc wszystko będzie jasne w jakiej formie są eMka żołnierzyki i co dalej gin poradzi nam zrobić.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej