- Otrzymane podziękowania: 72
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 5 miesiąc temu #407577 przez Mirella
Hmmm, jakby to dyplomatycznie.... No ja wychodzę z założenia że jak sobie radzę bez prochów to znaczy że jest dobrze, ale są dni kiedy głównie leżę Ale ogólnie nie narzekam bo mi to źle na psychikę działa. Poszłam jakoś w czerwcu do naszej rodzinnej, ona pyta czy jestem chora, a ja jej na to, że nie, zdrowa jestem, tylko coś mi dolega, no i tej wersji się uparcie trzymam
Sylka, miło że pytasz
Sylka, miło że pytasz
Temat został zablokowany.
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
12 lata 5 miesiąc temu #407591 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Agusia jak patrze na Twoja Emilcie to pomiedzy moja a Twoja jest miesiac roznicy a mam wrazenie, ze z rok conajmniej.... Ale mam dziecko hihi
Hej wszystkim
Trzymam kciuki, jak mam net to podgladam i pozdrawiam
Hej wszystkim
Trzymam kciuki, jak mam net to podgladam i pozdrawiam
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- m.soul
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 5 miesiąc temu #407633 przez m.soul
Witam serdecznie wszystkie starające się, przyszłe i obecne mamusie Zalogowałam się na tym forum, gdyż zaczynamy z mężem pomału przygotowywać się do powiększenia naszej rodzinki. Może razem z Wami ten czas oczekiwania na upragnione dwie kreski na teście będzie jeszcze bardziej ekscytujący? Aktualnie jestem w 26dc. W tym cyklu nie kochaliśmy się zbyt intensywnie, więc i z ewentualną ciążą mogłoby być gorzej... chociaż mocno wydaje mi się (na podstawie własnych obserwacji), że wycelowaliśmy zupełnym przypadkiem w okolice owulacji. Więc może??? Objawy mam typowo miesiączkowe - pobolewanie podbrzusza, nabrzmiałe i bolesne piersi, wilczy apetyt i rozdrażnienie.
Będę śledzić forum na bieżąco i trzymać mocno kciuki za Was kochane starające się
Będę śledzić forum na bieżąco i trzymać mocno kciuki za Was kochane starające się
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 5 miesiąc temu #407640 przez sylwka727
m.sol hej:)
Wczoraj skusiłam się na te plastry apap ice bo mnie okropnie głowa bolała a nie chciałam tabletek bo się bałam. I powiem wam że fajna sprawa trochę dziwnie na początku tak jakby stado mrówków zapitalało po czole .
Mirella dobrze że troszkę mniej cierpisz wracaj szybko do zdrowia
Ja się ogólnie straszny leń zrobiłam. Robię tylko obiady śniadania i kolacje emek robi. całą chatę mamy dla siebie bo rodzice w Hiszpanii ale tak dziwnie bez nich i młodego taki pusty ten dom
Wczoraj skusiłam się na te plastry apap ice bo mnie okropnie głowa bolała a nie chciałam tabletek bo się bałam. I powiem wam że fajna sprawa trochę dziwnie na początku tak jakby stado mrówków zapitalało po czole .
Mirella dobrze że troszkę mniej cierpisz wracaj szybko do zdrowia
Ja się ogólnie straszny leń zrobiłam. Robię tylko obiady śniadania i kolacje emek robi. całą chatę mamy dla siebie bo rodzice w Hiszpanii ale tak dziwnie bez nich i młodego taki pusty ten dom
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 5 miesiąc temu #407781 przez Mirella
M.soul śledzenie nic Ci nie da, tu trzeba się udzielać żeby szybko mieć fasolkę pod serduchem witaj i rozgość się
Sylwka no gdybyś się na początku ciąży zrobiła pracowita to byłoby to co najmniej podejrzane leń się leń, potem już się nie polenisz
Sylka, no mnie kiedyś ktoś powiedział że lepiej żartować niż chorować, i staram się tego trzymać
Ale na diecie jestem cały czas, może już nie tak drastycznej ale wielu rzeczy sobie nadal odmawiam, owoców na przykład, w środku lata, dla mnie to tragedia
Sylwka no gdybyś się na początku ciąży zrobiła pracowita to byłoby to co najmniej podejrzane leń się leń, potem już się nie polenisz
Sylka, no mnie kiedyś ktoś powiedział że lepiej żartować niż chorować, i staram się tego trzymać
Ale na diecie jestem cały czas, może już nie tak drastycznej ale wielu rzeczy sobie nadal odmawiam, owoców na przykład, w środku lata, dla mnie to tragedia
- m.soul
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej