BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 5 miesiąc temu #407556 przez Mirella
Emilkę to już adoptowałam, pamiętam :D Teraz będę kombinować jak by tu ją raz na jakiś czas przenieść do siebie :kiss: :kiss: :kiss:
Temat został zablokowany.
12 lata 5 miesiąc temu #407559 przez sylka
Mirella a jak Twoje samopoczucie, lepiej już?
12 lata 5 miesiąc temu #407577 przez Mirella
Hmmm, jakby to dyplomatycznie.... No ja wychodzę z założenia że jak sobie radzę bez prochów to znaczy że jest dobrze, ale są dni kiedy głównie leżę ;) Ale ogólnie nie narzekam bo mi to źle na psychikę działa. Poszłam jakoś w czerwcu do naszej rodzinnej, ona pyta czy jestem chora, a ja jej na to, że nie, zdrowa jestem, tylko coś mi dolega, no i tej wersji się uparcie trzymam :lol:
Sylka, miło że pytasz :kiss:
12 lata 5 miesiąc temu #407591 przez MagdaM
Agusia jak patrze na Twoja Emilcie to pomiedzy moja a Twoja jest miesiac roznicy a mam wrazenie, ze z rok conajmniej.... Ale mam dziecko hihi :lol:

Hej wszystkim :)
Trzymam kciuki, jak mam net to podgladam i pozdrawiam :)

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
12 lata 5 miesiąc temu #407633 przez m.soul
Witam serdecznie wszystkie starające się, przyszłe i obecne mamusie :) Zalogowałam się na tym forum, gdyż zaczynamy z mężem pomału przygotowywać się do powiększenia naszej rodzinki. Może razem z Wami ten czas oczekiwania na upragnione dwie kreski na teście będzie jeszcze bardziej ekscytujący? :) Aktualnie jestem w 26dc. W tym cyklu nie kochaliśmy się zbyt intensywnie, więc i z ewentualną ciążą mogłoby być gorzej... chociaż mocno wydaje mi się (na podstawie własnych obserwacji), że wycelowaliśmy zupełnym przypadkiem w okolice owulacji. Więc może??? ;) Objawy mam typowo miesiączkowe - pobolewanie podbrzusza, nabrzmiałe i bolesne piersi, wilczy apetyt i rozdrażnienie.

Będę śledzić forum na bieżąco i trzymać mocno kciuki za Was kochane starające się :)
12 lata 5 miesiąc temu #407635 przez sylka
m.sol witaj :)]

Mirella ciesze się , że humor Ciebie nie opuścił a i dolegliwości tyci mniejsze :D
12 lata 5 miesiąc temu #407640 przez sylwka727
m.sol hej:)

Wczoraj skusiłam się na te plastry apap ice bo mnie okropnie głowa bolała a nie chciałam tabletek bo się bałam. I powiem wam że fajna sprawa trochę dziwnie na początku tak jakby stado mrówków zapitalało po czole ;) .

Mirella dobrze że troszkę mniej cierpisz :kiss: wracaj szybko do zdrowia

Ja się ogólnie straszny leń zrobiłam. Robię tylko obiady śniadania i kolacje emek robi. całą chatę mamy dla siebie bo rodzice w Hiszpanii ale tak dziwnie bez nich i młodego taki pusty ten dom :dry:

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]
12 lata 5 miesiąc temu #407781 przez Mirella
M.soul śledzenie nic Ci nie da, tu trzeba się udzielać żeby szybko mieć fasolkę pod serduchem :) witaj i rozgość się :)

Sylwka no gdybyś się na początku ciąży zrobiła pracowita to byłoby to co najmniej podejrzane :lol: leń się leń, potem już się nie polenisz :kiss:

Sylka, no mnie kiedyś ktoś powiedział że lepiej żartować niż chorować, i staram się tego trzymać :lol:
Ale na diecie jestem cały czas, może już nie tak drastycznej ale wielu rzeczy sobie nadal odmawiam, owoców na przykład, w środku lata, dla mnie to tragedia :(
12 lata 5 miesiąc temu #407784 przez m.soul
Dziękuję zatem za przyjęcie mnie do swojego grona i postaram się udzielać jak najczęściej. Oczywiście by jak najprędzej ujrzeć dwie kreseczki ;)
12 lata 5 miesiąc temu #407786 przez mesy
m.soul witaj ;)

A ja wam powiem życie jest nie sprawiedliwe i tyle :P :P :P :P :P :P :P
Wkurza już mnie te czekanie na ciąże :P :P :P :P :P :P
12 lata 5 miesiąc temu #407789 przez MoNiaaa
m.soul witam serdecznie :) tez zaczynamy starania ale juz o druga dzidzie :)

http

]
12 lata 5 miesiąc temu #407814 przez Mirella
Mesy no nareszcie mądrzejesz, to już z górki :P
12 lata 5 miesiąc temu #407819 przez mesy
ja już dawno zmądrzałam i nic to nie dało więc raczej non stop pod górkę :P :P :P :P :P :P :P
12 lata 5 miesiąc temu #407823 przez Insomnia
Bo Mesy się w Syzyfa bawi :silly:

Dzień dobry :woohoo:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

12 lata 5 miesiąc temu #407824 przez mesy
Inso masz rację jest to daremna bezsensowna ''praca'' walka o ciążę :P :P :P :P
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery