BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 5 miesiąc temu #405248 przez Mirella
Lacra a fota ogródka to gdzie? a widziałaś Emi? a w ogóle to co u Ciebie? nie przemykaj tak cichaczem ino melduj. A tak w ogóle dzień dobry :kiss:
Temat został zablokowany.
12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #405258 przez Lacrijka
Mirell - do zdjec ogródka to jeszcze daleka droga.. Plot narazie stoi ale zaklajstrowany zeby deszcz fugi nie wypłukał, pokaże jak beda juz bramy i furtki :) :) :)

Co u mnie ?? jak to mówią, stara bida..Mielismy miec w tym cyklu kolejna insemke, ale nie poszlismy bo IUI miała byc w poniedzialek a nam sie w niedziele figli zachciało i nie było sensu wywalac kasy na IUI na drugi dzien :) :) :) Koncze ten cykl i basta..Zero paczania, mierzeni, testów owu, nic, nic, nic.. I nie ma uja we wsi że bezie inksiej :laugh: :laugh: :laugh: Gina tez juz pozeganalam na minimum 3 miechy..Cytologi wyszła dobra wiec nie bede latac juz :) :) :) Poza pustym portfelem nic z tego nie mam :dry: :dry: :dry:

A Emilke widziałam, głosowałam i jestem zakochana... Śliczna Niunia :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 5 miesiąc temu #405261 przez Mirella
No nareszcie Lacra zmądrzała, to ino patrzeć jak bocian u niej wyląduje :lol:

Jedno czego Ci nie wolno to iść sobie od nas, gg Ci nie działa to juz w ogóle kontakta z Tobą nie ma inaczej jak tu. A w ogóle to czego Ci to gg nie działa?

głowa mi pęka, nie zrobilaby która kawy po starej znajomości?
12 lata 5 miesiąc temu #405338 przez gosiak
dziń dybry :laugh:

Na Emilke głos dziś oddany i postaramm się co dziennie wejść i głosować na te piękne oczęta :kiss:

Lacra :kiss:

pozdrawiam :)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 5 miesiąc temu #405342 przez Mirella
A czego to Lacra buziaka dostała a ja nie? I nikt więcej nie? Czym ona się tak zasłużyła???
12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #405398 przez Lacrijka
Gosiak sie chyba stesknił bo przez ostatnie dwa tygodnie nie było mnie ani tu ani na Skarbuśku :) :) :)

A gg mi nie działa bo nie pamietam hasła po formacie :dry: :dry: :dry: Musze nowe załozyc :unsure:

To masz od mnie ciumka :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 5 miesiąc temu #405466 przez sylka
O widzę brygadę :D Gosiak i Lacra :)Fajnie Was widzieć
12 lata 5 miesiąc temu #405529 przez Mirella
Lacra to ja też Cię ciumknę :kiss: a gg o ile pamiętam to przypomina haslo jak mu się maila da
12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #405550 przez Lacrijka
Mirella napisał:

Lacra to ja też Cię ciumknę :kiss: a gg o ile pamiętam to przypomina haslo jak mu się maila da

Wiem, wiem..Ale ja to gg zakladałam 100 lat temu i tamten emil juz nie istnieje :dry: :dry: :dry: Założe nowe to podam :)
Dusiek dżeczny ??

Sylka - siemanko
Załączniki:
12 lata 5 miesiąc temu #405554 przez Mirella
Dlatego ja do wszystkich takich pierdółek mam jedno hasło, nie ma obaw że zapomnę, a mogłaś powiedziec że się formatujesz bym Ci od razu powiedziala jak Linuxa zrobić, byłabyś tak szczęśliwa jak ja :lol:

Duśka nie ma wyboru, musi być dżeczna ;)

A właściwie to kiedy jakiego testa strzelisz? Znaczxy kiedy cykla zakończysz? Bo te figle dzień przed insemką to jakieś podejrzane :blink:
12 lata 5 miesiąc temu #405566 przez Lacrijka
Do testa to jeszcze ze 12 dni, bo dzis dopiero 3dfl.. No chyba ze @ przylizie wczesniej.. Mam nadzieje ze przez ten czas nie bedzie takiej pogody (leje i burze) bo ociepieje siedzasc w domie..a jak jestem w ogrodzie to nie mam czasu na myslenie :) :) :) Tak u nas grzmialo dzis ze bidny Maciejek nie wiedział gdzie sie schowac hihi znalazłam go w pralce :laugh: :laugh: :laugh: Bida moja mała :kiss:
12 lata 5 miesiąc temu #405576 przez Mirella
W jakimś dziwnym miejscu mieszkasz, u nas upaly upaly upaly.... dziś 35 w cieniu, też oszaleć idzie, ale pranie schnie pięknie :lol:
12 lata 5 miesiąc temu #405587 przez patka1603
a u mnie również pochmurno i pada :/
12 lata 5 miesiąc temu #405590 przez Mirella
u mnie wieje i grzmi ;/ a niech sobie grzmi i nawet niech popada, ale niech nie wieje, wiatru to się boję najbardziej w tym moim lesie :( ale gorąco jest cały czas, parno wręcz
12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #405604 przez sylka
Lacra Łap ciumala ode mnie i Kubuli :kiss: :kiss:

Maciuś biedak, fajnie musiał wyglądać :woohoo: Kiedyś go niechcący wypierzesz :blush: futro będzie puszyste że hohoh
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia