BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 5 miesiąc temu #404046 przez sylwka727
Iwonka dziś to już 7t ;)

Chłopek fajny sebcio :kiss: ucałuj od cioci

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]
Temat został zablokowany.
12 lata 5 miesiąc temu #404106 przez MoNiaaa
MAJOWKA NO RZECZYWISCIE:) JAK MOGLAM TEGO WCZESNIEJ NIE ZAUWAZYC??? :S PIEKNA DATA NA URODZENIE DZIECKA:)
OSTATNIO NAWET MEZOWI MOWILAM ZE JESLI MAMY PLANOWAC DZIECKO TO CHCE URODZIC NA WIOSNE ALBO W LECI WIEC MUSIMY ALBO TERAZ SIE STARAC ALBO ZA ROK DOPIERO:P
W LECIE TEN PLUS ZE NIE CZEBA DLUGO CZEKAC ZEBY WYJSC NA POLKO Z MALUSZKIEM :):):)
MAJÓWKA TO TYM BARDZIEJ CZEKAM NA WIESCI I FOTKI MALUCHA :kiss: :kiss: :kiss:

http

]
12 lata 5 miesiąc temu #404116 przez emka
Sylwka Ale to zleciało, rozumiem że swszystko oki :) :kiss: :kiss: :kiss:

Majówka Powodzenia na porodówce, ja też miałąm taki spokój, bo nie wiedziałam co mnie czeka :) Na szczęście szybko się zapomina :) Buziaki :) :kiss: :kiss: :kiss:

MirelLa Ja też na przyszły rok sobie planuję, jeszcze raz spróbować :) Bocianów wpip, któryś musi nam coś przynieść, u mnie też czas ucieka... A Tobie zdrówka życzę :)

Chłopek Cudny maluch :) :kiss: :kiss: :kiss:

My od soboty zaczynamy wczasy :) w mazurskich lasach :) już nie mogę się doczekać. :lol: Buziakuje wszystkie staraczki i jak wrócę, chcę na powitanie przynajmniej 2 pary czerwonych kreseczek :) :silly:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 5 miesiąc temu #404129 przez sylwka727
Emka teraz jest już ok tylko mdłości i wymioty męczą(właśnie wracam z wc :dry: galareta nie była dobrym pomysłem). Udanych wakacji :)

Moje Aniołki[*]
12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #404139 przez emka
Sylwka Mdłości to podobno dobry znak, dużo hormonków :kiss: :kiss: :kiss: Dzieki, mam nadzieję, że pogoda dopisze :)

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 5 miesiąc temu #404149 przez sylwka727
Emka jak dobry znak to przeżyję chociaż jak wiszę głową nad wc to mi się wydaje że nie przeżyje :dry:

Moje Aniołki[*]
12 lata 5 miesiąc temu #404200 przez patka1603
chłopek napisał:

Sebastianek

prześliczny ten twój maluszek :blink:
12 lata 5 miesiąc temu #404259 przez iwonta_kg
Potwierdzam wcześniejszy wpis!! Śliczny chłopczyk :) Sebastiany to fajne chłopaki :) Mój też należy do tych fajnych :)

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
12 lata 5 miesiąc temu #404308 przez patka1603
kurcze ale się wkurzyłam, cały czas starałam się wszystko tak ułożyć żeby iść jak najszybciej do ginekologa na konsultacje- wyniki z histopatologi jutro będą wysłane więc pewnie w czwartek je dostane a tu się okazuje że na wizytę aktualnie nie czeka się tydzień do 2 tylko minimum miesiąc i mam wizytę dopiero 31 sierpnia :( niech to szlak :angry:
12 lata 5 miesiąc temu #404340 przez Mirella
Patka, inaczej na to popatrz, może to ostatni miesiąc luzu i spokoju, wykorzystaj to, może jakis urlop? Wrócisz wypoczęta i gotowa do staranek :D
12 lata 5 miesiąc temu #404576 przez Majowka
MoNiaaa napisał:

MAJOWKA NO RZECZYWISCIE:) JAK MOGLAM TEGO WCZESNIEJ NIE ZAUWAZYC??? :S PIEKNA DATA NA URODZENIE DZIECKA:)
OSTATNIO NAWET MEZOWI MOWILAM ZE JESLI MAMY PLANOWAC DZIECKO TO CHCE URODZIC NA WIOSNE ALBO W LECI WIEC MUSIMY ALBO TERAZ SIE STARAC ALBO ZA ROK DOPIERO:P
W LECIE TEN PLUS ZE NIE CZEBA DLUGO CZEKAC ZEBY WYJSC NA POLKO Z MALUSZKIEM :):):)
MAJÓWKA TO TYM BARDZIEJ CZEKAM NA WIESCI I FOTKI MALUCHA :kiss: :kiss: :kiss:

Dzieki Moniaaa :kiss:
Dam znac jak tylko bede mogla!

Emka, dzieki :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 5 miesiąc temu #404577 przez MagdaM
Dziewczyny moge prosic o glosowanie codziennie??
Rozeslijcie do znajomych itp...
dzieki!!
pl.lennylamb.com/user/show_photo/5035

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
12 lata 5 miesiąc temu #404692 przez patka1603
Mirella napisał:

Patka, inaczej na to popatrz, może to ostatni miesiąc luzu i spokoju, wykorzystaj to, może jakis urlop? Wrócisz wypoczęta i gotowa do staranek :D

no w sumie to może i masz racje, ale ja już jestem tak zniecierpliwiona że bym chciała już wiedzieć na czym stoję
12 lata 5 miesiąc temu #404711 przez Mirella
niecierpliwość to norma w starankach, przyzwyczajaj się ;) a w Twoim przypadku nie dziwię się, też bym pewnie chciała szybko, ale mimo wszysto jak możesz to wyjedź, odpocznij, wzmocnij się, do staranek potrzeba zdrowia przede wszystkim, poza tym kurcze, Patka, przecież Ty najlepiej wiesz że zafasolkowanie to jeszcze nie sukces, musisz być zdrowa i silna całą ciążę a i potem też, wykorzystaj ten miesiąc póki jeszcze jest ciepło i owoce na bazarze, to potem zaprocentuje :kiss:

Poszłam na Emi zagłosować, widziałyście te oczy??? Kurcze, ale by mi do Duśki pasowała, Magda pilnuj bo zabiorę :kiss:
12 lata 5 miesiąc temu #404925 przez MagdaM
Mirella pilnuje jak oka w glowie :) Dziekujemy Ci bardzo i prosimy o jeszcze ;) Calutki miesiac :) :kiss:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży