BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #403133 przez Marta M
Mirella wzruszyłam się...Poszukam dla Ciebie tego bociana :kiss: :kiss:
Temat został zablokowany.
12 lata 5 miesiąc temu #403146 przez Mirella
Marta, dziękuję :kiss: ale ja wcześniej jak za rok to raczej do staranek nie wrócę, zanim sie wyleczę ze wszystkiego to się trochę zejdzie niestety ;) ale jeszcze ciągle mam nadzieję...
12 lata 5 miesiąc temu #403171 przez MoNiaaa
moim zdaniem to tez troche krzywda dla dziecka byc jedynakiem.jednak miec wsparcie w braci czy siostrze to alkiem inaczej.zawsze to inaczej w starszym wieku jakies tajemnice i pogaduchy do pozniej nocy itp.sama mielam 3 rodzenstwa i nie wyobrazam sobie inaczej moglabym miec wiecej.:)
mi do 40 daleko i podejrzewam ze moj M zmieni zdanie ale mi chodzi zeby nie bylo duzej roznicy wieku miedzy dziecmi zawsze to lepszy kontakt:) teraz jakos poczulam ze moglabym znowu byc mama no ale czas pokaze :)

Mirella 3mam kciuki a moze za rok razem zafasolkujemy :)

http

]
12 lata 5 miesiąc temu #403194 przez Marta M
Mirella wiem, ale nie bój się jak złapię to nie wypuszczę :):) Bocian poczeka :)
12 lata 5 miesiąc temu #403195 przez gabi28
witam...

Najpierw do Mirellci.. Kochana... Twój tekst przecvzytałam ze wzruszeniem... Nie wiem co to jedynak.. sama mam czworo rodzeństwa,nieraz bylo naprawde cięzko finansowo,ale nie wyobrazam sobie,zeby ich nie bylo... kazde z nich wybralo swoją droge zycia(nie zawsze dobrą) i mimo,że dzielą nas setki kilometrów,to jednak są mi bardzo bliscy... Masz Duśkę... i wierzę,że bedzie miała rodzeństwo..

Kochane,dzisiaj wracam do Polski... NIe do męża.Nie wiem,czy dobrze postępuje..ale chcę być szczesliwa,chcę spróbować,chcę zaryzykować.. czy się uda? czas pokaże... ..

Odezwę się niebawem.Trzymam za was wszystkie kciuki... Gosiaku kochany za Ciebie szczególnie.

Majeczka.. szczęśliwego rozwiązania...

buziakuje was wszystkie :*:*:*:*:*
12 lata 5 miesiąc temu #403210 przez MoNiaaa
gabi a ja za ciebie trzymam kciuki..oby ci sie udalo i zebys za jakis czas mogla powiedziec ze nie zalujesz swojej decyzji :):) :kiss:

Mirella przeczytalam wszystkie(chyba) twoje tekst sa swietne naprawde jak je czytalam to na przemian chcialo mi sie smiat i sie wzruszalam :blush:
ja wogole mam tak ze jak ktos mi opowiada albo czytam o porodzie albo o jakis sytuacjach z dziecmi zwiazanymy to zaraz mam lzy w oczach :side:

http

]
12 lata 5 miesiąc temu #403215 przez gosiak
gabi28 napisał:

witam...

Najpierw do Mirellci.. Kochana... Twój tekst przecvzytałam ze wzruszeniem... Nie wiem co to jedynak.. sama mam czworo rodzeństwa,nieraz bylo naprawde cięzko finansowo,ale nie wyobrazam sobie,zeby ich nie bylo... kazde z nich wybralo swoją droge zycia(nie zawsze dobrą) i mimo,że dzielą nas setki kilometrów,to jednak są mi bardzo bliscy... Masz Duśkę... i wierzę,że bedzie miała rodzeństwo..

Kochane,dzisiaj wracam do Polski... NIe do męża.Nie wiem,czy dobrze postępuje..ale chcę być szczesliwa,chcę spróbować,chcę zaryzykować.. czy się uda? czas pokaże... ..

Odezwę się niebawem.Trzymam za was wszystkie kciuki... Gosiaku kochany za Ciebie szczególnie.

Majeczka.. szczęśliwego rozwiązania...

buziakuje was wszystkie :*:*:*:*:*

Witam:) miałam się nie udzielać ale ostatnio ciekawie się tu czyta że musiałam, Gabi dziękuję Ci bardzo :kiss: ja Tobie tez strasznie kibicuję, mam nadzieję że nie będziesz żałowała swojej decyzji, poradzisz sobie i w końcu będziesz szczęśliwa, po co wracać gdzieś na siłę? żeby innym było dobrze? oj nie nie to Ty masz być szczęśliwa to Twoje życie, pokieruj nim najlepiej jak potrafisz...bo jest tylko jedno życie nam dane :kiss: :kiss: :kiss: Powodzonka :kiss:

Mirellcia tak wstecz wrócę do poprzednich postów...tak widziałam Cię nasza czarownico hahha kto nie widział niech żałuje, całkiem zacna ta nasza babajaga :lol: :lol:
a co do Duśki to jestem pewna że jeszcze zostanie starszą siostrą :kiss: :kiss:

Majówczka powodzenia bo ty już na mecie, czekam na fotki naszego kolejnego staraczkowego cudu :kiss: :kiss:

pozdrawiam Was wszyskie :kiss: :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 5 miesiąc temu #403220 przez Mirella
Kurcze, ale reklamę sobie zrobiłam, a to stary tekst przecież :blink:

Gosiak, bez przesady, kto nie widział niech nie żałuje, nie ma czego, kurze łapki i siwe włosy jak na czarownicę przystało ;)

Gabi, życzę Ci żeby za tym życiowym zakrętem pojawiła się piękna tęcza :kiss:

Marta, to może póki co Ty skorzystasz z usług bociana a ja w następnym sezonie?

MoNiaaa :kiss:
12 lata 5 miesiąc temu #403303 przez vestusia
Mirelcia, przyznam, że i ja podczytałam kilka Twoich artykułów. Bardzo mi się podobały, no a ten o rodzeństwie wyjątkowo. Ostatnio rozmawiałam ze swoją mamą (jedynaczką) i coś wspomniałam, że jakby kiedyś były inne warunki życiowe (finansowe głównie), to chciałabym mieć jeszcze jednego dzidziusia. Sprowadziła mnie na ziemię komentując i argumentując to w ten sposób, że to tylko kłopot a w szczególności, że niestety w dzisiejszych czasach rodzeństwo potrafi być tak skłócone, że i tak żyje się tak, jakby go nie było. Niestety jestem tego żywym przykładem (o brata mojego chodzi) i jakoś... uwierzyłam jej... do czasu aż przeczytałam Twój artykuł. Z innej perspektywy to napisałaś, lepiej bym tego nie opisała, zresztą historia prawdziwa, więc trudno się nie wczuć w Twoje położenie. W pełni popieram to, co jest tam napisane i życzę Ci, aby Duśka miała rodzeństwo. Na pewno się uda.

No a tak w ogóle podobają mi się teksty głównie z powodu poprawnej polszczyzny. Przyjemnie i fajnie się je czyta, lubię takie. Masz do tego dryg, nie ma co ;-)

Pozdrawiam :)
12 lata 5 miesiąc temu #403363 przez MagdaM
Czesc dziewczyny...
Wieki mnie nie bylo... :( Wstyd... Moze zmolestuje Mirelle zeby sie dowiedziec co u Was...
Widze, ze dzieciaczki zabki maja :)
Gabi widze jakies "przezkody" to trzymam kciuki za Ciebie :kiss:
Majowka za rozwiazanie :)

Babenki mam pytanie i prosbe...
Moge wrzucic Wam w srode link?? Emis bedzie walczyla o chuste... Moge liczyc, ze czasem oddacie na nia glosik... :unsure:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
12 lata 5 miesiąc temu #403393 przez Mirella
Vestusia :kiss: ja znam rodzeństwa które ładnie ze sobą żyją więc to chyba nie jest kwestia naszych czasów, od zawsze było tak że w rodzinach się różnie układało, nic nowego ;)

MagdaM, nie wiem na czym się zatrzymałaś, i co tu się nowego ostatnio... ostatnio to ja mało ogarnięta jestem, kurcze nawet nie umiem powiedzieć czy po Inso byly jakieś dwie krechy, aaa, były Sylwka się chwaliła :)
a co dalej to nie pamiętam, dziewczyny pomocy!

O linku to Ci na gg napisałam, przez wzgląd na stare czasy nie będę Cię publicznie biczować :P
12 lata 5 miesiąc temu #403398 przez MagdaM
Mirella haha Kocham Cie tak publicznie :kiss: :P

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
12 lata 5 miesiąc temu #403460 przez nikusia1988
Skoro o boćkach mowa to i ja się pochwalę :)
W sobotę rano pojechaliśmy na weekend do moich dziadków pomagać im przy żniwach i eMek z dziadkiem, z moim tatem i z wujkiem pojechali na pole kosić kombajnem i jak przyjechali do domu to powiedzieli że bocian latał nad polem na którym byli, a dzisiaj przed 7 rano też obudził nas głośnym klekotaniem bocian (ciekawe czy to ten sam co był na polu :lol: ) który siedział na słupie przed naszym oknem gdzie spaliśmy i każdy się śmiał z nas że coś nam wyklekota ten bocian :laugh: Więc poczekamy, zobaczymy :woohoo:
Przynajmniej pierwszy raz usłyszałam jak bociany klekotają :woohoo: identyczny dźwięk jak te kołatki w kościele co używają ministranci w wielkim poście zamiast dzwonków :woohoo:
12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #403486 przez iwonta_kg

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #403489 przez iwonta_kg
Nikusia może to jakiś znak :) Moja siostra mieszka na osiedlu które się nazywa "Bocianie Gniazdo" i jest tam kilka bocianów. Zawsze gdy u niej jestem to po cichu modlę się do tych bocianów o małą fasolkę...

Mirelka czytałam Twoją opowieść. Wzruszyłam się. Bardzo mi przykro że spotkało Cię tyle smutnych rzeczy :( Mam nadzieję że Twoja Klaudusia będzie miała siostrzyczkę i z całego serduszka Ci tego życzę!!!! Powodzenia kochana!!! :kiss: :kiss: :kiss: Rodzeństwo to drugie błogosławiaństwo zaraz po ciąży...

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka