- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
12 lata 5 miesiąc temu #403563 przez Majowka
Dziekuje bardzo dziewczyny
Rodze juz w sobote! Chyba, ze cos sie ruszy przed ....dzisiaj sie pakuje! Stres przed porodem rowny zeru, nie spodziewalam sie takiego podejscia, bo z natury straszna panikara ze mnie, to chyba hormony....
Rodze juz w sobote! Chyba, ze cos sie ruszy przed ....dzisiaj sie pakuje! Stres przed porodem rowny zeru, nie spodziewalam sie takiego podejscia, bo z natury straszna panikara ze mnie, to chyba hormony....
Temat został zablokowany.
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
12 lata 5 miesiąc temu #403564 przez Majowka
Dziekuje bardzo dziewczyny
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
12 lata 5 miesiąc temu #403659 przez Majowka
Mirella, moj synek bedzie mial na imie Lucas...jak moj brat Tylko ze wydanie portugalskie, czyta sie Lukasz, wiec bardzo podobnie
Zostawie mu tez moje nazwisko, zeby zostawic slad polskosci Troche mu zajmie, zeby sie nauczyc je wymawiac i pisac...ale trudno
Mozesz adoptowac Lucaska, nie am sprawy! Kochana jestes
Dzieki Alonka Oby tylko calego i zdrowego go wyciagneli, reszta niewazna!
Zostawie mu tez moje nazwisko, zeby zostawic slad polskosci Troche mu zajmie, zeby sie nauczyc je wymawiac i pisac...ale trudno
Mozesz adoptowac Lucaska, nie am sprawy! Kochana jestes
Dzieki Alonka Oby tylko calego i zdrowego go wyciagneli, reszta niewazna!
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
- patka1603
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 5 miesiąc temu #403709 przez patka1603
mirella na pewno wszystko się jeszcze ułoży,tylko się pod kuruj żebyś "za rok" była w formie, a czy kolwiek życzę aby udało się wcześniej, i trzymam za ciebie mocno kciuki. Twoja opowieść wpis jest naprawdę piękny i robi wrażenie, chociaż ja osobiści nie wieże w "czarodziejską moc" bocianów gdyż tyle ich nieraz widziałam, że musiała bym mieć sporą gromadkę dzieciaczków, a czy kolwiek jak zobaczę bociana to czasami przebiegnie mi przez głowę myśl,kora bardzo lubię, że może to jakiś znak
Jeśli chodzi o mnie to ja aktualnie czekam na wyniki z histopatologi, mają być w przeciągu tygodnia no i w połowie sierpnia chcę iść z obydwoma wynikami ( z 1 i 2 ciąży) do ginekologa i zobaczymy co on powie.Ja najchętniej bym już zaczęła się starać ,ale raz że mój maż nie chce, musi odetchnąć- w końcu było to dopiero 16 lipca a 2 zdrowy rozsądek podpowiada mi żeby poczekać co powie ginekolog.
majowka również się dołączam i życzę szczęśliwego rozwiązania, a swoją drogą to bardzo dobrze że się nie stresujesz, powodzonka życzę
mirella tak mi się przypomniało a propos nazwiska bo ja tez mam 2 członowe w dodatku te z tych dłuższych i jak brałam ślub to zdecydowałam się na jedno nazwisko dla dziecka gdyż i tak bez tego mój mąż czuł się dotknięty tym że zostałam przy swoim nazwisku.
Jeśli chodzi o mnie to ja aktualnie czekam na wyniki z histopatologi, mają być w przeciągu tygodnia no i w połowie sierpnia chcę iść z obydwoma wynikami ( z 1 i 2 ciąży) do ginekologa i zobaczymy co on powie.Ja najchętniej bym już zaczęła się starać ,ale raz że mój maż nie chce, musi odetchnąć- w końcu było to dopiero 16 lipca a 2 zdrowy rozsądek podpowiada mi żeby poczekać co powie ginekolog.
majowka również się dołączam i życzę szczęśliwego rozwiązania, a swoją drogą to bardzo dobrze że się nie stresujesz, powodzonka życzę
mirella tak mi się przypomniało a propos nazwiska bo ja tez mam 2 członowe w dodatku te z tych dłuższych i jak brałam ślub to zdecydowałam się na jedno nazwisko dla dziecka gdyż i tak bez tego mój mąż czuł się dotknięty tym że zostałam przy swoim nazwisku.
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 5 miesiąc temu #404007 przez Mirella
Czy ja już adoptowałam tego małego boksera?
Patka, no mój mąż na szczęście nie miał nic przeciwko dwóm nazwiskom i dla mnie i dla dzieci. Co do dzieci to jeszcze od biedy mogłabym negocjować, ale jak ja sie nazywam to moja sprawa. Nawet mu do głowy nie przyszło się fochnąć
Patka, no mój mąż na szczęście nie miał nic przeciwko dwóm nazwiskom i dla mnie i dla dzieci. Co do dzieci to jeszcze od biedy mogłabym negocjować, ale jak ja sie nazywam to moja sprawa. Nawet mu do głowy nie przyszło się fochnąć
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1