BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 5 miesiąc temu #403563 przez Majowka
Dziekuje bardzo dziewczyny :kiss: :kiss: :kiss:

Rodze juz w sobote! Chyba, ze cos sie ruszy przed :silly: ....dzisiaj sie pakuje! Stres przed porodem rowny zeru, nie spodziewalam sie takiego podejscia, bo z natury straszna panikara ze mnie, to chyba hormony.... :)
Temat został zablokowany.
12 lata 5 miesiąc temu #403564 przez Majowka
Dziekuje bardzo dziewczyny :kiss: :kiss: :kiss:

Rodze juz w sobote! Chyba, ze cos sie ruszy przed :silly: ....dzisiaj sie pakuje! Stres przed porodem rowny zeru, nie spodziewalam sie takiego podejscia, bo z natury straszna panikara ze mnie, to chyba hormony.... :)
12 lata 5 miesiąc temu #403571 przez Mirella
Majówka a czy ja Cię już pytałam jak dacie na imię synkowi? Kogo mam adoptować?

Iwonta, myślę że Ty tez się doczekasz, i to szybciej niż ja :kiss:
12 lata 5 miesiąc temu #403577 przez ajłona
Mirellcia z bocianem już zagadałam ;)
Majówcia myślę o Tobie i trzymamny z Francem kciuki mocno za Was :*
12 lata 5 miesiąc temu #403639 przez Mirella
Przy tylu bocianach to nie mam wyboru, za rok będzie Darusia, juuuupiiiiiiii!!!!!!!!!!!

Kocham Was wszystkie razem i każdą oddzielnie :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 5 miesiąc temu #403659 przez Majowka
Mirella, moj synek bedzie mial na imie Lucas...jak moj brat :) Tylko ze wydanie portugalskie, czyta sie Lukasz, wiec bardzo podobnie :laugh:
Zostawie mu tez moje nazwisko, zeby zostawic slad polskosci :laugh: Troche mu zajmie, zeby sie nauczyc je wymawiac i pisac...ale trudno :)
Mozesz adoptowac Lucaska, nie am sprawy! :) Kochana jestes :kiss:

Dzieki Alonka :kiss: Oby tylko calego i zdrowego go wyciagneli, reszta niewazna!
12 lata 5 miesiąc temu #403680 przez Mirella
Majówka ja tu mam już całą wirutalną rodzinę zastępczą, wszystkie wystarane dzieciaczki moje są :lol:

Duśka tez ma moje nazwisko, znaczy tak konkretnie to ma dwa tak jak ja ;)
12 lata 5 miesiąc temu #403702 przez MoNiaaa
majowka 3mamy mocno kciuki za synka :) :kiss:

dziewczyny moze i dla mnie wypatrzycie jakiegos bocka :) jakby sie juz trafilo maz napewno by sie nie pogniewal:P

http

]
12 lata 5 miesiąc temu #403709 przez patka1603
mirella na pewno wszystko się jeszcze ułoży,tylko się pod kuruj żebyś "za rok" była w formie, a czy kolwiek życzę aby udało się wcześniej, i trzymam za ciebie mocno kciuki. Twoja opowieść wpis jest naprawdę piękny i robi wrażenie, chociaż ja osobiści nie wieże w "czarodziejską moc" bocianów gdyż tyle ich nieraz widziałam, że musiała bym mieć sporą gromadkę dzieciaczków, a czy kolwiek jak zobaczę bociana to czasami przebiegnie mi przez głowę myśl,kora bardzo lubię, że może to jakiś znak :P
Jeśli chodzi o mnie to ja aktualnie czekam na wyniki z histopatologi, mają być w przeciągu tygodnia no i w połowie sierpnia chcę iść z obydwoma wynikami ( z 1 i 2 ciąży) do ginekologa i zobaczymy co on powie.Ja najchętniej bym już zaczęła się starać ,ale raz że mój maż nie chce, musi odetchnąć- w końcu było to dopiero 16 lipca a 2 zdrowy rozsądek podpowiada mi żeby poczekać co powie ginekolog.

majowka również się dołączam i życzę szczęśliwego rozwiązania, a swoją drogą to bardzo dobrze że się nie stresujesz, powodzonka życzę

mirella tak mi się przypomniało a propos nazwiska bo ja tez mam 2 członowe w dodatku te z tych dłuższych i jak brałam ślub to zdecydowałam się na jedno nazwisko dla dziecka gdyż i tak bez tego mój mąż czuł się dotknięty tym że zostałam przy swoim nazwisku.
12 lata 5 miesiąc temu #403719 przez sylwka727
Majówka ale to zleciało już niedługo będziesz trzymała na rękach bobaska :kiss:

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]
12 lata 5 miesiąc temu #403853 przez iwonta_kg
Sylwka ty już 6 tydzień!! Jak ten czas leci... Jak się czujesz kochana? Jak maleństwo?

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
12 lata 5 miesiąc temu #403960 przez Majowka
Dziekuje bardzo dziewczyny! :kiss: :kiss: :kiss:

Moniaaa, widze ze twoja Niunia i moj Niuniek beda z tego samego dnia! :laugh:

Mirella, no ja na razie panna, ale do chrzcin sie ureguluje ta usterke i tez bedzie mial moje dwa ;)
12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #403998 przez chłopek
Sebastianek
Załączniki:
12 lata 5 miesiąc temu #404007 przez Mirella
Czy ja już adoptowałam tego małego boksera? :kiss: :kiss: :kiss:

Patka, no mój mąż na szczęście nie miał nic przeciwko dwóm nazwiskom i dla mnie i dla dzieci. Co do dzieci to jeszcze od biedy mogłabym negocjować, ale jak ja sie nazywam to moja sprawa. Nawet mu do głowy nie przyszło się fochnąć :lol:
12 lata 5 miesiąc temu #404011 przez chłopek
Mirella tak juz Sebcia adoptowalas: )
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży