- Otrzymane podziękowania: 17
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
12 lata 4 miesiąc temu #408795 przez Insomnia
Dzień doberek
Gorla nie bój nic, będzie git A jak się czujesz, brzuszek rośnie? No i witamy nowego członka rodziny jaką wypasioną furę ma
Majówka Lucasek jest boski Tatuś też niczego sobie hehe Doszłaś już do siebie? a pokoik śliczny, widzę że marynarski styl rządzi
A ja czuję się dobrze, przytyłam już 3 kilo A dziś nie śpię już od 3
A wczoraj to ryczałam cały wieczór oczywiście bez powodu Jak eMek wrócił to się przeraził
Gorla nie bój nic, będzie git A jak się czujesz, brzuszek rośnie? No i witamy nowego członka rodziny jaką wypasioną furę ma
Majówka Lucasek jest boski Tatuś też niczego sobie hehe Doszłaś już do siebie? a pokoik śliczny, widzę że marynarski styl rządzi
A ja czuję się dobrze, przytyłam już 3 kilo A dziś nie śpię już od 3
A wczoraj to ryczałam cały wieczór oczywiście bez powodu Jak eMek wrócił to się przeraził
Temat został zablokowany.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
12 lata 4 miesiąc temu #408820 przez Mirella
W Lucascu się zakochałam, Majówka, dobrze że daleko jesteście, bo bym ukradła
Gorla, usg to tylko usg, nie panikuj, póki górna granica to jednak to norma to jest oki, jak nie masz nic lepszego do roboty to sobie poszukaj na forum co mi usg całą ciążę pokazywało i co z tego okazało się prawdą, poza tym przypomnij sobie Maję Marty M (o właśnie, tez Maja może Maje tak mają że oszukują usg? ) I co z tego okazało się prawdą. Schizować Ci zabraniam, jasne? Nic Ci to nie da, dziecku nie pomoże, co najwyżej zaszkodzi.
Nie wiem co to jest dwu albo trzynaczyniowa pępowina, ale skoro Maja rośnie to przeplywy są dobre tak? To nie pękaj, w najgorszym razie urodzisz wcześniej, a to nie jest tragedia, masz córeczkę, więc już na starcie ma większe szanse, dziewczynki są silniejsze
Dotarło czy mam palnąć i kopa strzelić?
Inso, tak sama płakałaś, nie przyszłaś sie podzielić? ale jesteś, wiesz....
Mesy avatarka zajebiaszcza
Gorla, usg to tylko usg, nie panikuj, póki górna granica to jednak to norma to jest oki, jak nie masz nic lepszego do roboty to sobie poszukaj na forum co mi usg całą ciążę pokazywało i co z tego okazało się prawdą, poza tym przypomnij sobie Maję Marty M (o właśnie, tez Maja może Maje tak mają że oszukują usg? ) I co z tego okazało się prawdą. Schizować Ci zabraniam, jasne? Nic Ci to nie da, dziecku nie pomoże, co najwyżej zaszkodzi.
Nie wiem co to jest dwu albo trzynaczyniowa pępowina, ale skoro Maja rośnie to przeplywy są dobre tak? To nie pękaj, w najgorszym razie urodzisz wcześniej, a to nie jest tragedia, masz córeczkę, więc już na starcie ma większe szanse, dziewczynki są silniejsze
Dotarło czy mam palnąć i kopa strzelić?
Inso, tak sama płakałaś, nie przyszłaś sie podzielić? ale jesteś, wiesz....
Mesy avatarka zajebiaszcza
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
12 lata 4 miesiąc temu #408947 przez gorla
Mirell zrozumiałam nie trza palnąć wierze że jest dobrze. A ta pępowina powinna mieć 3 naczynia a ma dwa, a przepływ ok. Mała ma prawie 1200 g lekarz orzekł ze jest zadowolony, ze taka waga mimo pępowiny i mojej skromnej postury
Inso wyj ile wlezie jak pomaga. Mój małż już sie przyzwyczaił, ze siedze i płacze bez powodu ja mam 10 kg na plusie i też od 3 w nocy nie śpie od 3 tygodni Fajne poduszki do spania na boku mają w Lidlu
Mesy na ty już byś chciała zaraz wszystko wiedzieć
Pies fure pożyczył od Barbie fajny ale szcza gdzie popadnie
Inso wyj ile wlezie jak pomaga. Mój małż już sie przyzwyczaił, ze siedze i płacze bez powodu ja mam 10 kg na plusie i też od 3 w nocy nie śpie od 3 tygodni Fajne poduszki do spania na boku mają w Lidlu
Mesy na ty już byś chciała zaraz wszystko wiedzieć
Pies fure pożyczył od Barbie fajny ale szcza gdzie popadnie
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 95
12 lata 4 miesiąc temu #409144 przez studentkaae
witam Was wszystkie, jestem tu nowa
wpisałam się już na listę staraczków, bo i mnie łączy z Wami wspólny cel - starania o ciażę. taką upragnioną, bo już drugą, po marcowym poronieniu... może tym razem się uda... może w tym miesiącu... ehhh, wierzyć trzeba
pozdrawiam
wpisałam się już na listę staraczków, bo i mnie łączy z Wami wspólny cel - starania o ciażę. taką upragnioną, bo już drugą, po marcowym poronieniu... może tym razem się uda... może w tym miesiącu... ehhh, wierzyć trzeba
pozdrawiam
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
12 lata 4 miesiąc temu #409160 przez MoNiaaa
a ja z innej beczki
wybieramy sie w srode do warszawy(wstyd sie przyznac ale pierwszy raz ) glowna atrakcja ma byc zoo ale zastanawiam sie co jeszcze warto zobaczyc i gdzie isc z Julka?? moze ktoras z was cos doradzi??wyjazd dosc spontanicznie wyszedl bomial byc krakow a maz wpadl zeby do wawy jechac ze jedyna okazja:P
wybieramy sie w srode do warszawy(wstyd sie przyznac ale pierwszy raz ) glowna atrakcja ma byc zoo ale zastanawiam sie co jeszcze warto zobaczyc i gdzie isc z Julka?? moze ktoras z was cos doradzi??wyjazd dosc spontanicznie wyszedl bomial byc krakow a maz wpadl zeby do wawy jechac ze jedyna okazja:P
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 4 miesiąc temu #409357 przez Mirella
studentkaae witaj i rozgość się
MoNiaaa, ja mieszkam rzut beretem od Warszawy a szczerze mówiąc nie wiem co tam można dziecku pokazać poza zoo Z Duśką pewnie się za jakiś czas wybiorę do Muzeum Kolejnictwa czy jak to się tam zwie, ale ona kocha pociągi to dla niej to będzie frajda, nie wiem czy Julkę by zainteresowało.
Mnie się wydaje że dwuletniemu dziecku to sie wszystko spodoba
No i starówka jeszcze ma w sobie coś A w Łazienkach można karmić wiewiórki, ale to jakoś daleko od zoo jest
pl.lennylamb.com/user/show_photo/5035
dziewczyny pamiętacie żeby na Emilkę głosować? Od wczoraj ma poważnego konkurenta, nagle jednemu dziecku trzysta głosów przybyło! Także spinamy pośladki i myszki w dłoń, no chyba nie damy żeby nasza Emi z obcym dzieckiem przegrała???
MoNiaaa, ja mieszkam rzut beretem od Warszawy a szczerze mówiąc nie wiem co tam można dziecku pokazać poza zoo Z Duśką pewnie się za jakiś czas wybiorę do Muzeum Kolejnictwa czy jak to się tam zwie, ale ona kocha pociągi to dla niej to będzie frajda, nie wiem czy Julkę by zainteresowało.
Mnie się wydaje że dwuletniemu dziecku to sie wszystko spodoba
No i starówka jeszcze ma w sobie coś A w Łazienkach można karmić wiewiórki, ale to jakoś daleko od zoo jest
pl.lennylamb.com/user/show_photo/5035
dziewczyny pamiętacie żeby na Emilkę głosować? Od wczoraj ma poważnego konkurenta, nagle jednemu dziecku trzysta głosów przybyło! Także spinamy pośladki i myszki w dłoń, no chyba nie damy żeby nasza Emi z obcym dzieckiem przegrała???
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
12 lata 4 miesiąc temu #409358 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Hej babeńki
Już po urlopie niestety... jak ten czas szybko leci ... no ale 2 dfni w pracy i wolne
Majówka Gratulacje, Lukasek cudny
Gorla Nie przejmuj się , na pewno wszystko dobrze, ile już razy była tu taka sytuacja ściskam mocno i gratuluje drugiej dziewuszki
Monia Wiesz ja też nigdy w Warszawie nie byłam, Kraków zaliczyłam dopiero w zeszłym roku i zauroczył mnie bardzo, polecam muzeum fabryki Szindlera, i muzeum pod sukiennicami, udanej wycieczki
Mesy Gdzie sie ukrywałaś?
studentkaae Witam, powodzenia
Ja właśnie musze sobie policzyć kiedy okresa miałam ostatnio, bo coś cycole mnie bolą, więc chyba tuż tuż...
Już po urlopie niestety... jak ten czas szybko leci ... no ale 2 dfni w pracy i wolne
Majówka Gratulacje, Lukasek cudny
Gorla Nie przejmuj się , na pewno wszystko dobrze, ile już razy była tu taka sytuacja ściskam mocno i gratuluje drugiej dziewuszki
Monia Wiesz ja też nigdy w Warszawie nie byłam, Kraków zaliczyłam dopiero w zeszłym roku i zauroczył mnie bardzo, polecam muzeum fabryki Szindlera, i muzeum pod sukiennicami, udanej wycieczki
Mesy Gdzie sie ukrywałaś?
studentkaae Witam, powodzenia
Ja właśnie musze sobie policzyć kiedy okresa miałam ostatnio, bo coś cycole mnie bolą, więc chyba tuż tuż...
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
12 lata 4 miesiąc temu #409383 przez MoNiaaa
Mirella a warto odwiedzic w ogole to zoo? bo my do Wawy mamy 300 km ale nie moglismy nic znalesc zeby sie z mala przejechac;/ zoo w krk nie podoba mi sie i bylismy rok temu wiec nie chcialam mialy byc tez dinozaury ale istnieje obawa ze sie julka wystraszy i kasa w bloto pojdzie.my mamy caly dzien na zwiedzanie wiec pewnie polazimy gdzie sie da jak trafimy
a u mnie za jakies dwa tyg pozadne starania bo bedzie owu... denerwuje sie jak dziecko i wymyslam rozne scenariusze..boje sie jak to bedzie ale wiem ze musimy sobie poradzic
a u mnie za jakies dwa tyg pozadne starania bo bedzie owu... denerwuje sie jak dziecko i wymyslam rozne scenariusze..boje sie jak to bedzie ale wiem ze musimy sobie poradzic
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 4 miesiąc temu #409404 przez Mirella
cały dzień po zoo spokojnie da się łazić jakby się kto uparł, byleby pogoda dopisała, a z tym może być problem
Ja ostatni raz byłam w zoo w Warszawie parę lat temu, wrażenia pozytywne wyniosłam, nie wiem co się zmieniło od tego czasu.
Może załóż taki temat na ogóle gdzieś, to Ci rodowite Warszawianki więcej podpowiedzą?
Ja ostatni raz byłam w zoo w Warszawie parę lat temu, wrażenia pozytywne wyniosłam, nie wiem co się zmieniło od tego czasu.
Może załóż taki temat na ogóle gdzieś, to Ci rodowite Warszawianki więcej podpowiedzą?