- Otrzymane podziękowania: 46
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- MoNiaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- mesy
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 198
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72

To że Emilka ma rywala to jeszcze pól biedy, gorzej że ten rywal cudem w parę godzin trzysta głosów nastukał

Mesy i Twój mężuś dobrze kombinuje, jedna ciąża i spokój, a ja się teraz bujam nie wybujam, i nie wylkuczone że Duśka zostanie jedynaczką

co do wychowawczego to trzeba być zatrudnionym żeby móc się o niego starać, tyle wiem.
Lacra, jeżeli uważasz że po dwóch latach siedzenia tutaj możesz sobie tak po prostu iść bo tak i już to powiem Ci tylko że mi przykro, już nawet rypać Cię nie będę
- mesy
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 198
Na Hanusię się wzięłam i zapatrzyłam że oczu oderwać nie mogłam, boska normalnie jest
![]()
![]()
To że Emilka ma rywala to jeszcze pól biedy, gorzej że ten rywal cudem w parę godzin trzysta głosów nastukałcud? także ogłaszam pełną mobilizację, mam nadzieję że mi Magda za to po łapach nie da, no ale pojachała na urlop to może nie zobaczy
Mesy i Twój mężuś dobrze kombinuje, jedna ciąża i spokój, a ja się teraz bujam nie wybujam, i nie wylkuczone że Duśka zostanie jedynaczkąteż chciałam bliźniaki, pewnie początek ciężki, ale teraz bym dwie trzylatki w domu miała, super by było
co do wychowawczego to trzeba być zatrudnionym żeby móc się o niego starać, tyle wiem.
Lacra, jeżeli uważasz że po dwóch latach siedzenia tutaj możesz sobie tak po prostu iść bo tak i już to powiem Ci tylko że mi przykro, już nawet rypać Cię nie będę
Mirela a idź

- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Otrzymane podziękowania: 10
Na Hanusię się wzięłam i zapatrzyłam że oczu oderwać nie mogłam, boska normalnie jest
![]()
![]()
Mirellllll, ja nie powiedzialam ze ide sobie od Was na forever !!! W zyciu !!! poprostu odsuwam staranka na dalszy plan i wracam na studia !!!!!!!! Juuuuuhuuuuuuuu... O ile we wrzesniu zdam egzaminy 3

przecie ja Was kocham jak kota mego prywatnego osobistego Macieja, no

- emka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 6
- sylwka727
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
- Marta M
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 11
W Lucascu się zakochałam, Majówka, dobrze że daleko jesteście, bo bym ukradła
Gorla, usg to tylko usg, nie panikuj, póki górna granica to jednak to norma to jest oki, jak nie masz nic lepszego do roboty to sobie poszukaj na forum co mi usg całą ciążę pokazywało i co z tego okazało się prawdą, poza tym przypomnij sobie Maję Marty M (o właśnie, tez Majamoże Maje tak mają że oszukują usg? ) I co z tego okazało się prawdą. Schizować Ci zabraniam, jasne? Nic Ci to nie da, dziecku nie pomoże, co najwyżej zaszkodzi.
Nie wiem co to jest dwu albo trzynaczyniowa pępowina, ale skoro Maja rośnie to przeplywy są dobre tak? To nie pękaj, w najgorszym razie urodzisz wcześniej, a to nie jest tragedia, masz córeczkę, więc już na starcie ma większe szanse, dziewczynki są silniejsze
Dotarło czy mam palnąć i kopa strzelić?
Inso, tak sama płakałaś, nie przyszłaś sie podzielić? ale jesteś, wiesz....
Mesy avatarka zajebiaszcza
gorla zgadzam się z Mirella, pamiętasz jak u mnie było, co nie?? U Ciebie też musi być dobrze

A jaka Hania piękna i jaka już duża dziewczynka

- bidol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Majóweczka - już skomplementowałam Twoich chłopaków ale nie mogę sie powstrzymać i zrobię to jeszcze raz

Inso - to już 17 tydzień

Emcia - wróciłaś do staranek??
Sylwka - a Ty już 9 tc masz

Gosiakowa - na odwyku jesteś

Mirelcia - jak zdrówko??
mata tu moją Kamilę
- bidol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- sylwka727
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- bidol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Bidolku nom już 9
sama się dziwię jak szybko to leci
ale jakie ty masz piękne te dzieciaczki nie poprzestawaj na tym bo pięknie wam wychodzą
hahahaha Sylwka - ja przy tym porodzie jak parłam darłam się na cały szpital żeby mi macice wycieli bo ja już nie chcę

A jak się czujesz??
mesy - jaki piękny awatarek

- sylwka727
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa