BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 7 miesiąc temu #409797 przez MoNiaaa
to zycze ci z calego serca malej laleczki :kiss: :kiss: :kiss:

http

]
Temat został zablokowany.
12 lata 7 miesiąc temu #409800 przez mesy
Ja też bym kciała dziewczynkę a mojemu to sie kurka rurka bliźniaki marzą :dry: :dry: :dry: :dry:
12 lata 7 miesiąc temu #409836 przez Mirella
Na Hanusię się wzięłam i zapatrzyłam że oczu oderwać nie mogłam, boska normalnie jest :kiss: :kiss: :kiss:

To że Emilka ma rywala to jeszcze pól biedy, gorzej że ten rywal cudem w parę godzin trzysta głosów nastukał ;) cud? także ogłaszam pełną mobilizację, mam nadzieję że mi Magda za to po łapach nie da, no ale pojachała na urlop to może nie zobaczy ;)

Mesy i Twój mężuś dobrze kombinuje, jedna ciąża i spokój, a ja się teraz bujam nie wybujam, i nie wylkuczone że Duśka zostanie jedynaczką :( też chciałam bliźniaki, pewnie początek ciężki, ale teraz bym dwie trzylatki w domu miała, super by było ;)

co do wychowawczego to trzeba być zatrudnionym żeby móc się o niego starać, tyle wiem.

Lacra, jeżeli uważasz że po dwóch latach siedzenia tutaj możesz sobie tak po prostu iść bo tak i już to powiem Ci tylko że mi przykro, już nawet rypać Cię nie będę
12 lata 7 miesiąc temu #409839 przez mesy
Mirella napisał:

Na Hanusię się wzięłam i zapatrzyłam że oczu oderwać nie mogłam, boska normalnie jest :kiss: :kiss: :kiss:

To że Emilka ma rywala to jeszcze pól biedy, gorzej że ten rywal cudem w parę godzin trzysta głosów nastukał ;) cud? także ogłaszam pełną mobilizację, mam nadzieję że mi Magda za to po łapach nie da, no ale pojachała na urlop to może nie zobaczy ;)

Mesy i Twój mężuś dobrze kombinuje, jedna ciąża i spokój, a ja się teraz bujam nie wybujam, i nie wylkuczone że Duśka zostanie jedynaczką :( też chciałam bliźniaki, pewnie początek ciężki, ale teraz bym dwie trzylatki w domu miała, super by było ;)

co do wychowawczego to trzeba być zatrudnionym żeby móc się o niego starać, tyle wiem.

Lacra, jeżeli uważasz że po dwóch latach siedzenia tutaj możesz sobie tak po prostu iść bo tak i już to powiem Ci tylko że mi przykro, już nawet rypać Cię nie będę

Mirela a idź :P :P makabra blixniaki ;p ja bym chciała jedno :P
12 lata 7 miesiąc temu #409865 przez Lacrijka
Mirella napisał:

Mirellllll, ja nie powiedzialam ze ide sobie od Was na forever !!! W zyciu !!! poprostu odsuwam staranka na dalszy plan i wracam na studia !!!!!!!! Juuuuuhuuuuuuuu... O ile we wrzesniu zdam egzaminy 3 :dry: :dry: :dry: :dry: Dlatego na neta teraz nawet czasu nie bede miala :) :) :)
przecie ja Was kocham jak kota mego prywatnego osobistego Macieja, no :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 7 miesiąc temu #409878 przez emka
Lacrijka No to powodzonka!!! A dwie krechy same przyjdą z takim podejściem :) Na bank, jeszcze pokrzyżują Ci te Twoje plany :), choć one równoległe raczej :) BUziaki Trzym się!!! :kiss: :kiss: :kiss:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 7 miesiąc temu #409985 przez sylwka727
mam do was prośbę mogłybyście się zarejestrować na tej stronce shinybox.pl/?ref=1032738 ? Byłabym bardzo wdzięczna bo dostałabym próbki fajnych kosmetyków

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]
12 lata 7 miesiąc temu #410016 przez Mirella
ja już mam tam konto i też chyba tu kiedyś swojego linka wrzuciłam ;)
12 lata 7 miesiąc temu #410255 przez Marta M
Mirella napisał:

W Lucascu się zakochałam, Majówka, dobrze że daleko jesteście, bo bym ukradła :blink:

Gorla, usg to tylko usg, nie panikuj, póki górna granica to jednak to norma to jest oki, jak nie masz nic lepszego do roboty to sobie poszukaj na forum co mi usg całą ciążę pokazywało i co z tego okazało się prawdą, poza tym przypomnij sobie Maję Marty M (o właśnie, tez Maja :) może Maje tak mają że oszukują usg? ) I co z tego okazało się prawdą. Schizować Ci zabraniam, jasne? Nic Ci to nie da, dziecku nie pomoże, co najwyżej zaszkodzi.
Nie wiem co to jest dwu albo trzynaczyniowa pępowina, ale skoro Maja rośnie to przeplywy są dobre tak? To nie pękaj, w najgorszym razie urodzisz wcześniej, a to nie jest tragedia, masz córeczkę, więc już na starcie ma większe szanse, dziewczynki są silniejsze :)
Dotarło czy mam palnąć i kopa strzelić?

Inso, tak sama płakałaś, nie przyszłaś sie podzielić? ale jesteś, wiesz.... ;)

Mesy avatarka zajebiaszcza :lol:

gorla zgadzam się z Mirella, pamiętasz jak u mnie było, co nie?? U Ciebie też musi być dobrze :kiss: :kiss:

A jaka Hania piękna i jaka już duża dziewczynka :):) Całuję :):)
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #410349 przez bidol
Gorluś - imie śliczne - bardzo mi się podoba - i nie martw się :kiss: :kiss: :kiss: wszystko bedzie ok- choć rozumiem Cię - ja całą ciążę sie zamartwiałam czy będzie wszystko ok ;)

Majóweczka - już skomplementowałam Twoich chłopaków ale nie mogę sie powstrzymać i zrobię to jeszcze raz :lol: CUDNI SĄ :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Inso - to już 17 tydzień :ohmy: :ohmy: - ale tan czas leci - jak się czujesz- 3 kg- nie jest źle - :) a wiecie już czy chłopczyk czy dziewczynka?? a imiona macie wybrane??

Emcia - wróciłaś do staranek??

Sylwka - a Ty już 9 tc masz :ohmy: - boże to ja w tych pieluchach tak utonełam i rachybę straciłam :ohmy: :lol:

Gosiakowa - na odwyku jesteś :lol: :silly:

Mirelcia - jak zdrówko??

mata tu moją Kamilę
Załączniki:
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #410351 przez bidol
a tu Seba specjalnie dla Duśki- mam nadzieję że lubi dinozaury :blink:
Załączniki:
12 lata 7 miesiąc temu #410358 przez sylwka727
Bidolku nom już 9 :blush: sama się dziwię jak szybko to leci :cheer: ale jakie ty masz piękne te dzieciaczki nie poprzestawaj na tym bo pięknie wam wychodzą :blink:

Moje Aniołki[*]
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #410359 przez bidol
sylwka727 napisał:

Bidolku nom już 9 :blush: sama się dziwię jak szybko to leci :cheer: ale jakie ty masz piękne te dzieciaczki nie poprzestawaj na tym bo pięknie wam wychodzą :blink:

hahahaha Sylwka - ja przy tym porodzie jak parłam darłam się na cały szpital żeby mi macice wycieli bo ja już nie chcę :lol: hahahaha

A jak się czujesz??

mesy - jaki piękny awatarek :cheer: z całego serca życzę Ci takią piękną lalę :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #410366 przez sylwka727
Bidolku okropnie mdłości i wymioty kilka razy dziennie schudłam kg ale brzuch mam duży dieta cud :blink: ale już coś zaczyna się normować bo już tylko 3 razy dziennie wymiotuje, ale nie narzekam dla dzidzi wszystko :kiss:. Oj ale podobno szybko się zapomina ten ból. :lol:

Moje Aniołki[*]
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #410370 przez sylka
Sylwka współczuje. Nie wiem co to wymioty w ciąży i mam nadzieję, że przy kolejnej się nie przekonam :P Najważniejsze że maluszek zdrowy i rośnie :)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia