- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
12 lata 4 miesiąc temu #410386 przez iwonta_kg
Ślicznie te dzięciątka wasze wszystkie!!
My zaczęliśmy starania ale nie zaczęło się zbyt dobrze bo wczoraj dostałam okres W poniedziałek idę do lekarza bo boli mnie blizna po cesarce i troche mnie to nie pokoi...
Ja też nie wiem co to są wymioty w ciąży ale mam nadzieję że niedługo się przekonam
Macie jakiś sposób żeby nie myśleć cały czas o tym czy ten plemniczek doleci tam gdzie trzeba???
My zaczęliśmy starania ale nie zaczęło się zbyt dobrze bo wczoraj dostałam okres W poniedziałek idę do lekarza bo boli mnie blizna po cesarce i troche mnie to nie pokoi...
Ja też nie wiem co to są wymioty w ciąży ale mam nadzieję że niedługo się przekonam
Macie jakiś sposób żeby nie myśleć cały czas o tym czy ten plemniczek doleci tam gdzie trzeba???
Temat został zablokowany.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
12 lata 4 miesiąc temu #410404 przez Mirella
Iwonta no zawsze mogę Cię palnąć tak że Ci się myślenia odechce
Sebuś na tym zdjęciu to na pól roku wygląda co najmniej, aż musiałam na suwaczek zerknąć bo mi coś nie pasowało Niech dalej rośnie zdrowo
Kamilka mnie normalnie za serce złapała, tak mi się zachciało wyjąć ją z tego zdjęcia i przytulić że szok A jej starszy brat to prawdziwy przystojniacha, ale lepiej by było żeby był fanem pociągów i samochodzików, Duśka dinozaury coś nie bardzo
O mdłościach w ciąży to nic nie wiem, za to na temat zgagi to chyba bym dała radę jakiś referat napisać
Lacra, na jakie studia idziesz? Wybaczę Ci tę pozorowaną dezercję tylko ze względu na imię Twojego kota, inaczej byś po uszach dostała jak nic
a moje zdrowie, hmmm, no stabilne, tak by to można określić, ale szału ni ma, jak to Lacra mówi
Pamiętacie o Emilce?
pl.lennylamb.com/user/show_photo/5035
Sebuś na tym zdjęciu to na pól roku wygląda co najmniej, aż musiałam na suwaczek zerknąć bo mi coś nie pasowało Niech dalej rośnie zdrowo
Kamilka mnie normalnie za serce złapała, tak mi się zachciało wyjąć ją z tego zdjęcia i przytulić że szok A jej starszy brat to prawdziwy przystojniacha, ale lepiej by było żeby był fanem pociągów i samochodzików, Duśka dinozaury coś nie bardzo
O mdłościach w ciąży to nic nie wiem, za to na temat zgagi to chyba bym dała radę jakiś referat napisać
Lacra, na jakie studia idziesz? Wybaczę Ci tę pozorowaną dezercję tylko ze względu na imię Twojego kota, inaczej byś po uszach dostała jak nic
a moje zdrowie, hmmm, no stabilne, tak by to można określić, ale szału ni ma, jak to Lacra mówi
Pamiętacie o Emilce?
pl.lennylamb.com/user/show_photo/5035
- JustynaZuzanna
- Wylogowany
- rozmowna
- każdego dnia walcze bym jutro mogła znowu walczyć
Mniej Więcej
12 lata 4 miesiąc temu #410411 przez JustynaZuzanna
Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu
Dobry wieczór
śliczne te Wasze dzieciaczki, ucałkujcie je od ciotki :* :* :*
Widze że sporo się tu dzieje, i nie idzie ogarnąć tematu :D
Witam nowe koleżanki...
Te które urlopują i starają się trzymam kciuki za fasolki...
Ciężaróweczki kochane nie ważna płeć ważne by zdrowe i kochane i oby wszystko było u Was wporzadku, i dzieciaczki za niedługo pojawiły się piękne i zdrowiutkie...
Moja koleżanka przed wczoraj urodziła drugiego synka (druga wpadeczka oczywiście z mężem) mieli nadzieje że będzie córcia, ale mają słodkiego Kubusia.. Jutro ciotka musi pojechać oblukać i wycałować malutkiego w naszej rzeźni (tzn szpital). Bieda rodziła 12 godz w końcu się zlitowali i zrobili cesarkę bo (jak dobrze pamiętam, ale zapewne coś poknociłam) łożysko się odkleiło.. Dopiero jak Dawid poszedł do lekarza to się nad nimi zlitowali....
śliczne te Wasze dzieciaczki, ucałkujcie je od ciotki :* :* :*
Widze że sporo się tu dzieje, i nie idzie ogarnąć tematu :D
Witam nowe koleżanki...
Te które urlopują i starają się trzymam kciuki za fasolki...
Ciężaróweczki kochane nie ważna płeć ważne by zdrowe i kochane i oby wszystko było u Was wporzadku, i dzieciaczki za niedługo pojawiły się piękne i zdrowiutkie...
Moja koleżanka przed wczoraj urodziła drugiego synka (druga wpadeczka oczywiście z mężem) mieli nadzieje że będzie córcia, ale mają słodkiego Kubusia.. Jutro ciotka musi pojechać oblukać i wycałować malutkiego w naszej rzeźni (tzn szpital). Bieda rodziła 12 godz w końcu się zlitowali i zrobili cesarkę bo (jak dobrze pamiętam, ale zapewne coś poknociłam) łożysko się odkleiło.. Dopiero jak Dawid poszedł do lekarza to się nad nimi zlitowali....
Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #410434 przez sylka
Mirella napisał:
Bidolkowe dzieci cudowne
Sebuś słodziak. Na zdj. każdy maluch na wiekszego wygląda.
Mogę pisać z Tobą mega zgaga a później aż refluksO mdłościach w ciąży to nic nie wiem, za to na temat zgagi to chyba bym dała radę jakiś referat napisać
Bidolkowe dzieci cudowne
Sebuś słodziak. Na zdj. każdy maluch na wiekszego wygląda.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 4 miesiąc temu przez sylka.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
12 lata 4 miesiąc temu #410451 przez MoNiaaa
Sebus naprawde wyglada na duzo starszego ale niech rosnie zdrowo moja Julka tez zawszewieksza od rowniesnikow byla
a Kamilka mala laleczka buziolki
ja na szczesnie tez o wymiotach w ciazy nic nie wiem oby teraz tez tak bylo zgagi ani innych dlegliwosci tez nie bylo na poczatku tylko mnie mdlilo na rozne zapachy i nie moglam patrzec na mieso(normalnie uwielbiam miecho )
Iwonka dopiero zaczeliscie staranka wiec spoko daj sobie kilka miesiecy nie ma sie co martwic w koncu sie uda
fajnie by bylo jakby kilka zafasolkowalo w tym samym czasie
ja po ciuchutku licze ze teraz byla ostatnia@
a Kamilka mala laleczka buziolki
ja na szczesnie tez o wymiotach w ciazy nic nie wiem oby teraz tez tak bylo zgagi ani innych dlegliwosci tez nie bylo na poczatku tylko mnie mdlilo na rozne zapachy i nie moglam patrzec na mieso(normalnie uwielbiam miecho )
Iwonka dopiero zaczeliscie staranka wiec spoko daj sobie kilka miesiecy nie ma sie co martwic w koncu sie uda
fajnie by bylo jakby kilka zafasolkowalo w tym samym czasie
ja po ciuchutku licze ze teraz byla ostatnia@
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #410509 przez mesy
bidol napisał:
bidol jesteś nie możliwa Kamilka piękna
chłopek Sebuś też pierwsza klasa
sylwka727 napisał:
Bidolku nom już 9 sama się dziwię jak szybko to leci ale jakie ty masz piękne te dzieciaczki nie poprzestawaj na tym bo pięknie wam wychodzą
hahahaha Sylwka - ja przy tym porodzie jak parłam darłam się na cały szpital żeby mi macice wycieli bo ja już nie chcę hahahaha
A jak się czujesz??
mesy - jaki piękny awatarek z całego serca życzę Ci takią piękną lalę
bidol jesteś nie możliwa Kamilka piękna
chłopek Sebuś też pierwsza klasa
Ostatnio zmieniany: 12 lata 4 miesiąc temu przez mesy.
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
12 lata 4 miesiąc temu #410569 przez Insomnia
Dzień dobry
Bidol buziaki dla Kamilki a jak paluszkiem grozi
Seba jaki już duży A jaka kolekcja dinozaurów
Chłopek Sebuś jaki duży się wydaje I też buziaczki dla braciszków dwóch
Płci jeszcze nie znamy, kolejna wizyta za 2 tygodnie wiec może a jeśli chodzi o imiona to na tą chwilę jest Natalia i Bartek
Bidol buziaki dla Kamilki a jak paluszkiem grozi
Seba jaki już duży A jaka kolekcja dinozaurów
Chłopek Sebuś jaki duży się wydaje I też buziaczki dla braciszków dwóch
Płci jeszcze nie znamy, kolejna wizyta za 2 tygodnie wiec może a jeśli chodzi o imiona to na tą chwilę jest Natalia i Bartek
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #410601 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Bidolku Jejku ale ta Twoja Kamilka słodziutka, cudeńko Staranek nie zaczęłam, raczej zabezpieczam się narazie, ale już wiem o co kaman, więc jak już nabiorę sił, na nastepną próbę to może przy pomocy medycyny sie w końcu uda... Narazie jeszcze w trakcie badań jestem, ale wychodzi na to ze mam zakrzepicę, więc bez zastrzyków w brzuch się nie uda... No ale dla mnie to jakby nie było jakaś nadzieja... nie wiem tylko kiedy zdobędę się na odwagę, by znów spróbować, raczej odkładam to na przyszły rok, ale nie umiem się z Wami rozstać... Ucałuj Kamilkę \
Chłopek Sebastianek to na rocznika wygląda, ale to może tylko zdjecie tak powieksza, choć 5200 to moja ważyła jak miała pół roku Ale ona mała była, za to teraz ciężar z niej straszny, na kolanach jak usiądzie to mnie zagina...
Mirelko Kuruj sie , kuruj, co do pełni sił wrócisz i kopniaki solidne porozdajesz, co się w fasolkowie troche ruszy
Inso Wrzuć brzucholka POzdrawiam, uważaj na siebie
Pozdrawiam Was wszystkie!!! No i słońca życzę bo u nas pochmurno już któryś dzień i nie mam mocy na nic... kawa, kawa, kawa....
Chłopek Sebastianek to na rocznika wygląda, ale to może tylko zdjecie tak powieksza, choć 5200 to moja ważyła jak miała pół roku Ale ona mała była, za to teraz ciężar z niej straszny, na kolanach jak usiądzie to mnie zagina...
Mirelko Kuruj sie , kuruj, co do pełni sił wrócisz i kopniaki solidne porozdajesz, co się w fasolkowie troche ruszy
Inso Wrzuć brzucholka POzdrawiam, uważaj na siebie
Pozdrawiam Was wszystkie!!! No i słońca życzę bo u nas pochmurno już któryś dzień i nie mam mocy na nic... kawa, kawa, kawa....
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 4 miesiąc temu przez emka.
- Aguska23
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nie rezygnuj z marzeń!
Mniej Więcej
12 lata 4 miesiąc temu #410620 przez Aguska23
Cześć dziewczyny
Ostatnie dwa cykle były u mnie dziwne miałam tylko plamienia koło 20 dc za pierwszym razem jak okres a ostatnio tylko hmm w śluzie... Okres się nie pojawił. W zeszłym tygodniu zrobiłam betę i wyszła O. Ale od ponad 2 tygodniu mam mdłości i jest mi niedobrze, najgorzej jest rano. I zrobiłam dziś test i jest druga blada kreska....nie chce sobie robić nadziei...chyba powtórzę test rano albo za kilka dni...
Jeju to byłby CUD
Ostatnie dwa cykle były u mnie dziwne miałam tylko plamienia koło 20 dc za pierwszym razem jak okres a ostatnio tylko hmm w śluzie... Okres się nie pojawił. W zeszłym tygodniu zrobiłam betę i wyszła O. Ale od ponad 2 tygodniu mam mdłości i jest mi niedobrze, najgorzej jest rano. I zrobiłam dziś test i jest druga blada kreska....nie chce sobie robić nadziei...chyba powtórzę test rano albo za kilka dni...
Jeju to byłby CUD