- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 4 miesiąc temu #410968 przez sylka
Aguska23 napisał:
Ja na początku ciąży byłam strasznie pokręcona i nieogarnięta. To mnie dziwiło bo zawsze zorganizowana byłam i zrobiłam test. To dlatego pewnie masz mętlik w głowie, hormonki buzująInsomnia napisał:
ja wstałam o 4 rano zrobić drugi test więc zanim wyjdziesz do pracy to musisz nam tu zameldować
haha na pewno zamelduje ;p ale coś mam mieszane myśli
Temat został zablokowany.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Aguska23
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nie rezygnuj z marzeń!
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 4 miesiąc temu #410971 przez Aguska23
sylka napisał:
ja sobie chyba objawy wyszukuje hahaa
Aguska23 napisał:
Ja na początku ciąży byłam strasznie pokręcona i nieogarnięta. To mnie dziwiło bo zawsze zorganizowana byłam i zrobiłam test. To dlatego pewnie masz mętlik w głowie, hormonki buzująInsomnia napisał:
ja wstałam o 4 rano zrobić drugi test więc zanim wyjdziesz do pracy to musisz nam tu zameldować
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 4 miesiąc temu #410972 przez sylka
Aguska23 napisał:
zawsze jakies zajęciesylka napisał:
Aguska23 napisał:
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Aguska23
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nie rezygnuj z marzeń!
Mniej Więcej
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 4 miesiąc temu #410996 przez bidol
sylka napisał:
Ja też widzę
Aguska - gratulacje
pamiętam jak dziś jak porównywałyśmy swoje pokręcone cykle No i widzisz doczekałaś się
Ja jak pomachałam monitorem lapka i ustawiałam pod innym kątem to widzę coś jasnego i bladego pod literką T tak tyci w kierunku C
Ja też widzę
Aguska - gratulacje
pamiętam jak dziś jak porównywałyśmy swoje pokręcone cykle No i widzisz doczekałaś się
- Aguska23
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nie rezygnuj z marzeń!
Mniej Więcej
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #411039 przez Insomnia
Aguska jak to jedna kreska
Macie fotkę, świeżynkę
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ps. Brzuch jest po lewej
Macie fotkę, świeżynkę
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ps. Brzuch jest po lewej
Ostatnio zmieniany: 12 lata 4 miesiąc temu przez Insomnia.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Aguska23
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nie rezygnuj z marzeń!
Mniej Więcej
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
12 lata 4 miesiąc temu #411111 przez agnesssa
Emka Ciesze się, że już wiesz co jest grane, teraz na pewno będzie dobrze, jak tylko się zdecydujecie na staranka
Aguśka Qrcze a ja właśnie chciałam gratulować, bo również widzę kreseczkę drugą Tak bardzo się ucieszyłam że Ci się w końcu udało Ale nadal zaciskam kciuki, jeszcze nic nie przesądzone zaciskam kciuki Mój pierwszy test to również był cień cienia, a kolejny test zrobiłam dopiero po trzech dniach i dopiero była wyraźniejsza
Inso Piękny masz brzuszek A jaka laseczka z Ciebie A Natalia piękne imię, jak by u mnie dziewczynka miała być to by była pewnie Natalia
Madziaska Hania już jaka duża Śliczności normalnie
Mirella Zdrówka dla Ciebie
Mesy na prawdę piękny avatarek
Lacrijka Dobry plan, wracaj na studia i jak już nie będziesz miała czasu myśleć o dzidzi to się w końcu uda
Bidolku nie widziałam tego zdjęcia królewny Jest boska jak zawsze No i Maks oczywiście stawia się w kolejkę
Aguśka Qrcze a ja właśnie chciałam gratulować, bo również widzę kreseczkę drugą Tak bardzo się ucieszyłam że Ci się w końcu udało Ale nadal zaciskam kciuki, jeszcze nic nie przesądzone zaciskam kciuki Mój pierwszy test to również był cień cienia, a kolejny test zrobiłam dopiero po trzech dniach i dopiero była wyraźniejsza
Inso Piękny masz brzuszek A jaka laseczka z Ciebie A Natalia piękne imię, jak by u mnie dziewczynka miała być to by była pewnie Natalia
Madziaska Hania już jaka duża Śliczności normalnie
Mirella Zdrówka dla Ciebie
Mesy na prawdę piękny avatarek
Lacrijka Dobry plan, wracaj na studia i jak już nie będziesz miała czasu myśleć o dzidzi to się w końcu uda
Bidolku nie widziałam tego zdjęcia królewny Jest boska jak zawsze No i Maks oczywiście stawia się w kolejkę
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #411137 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Aguska Kurcze , ja też widze tam delikatną kreskę MOże spróbuj jeszcze raz po kilku dniach... Ściskam mocno i dlaej trzymam kciuki, zeby się udało...
Agnessa Myślałam dzis o Tobie, bo Ty chyba kolejna do rozpakowania Jak sie czujesz? Wszystko przygotowane na nowego członka rodzinki?
Inso Cudny brzusio Lustro masz nawet dopasowane do sylwetki Buziaki
Agusia83 Zdjątko powiadasz? Ja zawsze z pracy z Wami pisze a tu słabo ze zdjęciami, ale moze uda mi się coś skroić
Ja dziś z mężulem miałam awanturę i mam ochote wybyć na weekend z domu Szukam kogoś chętnego Która ma ochote nad morze??? Pogoda podobno ma być... ale tylko podobno
Buziakuje wszystki i nieustannie trzymam kcuki
Vifi Co u Ciebie?
Agnessa Myślałam dzis o Tobie, bo Ty chyba kolejna do rozpakowania Jak sie czujesz? Wszystko przygotowane na nowego członka rodzinki?
Inso Cudny brzusio Lustro masz nawet dopasowane do sylwetki Buziaki
Agusia83 Zdjątko powiadasz? Ja zawsze z pracy z Wami pisze a tu słabo ze zdjęciami, ale moze uda mi się coś skroić
Ja dziś z mężulem miałam awanturę i mam ochote wybyć na weekend z domu Szukam kogoś chętnego Która ma ochote nad morze??? Pogoda podobno ma być... ale tylko podobno
Buziakuje wszystki i nieustannie trzymam kcuki
Vifi Co u Ciebie?
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 4 miesiąc temu przez emka.
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17