BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 4 miesiąc temu #410968 przez sylka
Aguska23 napisał:

Insomnia napisał:

ja wstałam o 4 rano zrobić drugi test :laugh: więc zanim wyjdziesz do pracy to musisz nam tu zameldować :lol: :lol:

haha na pewno zamelduje ;p ale coś mam mieszane myśli

Ja na początku ciąży byłam strasznie pokręcona i nieogarnięta. To mnie dziwiło bo zawsze zorganizowana byłam i zrobiłam test. To dlatego pewnie masz mętlik w głowie, hormonki buzują :lol:
Temat został zablokowany.
12 lata 4 miesiąc temu #410969 przez sylka
kto teraz do pary wskakuje?
12 lata 4 miesiąc temu #410971 przez Aguska23
sylka napisał:

Aguska23 napisał:

Insomnia napisał:

ja wstałam o 4 rano zrobić drugi test :laugh: więc zanim wyjdziesz do pracy to musisz nam tu zameldować :lol: :lol:

Ja na początku ciąży byłam strasznie pokręcona i nieogarnięta. To mnie dziwiło bo zawsze zorganizowana byłam i zrobiłam test. To dlatego pewnie masz mętlik w głowie, hormonki buzują :lol:

ja sobie chyba objawy wyszukuje hahaa
12 lata 4 miesiąc temu #410972 przez sylka
Aguska23 napisał:

sylka napisał:

Aguska23 napisał:

Insomnia napisał:

ja sobie chyba objawy wyszukuje hahaa

zawsze jakies zajęcie :silly:
12 lata 4 miesiąc temu #410973 przez madziaska
Aguska23 napisał:

Jak robię to zdjęcia to nic na nim jakoś nie widać :(

Jestttttt krechaaaaaaaaaaaaaaa :):):) Cudna :kiss: :kiss: :kiss:

Tu masz moj tescik, tak dla porownania ;)
12 lata 4 miesiąc temu #410981 przez Agusia83
Aguska, ja tez widze kreseczke :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Jutro czekamy na kolejne zdjecie :laugh: Akurat ide na 2 zmiane, to tu wstapie :lol:
12 lata 4 miesiąc temu #410986 przez Aguska23
Na pewno zdjęcie zrobię...ale nie nastawiam się na nic specjalnego ;p

madziaska to u mnie coś ala jak u Ciebie na żywo widać ;)
12 lata 4 miesiąc temu #410996 przez bidol
sylka napisał:

Ja jak pomachałam monitorem lapka i ustawiałam pod innym kątem to widzę coś jasnego i bladego pod literką T tak tyci w kierunku C :D

Ja też widzę :laugh:

Aguska - gratulacje :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

pamiętam jak dziś jak porównywałyśmy swoje pokręcone cykle :lol: No i widzisz doczekałaś się :cheer: :lol: :lol: :lol:
12 lata 4 miesiąc temu #411018 przez Aguska23
Obiecałam więc melduję...jedna wyraźna kreska i ani cienia drugiej
12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #411039 przez Insomnia
Aguska jak to jedna kreska :unsure: :unsure: :ohmy: :ohmy:

Macie fotkę, świeżynkę :silly:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ps. Brzuch jest po lewej :laugh: :laugh:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

12 lata 4 miesiąc temu #411052 przez sylka
Inso instrukcja do zdjęcia mnie powaliła :D:D:D
Rośnie brzusio, rośnie :)

Aguska zrób betę albo nawet zwykły test z krwii (działa podobnie jak te z moczu)
12 lata 4 miesiąc temu #411073 przez Aguska23
No normalnie jedna. Oj tam mogłam się tego spodziewać. Betę robiłam w zeszłym tygodniu było 0. E tam co ma być to będzie ;p
12 lata 4 miesiąc temu #411111 przez agnesssa
Emka Ciesze się, że już wiesz co jest grane, teraz na pewno będzie dobrze, jak tylko się zdecydujecie na staranka :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Aguśka Qrcze a ja właśnie chciałam gratulować, bo również widzę kreseczkę drugą :huh: Tak bardzo się ucieszyłam że Ci się w końcu udało :dry: Ale nadal zaciskam kciuki, jeszcze nic nie przesądzone zaciskam kciuki :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: Mój pierwszy test to również był cień cienia, a kolejny test zrobiłam dopiero po trzech dniach i dopiero była wyraźniejsza :blush:

Inso Piękny masz brzuszek :lol: A jaka laseczka z Ciebie :kiss: :kiss: :kiss: A Natalia piękne imię, jak by u mnie dziewczynka miała być to by była pewnie Natalia :woohoo:

Madziaska Hania już jaka duża :woohoo: Śliczności normalnie :kiss: :kiss:

Mirella Zdrówka dla Ciebie :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Mesy na prawdę piękny avatarek :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Lacrijka
Dobry plan, wracaj na studia i jak już nie będziesz miała czasu myśleć o dzidzi to się w końcu uda :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Bidolku nie widziałam tego zdjęcia królewny :woohoo: Jest boska jak zawsze :kiss: :kiss: No i Maks oczywiście stawia się w kolejkę :silly:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #411137 przez emka
Aguska Kurcze , ja też widze tam delikatną kreskę :kiss: MOże spróbuj jeszcze raz po kilku dniach... Ściskam mocno i dlaej trzymam kciuki, zeby się udało... :kiss: :kiss: :kiss:

Agnessa Myślałam dzis o Tobie, bo Ty chyba kolejna do rozpakowania :) Jak sie czujesz? Wszystko przygotowane na nowego członka rodzinki?

Inso Cudny brzusio :kiss: Lustro masz nawet dopasowane do sylwetki :) Buziaki :kiss: :kiss: :kiss:

Agusia83 Zdjątko powiadasz? Ja zawsze z pracy z Wami pisze a tu słabo ze zdjęciami, ale moze uda mi się coś skroić :)

Ja dziś z mężulem miałam awanturę i mam ochote wybyć na weekend z domu :) Szukam kogoś chętnego :) Która ma ochote nad morze??? :blink: Pogoda podobno ma być... ale tylko podobno :blink:

Buziakuje wszystki i nieustannie trzymam kcuki :kiss:

Vifi Co u Ciebie? :kiss:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 4 miesiąc temu #411142 przez Insomnia
Emka nad morze to ja chętnie :lol: byłam 3 razy w życiu :( i chciałabym zobaczyć jak jest nad morzem zimą :lol:
Agnesssa
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży