- Otrzymane podziękowania: 72
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
12 lata 4 miesiąc temu #412120 przez Mirella
Ja już mam za sobą etap że moje dziecko coś musi bo jest w jakimś wieku, teraz to kompletnie olewam, rośnie, jest zdrowa, rozwija się po swojemu, jak widzę że przejawia do czegoś chęci to ją uczę, jak widzę że czegoś nie chce to nie zmuszam. I tak moje dziecko zna cyferki i połowę literek, umie różne wierszyki, najczęściej do połowy, potrafi powtórzyć praktycznie wszystko, ale za nic w świecie nie chce powiedzieć jak się nazywa i ile ma latek, ani prośbą ani groźbą ani szantażem nie można tego z niej wyciągnąć Nawet powtórzyć po mnie tego nie chce, natychmiast zmienia temat.
A co do nocnika to byl czas że siadała owszem, ale tylko w pampersie potem się wreszcie przemogła, ale to naprawdę długo trwało, a teraz to mam tak że jak gdzieś jedziemy dalej to musimy nocnik zabierać Bez nocnika nie ma szans żeby zrobiła, za pierwszym razem jak nie wiedzieliśmy co będzie to wytrzymala 8 godzin bo nie chciała za nic pod krzaczek zrobić, i po nogach nic nie poleciało
A co do nocnika to byl czas że siadała owszem, ale tylko w pampersie potem się wreszcie przemogła, ale to naprawdę długo trwało, a teraz to mam tak że jak gdzieś jedziemy dalej to musimy nocnik zabierać Bez nocnika nie ma szans żeby zrobiła, za pierwszym razem jak nie wiedzieliśmy co będzie to wytrzymala 8 godzin bo nie chciała za nic pod krzaczek zrobić, i po nogach nic nie poleciało
Temat został zablokowany.
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 33
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 33
12 lata 4 miesiąc temu #412153 przez gabi28
Mirellko postaram sie wchodzic tutaj czesciej.. czy sie staram? hm.. nie powinnam..oficalnie jestem mężatką..
ale..
szalejemy z T. liczyłam nawet że @ nie przyjdzie..ale przyszla..nie robie tragedii,bedzie co ma byc.. ale gdybym w najblizszym czasie zobaczyla dwie kreski... ucieszyla bym się bardzo.
ale..
szalejemy z T. liczyłam nawet że @ nie przyjdzie..ale przyszla..nie robie tragedii,bedzie co ma byc.. ale gdybym w najblizszym czasie zobaczyla dwie kreski... ucieszyla bym się bardzo.
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 4 miesiąc temu #412161 przez Mirella
Lacra, to czego tak rzadko przychodzisz?
a właśnie, MagdaM Wam dziękuje za głosy na Emi, a Tobie Lacra dodatkowo za linka na skarbku
Sylka, najogólniej rzecz ujmując stan stabilny No dziś jeszcze nic nie zabolało a juz po 13.00 to chyba ku lepszemu idzie
a właśnie, MagdaM Wam dziękuje za głosy na Emi, a Tobie Lacra dodatkowo za linka na skarbku
Sylka, najogólniej rzecz ujmując stan stabilny No dziś jeszcze nic nie zabolało a juz po 13.00 to chyba ku lepszemu idzie
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 4 miesiąc temu #412166 przez Lacrijka
Z tego co dziewczyny na Skarbku pisza to ładnie głosują, moze i głosuja bo głosiki rosną
Musimy to wygrac, nie ma to tamto !!!
Mało mnie tu bo mam w cholere zalatwien z odbiorem domu i uzyskaniem kolejnego pozwolenia na budowe..ganiaja mnie z miasta do miasta, oujec idzie z tymi urzedasami
Musimy to wygrac, nie ma to tamto !!!
Mało mnie tu bo mam w cholere zalatwien z odbiorem domu i uzyskaniem kolejnego pozwolenia na budowe..ganiaja mnie z miasta do miasta, oujec idzie z tymi urzedasami
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 4 miesiąc temu #412194 przez Lacrijka
Nieee, poprostu w naszym durnym kraju, jezeli chcesz sobie postawic garaz wiekszy niz 25m2 to cza zdobyc pozwolenie i uiscic oplaty jak za pałac.. A ze nasz projekt opiewa na 50m2 to musze sie nadymac zeby cokolwiek załatwic.. Coraz bardziej mnie to wszystko irytuje... I jescze sie wkurzyłam bo cały czas sobie planowalismy 1,5m od płota postawic, sasiadka sie zgodziła a urzad Gminy nie bo mamy za duza działke zeby móc tak budowac i uj, musimy 3m od płota idź Pan w pyry na bober z tą polityką
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 4 miesiąc temu #412213 przez Mirella
a legalizacja samowolki? po jakimś czasie chyba się da, a przemocą Wam tego nie rozbiorą przecież. Mnie to się nóż w kieszeni otwiera jak słyszę o takich durnych przepisach. Co komu do tego gdzie mam garaż gdzie dom a gdzie tojtojkę? To ma jakieś logiczne uzasadnienie czy tylko chodzi o łatanie dziury budżetowej?
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 4 miesiąc temu #412220 przez Lacrijka
kasa, Kasa, jeszcze raz kasa !!!! Nic więcej.. Za glupi wypis i wyrys z przestrzennego zagospodarowania terenu, gdzie Pani mi tylko wydrukowala dane z kompa zapłaciłam 150 zł Wszedzie wyciagaja rekę po kase, tu dycha, tu dwie dychy i brzęczą kielichy Ale wole juz chyba tak ale przynajmniej spac spokojnie.. Nigdy nie wiesz kto mieszka za plotem hihi