BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #412925 przez JustynaZuzanna
aaa i co to znaczy "MOGĘ mieć za wąski jajowód i zapłodnione jajo nie może się przedostać do macicy do zagniezdzenia" VIFI słońce nie wiem co masz za lekarzy źle się czuje i niechce mi się ich obrażać, ale niech się pukną w dekiel i niech pomyślą nad tym co za bzdury gadają....

Kurde myśle co tam z Inso i zamiast do Vifi skirowałam tego posta do INSO :)

Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu :)
Temat został zablokowany.
12 lata 7 miesiąc temu #412927 przez Mirella
No proszę jak Justyna szybko odpuściła, brać przykład dziewuszki, brać ino roz! Justyna a co Tobie że się źle czujesz? Kurcze, starasz się czy nie, milczenie jest zakazane.

Lacra, ktoryś z tych przystojniaczkow to Twoj mąż? I po co Ci bruk w ogrodzie? Trawkę posiej i będzie git malyna
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #412928 przez mesy
Mirela masz też buziaka od inso i wszystkie wyyy :kiss: :P :P

chce któraś kupić haha lacra ty coś ostatnio mówiłaś że ze chwastami walczysz
allegro.pl/kozy-koza-bardzo-mile-i2571670953.html
12 lata 7 miesiąc temu #412933 przez JustynaZuzanna
Ja Mirellka mam tak zawsze od kiedy olałam leczenie... 3-4 miechy się staram i odpuszczam na kolejne 6, teraz rok czasu odpuściłam i do Was na wiosne przyszłam, i teraz znowu odpuściłam.

Nie wiem co się dzieje, od jakiś 5 dni mi nie dobrze, byle co zjem i łeee np rano miałam smaka na czekolade kupiłam sobie w południe zjadłam kawałek i fujjjj. Wogóle jakaś taka przybita jestem. Jakiś tydzień temu miałam przeczucia czy się przypadkiem nie udało że odpuściliśmy kochaliśmy się raptem 3-4razy ale z chęci a nie z musu i nie wiem coś mi po głowie chodziło jakieś przeczucie co mi mówiło że maleństwo jest.. nie wiem nie potrafię tego wytłumaczyć.. a tu w poniedziałek rano znowu @ przylazła.. ale i tak się xle czuje.

Moja obrączka zwariowała :D:D Sprawdziłam to z Inso jak ona tam miała 24grudnia i dziewczynka. i tak z ciekawości zobaczyłam co mi moja pokaże i stuka że za 6 miesięcy urodze hehe ciekawe co..

Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu :)
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #412947 przez Dorciaition
Witam.

Dostałam wczoraj opiernicz od Mirelli, więc jestem. choć w sumie podczytuje cały czas ściskając z całych sił kciuki.

Lacra faktycznie sajgon, ale za to jak będzie pięknie. Koniecznie później sie pochwal.

Inso- dziewuszka! To cudownie!

W takim razie dla dla forumowych cioć uśmiech od Lenisławki ;)

Alanek[*] :(
Załączniki:
12 lata 7 miesiąc temu #412951 przez Mirella
No a powiedzcie tylko że niesłusznie objechałam, takie foty na listopadówkach pokazuje a u nas nie, no nic tylko lać i paczeć czy równo puchnie :P

A dla Lenki buziale ogromniaste :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 7 miesiąc temu #412964 przez Lacrijka
Mirella napisał:

No proszę jak Justyna szybko odpuściła, brać przykład dziewuszki, brać ino roz! Justyna a co Tobie że się źle czujesz? Kurcze, starasz się czy nie, milczenie jest zakazane.

Lacra, ktoryś z tych przystojniaczkow to Twoj mąż? I po co Ci bruk w ogrodzie? Trawkę posiej i będzie git malyna

Zaden to moj mąż, mój biedny eMus tyra zeby móc im zaplacic :laugh: :laugh: :laugh:
Bruki musimy tak zrobic, bo jak juz Wam kiedys pisałam, garaz który chcemy postawic musi byc na samym koncu działki, a wjazd do garazu cza wybrukowac.. tak ot, nasz głupi kraj
12 lata 7 miesiąc temu #412974 przez MagdaM
Lacrijka fiu fiu ale bedzie bruk :laugh:
Dorcia cudna mala!! Buziaki i dla niej :kiss:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #413090 przez sylwka727
Przepiękna Lenka :kiss:

Link do konkursu dodałam na lutówkach i marcówkach i dziewczyny ładnie głosują a Paula jeszcze dalej go pusciła Emi musi wygrać :lol:

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]
12 lata 7 miesiąc temu #413118 przez Mirella
Sylwka boska jesteś, właśnie jutro się miałam zabrać za reklamowanie po całym forumie :) powiedz mi tylko na których marcówkach i lutówkach to już nie będę tam właziła, no pewnie że Emi musi wygrać :)
12 lata 7 miesiąc temu #413122 przez MagdaM
Sylwka dzieki Ci!! :kiss:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
12 lata 7 miesiąc temu #413172 przez MoNiaaa
Lenka cudna slicznie sie usmiecha :) od nas oczywiscie tez buziaki :kiss:

mi jakies 11 dni do @ zostalo i tak po glowie mi chodzi ze moze nie przyjdzie...3majcie kciuki

a ogrod napewno bedzie sliczny :) tez mi sie taki marzy(albo chociaz balkon :silly: )

oczywiscie ja tez glosuje na Emilke :woohoo:

http

]
12 lata 7 miesiąc temu #413181 przez Dave
No dobra, to ja się już nie czaję, bo zaliczę kopa od Mirelli.
A przecież ciężarnych się nie bije :P :P

Kobietki, no więc mimo że z moim D, nie poszliśmy na całość, nie wiedzieć jak, jakiś jego ogonek dotarł do mojego jajka i jesteśmy w 4 tygodniu ciąży :lol:

Lekarz trochę w szoku został, ja w jeszcze większym i mam mega schizę :ohmy: :ohmy:

Na USG było widać tylko pęcherzyk płodowy, ok. 0,22 mm. I jakiś płyn za macicą. Mam brać luteinę 2x dziennie po jednej tabletce i witaminki.
Ale nie zapytałam, czy mam się oszczędzać czy co.
Ogólnie czuję się dobrze, tylko mnie brzuch boli.

Zabieg miała 27.06, miałam już jedną @ 11.07, więc wszystko jeszcze bardzo świeże.

Uspokójcie mnie co i doradźcie cosik.

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
12 lata 7 miesiąc temu #413187 przez MoNiaaa
wow Dave az mi sie lezka w oku zakrecila :blush: jejq gratuluuje ci strasznie nic sie nie martw bedzie dobrze!!!!wiadomo na poczatku zawsze jest strach ale oswoisz sie za niedlugo :):):):) ale sie ciesze jakbym conajmniej sama zaszla w ciaze :lol:

3maj teraz za mnie kciukasy zebym 2 nie dostala @ i dołączyla do ciebie!!!! na kiedy masz termin?maj?? ja jestem z maja i moj M tez zawsze chcialam urodzic bobaska w maju :) to cudowny miesiac i cale lato na spacerki:):):):)

buziolki meeega duze :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

http

]
12 lata 7 miesiąc temu #413188 przez mesy
Dave gratuluję :lol: :lol: ty to jesteś płodna ci powiem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

MoNiaaa masz rację Maj jest najpiękniejszy :lol: :lol: też jestem majowa :lol: :lol: :lol: :lol:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia