- Otrzymane podziękowania: 43
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
12 lata 4 miesiąc temu #413190 przez Dave
MoNiaaa - zaciskam kciukasy za Ciebie z całych sił
Niby wg @ to 17.04, ale jak wiadomo po moich przejściach to nie jest dobry wyznacznik.
A z tego pierwszego USG to 30.04 wystukało. Ale co będzie to się zobaczy.
Następna wizyta 04.09 - nie wiem jak do niej dotrwam. A w robocie po 12 godzin trzeba siedzieć.
No nic, powiem dziś kierowniczce i obierzemy jakąś strategię.
Niby wg @ to 17.04, ale jak wiadomo po moich przejściach to nie jest dobry wyznacznik.
A z tego pierwszego USG to 30.04 wystukało. Ale co będzie to się zobaczy.
Następna wizyta 04.09 - nie wiem jak do niej dotrwam. A w robocie po 12 godzin trzeba siedzieć.
No nic, powiem dziś kierowniczce i obierzemy jakąś strategię.
Temat został zablokowany.
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
12 lata 4 miesiąc temu #413192 przez MoNiaaa
sie wie zawsze mam sentyment do maja i podczytuje co roku majowe mamusie
ale kwiecien tez jest sliczny:)
Dave az bardziej zapragnelam tej mojej fasolki trzymam za ciebie strasznie kciuki i osczzedzaj sie troszku a keidy sie dowiedzialas? jak twoj M na ta wiadomosc?
ale kwiecien tez jest sliczny:)
Dave az bardziej zapragnelam tej mojej fasolki trzymam za ciebie strasznie kciuki i osczzedzaj sie troszku a keidy sie dowiedzialas? jak twoj M na ta wiadomosc?
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
12 lata 4 miesiąc temu #413195 przez Dave
Ja tam za każdym razem w głowie to po jaki dwóch tygodniach już myślałam, że coś jest nie tak, coś jest inaczej. Ale w końcu testa zrobiłam teraz w niedzielę, drugi wczoraj i potwierdzenie u gina.
MoNiaaa - maj piękny i wydaje mi się, że może się właśnie to będzie ten miesiąc.
Ogólnie wiosna to fantastyczny czas na narodziny dziecka. Moja Majka jest z 14 kwietnia
Kochana mam nadzieję, że do mnie dołączysz
MoNiaaa - maj piękny i wydaje mi się, że może się właśnie to będzie ten miesiąc.
Ogólnie wiosna to fantastyczny czas na narodziny dziecka. Moja Majka jest z 14 kwietnia
Kochana mam nadzieję, że do mnie dołączysz
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 4 miesiąc temu #413205 przez MoNiaaa
oj bardzo bym chciala!!!!to czekaj teraz na mnie.
szczerze powiem ze u nas Julka zupelnie nie byla planowala i raz sie moze zdazylo ze nie uwazalismy i mamy piekna coreczke moze i tym razem udalo sie za pierwszym razem bardzo bym chciala choc na ta mysl tez sie boje wsyztskiego
szczerze powiem ze u nas Julka zupelnie nie byla planowala i raz sie moze zdazylo ze nie uwazalismy i mamy piekna coreczke moze i tym razem udalo sie za pierwszym razem bardzo bym chciala choc na ta mysl tez sie boje wsyztskiego
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
12 lata 4 miesiąc temu #413207 przez Dave
My mieliśmy jeszcze poczekać, bo niby 3 miesiące od zabiegu powinno upłynąć. W sensie 3 @, aby macica była w pełni gotowa. I były "przerywańce", no i upsss....
Tak miało być i wierzę, że wszystko będzie dobrze.
No i czekam na Ciebie
Tak miało być i wierzę, że wszystko będzie dobrze.
No i czekam na Ciebie
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
12 lata 4 miesiąc temu #413215 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Hejo
Monia dziekuje!! I trzymam kciukasy co by @ nie przylazla
Dave gratulacje!! Jakie masz objawy??
Weszlam dzis rano na strone konkursu i szlag mnie trafil
Monia dziekuje!! I trzymam kciukasy co by @ nie przylazla
Dave gratulacje!! Jakie masz objawy??
Weszlam dzis rano na strone konkursu i szlag mnie trafil
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #413216 przez MoNiaaa
dave bedzie dobrze musi byc!!!!
sory ze zapytam ale jaki mialas zabieg bo chyba jesczez nie bylam w temacie
Mirella mowila ze jak sa fasolki to wtedy jest wysyp wiec moze i tym razem tak bedzie
nawet mialam test przez allegro zamowic bo chcialam ten Quixx a u mnie go nie ma;/ ale teraz nie wiem czy jest sens cos takiego zamawiac
Magda no rzeczywiscie znow nacykal sobie glosow..ale spoko dziewczyny glosuja Mirella codziennie przypomina poczekaj az sie pobudza wszystkie
sory ze zapytam ale jaki mialas zabieg bo chyba jesczez nie bylam w temacie
Mirella mowila ze jak sa fasolki to wtedy jest wysyp wiec moze i tym razem tak bedzie
nawet mialam test przez allegro zamowic bo chcialam ten Quixx a u mnie go nie ma;/ ale teraz nie wiem czy jest sens cos takiego zamawiac
Magda no rzeczywiscie znow nacykal sobie glosow..ale spoko dziewczyny glosuja Mirella codziennie przypomina poczekaj az sie pobudza wszystkie
Ostatnio zmieniany: 12 lata 4 miesiąc temu przez MoNiaaa.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
12 lata 4 miesiąc temu #413316 przez Mirella
Dave, no mówiłam przecie że aniołkowe mamy zawsze u nas są pierwsze w kolejce, nie słuchałaś czy jak?
Coś mi się widzi że Maja będzie miała braciszka Gratulacje i buziale ogromniaste a wiecej buziaków dostaniesz jak pokażesz fotę testa, fota musi być.
MagdaM, jak już wpadłaś to powiedz Dave jak szybko po poronieniu byłas w ciązy i jaka Emilka cudna, niech się dziewczyna uspokoi I nie wkurzaj się tym konkursem, spooooko, za jaką godzinę się rozsiądę i przejdę po wszystkich wątkach i zobaczysz co będzie.
A nabić głosy jak się ma neostradę to nie problem, poza tym jest parę innych sposobów, ale nie powiem Wam jakich, żeby nie było że lewiznę reklamuję
Ilona jak już przyszłaś to byś powiedziała jak Inso po nocy i w ogóle jak. Albo Mesy niech powie, no niech ktoś powie, nie bądźcie takie, no prooooszęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę.
Lacra, o tym brukowaniu podjazdu do garażu to przepis taki? To ciekawe który z posłów ma hurtownię bruku A jak ja chcę po piachu jeździć to nie wolno czy jak?
Coś mi się widzi że Maja będzie miała braciszka Gratulacje i buziale ogromniaste a wiecej buziaków dostaniesz jak pokażesz fotę testa, fota musi być.
MagdaM, jak już wpadłaś to powiedz Dave jak szybko po poronieniu byłas w ciązy i jaka Emilka cudna, niech się dziewczyna uspokoi I nie wkurzaj się tym konkursem, spooooko, za jaką godzinę się rozsiądę i przejdę po wszystkich wątkach i zobaczysz co będzie.
A nabić głosy jak się ma neostradę to nie problem, poza tym jest parę innych sposobów, ale nie powiem Wam jakich, żeby nie było że lewiznę reklamuję
Ilona jak już przyszłaś to byś powiedziała jak Inso po nocy i w ogóle jak. Albo Mesy niech powie, no niech ktoś powie, nie bądźcie takie, no prooooszęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę.
Lacra, o tym brukowaniu podjazdu do garażu to przepis taki? To ciekawe który z posłów ma hurtownię bruku A jak ja chcę po piachu jeździć to nie wolno czy jak?
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198