BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 4 miesiąc temu #413190 przez Dave
MoNiaaa - zaciskam kciukasy za Ciebie z całych sił :kiss: :kiss:

Niby wg @ to 17.04, ale jak wiadomo po moich przejściach to nie jest dobry wyznacznik.
A z tego pierwszego USG to 30.04 wystukało. Ale co będzie to się zobaczy.

Następna wizyta 04.09 - nie wiem jak do niej dotrwam. A w robocie po 12 godzin trzeba siedzieć.

No nic, powiem dziś kierowniczce i obierzemy jakąś strategię.

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
Temat został zablokowany.
12 lata 4 miesiąc temu #413192 przez MoNiaaa
sie wie zawsze mam sentyment do maja i podczytuje co roku majowe mamusie :)
ale kwiecien tez jest sliczny:)

Dave az bardziej zapragnelam tej mojej fasolki trzymam za ciebie strasznie kciuki i osczzedzaj sie troszku :) a keidy sie dowiedzialas? jak twoj M na ta wiadomosc?

http

]
12 lata 4 miesiąc temu #413195 przez Dave
Ja tam za każdym razem w głowie to po jaki dwóch tygodniach już myślałam, że coś jest nie tak, coś jest inaczej. Ale w końcu testa zrobiłam teraz w niedzielę, drugi wczoraj i potwierdzenie u gina.

MoNiaaa - maj piękny i wydaje mi się, że może się właśnie to będzie ten miesiąc.
Ogólnie wiosna to fantastyczny czas na narodziny dziecka. Moja Majka jest z 14 kwietnia :)

Kochana mam nadzieję, że do mnie dołączysz :kiss: :kiss:

12 lata 4 miesiąc temu #413205 przez MoNiaaa
oj bardzo bym chciala!!!!to czekaj teraz na mnie. :kiss:
szczerze powiem ze u nas Julka zupelnie nie byla planowala i raz sie moze zdazylo ze nie uwazalismy i mamy piekna coreczke moze i tym razem udalo sie za pierwszym razem bardzo bym chciala choc na ta mysl tez sie boje wsyztskiego

http

]
12 lata 4 miesiąc temu #413207 przez Dave
My mieliśmy jeszcze poczekać, bo niby 3 miesiące od zabiegu powinno upłynąć. W sensie 3 @, aby macica była w pełni gotowa. I były "przerywańce", no i upsss.... :kiss: :kiss:

Tak miało być i wierzę, że wszystko będzie dobrze.

No i czekam na Ciebie :) :)

12 lata 4 miesiąc temu #413215 przez MagdaM
Hejo :)
Monia dziekuje!! I trzymam kciukasy co by @ nie przylazla :)
Dave gratulacje!! Jakie masz objawy?? :)

Weszlam dzis rano na strone konkursu i szlag mnie trafil :angry:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #413216 przez MoNiaaa
dave bedzie dobrze musi byc!!!!
sory ze zapytam ale jaki mialas zabieg bo chyba jesczez nie bylam w temacie :blush:
Mirella mowila ze jak sa fasolki to wtedy jest wysyp wiec moze i tym razem tak bedzie :)
nawet mialam test przez allegro zamowic bo chcialam ten Quixx a u mnie go nie ma;/ ale teraz nie wiem czy jest sens cos takiego zamawiac :huh:

Magda no rzeczywiscie znow nacykal sobie glosow..ale spoko dziewczyny glosuja Mirella codziennie przypomina :blink: poczekaj az sie pobudza wszystkie

http

]
12 lata 4 miesiąc temu #413219 przez sylka
Dave jeszcze raz Gratki kochana :) Jakbym mogła to bym Cię wyściskała :kiss:
12 lata 4 miesiąc temu #413225 przez sylwka727
Mirella na luty i marzec 2013 bo tam teraz zalegam :blink:

MagdaM Proszę :). Ja nie wiem ja on to robi że ma tyle głosów skoro my codziennie przypominamy o głosowaniu

Dave gratulacje :kiss: a nam nie chciałaś wczoraj powiedzieć :P

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]
12 lata 4 miesiąc temu #413229 przez ilona
Dave gratulacje :kiss:
12 lata 4 miesiąc temu #413257 przez Dave
MoNiaaa - 27.06 miałam zabieg łyżeczkowania, ponieważ serduszko mojego skarba przestało bić.

Sylwka
- ale powiedziałam dziś :lol: Wczoraj wieczorem już nie miałam do neta dostępu.
A chciałam mieć wszystko przez gina potwierdzone

Dzięki :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 4 miesiąc temu #413285 przez Dorciaition
Dave gratuluję z całego serducha :kiss: :kiss: :kiss:

Alanek[*] :(
12 lata 4 miesiąc temu #413305 przez emka
Dave Aleś Ty szybka :) Gratuluję kochana, nie przejmuj sie, będzie dobrze! Widocznie tak miało być :) :kiss: :kiss: :kiss:

To która następna? :) Pewnie niespodzianka znów będzie... Pozdówka!

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 4 miesiąc temu #413316 przez Mirella
Dave, no mówiłam przecie że aniołkowe mamy zawsze u nas są pierwsze w kolejce, nie słuchałaś czy jak?

Coś mi się widzi że Maja będzie miała braciszka :lol: Gratulacje i buziale ogromniaste :kiss: :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: a wiecej buziaków dostaniesz jak pokażesz fotę testa, fota musi być.

MagdaM, jak już wpadłaś to powiedz Dave jak szybko po poronieniu byłas w ciązy i jaka Emilka cudna, niech się dziewczyna uspokoi :lol: I nie wkurzaj się tym konkursem, spooooko, za jaką godzinę się rozsiądę i przejdę po wszystkich wątkach i zobaczysz co będzie.

A nabić głosy jak się ma neostradę to nie problem, poza tym jest parę innych sposobów, ale nie powiem Wam jakich, żeby nie było że lewiznę reklamuję ;)

Ilona jak już przyszłaś to byś powiedziała jak Inso po nocy i w ogóle jak. Albo Mesy niech powie, no niech ktoś powie, nie bądźcie takie, no prooooszęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę.

Lacra, o tym brukowaniu podjazdu do garażu to przepis taki? To ciekawe który z posłów ma hurtownię bruku ;) A jak ja chcę po piachu jeździć to nie wolno czy jak?
12 lata 4 miesiąc temu #413318 przez mesy
Mirella inso po nocy dobrze mówi że nawet się wyspała :lol: a ogólnie może ją jutro już do domu wypuszczą tak jej mówili na obchodzie :P ale czy tak będzie to się dowiemy jutro ;)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia