BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 7 miesiąc temu #411144 przez emka
Inso No to pakuj sie :) Zimą to ja też chyba nie byłam, bo tam zawsze wieje... Ale widok pewnie fajoski, szczególnie jak zatoka zamarza. Zapomniałam Ci NAPISAĆ, ZE MASZ PUPĘ DO POZAZDROSZCZENIA :) :kiss:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Temat został zablokowany.
12 lata 7 miesiąc temu #411145 przez agnesssa
Emka Wpadaj do mnie kochana ode mnie jeszcze bliżej do morza :woohoo: A mi się pomoc by przydałam, bo mam tyle do roboty a na nic siły :huh:
Generalnie wszystko przygotowane, torby spakowane, ale burdelik mam w domu bo ciężko mi się poruszać, brzuszek ciąży, do tego mam ciśnienie za wysokie i muszę leżakować a od dwóch dni mam skurcze dziwne, ale mam nadzieję, że jeszcze się nie zaczyna, bo został mi jeszcze miesiąc. Chociaż Maks jest olbrzymem i waży już ponad 3kg :huh: Ginka mnie straszy, ze do porodu może mieć 4,5kg :ohmy: Ale zobaczymy

Inso no co ty :ohmy: Na moje oko to laseczka jesteś jak nic :lol: Dla pocieszenia Ci powiem, że ja już dawno tak nie wyglądałam, nawet przed ciążą :silly: Bo teraz to w ogóle pokakulka jestem :silly:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
12 lata 7 miesiąc temu #411151 przez Insomnia
Agnesssa bo ja specjalnie się tak ustawiłam żeby nie było aż tak wiać tego tłuszczu :lol: :lol: ale jak się zobaczyłam w przymierzalni to się prawie popłakałam :( Jakoś jak na siebie patrzę to muminka widzę...

Ty w każdej chwili możesz zacząć rodzić :ohmy: :ohmy:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

12 lata 7 miesiąc temu #411162 przez agnesssa
Inso Nie martw się im jest większy brzuszek tym bardziej masz w nosie jak wyglądas bo zachwycasz się brzuchem i jego zawartością :) Bynajmniej ja tak mam. Jak urodzę to pewnie zacznę się przejmować tym jak wyglądam :silly:

No właśnie też mnie to przeraża, bo lepiej by było jak by synuś jeszcze przynajmniej z tydzień poczekał :blush:

A mój brzuch wyglądał tak tydzień temu

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #411168 przez chłopek
aguska przeciez tam są dwie krechy od razu widać :) gratulacje

mój test z Sebusiem tak samo wyglądał a teraz mam 2 miesieczne szczescie w domu :)
12 lata 7 miesiąc temu #411171 przez Insomnia
Agnesssa ale fajna piłeczka :kiss: :kiss: Pewnie już Ci niesamowicie ciężko co?

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

12 lata 7 miesiąc temu #411178 przez Marta M
agnessa cudo :kiss: :woohoo: :kiss: :woohoo:

Mmmm...i będą się rozpakowywać wrześniowki 2012, a pamietam jak my sie rozpakowywałyśmy, jakby to bylo wczoraj :side: :side:

Kochana wielu sił i wynikiem z usg nie ma sie co za duzo sugerowac ;) Maja miała ważyć ledwo ponad 2kg, a wyszła 3,5 ;) Miała być inna niż rówieśnicy bo były dysproporcje w długościach kości i co? Też jest ok :)

Często te co mają małe brzuszki potrafią urodzić duuuuże dzieci i odwrotnie..ale to nie jest ważne czy będzie duże czy małe, ważne żeby było zdrowe....i napewno jakie by nie było będzie Wasze, NAJUKOCHANSZE :)
12 lata 7 miesiąc temu #411184 przez Marta M
Inso haha, instrukcja the best a brzuś do wygłaskania :)
12 lata 7 miesiąc temu #411202 przez Mirella
Aguśka i jaki to sens wadliwe testy kupować?

Inso, fota boska, opis jeszcze lepszy :lol:

Agnesssa, wcale nie taki wielki ten Twój brzuholek, ja chyba większy miałam ;) ale do wygłaskania w sam raz :D
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #411213 przez sylwka727
Aguska też widziałam kreskę . A to że teraz wyszedł neg to jeszcze nic przesądzonego mi w pierwszej ciaży też wyszedł neg

Inso wreszcie nam pokazałaś cudnego brzucha :kiss:

Agnessa też śliczny masz brzuszek :kiss:

AHA a to moje szczęście podglądnięte na wczorajszej wizycie :kiss:

Taki misiczek :)

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]
Załączniki:
12 lata 7 miesiąc temu #411230 przez MoNiaaa
iINSO masz boska figure do pozazdroszczenia :) brzusio sliczniusi :* instrukcja swietna ale sie usmialam :side:

agnesska buziole dla brzuszka :kiss: :kiss:
sylwka fajniutki bombelek :)

http

]
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #411231 przez agnesssa
Inso no ciężko, chociaż bardziej ze względu na wagę brzucha a nie wielkość :) Teraz jestem na etapie ciągłego marudzenia, bo w nocy spać nie idzie w ciągu dnia nie można zrobić tego co by sobie człowiek zaplanował :blush: Ale generalnie nie jest źle :woohoo:

Marta M Nam się już dwie rozpakowały, mamy już trzy maluszki na świecie, bo jedna z dziewczyn ma bliźniaki :woohoo: Racja z tym USG nigdy nie wiadomo dopóki się nie urodzi :woohoo:

Często te co mają małe brzuszki potrafią urodzić duuuuże dzieci i odwrotnie..ale to nie jest ważne czy będzie duże czy małe, ważne żeby było zdrowe....i napewno jakie by nie było będzie Wasze, NAJUKOCHANSZE

No właśnie najważniejsze, żeby zdrowe było :) A najukochańsze już jest :kiss: :kiss: :kiss:

Mirella
Brzusio nie jest wielki, tylko ja jestem wielka :silly: :silly: :laugh:

Sylwka
piękne zdjęcie, jak wyraźnie widać Twoją kruszynkę :woohoo: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 7 miesiąc temu #411249 przez Mirella
pl.lennylamb.com/user/show_photo/5035

pamiętacie o głosowaniu na Emilkę? znowu ją ktoś wyprzedził ;)
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #411275 przez Lacrijka
Pusciłam linka na Skarbka, moze dziewuszki pogłosują :)

Kto da słonka troche mi ?? :(

No i wygrywamy hihi
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #411406 przez bidol
Agnesssa - brzuś śliczny :cheer: :cheer: :cheer: kurcze aż zatęskniłam za moim :(

Inso - moim zdaniem też laska - gdzie Ty te 88 kg niby masz ???nie wmówisz mi tego :)

Sylwka - jejciu - jaki śliczny bombelek :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: wygłaskaj od ciotki bidolki :kiss: :kiss:

Głosy oddane :lol: :kiss:

Aguska- no nie wierzę :angry: ten drugi test prędzej fartowny. bo one lubią się mylić w tą stronę ;) Ja na bank widziałam tam II kreseczki :kiss:

Lacra
- proszę :lol: całe Twoje :lol:
Załączniki:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży