- Otrzymane podziękowania: 6
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #444519 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Agusia Chyba takie kłucia to normalka, ale nie jestem ekspertem. Póki nie ma plamień to wszystko ok. NO Emi wymaga dużo zainteresowania w tym wieku, oj nie będzeesz miała łatwo, ale dasz radę Ja z kolei martwie sie zbyt dużą różnicą wieku
Ostatnio zmieniany: 12 lata 2 miesiąc temu przez emka.
Temat został zablokowany.
- Ingrid29
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziecko-największy cud świata
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
12 lata 2 miesiąc temu #444600 przez gorla
Agusia najważniejszy jest przyrost bety, rozbieznosci faktycznie sa duże w normach. Jakieś kłucia i bóle podbrzusza normalka, nieraz jajniki kłuja paskudnie, potem sie uspokoją
Mesy uwidziałam wiadomośc
Emcia niby na 1 listopad termin, ale dziś na ktg skurczyki sa nawet do 90 % i brzuch boli jak na okres, położna mówiła, ze chyba zrobie niespodziankę i niedługo urodzę hehe ale mam stracha. Jak mnie w nocy bolało to z nerwow że to juz dostałam trzęsiawki ze starchu ale najlepsze to było, ze martwiłam sie, ze nie zdąże rano wynienić prezentu dla Oliwki od Maji , bo wzięłam nie ten kolor wagonika dla kuca mam nasrane ostro. Na szczęście skurzce przeszły i zaraz rano pojechałam do hurtowni na wymiankę
Mesy uwidziałam wiadomośc
Emcia niby na 1 listopad termin, ale dziś na ktg skurczyki sa nawet do 90 % i brzuch boli jak na okres, położna mówiła, ze chyba zrobie niespodziankę i niedługo urodzę hehe ale mam stracha. Jak mnie w nocy bolało to z nerwow że to juz dostałam trzęsiawki ze starchu ale najlepsze to było, ze martwiłam sie, ze nie zdąże rano wynienić prezentu dla Oliwki od Maji , bo wzięłam nie ten kolor wagonika dla kuca mam nasrane ostro. Na szczęście skurzce przeszły i zaraz rano pojechałam do hurtowni na wymiankę
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 2 miesiąc temu #444653 przez emka
Gorluś Nie bojaj się, dasz rade! Ale jeszcze troszke poczekaj... ja w 37 urodziłam i Wiki była malutka - 2450 i 50cm maleństwo :)Ale teraz do najmniejszych nie należy Trzymam kciuki i daj nam tu znać
- Ingrid29
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziecko-największy cud świata
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #444992 przez agi-p
Agusia83 napisał:
Agusiu po poprzedniej ciąży miałam regularne cykle , co 26 dni . W dniu spodziewanej miesiączki zrobiłam test i wyszła 2 bladziutka kreseczka . Na betę poszłam w 28 dc i mój wynik to 191,47 . Tez się zamartwiałam , ze niski . Dla porównania w poprzedniej ciąży w tym samym okresie wynik miałam prawie raz większy . Odchodziłam od zmysłów , ale nie poszłam na powtórną betę . Chyba ze strachu . Umówiłam się do ginekologa i tak już mi leci 12 tydzień
Powiem Ci z doświadczenia , ze nie warto się zamartwiać i porównywać . Sama zobaczysz , z ekażda ciąża inna , dolegliwości też i samopoczucie .
Niestety mamy utrudnione zadanie przez Nasze dziewczynki,które nie rozumieją , ze musimy sie troszkę oszczędzać . Moja Amelka mi fory nie daję , o odpoczynku nie wspomnę .
Mimo to trzeba jakoś zorganizować czas dla siebie , co łatwe nie jest .
Ja mam juz wizytę w szpitalu za sobą , dostałam bóle brzucha i plamienie . Na szczescie wszystko dobrze sie skończyło i teraz mam tylko leki na podtrzymanie .
Uważaj na siebie i jak tylko masz możliwość to odpoczywaj
Powodzenia
Dziewczyny, mam pytanie.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Agusiu po poprzedniej ciąży miałam regularne cykle , co 26 dni . W dniu spodziewanej miesiączki zrobiłam test i wyszła 2 bladziutka kreseczka . Na betę poszłam w 28 dc i mój wynik to 191,47 . Tez się zamartwiałam , ze niski . Dla porównania w poprzedniej ciąży w tym samym okresie wynik miałam prawie raz większy . Odchodziłam od zmysłów , ale nie poszłam na powtórną betę . Chyba ze strachu . Umówiłam się do ginekologa i tak już mi leci 12 tydzień
Powiem Ci z doświadczenia , ze nie warto się zamartwiać i porównywać . Sama zobaczysz , z ekażda ciąża inna , dolegliwości też i samopoczucie .
Niestety mamy utrudnione zadanie przez Nasze dziewczynki,które nie rozumieją , ze musimy sie troszkę oszczędzać . Moja Amelka mi fory nie daję , o odpoczynku nie wspomnę .
Mimo to trzeba jakoś zorganizować czas dla siebie , co łatwe nie jest .
Ja mam juz wizytę w szpitalu za sobą , dostałam bóle brzucha i plamienie . Na szczescie wszystko dobrze sie skończyło i teraz mam tylko leki na podtrzymanie .
Uważaj na siebie i jak tylko masz możliwość to odpoczywaj
Powodzenia
Ostatnio zmieniany: 12 lata 2 miesiąc temu przez agi-p.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej