BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #444519 przez emka
Agusia Chyba takie kłucia to normalka, ale nie jestem ekspertem. Póki nie ma plamień to wszystko ok. NO Emi wymaga dużo zainteresowania w tym wieku, oj nie będzeesz miała łatwo, ale dasz radę :) Ja z kolei martwie sie zbyt dużą różnicą wieku :)

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Temat został zablokowany.
12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #444521 przez Ingrid29
Agusia wszystko będzie gites i na końcu będzie o :
12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #444523 przez emka
Agusia a że tak zapytam, dlaczego betke robiłąś? Lekarz ci kazał?

12 lata 2 miesiąc temu #444525 przez Mirella
Agusia a Ty już zapomniałaś że za zamartwianie na zapas też grozi palnięcie??? Ingrid jest chętna bo jeszcze nie palała porządnie, to jak palnie to ja nie wiem czy Ty wstaniesz ;)
12 lata 2 miesiąc temu #444528 przez Agusia83
Emka tak..
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Mirellka,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #444534 przez emka
Agusia

12 lata 2 miesiąc temu #444575 przez Agusia83

12 lata 2 miesiąc temu #444582 przez emka
czekam z niecierpliwością :) :kiss: :kiss: :kiss: Będzie git, zobaczysz :)

12 lata 2 miesiąc temu #444586 przez Mirella

12 lata 2 miesiąc temu #444600 przez gorla
Agusia najważniejszy jest przyrost bety, rozbieznosci faktycznie sa duże w normach. Jakieś kłucia i bóle podbrzusza normalka, nieraz jajniki kłuja paskudnie, potem sie uspokoją

Mesy uwidziałam wiadomośc :) :)

Emcia niby na 1 listopad termin, ale dziś na ktg skurczyki sa nawet do 90 % i brzuch boli jak na okres, położna mówiła, ze chyba zrobie niespodziankę i niedługo urodzę hehe ale mam stracha. Jak mnie w nocy bolało to z nerwow że to juz dostałam trzęsiawki ze starchu :blush: :blush: :blush: ale najlepsze to było, ze martwiłam sie, ze nie zdąże rano wynienić prezentu dla Oliwki od Maji , bo wzięłam nie ten kolor wagonika dla kuca :ohmy: :ohmy: :ohmy: mam nasrane ostro. Na szczęście skurzce przeszły i zaraz rano pojechałam do hurtowni na wymiankę :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly:
12 lata 2 miesiąc temu #444653 przez emka
Gorluś Nie bojaj się, dasz rade! :) Ale jeszcze troszke poczekaj... ja w 37 urodziłam i Wiki była malutka - 2450 i 50cm maleństwo :)Ale teraz do najmniejszych nie należy :) Trzymam kciuki i daj nam tu znać :) :lol:

12 lata 2 miesiąc temu #444780 przez Ingrid29
dziewczyny gdzie Was wywiało :unsure:
12 lata 2 miesiąc temu #444807 przez Mirella
Ingrid przyzwyczajaj się, tu puchy wieczorami, no wiesz, starają się dziewczyny :lol: :blink:
12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #444992 przez agi-p
Agusia83 napisał:

Dziewczyny, mam pytanie.

Agusiu po poprzedniej ciąży miałam regularne cykle , co 26 dni . W dniu spodziewanej miesiączki zrobiłam test i wyszła 2 bladziutka kreseczka . Na betę poszłam w 28 dc i mój wynik to 191,47 . Tez się zamartwiałam , ze niski . Dla porównania w poprzedniej ciąży w tym samym okresie wynik miałam prawie raz większy . Odchodziłam od zmysłów , ale nie poszłam na powtórną betę . Chyba ze strachu . Umówiłam się do ginekologa i tak już mi leci 12 tydzień :)
Powiem Ci z doświadczenia , ze nie warto się zamartwiać i porównywać . Sama zobaczysz , z ekażda ciąża inna , dolegliwości też i samopoczucie .
Niestety mamy utrudnione zadanie przez Nasze dziewczynki,które nie rozumieją , ze musimy sie troszkę oszczędzać . Moja Amelka mi fory nie daję , o odpoczynku nie wspomnę .
Mimo to trzeba jakoś zorganizować czas dla siebie , co łatwe nie jest .
Ja mam juz wizytę w szpitalu za sobą , dostałam bóle brzucha i plamienie . Na szczescie wszystko dobrze sie skończyło i teraz mam tylko leki na podtrzymanie .
Uważaj na siebie i jak tylko masz możliwość to odpoczywaj :)
Powodzenia :)
12 lata 2 miesiąc temu #445028 przez Agusia83
agi-p,
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia