BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 2 miesiąc temu #456385 przez Agusia83
Lacra, rozumiem...nie wiem czy bys chciala...ale moze wybierz sie w pon. na beta hcg....ona rozwieje Twoje watpliwosci na 100%, bo do lekarza jeszcze nie ma po co isc...nic nie zobaczy
Temat został zablokowany.
12 lata 2 miesiąc temu #456389 przez gosiak
Ty kurka nie zasłaniają sie gosiakiem :laugh: idź parapet sprzątnąć to emus nie będzie paczyl :lol: :laugh:

Agusia ja nie dopiero za jakieś 1.5 tyg :laugh:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #456390 przez sylka
LACRA 2 krechy jak nic jupi :lol: :lol: :kiss: :kiss: :kiss:

Kurcze jakby to moje były sie ciesze ;)

A u mnie wreszcie po 88 dniach przylazłą @ a 30 do gina mam :P
12 lata 2 miesiąc temu #456394 przez Lacrijka
Agusia83 napisał:

Lacra, rozumiem...nie wiem czy bys chciala...ale moze wybierz sie w pon. na beta hcg....ona rozwieje Twoje watpliwosci na 100%, bo do lekarza jeszcze nie ma po co isc...nic nie zobaczy

Pojade, pojade.. o ile nas nie zaśnieguje bo ja po ślizku nie umiem jeździc a z tego zadupiejewa mam 30km do labo..

Gosiulku, posprzatałam jucz :laugh: :laugh: :laugh:
12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #456396 przez emka
Lacra Uprzejmie donoszę, ze niejaka Ajłona przesyła przeze mnie GRATKI!!! a reakce na dobre wieści zacytuję:OSZ kuwa!!! :lol:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #456397 przez gosiak
I dalej masz banana ? To wyślij emonka do sklepu czy cuś, żeby dzis na Cie nie paczal, bo ileż można gadac ze gosiak głupoty pisze :S w końca będzie chciał popatrzeć i sie wyda :silly:

Bosze ileż ja błędów robię matko boska bój sie Boga :S

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #456401 przez Lacrijka
emka napisał:

Lacra Uprzejmie donoszę, ze niejaka Ajłona przesyła przeze mnie GRATKI!!! a reakce na dobre wieści zacytuję: OSZ KUWA! :lol:

Ajlona ?? a któz to taki ?? hihihi ;) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: aaaaa po końcówce posta juz wiem hihi Pozdrów ją :laugh:

Spoko Gośku, on juz przywykł że ja dziwna jestem... Zresztą, mina mi sie pogorszyła bo jak szybko wstalam to bóle @ mam... Kurka rurka :angry:
12 lata 2 miesiąc temu #456405 przez Agusia83
Lacra bo w ciazy tak jest...bole okresowe mialam przy Emi i teraz gdzies do 6tc...tak samo bolal mnie kregoslup...wszystkie oznaki jak na @ a malpeczka nie przyszla :laugh:
12 lata 2 miesiąc temu #456407 przez mesy
Lacra no w końcu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :kiss:
12 lata 2 miesiąc temu #456408 przez julka2404
Lacrijka gratuluję pięknych kreseczek!!!!!!!!!!!!!!!!!! :laugh:

oj też bym takie chciała, może za miesiąc ;)

dziewczyny u Was też tak zimno, u mnie snieg z deszczem pada i cały 1 stopien na dworze.
A ja właśnie z grzybów wróciłam, wariatka :silly: całe 5 prawdziwków i 7 kozaczków znalazłam :lol: :laugh:

Aniołki cztery w niebie mam :*:* Ale walczymy dalej, bo nadzieja umiera ostatnia...
12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #456423 przez Asik
Lacrusiaaaa !!!!!!!!ale si cieszę :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
ale jestem głupia, popłakałam się :* :* :* :* teraz trzymam kciuki kochana :* :*
kurcze no naprawdę... ojj :D :D :D

Gosiaczku to B) coby do Lacry dołączyć :) :)

ło matko... no ale się cieszę :D :D :D :D aaaaa :D :D :D gdyby nie to że Szymek spi to bym mu nowine przekazała :D :D :D :D :D :D

ale ze spi to do Angeli zadzwoniłam heheheh :P

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 2 miesiąc temu #456424 przez Insomnia
Lacra gratuluję :lol: :lol:

U mnie od nocy biało :dry:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

12 lata 2 miesiąc temu #456430 przez angellika1
Ja tu dzisiaj odpoczywam sobie po wczorajszym wieczorze z winem ;) a tutaj przed chwilą telefon..... halo?? "czy ty wiesz ze Lacra jest w ciąży???" od razu sie obudzilam i myśle czy to jest naprawde czy to moje poalkoholowe myśli. Wchodzę na staraczki i
LACRA GRATULUJE KOCHANA !!!!!!!!!!!!!!!!! :* :* :* BARDZO ALE TO BARDZO SIE CIESZE super wiadomość cały czas trzymałam za Ciebie kciuki :) ale fajnie hehehe
12 lata 2 miesiąc temu #456432 przez Mirella
Lacra łapaj buziale :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

masz już imię dla Synka???

Vifi się do mnie odezwała po wczorajszy ginie, powiedziała że wieczorem może na forum wejdzie, nareszcie się za nią wzięli porządnie, prawda że trzymamy kciuki?

Zobaczycie że Gosiak się od Lacry zarazi :blink:
12 lata 2 miesiąc temu #456435 przez Marta M
Lacra ale Twoje krechy narobiły zamętu wśrod nas :):) Ja znów dostaje smsa od Agusi i nie mogę, poprostu najpierw zdębiałam a potem jaka radość nieopisana...cieszę się jakbym to ja była w ciąży...tak ni stąd ni zowąd napisałaś, nic że @ się zbliża, że może zrobisz test a tu nagle zdjęcie II macie i tyle...no kochana ale sukces :):)

Gosiu jeszcze na Wasz cud czekam :):)

Jak mam to jeszcze napisać jak strasznie się ciesze :):)

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia