- Otrzymane podziękowania: 72
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
- Otrzymane podziękowania: 202
To ze komuś sie uda po dłuższych niepowodzeniach zajść naturalnie, nie znaczy ze do kazdej z nas usmiechnie sie szczescie, dlatego nie uważam ze skoro u mnie nie postawiono jeszcze diagnozy co do przyczyny, nie znaczy ze problemu nie ma, a do czterdziestki nie bede czekać na łut szczęścia, Mirella młoda może jestem(choć prawie 30-stka, to średnio) ale mój organizm nie koniecznie każda z nas inaczej sie starzeje, moja mama szybko przechodziła monopauze i z wyników moich badanian tez wynika że ze mną będzie podobnie... I tak samo głupie gadania ze np Justyna ma pierwszeństwo bo jest chora, z całym szacunkiem ale tu tez trzeba sie zastanowić czy aby jej choroba nie wpłynie na rozwój zarodku i np pogorszenie jej stanu zdrowia, pewnie wyjdę na najgorsze ale jeśli już mówimy kto sie pierwszorzednie zalicza do iv no to trzeba sie w obydwie strony patrzeć... Justyna bez obrazy podałam Twój przykład, ale chodzi mi ogółem o ludzi z podobnymi problemami jakie Ty masz...
Ja do dwóch lat starań unikałam tematu IV bo gdzie ja a skąd uda sie zajść naturalnie, i co natura płata nam figle a czas leci, wyniki co raz gorsze...od pól roku z mężem rozmyslamy o takim rozwiązaniu, problemem oczywiście są miedzy innymi koszty, ale gdyby taka ustawa o Refundacji tego zabiegu weszła w życie na pewno skrocilo by to nasze oczekiwanie na cud o który do ostatnich możliwości droga naturalna walczymy, a jak pozostanie nam tylko IV to z czystym sumieniem podejdziemy do tego zabiegu.
- @nulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...

Cała reszta to pierdu, pierdu, nie ma co dywagować ile, kto , na co i kiedy, punkt widzenia jest tam gdzie nasze 4 litery.
Gosiaku, życzę tego co każdej tutaj

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- emka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 6

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
ja myślę Gosiaku, że to Ty właśnie masz najwięcej do powiedzenia w tej sprawie.
![]()
![]()
![]()
Stawiasz sprawę jasno - mówisz jak jest, nawet ja jestem w tej sprawie nieobiektywna bo dane mi było macierzyństwo. A to, że mam poczucie że chcę jeszcze raz to niewiele znaczy w obliczu tego jakbym się czuła gdybym nie miała swojego syna.
Cała reszta to pierdu, pierdu, nie ma co dywagować ile, kto , na co i kiedy, punkt widzenia jest tam gdzie nasze 4 litery.
Gosiaku, życzę tego co każdej tutajjak najszybciej
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Haha nie moge z tego zamrorzenia tyłka

Emka mi by wystarczyło żeby było ładne po mamusi a mądre po tatusiu

- mesy
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 198
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
- mesy
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 198
- emka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 6
- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Otrzymane podziękowania: 10
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Otrzymane podziękowania: 10

- JustynaZuzanna
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- każdego dnia walcze bym jutro mogła znowu walczyć
- Otrzymane podziękowania: 0
... I tak samo głupie gadania ze np Justyna ma pierwszeństwo bo jest chora, z całym szacunkiem ale tu tez trzeba sie zastanowić czy aby jej choroba nie wpłynie na rozwój zarodku i np pogorszenie jej stanu zdrowia, pewnie wyjdę na najgorsze ale jeśli już mówimy kto sie pierwszorzednie zalicza do iv no to trzeba sie w obydwie strony patrzeć... Justyna bez obrazy podałam Twój przykład, ale chodzi mi ogółem o ludzi z podobnymi problemami jakie Ty masz... .
Luz blus wiem o co Ci chodzi

To torszkę chore (chora choroba

Tak czy siak, może teraz podejdę do tematu egoistycznie ale ja się tego panicznie boje, że jeśli dojdzie do refundowania IV to dla takich jak ja braknie.... Zresztą ja nie wierzę że się uda kiedykolwiek dostać coś od Państwa, tyle lat leczenia prywatnego - ani grosza od tego cholernego państwa, żadnej pomocy, nawet z iv wyjdzie tak że jak dadza refundacje to ja jej niedostane, tak jak z lekami gdzie refundują je dziadką po 65r.ż na raka prostaty
Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu

- Majowka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem Mamą!
- Otrzymane podziękowania: 0
- sylwka727
-
- Wylogowany