BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 2 miesiąc temu #457340 przez Marta M
W sumie pierwszy raz od porodu nie mam pewności, raczej mam wrażenie że bardzo prawdopodobne...ale się okaże..

póki co to ja żyje II Lacry :):):) I z nich się cieszę :) Jutro idziemy z Lacrą na bete z tego co pamietam :)
Temat został zablokowany.
12 lata 2 miesiąc temu #457350 przez gosiak
Mirella ja nie wiem rano wchodzilam tu i dodalam komentarz a tera tylko stronę odswierzylam i mi zdublowalo komentarz , no ale dla Was budziakow nigdy za wiele :lol:

Jestem padnieta dzis objeżdżaliśmy groby od strony męża i dopiero wróciliśmy,jutro chyba zrobię sobie wolne bo coś nie wyraźnie sie czuje i nie wyobrażam sobie wstać o 5 :S

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #457353 przez sylka
Gosia o juz 1 str. za Wami. U nas jazda 1 ze str. męża bo bliżej a w weekend moja bo dalej mamy.

Jutrzejsza beta Lacry to formalność i tak dla pamiątki do albumu :silly:
12 lata 2 miesiąc temu #457398 przez Lacrijka
Tak Martus, jade dzis na bete..O ileee mnie przestanie kluc ten brzuch bo sie nie skupie na drodze a mam 30km :angry: Jakby co to wyniki koło 17 :)
12 lata 2 miesiąc temu #457444 przez Marta M
Czekam zatem na wynik :):)
12 lata 2 miesiąc temu #457474 przez agnesssa
Lacra Ale cudownie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ja widziałam wyraźne dwie krechy :woohoo: Moja była lewo widoczna a już mi na cycku wisi ;) Tak strasznie się ucieszyłam jak by to moje krechy były :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: Wielkie Gratulacje bo beta to na pewno czysta formalność :kiss: :kiss: :kiss:

Wielkie Buziaki od Maksia

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #457514 przez Marta M
Lacra wklej nam proszę jeszcze wczorajszy test, daj nam też oko nacieszyć, plisaaa :) I powiedz mi skąd ten test, co miesiąc robiłaś przed @ i nam nie mówiłaś czy czułaś że coś jest na rzeczy??

Maksiu jaki słodki i duży chłopczyk :kiss: :kiss: Agnessa a jak się Ty czujesz po porodzie??
12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #457558 przez Agusia83
Lacra, z niecierpliwoscia czekam na wynik bety. Hmmm...dlugo to trwa...u mnie po 2h mam wynik....

Marta....za Ciebie trzymam kciuki :laugh:

A przede wszystkim za Gosiaka....musisz dolaczyc do lacry...pamietajk, u nas fasolki ida parami :laugh:

Agnessa...masz slicznego synka :laugh: gratuluje
12 lata 2 miesiąc temu #457587 przez agnesssa
Marta M Teraz to już czuję się dobrze :woohoo: Miałam CC i dla mnie najgorsze były dwa pierwsze tygodnie jak się goiło, w tedy głupie kichnięcie sprawiało ból, no ale teraz jest już git :lol: No może jak się nadźwigam to trochę ciągnie, ale staram się nie przemęczyć tej rany, żeby się nie nabawić jakiegoś badziewia ;) No a generalnie bycie mamą sprawia mi wielką radochę, mimo że czasami człowiek nie wyspany więc ogólnie czuję się super :lol:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
12 lata 2 miesiąc temu #457589 przez JustynaZuzanna
Lacra GRATULUJE :*

Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu :)
12 lata 2 miesiąc temu #457595 przez Marta M
Agnessa co do bycia mamą to nie ma wątpliwości. Ja z każdym kolejnym dniem kocham moją krupcię jeszcze bardziej chociaż codziennie mi si wydaje że już bardziej nie można :):) I normlanie uwielbiam ją całować, mogłabym cały dzień i całą noc :):) Ale każda mamuśka już chyba tak ma ;)

Fajnie że czujesz się dobrze :) Całusek dla Maksia :kiss:
12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #457729 przez emka
Agnessa Maksio cudny!!! Dobrze że już dochodzisz do siebie :)Buziaki :kiss:

VIfi Fajowski piesio :) Zaciskam za Cibie z całych sił!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Lacra Beta to tylko formalność! Kłucia podobno norma, ale oszczędzać się nie zaszkodzi :) No i CI powiem HUKU narobiłaś i to jeszcze jak!!! Ty to potrafisz człowiekowi humor poprawić! :lol:

Gosiak NO teraz to już musi się udać tyle osób kciuki za Cibie trzyma! Me too :kiss:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #457750 przez gosiak
O kurdacze, lekką presyjkę wyczuwam :laugh:

No dziewczynki zrobiłam co sie dało żeby na lipcuwkach rozchulac z Lacra wątek, ale teraz to aż bede sie bała tu przyliźć jak @ jednak przyjdzie a pewnie tak bedzie :dry:

Maksiu kochany :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 2 miesiąc temu #457779 przez emka
ej no bić nie bedziemy :)

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 2 miesiąc temu #457962 przez Mirella
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama