BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 2 miesiąc temu #457973 przez Asik
Maksiu słodziak :) :) :) :) :) :) :kiss: :kiss: :kiss:

Lacra to juz chyba wraca??????

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
Temat został zablokowany.
12 lata 2 miesiąc temu #457982 przez Mirella
niewiarygodne.pl/kat,1031979,page,3,titl...49287,wiadomosc.html

no i raczej nie będzie końca świata...

trudno powiedzieć co Lacra robi, tego pewnie nawet Lacra nie wie :lol:
12 lata 2 miesiąc temu #457995 przez Lacrijka
Mam wyniki - beta 83,22 , progesteron 95 ng (luteina) :)
12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #457998 przez gosiak
Czadzior yuhuuuuuuu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

W końcu dalas znać, jeszcze chyba nigdy tyle razy nie odświeżałam strony :laugh: :laugh:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #457999 przez ViFi
Lacrijka napisał:

Mam wyniki - beta 83,22 , progesteron 95 ng (luteina) :)

a który dzień cyklu i dpo ?

Gratki gratki ale się ciesze....aż łaza się w oku zakręciła.... :kiss:

Mam juz skierowanie od rekarza rodzinnego... doporadni Endokrynologicznej....
jutro ustalam termin ado szpitalla i rezonans magnetyczny...

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
12 lata 2 miesiąc temu #458000 przez Dorciaition

Alanek[*] :(
Załączniki:
12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #458002 przez sylka
:kiss::kiss::kiss: :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:::kiss::kiss::kiss::kiss:
12 lata 2 miesiąc temu #458004 przez Mirella
Vifi, a Ty wiesz że jesteś imienniczką Lacry? ja tam uważam że to dla Ciebie dobra wróżba :lol:

Lacra, czego na smsy nie odpisujesz? musiałam się aż na forum wbić a nie mam czasu za gosik nawet, maupo jedna. Wynik był oczywisty, ale łapaj buziale jeszcze raz :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 2 miesiąc temu #458016 przez Lacrijka
Mirella napisał:

Vifi, a Ty wiesz że jesteś imienniczką Lacry? ja tam uważam że to dla Ciebie dobra wróżba :lol:

Lacra, czego na smsy nie odpisujesz? musiałam się aż na forum wbić a nie mam czasu za gosik nawet, maupo jedna. Wynik był oczywisty, ale łapaj buziale jeszcze raz :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

aaa bo mam wyciszony kurka rurka :) :) :) I nie ma tak łatwo, chce sie wiedziec to cza przyjsc :laugh:
12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #458023 przez @nulka
Lacra ja to zawsze moim zawodniczkom za zdobycie puchara puszczam :laugh:

FORJU

Maksiu piękny jest i tyle :kiss:

ViFi będzie dobrze bo być musi :kiss:
12 lata 2 miesiąc temu #458026 przez mesy
Piękna betka :lol: :lol: :lol: :lol: a progesteron to już w ogóle :lol: cycki cię nie bolom ? :P
12 lata 2 miesiąc temu #458027 przez sylka
Lacra to byś pielgrzymki całe miała :P
12 lata 2 miesiąc temu #458034 przez Marta M
No beta jak marzenie :):) Jeszcze raz gratuluję :):)
12 lata 2 miesiąc temu #458056 przez Asik
Lacra :D :D :D :D :D :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

ojjj jeszcze raz ogromniaste gratulacje :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 2 miesiąc temu #458061 przez agnesssa
Lacra łapaj buziole :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :woohoo: :kiss: :kiss: :kiss:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka