- Otrzymane podziękowania: 72
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
12 lata 2 miesiąc temu #458678 przez Insomnia
Mirella wdrapuję się na 3 piętro to co nieco wiem
Bidolku widzisz jakie masz cudowne dzieci Brat jaki odpowiedzialny A zakupy po woli robię, dużo nie zostało
Marta rozumiem że przeczucie z Majunią miałaś i dlatego teraz byłaś pewna Ale jak myślisz o rodzeństwie to super Teraz to 2 lata różnicy by było, Majunia będzie już taka samodzielna że Ci pomagać będzie
Bidolku widzisz jakie masz cudowne dzieci Brat jaki odpowiedzialny A zakupy po woli robię, dużo nie zostało
Marta rozumiem że przeczucie z Majunią miałaś i dlatego teraz byłaś pewna Ale jak myślisz o rodzeństwie to super Teraz to 2 lata różnicy by było, Majunia będzie już taka samodzielna że Ci pomagać będzie
Temat został zablokowany.
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #458694 przez Lacrijka
Testa zaraz dam, tylko naładuje baterie.
A co do pytań to co to jest ?? jeden z 10 ?? czy postaw na milion ?? bo czegos tu chyba nie rozumiem.. Jakies nowe zwyczaje tu mamy, fakt, mało sie udzielam ostatnio i moze cos przegapiłam
Jak napisze ze to dziecko z IVF czy IUI to cofniecie swoje gratulacje ?? nie bedziecie sie juz cieszyc ze mna ?? A moze łatwiej bedzie jak napisze ze namalowałam sobie te kreski zeby miec mocne wejscie ???
A co do pytań to co to jest ?? jeden z 10 ?? czy postaw na milion ?? bo czegos tu chyba nie rozumiem.. Jakies nowe zwyczaje tu mamy, fakt, mało sie udzielam ostatnio i moze cos przegapiłam
Jak napisze ze to dziecko z IVF czy IUI to cofniecie swoje gratulacje ?? nie bedziecie sie juz cieszyc ze mna ?? A moze łatwiej bedzie jak napisze ze namalowałam sobie te kreski zeby miec mocne wejscie ???
Ostatnio zmieniany: 12 lata 2 miesiąc temu przez Lacrijka.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
12 lata 2 miesiąc temu #458716 przez Insomnia
Lacra ale ty nerwowa w tej ciąży Tak długo się staraliście i wreszcie się udało, takie szczęście Was spotkało, wszyscy się cieszą razem z Tobą i dlatego trochę nie rozumiem czemu się tak zezłościłaś... Spędziłaś tu bardzo dużo czasu, jesteś nadzieją dla innych starających się Poczęcie dziecka to cud i każdy chce poczytać o szczęściu jakie Cię spotkało
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
12 lata 2 miesiąc temu #458719 przez Marta M
Lacra ja nie znam się na tych symbolach co piszesz i na szczęscie nie wiem co oznaczają ale domyślam się że dziewczyny piszą to nie żeby Cię zdenerwować tylko chyba chcą zwyczajnie wiedzieć jakie metody stosowaliście i czy były skuteczne, same się starają i szukają każdego ratunku...ale może ja głupia jestem i faktycznie nie rozumiem tego..
bidolku dwa lata by było jak Inso pisze i tak mi się marzy, wszystkie dzieciaczki w takim odstępie czasu świetnie się bawią i Maja już by uczyła się opieki i wiem że by była już od początku odpowiedzialna za siostrzyczkę albo braciszka Razem by się uczyli braterstwa
bidolku dwa lata by było jak Inso pisze i tak mi się marzy, wszystkie dzieciaczki w takim odstępie czasu świetnie się bawią i Maja już by uczyła się opieki i wiem że by była już od początku odpowiedzialna za siostrzyczkę albo braciszka Razem by się uczyli braterstwa
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
12 lata 2 miesiąc temu #458727 przez Mirella
Ooo, Lacra ma humorki ciążowe to już na te drugie bete możesz nie leźć
Kurcze, Vifi Cię zapytała co sama ma problem na problemie, mogłabyś dziewczynie odpowiedzieć i się nie fochać, nie chcesz publicznie to chociaż na priwa jej napisz, mnie tam gance gal skąd masz, mógł Ci i bocian przynieść tak samo się cieszę
Kurcze, Vifi Cię zapytała co sama ma problem na problemie, mogłabyś dziewczynie odpowiedzieć i się nie fochać, nie chcesz publicznie to chociaż na priwa jej napisz, mnie tam gance gal skąd masz, mógł Ci i bocian przynieść tak samo się cieszę
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
12 lata 2 miesiąc temu #458742 przez Lacrijka
Mirella napisał:
Napisałam jej.
Ooo, Lacra ma humorki ciążowe to już na te drugie bete możesz nie leźć
Napisałam jej.
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej