BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 2 miesiąc temu #458670 przez Mirella
A jakby tak Kamilkę z Arturkiem zeswatać? Ładna para by była, nie? :kiss: :kiss: :kiss:

Inso, co Ty wiesz o toczeniu się???

Lacra dawaj sikacza i na pytania grzecznie odpowiadaj jak dziewczynki proszą, bo Cię naprawdę od żeli odrzuci za karę :blink:
Temat został zablokowany.
12 lata 2 miesiąc temu #458678 przez Insomnia
Mirella wdrapuję się na 3 piętro to co nieco wiem :lol:
Bidolku widzisz jakie masz cudowne dzieci :kiss: :kiss: Brat jaki odpowiedzialny :blink: A zakupy po woli robię, dużo nie zostało :lol:
Marta rozumiem że przeczucie z Majunią miałaś i dlatego teraz byłaś pewna :unsure: Ale jak myślisz o rodzeństwie to super :lol: Teraz to 2 lata różnicy by było, Majunia będzie już taka samodzielna że Ci pomagać będzie :blink:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #458694 przez Lacrijka
Testa zaraz dam, tylko naładuje baterie.

A co do pytań to co to jest ?? jeden z 10 ?? czy postaw na milion ?? bo czegos tu chyba nie rozumiem.. Jakies nowe zwyczaje tu mamy, fakt, mało sie udzielam ostatnio i moze cos przegapiłam :dry:
Jak napisze ze to dziecko z IVF czy IUI to cofniecie swoje gratulacje ?? nie bedziecie sie juz cieszyc ze mna ?? A moze łatwiej bedzie jak napisze ze namalowałam sobie te kreski zeby miec mocne wejscie ???
12 lata 2 miesiąc temu #458706 przez gosiak
Lacruś :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 2 miesiąc temu #458716 przez Insomnia
Lacra ale ty nerwowa w tej ciąży :S Tak długo się staraliście i wreszcie się udało, takie szczęście Was spotkało, wszyscy się cieszą razem z Tobą i dlatego trochę nie rozumiem czemu się tak zezłościłaś... Spędziłaś tu bardzo dużo czasu, jesteś nadzieją dla innych starających się :silly: Poczęcie dziecka to cud i każdy chce poczytać o szczęściu jakie Cię spotkało :kiss:

12 lata 2 miesiąc temu #458719 przez Marta M
Lacra ja nie znam się na tych symbolach co piszesz i na szczęscie nie wiem co oznaczają ale domyślam się że dziewczyny piszą to nie żeby Cię zdenerwować tylko chyba chcą zwyczajnie wiedzieć jakie metody stosowaliście i czy były skuteczne, same się starają i szukają każdego ratunku...ale może ja głupia jestem i faktycznie nie rozumiem tego..

bidolku dwa lata by było jak Inso pisze i tak mi się marzy, wszystkie dzieciaczki w takim odstępie czasu świetnie się bawią i Maja już by uczyła się opieki i wiem że by była już od początku odpowiedzialna za siostrzyczkę albo braciszka :) Razem by się uczyli braterstwa :)
12 lata 2 miesiąc temu #458727 przez Mirella
Ooo, Lacra ma humorki ciążowe :lol: :lol: :lol: to już na te drugie bete możesz nie leźć :P

Kurcze, Vifi Cię zapytała co sama ma problem na problemie, mogłabyś dziewczynie odpowiedzieć i się nie fochać, nie chcesz publicznie to chociaż na priwa jej napisz, mnie tam gance gal skąd masz, mógł Ci i bocian przynieść tak samo się cieszę :kiss:
12 lata 2 miesiąc temu #458738 przez Insomnia
Martuś powiem Ci że między mną a Iloną jest 2,5 roku różnicy i jeśli o mnie chodzi to idealna różnica między nami :lol:

12 lata 2 miesiąc temu #458742 przez Lacrijka
Mirella napisał:

Ooo, Lacra ma humorki ciążowe :lol: :lol: :lol: to już na te drugie bete możesz nie leźć :P

Kurcze, Vifi Cię zapytała co sama ma problem na problemie, mogłabyś dziewczynie odpowiedzieć i się nie fochać, nie chcesz publicznie to chociaż na priwa jej napisz, mnie tam gance gal skąd masz, mógł Ci i bocian przynieść tak samo się cieszę :kiss:

Napisałam jej.
12 lata 2 miesiąc temu #458744 przez Marta M
Mirella dobrze pisze...Mirella kurcze ostatnio się wszędzie pod Tobą podpisuję :unsure: :unsure:

Inso miedzy Tobą a siostrą, tak?? Ja mam 2,5 roku młodszego brata i tak samo uważam :)
12 lata 2 miesiąc temu #458745 przez Mirella
12 lata 2 miesiąc temu #458751 przez gosiak
....

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 2 miesiąc temu #458757 przez Mirella
Gosiak a co Ty taka wykropkowana?

Marta, ja nie wiem czy to dobrze że się tak ze mną zgadzasz, ja strasznie radykalna jestem ;)
12 lata 2 miesiąc temu #458767 przez Marta M
Mirella widać ja w niektóych kwestiach też :P Spokojnie, jak mam inne zdanie to je głoszę :)
12 lata 2 miesiąc temu #458774 przez Marta M
Lacruś a kiedy się wybierasz do ginka? :)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia