BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 2 miesiąc temu #458775 przez Insomnia
Martuś tak między mną i siostrą :silly: Jakby była większa różnica to już nie byłoby tak fajnie :blink: Chyba :lol:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

Temat został zablokowany.
12 lata 2 miesiąc temu #458777 przez Marta M
Inso ja mam siostrę 7 lat młodszą i powiem tak: długo się z nią nie chciałam bawić i nie miałam wspólnych tematów, dopiero od kilku lat doceniam że ją mam, bo się świetnie dogadujemy :):) Zawsze dobrze mieć rodzeństwo :)
12 lata 2 miesiąc temu #458780 przez bidol
Dobra to ja już się nie odzywam - poczekam aż hormony się ustabilizują :blink:

i też podpisuję się pod Inso i Mirellą.

dla mnie nie ważne skąd jest dzidzia - ważne że jest i tyle :lol:

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 2 miesiąc temu #458782 przez mesy
Marta u mnie między mną a bratem jest różnica 4 lat i ci powiem że dopiero od 1,5 roku dogadujemy się jak brat z siostrą :P :P :P
12 lata 2 miesiąc temu #458788 przez Insomnia
Martuś z biegiem lat wszystko się normuje ale we wczesnym dzieciństwie to byłaś dla siostry już "dorosłą" dziewczynką. Zupełnie inne klimaty:lol: Jeszcze nie urodziłam a już myślę o rodzeństwie dla Natalki :blush: :lol: Rodzeństwo to najlepsze co może być :silly:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

12 lata 2 miesiąc temu #458799 przez ann-sunshine
niestety nie mam czasu, żeby częściej do Was pisać (czasem podczytuję, bo mi za Wami tęskno, no i czasem dla porządku Martulę Wam pokazuję) ale mama pracująca jestem, więc jak dzień wolny mam a dzieć w żłobku to generalne porządki odczyniam, albo wybywam na miasto na spokojnie np butów poszukać.

Ale niezmiennie trzymam za Was wszystkie kciuki i kibicuję Wam z całego serca
12 lata 2 miesiąc temu #458857 przez sylka
Wróciłam od gina. Okazało sie że mam podwyższoną prolaktynę i stąd najprawdopodobniej problemy z brakiem @. Mam przez 3 mies. 18-27 dc brac 2 x dziennie Luteinę i po 3 mies. odstawić i sprawdzić jak będzie jak znów brak to na ponowna wizytę sie umówić.
12 lata 2 miesiąc temu #458891 przez Mirella
Sylka to trzymam kciuki żeby za trzy miechy było ok i Kubuś na braciszka spokojnie mógł czekać :)
12 lata 2 miesiąc temu #458894 przez sylka
To wróżysz mi synka? :)
12 lata 2 miesiąc temu #458933 przez Mirella
nie, ja wróżę dopiero jak zobaczę dwie krechy :) ale tak myślę że Kuba chciałby mieć brata, każdy chłopiec by chciał :)
12 lata 2 miesiąc temu #458941 przez sylka
:) na pewno wskoczę do Was na liste jak zaczniemy sie starać :)
12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #458994 przez Mała
Witam.
Mirella już się poprawiam :blush:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Kurcze muszę się zmobilizować i częściej zaglądać do Was, tylko ta doba jakaś za krótka :S
Załączniki:
12 lata 2 miesiąc temu #459004 przez Mirella
Mała, fajne masz te łobuziaki, i podobne do siebie :) miło popatrzeć jak się bawią razem :kiss:
12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #459138 przez @nulka
hej.
wpadłam tylko powiedzieć że Inso kwitniesz i że nie narzekaj bo chętnie bym się zamieniła z Tobą nawet jakbym miała być 3 razy większa w każdej płaszczyźnie :P

Mała cudna parka :kiss:

dodam że nie posiadam rodzeństwa i kiedyś nie byłam świadoma jakiegokolwiek "braku" Dzisiaj patrząc na starzejących się z dnia na dzień rodziców coraz częściej myślę o tym że zostanę kiedyś zupełnie sama. Mąż to mąż, nie mogę narzekać, wręcz przeciwnie starszy jest i zawsze dbał o mnie też jak "tato" :) ale to chyba o tę krew chodzi B) musi być ta sama żeby czuć tę więź szczególną :)
No mój syn też zostanie sam i oby jak najpóźniej poczuł ten smutek co ja :dry:
12 lata 2 miesiąc temu #459143 przez Mirella
@nulka, no rzeczywiście wpadłaś jak po ogień ;)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia