BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #475310 przez Ingrid29
no Lacruś piękne fasoleczki dwie

Duśka śliczna panienka.

Kurde ja też nie mogę uwierzyć w to się stało Stasiowi. Niestety ja muszę wrócić do pracy i Arturek pójdzie do żłobka. Kredyt mamy i trzeba pracować.

Wszystkie dzieci są śliczne Duśka taka panienka, że hej :lol:
Temat został zablokowany.
12 lata 1 miesiąc temu #475313 przez MoNiaaa
WOW!!! larca wielkie gratulecje az mi sie lezka zakrecila w oku...
sory ze to powiem ale strasznie ci zazdroszcze:(
zdjecie przepiekne :) super widac dwa babelki :)

studentka to czekamy na twoje wiesci po weekendzie :)

http

]
12 lata 1 miesiąc temu #475350 przez julka2404
LACRA GRATULĘ, dwie fasolinki superrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!! :lol: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :lol: Ale fajnie :laugh:
Ja też chcę dwie :woohoo:

Aniołki cztery w niebie mam :*:* Ale walczymy dalej, bo nadzieja umiera ostatnia...
12 lata 1 miesiąc temu #475423 przez bidol
Mirella - a dziwisz mi się :blink: chyba każda teściowa by się bała :lol: Ale za chiny nie zrezygnuję z takiej przepięknej synowej :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: jest przepiękna :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #475430 przez julka2404
Lacra są u was w rodzinie bliźniaki??? :)
Moja koleżanka brała tabletki clo i urodziła bliźniaki. Chłopca i dziewczynkę. A w jej ani jego rodzinie nie ma bliźniaków. :lol:

Aniołki cztery w niebie mam :*:* Ale walczymy dalej, bo nadzieja umiera ostatnia...
12 lata 1 miesiąc temu #475511 przez Mirella
Bidolku, no synowa-czarownica brzmi lepiej niż teściowa-czarownica :blink:

Duśka buziakuje wszystkie cioteczki :kiss:
12 lata 1 miesiąc temu #475546 przez emka
lacra!Ty mistrzyni DOBRYCH WIEŚCI!!! :lol: Ale się ciesze! :kiss: :kiss: :kiss: Wygłaskaj te lacrusiowe fasolinki :kiss: !

Mirella
Duśka rozkoszna... A przez Ciebie mam ciary i też zaczynam się bać!!! Pamietam jak komuś (nie pamiętam komu) podałaś płeć, potem lekarz podważył, a potem wyszło jednak na Twoje! Masz jakąś kulę, a moze wahadełko??? Zdradź nam secret! :blink:

Gorla Ja jeszcez czekamn na wizyte u hematologa :) w lutym... Kurcze w szoku jestem że to już rok... już rok jestem z Wami, bo jakoś wtedy zaczęłam pisać... i wiem dużo więcej, może to jakis pozytyw! :silly:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 1 miesiąc temu #475553 przez sylwka727
emka napisał:

lacra!Ty mistrzyni DOBRYCH WIEŚCI!!! :lol: Ale się ciesze! :kiss: :kiss: :kiss: Wygłaskaj te lacrusiowe fasolinki :kiss: !

Mirella
Duśka rozkoszna... A przez Ciebie mam ciary i też zaczynam się bać!!! Pamietam jak komuś (nie pamiętam komu) podałaś płeć, potem lekarz podważył, a potem wyszło jednak na Twoje! Masz jakąś kulę, a moze wahadełko??? Zdradź nam secret! :blink:

Gorla Ja jeszcez czekamn na wizyte u hematologa :) w lutym... Kurcze w szoku jestem że to już rok... już rok jestem z Wami, bo jakoś wtedy zaczęłam pisać... i wiem dużo więcej, może to jakis pozytyw! :silly:

Ja jestem w dalszym ciągu ciekawa kto siedzi u mnie w brzuszku bo mi Mirella też wróżyła dziewczynkę na początku ginka przez 2 miesiące potwierdzała a teraz powiedziała że synuś i nie wiem czy wierzyć czy nie i czy nic się nie zmieni :lol:

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]
12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #475557 przez emka
NO Ci powiem w tej sytuacji to bym też już miała mętlik... :lol:

MIrella Ty co z tym końcem świata!!!??? MOze coś wiesz Czarownico!??? :lol:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 1 miesiąc temu #475567 przez MoNiaaa
emka konca swiata nie bedzie a nawet jesli to wytlucze tylko wszytskich politykow:P

http

]
12 lata 1 miesiąc temu #475583 przez Mirella
Emka, jaki koniec świata oszalałaś? Teraz, jak Lacra ma dwie fasolindy koniec świata??? Ja mam plany na przyszły rok, wykluczam całkowicie :P

Sylwka, no ja się parę razy pomyliłam, może i rzeczywiście masz synka, przepraszam jeśli w błąd Cię wprowadziłam :blink:
12 lata 1 miesiąc temu #475597 przez MoNiaaa
mirella twoja pomylka to tylko wyjatek potwierdzajacy regule:) a skoro lekarz sie pomylil to ty tez mozesz:)

sytka ale podejrzewam ze ty teraz wszystkie opcje bierzesz pod uwage:P pewna bedziesz dopiero po porodzie :)

http

]
12 lata 1 miesiąc temu #475714 przez Elmirka85
Cześć dziewczynki

Chciałabym do Was dołączyć, bo potrzebuje wsparcia:-) Mam synka który w październiku skończył 4latka. Jakoś tak długo myśleliśmy o drugim dziecku ale przekładaliśmy to z miesiąca na miesiąc, wreszcie w marcu się zdecydowaliśmy. Udało się za drugim razem, ale niestety 19 czerwca poroniłam:-( wg okresu byłby to 11 tydzień a rozwój fasolki zakończył się na 6 tygodniu. Było to poronienie samoistne bez zabiegu/ Lekarz kazał nam odczekać 2 miesiące. od sierpnia się staramy ale na razie nie wychodzi:-( Właśnie czekam na okres, bo miałam mieć w piątek ale u mnie często jest nieregularny a test robiłam więc na pewno nie jestem w ciąży :( :( :(

Będzie mi bardzo miło jak pozwolicie mi do Was dołączyć
12 lata 1 miesiąc temu #475729 przez MoNiaaa
Elmirka tu wszystkie staraczki sa mile widziane:)
i duzo tu aniolkowych mam ktore podobno fasolkuja bez kolejki:)

a larca wlasciwie to nikt cie nie zapytal jak zareagowalas jak zobaczylas dwie fasolki na monitorze??:)

http

]
12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #475741 przez Mirella
Elmirka, my tu mamy zasadę, że póki nie ma @ póty jest nadzieja, a i z testami różnie to bywa :)

Witaj i rozgość się

Lacra to sie strasznie milcząca zrobiła odkąd jest zafasolkowana, obcęgi sobie w koncu przyniosę do ciągnięcia za język bo ręcznie nie mam siły :P

pisałam na mamusiach 2009 to i Wam napiszę, może to jest jakiś dowód że Duśka jest czarownicą?

Parę dni temu Duśka podeszła do lodówki, popatrzyła, pomyślała i palnęła: tak, to jest nasza lodówka, kupiliśmy ją, a ta biala pojechała, ta biała z kotkiem

wszystko to prawda, lodówkę rzeczywiście zmieniliśmy z białej na szarą, rzeczywiście na białej był przyklejony kotek, tylko taki drobiazg, to było rok i cztery miesiące temu, Duśka miała wtedy lekko ponad dwa lata, dwa lata i półtora miesiąca jakby ktoś chciał dokładnie, teraz ma trzy i pół roku, mózg mojego dziecka nieustannie mnie zadziwia :)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia