- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Alina2408
- Wylogowany
- gadatliwa
- smile or die
Mniej Więcej
12 lata 1 miesiąc temu #476986 przez Alina2408
czy mozemy prosic o glosy
www.bebiklub.pl/home/konkursy/moje-wyjat.../galeria/entry/11158
Temat został zablokowany.
- Elmirka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 1 miesiąc temu #476991 przez Elmirka85
Studentka to faktycznie jesteśmy w takiej samej sytuacji.. może nam się uda niebawem.. A słyszałam że dużo tu mam aniołkowych, czy przy kolejnych ciążach nie miałyście problemów? bo ja się trochę boję że mnie to drugi raz spotka.
Chłopek masz ślicznych synków
Gorla jak przeczytałam Twój wpis o zeszłym roku a pod spodem zdjęcie Maji to się rozpłakałam.. ze wzruszenia. bo ja ten rok mam okropny.. najpierw poronienie, potem choroba i szpital mojego taty. mój pies miał operację.. i to tak wszystko na raz Mam nadziję że los sie dla mnie też odmieni!!
a ja dostałam wczoraj okres. byłam dziś u ginekologa po coś na to moje zapalenie co mi przy cytologi wyszło i przepisał mi globulki arilin rapid, to są tylko dwie sztuki. więc mam zamiar po okresie to zastosować i nie przerywac starań w tym miesiącu!
po tych globulkach pójdę od razu na ponowną cytologię ale na wynik u mnie czeka się miesiąc więc nie zrezygnuje chyba ze starań- jak myślicie?? nawet jak byłam w pierwszej ciąży z Aleksem to miałam na początku cytologię i wyszła mi grupa 2 ze stanem zapalnym czyli tak jak teraz i lekarze nic mi na to wtedy nie zalecili. a ja tego lekarza nie będę pytać o radę bo do niego chodzę tylko na cytologię na kasę chorych, bo na ciąze mam prywatnie super lekarza, ale nie chciałam teraz kasy wydawać więc cposzłam tutaj
Chłopek masz ślicznych synków
Gorla jak przeczytałam Twój wpis o zeszłym roku a pod spodem zdjęcie Maji to się rozpłakałam.. ze wzruszenia. bo ja ten rok mam okropny.. najpierw poronienie, potem choroba i szpital mojego taty. mój pies miał operację.. i to tak wszystko na raz Mam nadziję że los sie dla mnie też odmieni!!
a ja dostałam wczoraj okres. byłam dziś u ginekologa po coś na to moje zapalenie co mi przy cytologi wyszło i przepisał mi globulki arilin rapid, to są tylko dwie sztuki. więc mam zamiar po okresie to zastosować i nie przerywac starań w tym miesiącu!
po tych globulkach pójdę od razu na ponowną cytologię ale na wynik u mnie czeka się miesiąc więc nie zrezygnuje chyba ze starań- jak myślicie?? nawet jak byłam w pierwszej ciąży z Aleksem to miałam na początku cytologię i wyszła mi grupa 2 ze stanem zapalnym czyli tak jak teraz i lekarze nic mi na to wtedy nie zalecili. a ja tego lekarza nie będę pytać o radę bo do niego chodzę tylko na cytologię na kasę chorych, bo na ciąze mam prywatnie super lekarza, ale nie chciałam teraz kasy wydawać więc cposzłam tutaj
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #476996 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Gorla Cudny widok!!! Pozazdraszczam... A torbielkiem sie za bardzo nie martw, na pewno się wchłonie. Córeczka mojej koleżanki miała takiego guza po porodzie na 3cm wystający i sie wchłonął po 2 miesiacach śladu nie było. A wyglądało to przerażająco. NIe wiem czy to to samo, ale dzieciaczki sobie radzą z takimi rzeczami. Widzisz, wychodzisz na prostą... ciesz się tym szczęściem! BUziaki
Chłopek ZDjęcie do ramki! tez zazdroszczę
Agnessa Ej no nie pogadasz, mały przystojniak, a właściwie to duży
Inso Też myślałam żeś młodsza od Ilony, nie wiem dlaczego...?
@nulka Ostatnio byłą u mnie w sklepie babeczka z wózkiem i tak zagadałam ile mały ma itp, a ona mówi że ma jeszce 20 letniego syna:) NO i ze duża różnioca wieku itp. A ona mi opowiada ze długo się starała, ale nie wychodziło no i dała spokój... Przeprowadzili sie, zajęli sie czymś innym , nawet zapomniała już kiedy @ itp, właściwie to czekała na wnuki No i UPS! Trafiło sie ! Skwitowała to tak "Naczekałam się na niego!, ale warto było!" A ja zalałam sie łzami... NIe trać nadziei kochana!
Przepraszam jeśli kogoś pominęłam... nie nadażam troszke bo mam dużo pracy Buziakuję wszystki i zyczę niezmiennie kreseczek, koniecznie parzystych!
Do mnie @ się zbliża wielkimi krokami...
A Asik
No i witam Elmirkę! Każda @ to dołeczek...
MIrella Jak końca świata nie będzie to musze dalej te wazony układać... mamy dostawe.. A juz myślałam, że lepiej rzucić to wszystko i bujnać sie gdzieś na Karaiby...
Chłopek ZDjęcie do ramki! tez zazdroszczę
Agnessa Ej no nie pogadasz, mały przystojniak, a właściwie to duży
Inso Też myślałam żeś młodsza od Ilony, nie wiem dlaczego...?
@nulka Ostatnio byłą u mnie w sklepie babeczka z wózkiem i tak zagadałam ile mały ma itp, a ona mówi że ma jeszce 20 letniego syna:) NO i ze duża różnioca wieku itp. A ona mi opowiada ze długo się starała, ale nie wychodziło no i dała spokój... Przeprowadzili sie, zajęli sie czymś innym , nawet zapomniała już kiedy @ itp, właściwie to czekała na wnuki No i UPS! Trafiło sie ! Skwitowała to tak "Naczekałam się na niego!, ale warto było!" A ja zalałam sie łzami... NIe trać nadziei kochana!
Przepraszam jeśli kogoś pominęłam... nie nadażam troszke bo mam dużo pracy Buziakuję wszystki i zyczę niezmiennie kreseczek, koniecznie parzystych!
Do mnie @ się zbliża wielkimi krokami...
A Asik
No i witam Elmirkę! Każda @ to dołeczek...
MIrella Jak końca świata nie będzie to musze dalej te wazony układać... mamy dostawe.. A juz myślałam, że lepiej rzucić to wszystko i bujnać sie gdzieś na Karaiby...
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 1 miesiąc temu przez emka.
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 1 miesiąc temu #477028 przez sylwka727
@nulka no już już tak to zleciało że aż sama się dziwię i chciałabym żeby jeszcze szybciej leciał i już był marzec
chłopek jakich masz cudownych przystojniaków
Gorluś trzymam kciuki za wizytę na pewno wszystko wyjedzie dobrze. Śliczne masz księżniczki w domku
Justyna już niedługo tylko ten nieszczęsny czytnik dostanę i od razu wklejam
No a ja na razie idę w kimę bo mały tak kopał w przez pół nocy że spać nie mogłam
chłopek jakich masz cudownych przystojniaków
Gorluś trzymam kciuki za wizytę na pewno wszystko wyjedzie dobrze. Śliczne masz księżniczki w domku
Justyna już niedługo tylko ten nieszczęsny czytnik dostanę i od razu wklejam
No a ja na razie idę w kimę bo mały tak kopał w przez pół nocy że spać nie mogłam
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #477082 przez Asik
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 1 miesiąc temu przez Asik.
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
12 lata 1 miesiąc temu #477086 przez MoNiaaa
gorla cudowna masz coreczke taki cukiereczek a jakie slodkie loze jak przystalo na ksieznuczke:)
chlopek twoje chlopaki tez super i jakie juz duze:)
Agneska sliczny elegancik i wyglada na wiele starszego
pierwsza powazna impreza juz za nim:)
a u mnie @ nadal brak..hmm juz sama jestem ciekawa kiedy to dzadostwo przyjdzie..wszyscy chca jej uniknac a ja czekam z niecierpliwoscia:P chyba ze juz jestem w ciazy ale oby nie bo wczoraj % sie polaly
chlopek twoje chlopaki tez super i jakie juz duze:)
Agneska sliczny elegancik i wyglada na wiele starszego
pierwsza powazna impreza juz za nim:)
a u mnie @ nadal brak..hmm juz sama jestem ciekawa kiedy to dzadostwo przyjdzie..wszyscy chca jej uniknac a ja czekam z niecierpliwoscia:P chyba ze juz jestem w ciazy ale oby nie bo wczoraj % sie polaly
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Mniej Więcej
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
12 lata 1 miesiąc temu #477092 przez MoNiaaa
spij Anioleczku [*] to starsznie smutne:( jak moglo wogole dojsc do czegos takiego:(
sama mam corke zlobkowa i strach jak sie slyszy o takim traktowaniu dzieci pocieszam sie tym ze Julka lubi chodzic do zlobka wiec mam nadzieje ze krzywda sie jej nie dzieje
sama mam corke zlobkowa i strach jak sie slyszy o takim traktowaniu dzieci pocieszam sie tym ze Julka lubi chodzic do zlobka wiec mam nadzieje ze krzywda sie jej nie dzieje
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 1 miesiąc temu #477184 przez chłopek
Asik :* kurcze w tamtym tyg kolezanka taka sama smutną wiadomość mi przekazałą na lipcówkach jednej dziewczyny siostrzenica umarła w piatak miałą 3 miesiace i białaczke zaawansowana nic o tym nie wiedzieli ale to nie sprawiedliwe ze takia maluszki odchodza
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5