- Otrzymane podziękowania: 178
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Mniej Więcej
12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #475987 przez ann-sunshine
Ostatnio zmieniany: 12 lata 1 miesiąc temu przez ann-sunshine.
Temat został zablokowany.
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 1 miesiąc temu #476008 przez sylwka727
Mierlla spoko spoko ja tak samo kocham mojego Kacperka lub Igorka tak jak kochałam Julitę albo Julkę a sukieneczki schowam na dno szafy (o ile się zmieszczą ) i później bedziemy się starać o córę . A twoja Duśka to mądre dziecię po mamusi
Monia tak jestem na wszystko przygotowana i póki co to co wizytę się pytam co jest między nóżkami i tak faktycznie dopiero przy porodzie się dowiem i cały czas myślę o kuzynce męża której przez całą ciążę mówili że syn a urodziła córkę hehe i nie wiem jakie ciuchy mam kupować i jaką kolorystykę obrać
Dave jaki śliczniusi malusi brzuszek ja się czuję jak wieloryb
Agnesssa jaki przystojniak
Monia tak jestem na wszystko przygotowana i póki co to co wizytę się pytam co jest między nóżkami i tak faktycznie dopiero przy porodzie się dowiem i cały czas myślę o kuzynce męża której przez całą ciążę mówili że syn a urodziła córkę hehe i nie wiem jakie ciuchy mam kupować i jaką kolorystykę obrać
Dave jaki śliczniusi malusi brzuszek ja się czuję jak wieloryb
Agnesssa jaki przystojniak
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
12 lata 1 miesiąc temu #476101 przez Asik
Mirella ehh no nawet nie przyszło mi na myśl.... okk juz piszę zastawka dalej sie niedomyka ale to loosik a serduszko przecieka ale duuzo mniej :)no i w związku z tym że jest ok nie musimy za rok iść na kontrolę tylko za 1,5 roku
Szymonecki po luminalu zaczął ... szaleć aleeee jak położył się do badania... cisza jak makiem zasiał i był naaaajgrzeczniejszym dzieckiem i wystarczyło jedno podejście i zrobione a inne./.. wrzask , krzyk itp i dodatkowe znieczulacze no ja jestem dumna że taki dzielny był
Szymonecki po luminalu zaczął ... szaleć aleeee jak położył się do badania... cisza jak makiem zasiał i był naaaajgrzeczniejszym dzieckiem i wystarczyło jedno podejście i zrobione a inne./.. wrzask , krzyk itp i dodatkowe znieczulacze no ja jestem dumna że taki dzielny był
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 95
12 lata 1 miesiąc temu #476108 przez studentkaae
Agnesssa - fale masz fajnego synka i rzeczywiście wydaje się bardzo duży jak na swoje miesiąc i troszkę
Elmirka - witaj, jesteśmy w bardzo podobnej sytuacji (no oprócz tego, że Ty już masz jedno dzieciątko, a ja jeszcze nie) bo ja też w marcu poroniłam samoistnie, odczekaliśmy 3 miesiące i od lipca zaczęliśmy ponowne staranka i narazie nic. także jak widzisz wiele jest nas. takich aniołkowych mam i może się sprawdzi, że mają one pierwszeństo tutaj
ja też teraz czekam na @, ma być ok. niedzieli i też czuję, że jednak przyjdzie. zobaczymy, musimy być dobrej myśli
hahaha - a ja przed chwilą dostałam sms od koleżanki, że urodziła dzisiaj Maxa - 3.700 kg i 59 cm - duży nie?
Elmirka - witaj, jesteśmy w bardzo podobnej sytuacji (no oprócz tego, że Ty już masz jedno dzieciątko, a ja jeszcze nie) bo ja też w marcu poroniłam samoistnie, odczekaliśmy 3 miesiące i od lipca zaczęliśmy ponowne staranka i narazie nic. także jak widzisz wiele jest nas. takich aniołkowych mam i może się sprawdzi, że mają one pierwszeństo tutaj
ja też teraz czekam na @, ma być ok. niedzieli i też czuję, że jednak przyjdzie. zobaczymy, musimy być dobrej myśli
hahaha - a ja przed chwilą dostałam sms od koleżanki, że urodziła dzisiaj Maxa - 3.700 kg i 59 cm - duży nie?
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
12 lata 1 miesiąc temu #476228 przez madziaska
Lacrijka napisał:
Lacrijka, ja tez sie poryczalam Ze szczescia oczywiscie... Jejku jak ja sie ciesze..... Rosnijcie zdrowo bąbelki
Dziekuje za kciuki, jestescie kochane My juz po wizycie, mamy dwa, pieknie bijące serduszka !!!! Jestem zakochana, siedze, pacze na zdjatko i wyje jak bóbr..
Przedstawiam Wam moje Lacriuszki
Lacrijka, ja tez sie poryczalam Ze szczescia oczywiscie... Jejku jak ja sie ciesze..... Rosnijcie zdrowo bąbelki