BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #475987 przez ann-sunshine
Dave, Śliczny mały zgrabny brzuszek, rośnijcie zdrowo
Temat został zablokowany.
12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #475990 przez agnesssa
Lacrijka Co za wiadomość :lol: :lol: :lol: Strasznie się cieszę i gratuluję podwójnego szczęścia :D Piękne fasoleczki :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Dave
Piękny brzusio :lol:

A mu już po chrzcinkach, a to Maksiulek :D

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
12 lata 1 miesiąc temu #476003 przez Mirella
Agnesssa nawet nie próbuj mi wmówić że to dziecko ma niecałe dwa miesiące, nie ze mną takie numery!!!

Dave, wygłaskałam, a jakże :kiss:
12 lata 1 miesiąc temu #476005 przez agnesssa
Mirella no a jednak ma :) I nie jest większy od swoich rówieśników ;)

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
12 lata 1 miesiąc temu #476008 przez sylwka727
Mierlla spoko spoko ja tak samo kocham mojego Kacperka lub Igorka tak jak kochałam Julitę albo Julkę :lol: a sukieneczki schowam na dno szafy (o ile się zmieszczą :lol: ) i później bedziemy się starać o córę :blink: . A twoja Duśka to mądre dziecię po mamusi :lol:

Monia tak jestem na wszystko przygotowana i póki co to co wizytę się pytam co jest między nóżkami i tak faktycznie dopiero przy porodzie się dowiem :lol: i cały czas myślę o kuzynce męża której przez całą ciążę mówili że syn a urodziła córkę hehe i nie wiem jakie ciuchy mam kupować i jaką kolorystykę obrać :blink:

Dave jaki śliczniusi malusi brzuszek :lol: ja się czuję jak wieloryb :dry:

Agnesssa jaki przystojniak :lol:

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]
12 lata 1 miesiąc temu #476012 przez Insomnia
Agnesssa Maksio pewnie jest już zajęty co :unsure: Ale jest boski :kiss: :kiss: :kiss:
Sylwka nie wiem czy pamiętasz jak mnie ścigałaś o fotkę brzuchową, a jak nie to właśnie Ci przypominam :lol: Twojego jeszcze moje oczy nie widziały więc wiesz co masz robić :silly:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

12 lata 1 miesiąc temu #476034 przez sylwka727
Inso pamiętam pamiętam :lol: :blush: fotkę zrobiłam ale jak na złość padł mi czytnik kart a nie mogę nigdzie dostać :dry: ale jak tylko kupię to dodam ;)

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]
12 lata 1 miesiąc temu #476062 przez Asik
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 1 miesiąc temu #476081 przez Mirella

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 1 miesiąc temu #476101 przez Asik
Mirella :) ehh no nawet nie przyszło mi na myśl.... okk juz piszę :) zastawka dalej sie niedomyka ale to loosik :) a serduszko przecieka ale duuzo mniej :)no i w związku z tym że jest ok nie musimy za rok iść na kontrolę tylko za 1,5 roku :)
Szymonecki po luminalu zaczął ... szaleć :D aleeee jak położył się do badania... cisza jak makiem zasiał :D i był naaaajgrzeczniejszym dzieckiem :D i wystarczyło jedno podejście i zrobione :D a inne./.. wrzask , krzyk itp i dodatkowe znieczulacze :D no ja jestem dumna że taki dzielny był :)

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 1 miesiąc temu #476107 przez Mirella
Buziaczek dla Szymonka, ciocia też jest dumna :kiss:
12 lata 1 miesiąc temu #476108 przez studentkaae
Agnesssa - fale masz fajnego synka i rzeczywiście wydaje się bardzo duży jak na swoje miesiąc i troszkę :)

Elmirka - witaj, jesteśmy w bardzo podobnej sytuacji (no oprócz tego, że Ty już masz jedno dzieciątko, a ja jeszcze nie) bo ja też w marcu poroniłam samoistnie, odczekaliśmy 3 miesiące i od lipca zaczęliśmy ponowne staranka i narazie nic. także jak widzisz wiele jest nas. takich aniołkowych mam i może się sprawdzi, że mają one pierwszeństo tutaj :)
ja też teraz czekam na @, ma być ok. niedzieli i też czuję, że jednak przyjdzie. zobaczymy, musimy być dobrej myśli :)

hahaha - a ja przed chwilą dostałam sms od koleżanki, że urodziła dzisiaj Maxa - 3.700 kg i 59 cm - duży nie? :)
12 lata 1 miesiąc temu #476160 przez mesy
agnessa ładne ma oczyska ten twój synek :lol: :lol: :lol: :lol:
12 lata 1 miesiąc temu #476176 przez Dorciaition
Agnessa no Maksiu cudny elegancik :)

Asik brawo dla Szymcia. :)

Elmirka powodzenia! :)

Alanek[*] :(
12 lata 1 miesiąc temu #476228 przez madziaska
Lacrijka napisał:

Dziekuje za kciuki, jestescie kochane :kiss: My juz po wizycie, mamy dwa, pieknie bijące serduszka !!!! Jestem zakochana, siedze, pacze na zdjatko i wyje jak bóbr..
Przedstawiam Wam moje Lacriuszki :)

Lacrijka, ja tez sie poryczalam :) Ze szczescia oczywiscie... Jejku jak ja sie ciesze..... :):):):) Rosnijcie zdrowo bąbelki :kiss: :kiss: :kiss:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia