BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #476264 przez @nulka
Asik Szymonula jest nieziemski. jak jeszczae myślałam o realnej możliwości zajścia w ciążę to po cichu marzyłam o dziewuszce ;) ale jak widzę Twojego Szyma to mi sie chce takiego OBUZA :lol: . Normalnie mam ochotę go złapać w biegu i zacałować :laugh:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

sylwka spojrzałam na Twój suwaczek i doznałam szoku, że to już tak daleko zaawansowana ciąża :ohmy:. Ja miałam zawsze kłopoty z poczuciem czasu, ale jego zapitalanie mnie powala. Mam wrażenie że testowałaś jakiś miesiąc, no góra półtora temu :S

agnessa Max faktycznie dorosły na tym zdjątku, może tak poważnie podszedł do chrztu i walnął poważną pozę? :blink:

Mirella no taka niby oschła, ostra, bezwzględna czarownica a beczy nawet za lodówką?!! :P :P :lol: :lol: Duśka będzie najpiękniejszą siostrą w okolicy ;)

Elmira witaj i sory jak Cię czasami ominę albo pomylę ale mam wrażenie że od czasu jak tu jestem to przez wątek przewinęło się sto milionów staraczek, z czego większość to właśnie aniołkowe mamy a te tak szybko fasolkują, że nie zdążę se ich ułożyć pod czaszką a już lecą na jakieśtam mamy miesiacowe. Staram już to i pamięć zawodzi...

a i ogłaszam wszem i wobec że kończąc ostatnią @ skończyłam z myśleniem o macierzyństwie. smutne to ale prawdziwe. z sentymentu bedę regularnie Was podczytywać i śledzić losy życiowe :blink: każdej z Was. czasami pozwolę sobie coś wtrącić i nie oprę się przed skomentowaniem zdjęcia staraczkowego dzidziola.

zawsze będę czekać na zdjęcia dwóch kreseczek bo te są tu chyba najbardziej wyczekiwane i najbardziej cieszą moje oczy :blink:
Temat został zablokowany.
12 lata 1 miesiąc temu #476313 przez studentkaae
@nulka - jeszcze nie zdążyłyśmy się poznać, a Ty już od nas uciekasz? buuu, szkoda :(
12 lata 1 miesiąc temu #476315 przez Mirella
@nulka, no chyba niesprawiedliwa jesteś, wiesz ile ja łez na tym forum wylałam??? a za lodówką to takie parę sztuk kapnęło tylko, tyle co nic, no żal mi było, no :P

dopóki będziesz nas odwiedzać to będziesz nasza i nie ma to tamto, ja też powoli się godzę z myślą że mogę się nie wyrobić bo mnie nefrolog nastraszył reumatoidalnym zapaleniem stawów, ale póki życia, a raczej @, póty nadziei... ale bywaj bywaj, smutno tu bez Ciebie by było :kiss:
12 lata 1 miesiąc temu #476407 przez Asik
@nulka jeszcze nie kończ :P jeszcze nie ma końca roku :P załapieesz się jeszcze :D

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 1 miesiąc temu #476427 przez Mirella
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
12 lata 1 miesiąc temu #476559 przez julka2404
Dziewczyny ale Wy duzo piszecie, fajnie. :laugh:

Agnessa ale masz przystojniaczka dużego. Wygląda na co najmniej 4 miesiące :lol: oj będę panny szalały.

Aniołki cztery w niebie mam :*:* Ale walczymy dalej, bo nadzieja umiera ostatnia...
12 lata 1 miesiąc temu #476590 przez chłopek
lacra wieści szybko sie roznoszą gratulacje :)

a to moje dwa szczęscia
Załączniki:
12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #476688 przez gorla
chłopek fajne chłopaki :laugh: ale Sebek ma fryza hehe

Anulka nie rób jaj kochana, nie odchodz!!!!!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Lacruś oooooooooooooo kuuurcze!!!!!!!!!!!!! gratulacje, blizniaki?????? ale ci się udało :lol: :lol: :lol: :lol: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Asik ja cały czas myslę o Stefanku :kiss: :kiss: wierze że cuda sie zdarzaja

Mirell co ci lekarze znów ci ta wynalezli??? ty jedna sie nie poddajesz.. póki jest @ :kiss: :kiss: :kiss:

agnessa to Maksio ładnie zabalował na chrzcinach.. aż bucika zgubił :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dziewczyny , my mamy kontrolne usg 5 grudnia bo Maja ma torbielka w mózgu, lekarka mówiła że jest mały i może sie wchłonąć, ale się martwię, zobaczymy co na usg wyjdzie

Elmirka witaj, dobrze trafiłaś :)

Dave brzusio śliczny :)

Emka no już rok minął, poniekąd tamten rok był straszny dla mnie... choroba brata , rak teścia, poronienie, straciłam prace... ale teraz nie narzekam, najważniejsze żeby wszyscy byli zdrowi reszta sama pójdzie
Załączniki:
12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #476774 przez JustynaZuzanna
@nulka weź nie odpuszczaj, damy rade kto jak nie my ma dać radę?? Chociaż w sumie to Cię rozumie bo ja to już też tylko podczytuje i nie mam weny pisać i zasmucać tu dziewczyn moją osobą.

Majeczka Gorli jaka ona jest cudowna, te jej ciemne włoski.... Gorla a Twoja piękność ma taką fajniutką karnację czy to tylko wynik aparatu i oświetlenia?? kochana jest, śpi sobie tak spokojnie, ucałuj od ciotki

Chłopek ale przystojniaki, będziesz synowe odganiać :D

Elmira witaj kochana, biust do brzodu, pupa do tyłu i do roboty, i to prawda co dziewczyny piszą, aniołkowe mamy mają pierwszeństwo tutaj, także napewno za niedługo zobaczymy u Ciebie II :)

Agness Maxio naprawdę wygląda na więcej niż ma :) na drugim zdjęciu to mu zarąbista minka wyszła i te brązowe (chyba) oczka...

Sylwka jakaś fotka brzuszka co bym mogła popatrzeć pogłaskać??

a ja kochane sobie od poniedziałku czekam na @, wczoraj miałam kilka kroplek krwi i na tym się skończyło ;/ zastanawia mnie tylko dlaczego (.)(.) nie bola jak na @. Dzisiaj mnie rano brzuch tak bolał że nie mogłam sie zwlec z łóżka i zamiast standardowo wstać o 7 to podrzemałam do 10tej :D już myślałam że dostałam bo tak bolał a tu нечего nie ma.
Na USG ani na badania krwi mi się nie chce leźć, zbiorę się może gdzieś po nowym roku jak ktos mi w 4 litery nakopie, póki co to muszę swój bark i łopatkę naprawić, bo już ledwo nimi ruszam i wczoraj mój były wykładowca mnie pokleił taśmą co by się trzymało mniej więcej w odpowiedniej pozycji

Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu :)
12 lata 1 miesiąc temu #476808 przez chłopek
gorla ale Majka ma super włosy ale będe mieć śliczną synową :)
12 lata 1 miesiąc temu #476822 przez JustynaZuzanna
Coś dla mam obecnych i przyszłych, a właściwie dla Waszych ślicznosci
forum.e-masaz.pl/viewtopic.php?p=16808#16808

Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu :)
12 lata 1 miesiąc temu #476895 przez gorla
Justyna to aparat, bo az taka ciemna nie jest

A to dwie moje pipki :)
Załączniki:
12 lata 1 miesiąc temu #476917 przez Insomnia
Dzień doberek :lol:
Chłopek ucałuj swoich chłopaków :kiss: :kiss: :kiss:
Gorla a Ty swoje dziewczynki :kiss: :kiss: :kiss: A jak Oliwka :unsure: Zajmuje się Majeczką :lol:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

12 lata 1 miesiąc temu #476929 przez gorla
Inso Oliwia jest aż dzika, pomaga przy kąpieli, podaje pieluchy, non stop ją głaska... jak na razie nie ma zazdrości ;) myślałam że bedzie gorzej, chyba ze wszystko jeszcze przede mna :silly: A ty jak sie czujesz? już dużo ci nie zostało
12 lata 1 miesiąc temu #476934 przez Insomnia
Gorla zazdrość to będzie jak jej nie pozwolisz się Majcią zająć :lol: :lol:
A ja rosnę i rosnę, kiwam się jak pingwin :laugh: A tak to w miarę dobrze się czuję, czasem się złoszczę bo się taka niezdara zrobiłam :S I zdziwiona jestem jak szybko się męczę :ohmy:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka