- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
Mniej Więcej
12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #476264 przez @nulka
Asik Szymonula jest nieziemski. jak jeszczae myślałam o realnej możliwości zajścia w ciążę to po cichu marzyłam o dziewuszce ale jak widzę Twojego Szyma to mi sie chce takiego OBUZA . Normalnie mam ochotę go złapać w biegu i zacałować
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
sylwka spojrzałam na Twój suwaczek i doznałam szoku, że to już tak daleko zaawansowana ciąża . Ja miałam zawsze kłopoty z poczuciem czasu, ale jego zapitalanie mnie powala. Mam wrażenie że testowałaś jakiś miesiąc, no góra półtora temu
agnessa Max faktycznie dorosły na tym zdjątku, może tak poważnie podszedł do chrztu i walnął poważną pozę?
Mirella no taka niby oschła, ostra, bezwzględna czarownica a beczy nawet za lodówką?!! Duśka będzie najpiękniejszą siostrą w okolicy
Elmira witaj i sory jak Cię czasami ominę albo pomylę ale mam wrażenie że od czasu jak tu jestem to przez wątek przewinęło się sto milionów staraczek, z czego większość to właśnie aniołkowe mamy a te tak szybko fasolkują, że nie zdążę se ich ułożyć pod czaszką a już lecą na jakieśtam mamy miesiacowe. Staram już to i pamięć zawodzi...
a i ogłaszam wszem i wobec że kończąc ostatnią @ skończyłam z myśleniem o macierzyństwie. smutne to ale prawdziwe. z sentymentu bedę regularnie Was podczytywać i śledzić losy życiowe każdej z Was. czasami pozwolę sobie coś wtrącić i nie oprę się przed skomentowaniem zdjęcia staraczkowego dzidziola.
zawsze będę czekać na zdjęcia dwóch kreseczek bo te są tu chyba najbardziej wyczekiwane i najbardziej cieszą moje oczy
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
sylwka spojrzałam na Twój suwaczek i doznałam szoku, że to już tak daleko zaawansowana ciąża . Ja miałam zawsze kłopoty z poczuciem czasu, ale jego zapitalanie mnie powala. Mam wrażenie że testowałaś jakiś miesiąc, no góra półtora temu
agnessa Max faktycznie dorosły na tym zdjątku, może tak poważnie podszedł do chrztu i walnął poważną pozę?
Mirella no taka niby oschła, ostra, bezwzględna czarownica a beczy nawet za lodówką?!! Duśka będzie najpiękniejszą siostrą w okolicy
Elmira witaj i sory jak Cię czasami ominę albo pomylę ale mam wrażenie że od czasu jak tu jestem to przez wątek przewinęło się sto milionów staraczek, z czego większość to właśnie aniołkowe mamy a te tak szybko fasolkują, że nie zdążę se ich ułożyć pod czaszką a już lecą na jakieśtam mamy miesiacowe. Staram już to i pamięć zawodzi...
a i ogłaszam wszem i wobec że kończąc ostatnią @ skończyłam z myśleniem o macierzyństwie. smutne to ale prawdziwe. z sentymentu bedę regularnie Was podczytywać i śledzić losy życiowe każdej z Was. czasami pozwolę sobie coś wtrącić i nie oprę się przed skomentowaniem zdjęcia staraczkowego dzidziola.
zawsze będę czekać na zdjęcia dwóch kreseczek bo te są tu chyba najbardziej wyczekiwane i najbardziej cieszą moje oczy
Ostatnio zmieniany: 12 lata 1 miesiąc temu przez @nulka.
Temat został zablokowany.
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 95
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
12 lata 1 miesiąc temu #476315 przez Mirella
@nulka, no chyba niesprawiedliwa jesteś, wiesz ile ja łez na tym forum wylałam??? a za lodówką to takie parę sztuk kapnęło tylko, tyle co nic, no żal mi było, no
dopóki będziesz nas odwiedzać to będziesz nasza i nie ma to tamto, ja też powoli się godzę z myślą że mogę się nie wyrobić bo mnie nefrolog nastraszył reumatoidalnym zapaleniem stawów, ale póki życia, a raczej @, póty nadziei... ale bywaj bywaj, smutno tu bez Ciebie by było
dopóki będziesz nas odwiedzać to będziesz nasza i nie ma to tamto, ja też powoli się godzę z myślą że mogę się nie wyrobić bo mnie nefrolog nastraszył reumatoidalnym zapaleniem stawów, ale póki życia, a raczej @, póty nadziei... ale bywaj bywaj, smutno tu bez Ciebie by było
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- julka2404
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nasz cud trwa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #476688 przez gorla
chłopek fajne chłopaki ale Sebek ma fryza hehe
Anulka nie rób jaj kochana, nie odchodz!!!!!!!
Lacruś oooooooooooooo kuuurcze!!!!!!!!!!!!! gratulacje, blizniaki?????? ale ci się udało
Asik ja cały czas myslę o Stefanku wierze że cuda sie zdarzaja
Mirell co ci lekarze znów ci ta wynalezli??? ty jedna sie nie poddajesz.. póki jest @
agnessa to Maksio ładnie zabalował na chrzcinach.. aż bucika zgubił
Dziewczyny , my mamy kontrolne usg 5 grudnia bo Maja ma torbielka w mózgu, lekarka mówiła że jest mały i może sie wchłonąć, ale się martwię, zobaczymy co na usg wyjdzie
Elmirka witaj, dobrze trafiłaś
Dave brzusio śliczny
Emka no już rok minął, poniekąd tamten rok był straszny dla mnie... choroba brata , rak teścia, poronienie, straciłam prace... ale teraz nie narzekam, najważniejsze żeby wszyscy byli zdrowi reszta sama pójdzie
Anulka nie rób jaj kochana, nie odchodz!!!!!!!
Lacruś oooooooooooooo kuuurcze!!!!!!!!!!!!! gratulacje, blizniaki?????? ale ci się udało
Asik ja cały czas myslę o Stefanku wierze że cuda sie zdarzaja
Mirell co ci lekarze znów ci ta wynalezli??? ty jedna sie nie poddajesz.. póki jest @
agnessa to Maksio ładnie zabalował na chrzcinach.. aż bucika zgubił
Dziewczyny , my mamy kontrolne usg 5 grudnia bo Maja ma torbielka w mózgu, lekarka mówiła że jest mały i może sie wchłonąć, ale się martwię, zobaczymy co na usg wyjdzie
Elmirka witaj, dobrze trafiłaś
Dave brzusio śliczny
Emka no już rok minął, poniekąd tamten rok był straszny dla mnie... choroba brata , rak teścia, poronienie, straciłam prace... ale teraz nie narzekam, najważniejsze żeby wszyscy byli zdrowi reszta sama pójdzie
Ostatnio zmieniany: 12 lata 1 miesiąc temu przez gorla.
- JustynaZuzanna
- Wylogowany
- rozmowna
- każdego dnia walcze bym jutro mogła znowu walczyć
Mniej Więcej
12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #476774 przez JustynaZuzanna
Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu
@nulka weź nie odpuszczaj, damy rade kto jak nie my ma dać radę?? Chociaż w sumie to Cię rozumie bo ja to już też tylko podczytuje i nie mam weny pisać i zasmucać tu dziewczyn moją osobą.
Majeczka Gorli jaka ona jest cudowna, te jej ciemne włoski.... Gorla a Twoja piękność ma taką fajniutką karnację czy to tylko wynik aparatu i oświetlenia?? kochana jest, śpi sobie tak spokojnie, ucałuj od ciotki
Chłopek ale przystojniaki, będziesz synowe odganiać
Elmira witaj kochana, biust do brzodu, pupa do tyłu i do roboty, i to prawda co dziewczyny piszą, aniołkowe mamy mają pierwszeństwo tutaj, także napewno za niedługo zobaczymy u Ciebie II
Agness Maxio naprawdę wygląda na więcej niż ma na drugim zdjęciu to mu zarąbista minka wyszła i te brązowe (chyba) oczka...
Sylwka jakaś fotka brzuszka co bym mogła popatrzeć pogłaskać??
a ja kochane sobie od poniedziałku czekam na @, wczoraj miałam kilka kroplek krwi i na tym się skończyło ;/ zastanawia mnie tylko dlaczego (.)(.) nie bola jak na @. Dzisiaj mnie rano brzuch tak bolał że nie mogłam sie zwlec z łóżka i zamiast standardowo wstać o 7 to podrzemałam do 10tej już myślałam że dostałam bo tak bolał a tu нечего nie ma.
Na USG ani na badania krwi mi się nie chce leźć, zbiorę się może gdzieś po nowym roku jak ktos mi w 4 litery nakopie, póki co to muszę swój bark i łopatkę naprawić, bo już ledwo nimi ruszam i wczoraj mój były wykładowca mnie pokleił taśmą co by się trzymało mniej więcej w odpowiedniej pozycji
Majeczka Gorli jaka ona jest cudowna, te jej ciemne włoski.... Gorla a Twoja piękność ma taką fajniutką karnację czy to tylko wynik aparatu i oświetlenia?? kochana jest, śpi sobie tak spokojnie, ucałuj od ciotki
Chłopek ale przystojniaki, będziesz synowe odganiać
Elmira witaj kochana, biust do brzodu, pupa do tyłu i do roboty, i to prawda co dziewczyny piszą, aniołkowe mamy mają pierwszeństwo tutaj, także napewno za niedługo zobaczymy u Ciebie II
Agness Maxio naprawdę wygląda na więcej niż ma na drugim zdjęciu to mu zarąbista minka wyszła i te brązowe (chyba) oczka...
Sylwka jakaś fotka brzuszka co bym mogła popatrzeć pogłaskać??
a ja kochane sobie od poniedziałku czekam na @, wczoraj miałam kilka kroplek krwi i na tym się skończyło ;/ zastanawia mnie tylko dlaczego (.)(.) nie bola jak na @. Dzisiaj mnie rano brzuch tak bolał że nie mogłam sie zwlec z łóżka i zamiast standardowo wstać o 7 to podrzemałam do 10tej już myślałam że dostałam bo tak bolał a tu нечего nie ma.
Na USG ani na badania krwi mi się nie chce leźć, zbiorę się może gdzieś po nowym roku jak ktos mi w 4 litery nakopie, póki co to muszę swój bark i łopatkę naprawić, bo już ledwo nimi ruszam i wczoraj mój były wykładowca mnie pokleił taśmą co by się trzymało mniej więcej w odpowiedniej pozycji
Ostatnio zmieniany: 12 lata 1 miesiąc temu przez JustynaZuzanna.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- JustynaZuzanna
- Wylogowany
- rozmowna
- każdego dnia walcze bym jutro mogła znowu walczyć
Mniej Więcej
12 lata 1 miesiąc temu #476822 przez JustynaZuzanna
Coś dla mam obecnych i przyszłych, a właściwie dla Waszych ślicznosci
forum.e-masaz.pl/viewtopic.php?p=16808#16808
forum.e-masaz.pl/viewtopic.php?p=16808#16808
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
12 lata 1 miesiąc temu #476934 przez Insomnia
Gorla zazdrość to będzie jak jej nie pozwolisz się Majcią zająć
A ja rosnę i rosnę, kiwam się jak pingwin A tak to w miarę dobrze się czuję, czasem się złoszczę bo się taka niezdara zrobiłam I zdziwiona jestem jak szybko się męczę
A ja rosnę i rosnę, kiwam się jak pingwin A tak to w miarę dobrze się czuję, czasem się złoszczę bo się taka niezdara zrobiłam I zdziwiona jestem jak szybko się męczę