BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 1 miesiąc temu #478150 przez bidol
Agnesssa - no Ty wiesz że ja Twojego Maksia bym schrupała - boooski jest :kiss: :kiss: :kiss:

Asik
- buziaczki dla Szymcia :kiss: :kiss:

Chłopek
- wiesz że chopaków masz cudnych- prawda?? :kiss: :kiss:

Gorluś - prześliczna - Boże no jest cudna - a Oliwcia - jaka duża już - i skaoro teraz nie jest zazdrosna to już nie będzie - też się tego obawiałam a Seba okazał się super starszym bratem :laugh:

strasznie to smutne- :( :( :( :( :( :(

@nulka - no co Ty :unsure: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Temat został zablokowany.
12 lata 1 miesiąc temu #478165 przez anoda89
Moniaaa my możemy się starać dopiero na wiosnę ale i tak się cieszę bo lekarz w szpitalu powiedział że po CC to najlepiej rok odczekać. Gin powiedział że jakbym była teraz w ciąży to katastrofa więc musimy uważać. Na okres to ja czekam jak na zbawienie, wole żeby sam przyszedł.
12 lata 1 miesiąc temu #478170 przez MoNiaaa
tez mam nadzieje ze sam sie przyplata w koncu zeby miec z glowy.my nie uwazamy ale kiedy sie uda zajsc to nie wiem chcialabym w grudniu poczac malenstwo ale zobaczymy.
po CC to jednak inaczej bo jakby nie bylo to operacja byla i organizm troche musi sie zregenerowac ale do wiosny szybko zleci :)

http

]
12 lata 1 miesiąc temu #478177 przez gorla
Jeny dzięki dziewczyny za komplementy, aż mi cieplutko na sercu :lol: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Dziś rano słyszałam o tym monitoringu w żłobkach, może i to dobre rozwiązanie, ale nie wiem czy to przejdzie
12 lata 1 miesiąc temu #478180 przez anoda89
Muszę badania porobić i dopiero w ciąże mogę zachodzić :). Jeszcze przydałoby się odebrać wyniki badań łożyska.

Wy to możecie działać z dzidziusiem, najlepiej gdyby okres przyszedł u Ciebie i dopiero ciąża.
12 lata 1 miesiąc temu #478224 przez JustynaZuzanna
gorla napisał:

Jeny dzięki dziewczyny za komplementy, aż mi cieplutko na sercu :lol: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Dziś rano słyszałam o tym monitoringu w żłobkach, może i to dobre rozwiązanie, ale nie wiem czy to przejdzie

podobno ten żłobek już dłuższy czas to praktykuje, przez co mają wielu chętnych a za mało miejsca dla dzieciaczków.

Monia co do % to moja znajoma skapła się właśnie przez taką impreze że jest w ciąży :) przy dwóch wcześniejszych z dziewczynami miała taki sam objaw :D piła piła i nie była pijana na drugi dzień nie miała kaca a po tygodniu dwóch dowiadywała się że jest w ciąży :D
ja też w sobotę byłam na babskim z mocną ilością %, a teraz się spóźnia, ale ja to wiem że do mnie zawita opuźniona, bo w cuda to ja nie wierze

Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu :)
12 lata 1 miesiąc temu #478246 przez anoda89
Moniaaa w tych pierwszych tygodniach ciąży jak jeszcze nie wiesz o ciąży dziecko nie jest z Tobą połączone więc spokojnie.
12 lata 1 miesiąc temu #478251 przez Mirella
Może lepiej zamiast w kamery w żłobkach w monitory oddechu inwestowac? Niby mówi się że one usypiają czujność, i pewnie tak trochę jest, ale z drugiej strony rutyna jest jeszcze większym usypiaczem czujności jak widać.
12 lata 1 miesiąc temu #478254 przez MoNiaaa
justyna az mnie ciary przeszly jak przeczytalam...my w 5 wypilysmy 3 flaszki wodki dziewczyny sie przewracaly i byly mocno upojone a ja..moze lekko humora zlapalam i nic mi nie bylo...a rano jak wstalam to w glowie mi sie krecilo ze myslalam ze odlece...to mi dalyscie do myslenia...gdyby sie okazalo ze tak jest to bede sie bala ze znowu sie cos stanie przez moja glupote!!!ale ucieszylabym sie strasznie!!mialabym 2 dzieciaczki z sierpnia:)

http

]
12 lata 4 tygodni temu - 12 lata 4 tygodni temu #478309 przez Ingrid29
Chłopek - jacy fajny dwaj chłopacy :laugh:
Gorluś - prześliczna jest Majeczka i jakie piękne włoski ma :kiss:

Dziewczyny (Justyna, Monia Anoda) W3am życzę tych upragnionych kresek we właściwym dla Was czasie :)

Jak napisałyście o Stefanku to wogóle przeżyć tego nie mogłam- co za starta dla tych rodziców (mają dzieci? bo jeśli to był jedynak to podejrzewam że naprawdę można przejść załamanie nerwowe :( smutne rzeczy teraz się dzieją.

A co by Ws rozweselić, to wstawiam fotkę mojego urwisa

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
12 lata 4 tygodni temu #478317 przez MoNiaaa
ingrid jaki cudowny smieszek :)

http

]
12 lata 4 tygodni temu #478319 przez Asik
Chłopek , Gorla Ingrid... :D Jejciuu ale sliczne dzieciaczki :) :) :)

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

laski dokładnie monitoring całego żłobka łącznie z pokojem w którym pijają kawkę... oczywiście z głosem... to że dziec chętnioe chodzi to nic nie znaczy , bo jak widac wystarczy jedna nieuwaga , olanie tego że dziecko płacze i proszę... :(

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 4 tygodni temu #478329 przez MoNiaaa
OMATKO!!!! W CIAZY W TAKIEJ SYTUACJI ...MUSI BYC JEJ STRASZNIE CIEZKO!!!jak to wogole jest mozliwe nie miesci mi sie to w glowie!!!!
a taki monitoring to pewnie tylko marzenie za nim w kazdym zlobku cos takiego zamontuje to pewnie ze 100 lat minie;/;/ a w ostatnim czasie tyle tragedii w zlobkach sie stalo :(
ciarki mnie przechodza tym bardziej ze moja corka tez do zlobka chodzi :(

http

]
12 lata 4 tygodni temu #478340 przez JustynaZuzanna
Monia nie bój żaby, nas miało być 5 były 3 i 2l wódki, ja niestety popełniłam błąd świeżaka i walneła 4 kieliszki pod rząd jeden za drugim i resztę imprezy spędziłam w łazience. Od dzisiaj na każdej imprezie wyłaczam tel i niech mnie żaden facet wtedy nie drażni :D

Ingrid uśmiech zniewalający :D

Aik jasne, że chwila ne uwagi lub tak jak tu mamy dosłowne olanie dzieciaczka i tragednia gotowa, ale wydaje mi się że przynajmniej te opiekunki pracujące w tym żłobku z monitoringiem on-line mają się na baczności że ludzie w każdej chwili mogę je skontrolować że widać co robią i każdy bład będzie je piętnował.

A mnie brzuch dalej napinkala :( mogłaby już ta @ przyjść i dać mi spokój z tym bólem

Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu :)
12 lata 4 tygodni temu #478348 przez MoNiaaa
a myslicie ze gdyby byla taka opcja ze jestem w ciazy bylo by cos widac na jutrzeszym badaniu??
ale tak realnie to nie sadze zebym takie szczecie miala:P

ja jak narazie jestem zadowolona ze zlobka i ciesze sie ze julka chodzi bo widze ze sie uczy duzo rzeczy i chodzi z usmiechem i jak sie pytam jak jest w zlobku to mowi ze fajnie.zaprowadzam ja i odbieram w roznych porach dnia wiec jakby bylo cos nie tak moze bym zauwazyla?
ale to strasze ze osoby ktorym sie powierza dzieci pod opieke moga byc tak nieodpowiedzialne :ohmy:
zwlaszca mnie dobila informacja ze ta mama jest w ciazy :(

http

]
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży