- Otrzymane podziękowania: 46
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #477234 przez Asik
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Lacrijka ja miałam pomidorówke z ryżem
dopiero zaczynają się smaki na dziwne rzeczy
Monia dokładnie tak jak Gosiak pisze też sierpniowy ale nie byli na naszym forum.
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Lacrijka ja miałam pomidorówke z ryżem
dopiero zaczynają się smaki na dziwne rzeczy
Monia dokładnie tak jak Gosiak pisze też sierpniowy ale nie byli na naszym forum.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 1 miesiąc temu przez Asik.
Temat został zablokowany.
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #477253 przez gorla
No nie wierze!!!! normalnie łzy mi popłynęły.. śpij Aniołku kochany ..
Lacruś ja wczoraj miałam pomidorówkę z ryżem i coś tam ostało.. możemy sie dogadac, ale ja słodyczy nie mogę niestety..
Elmirka los sie odmieni zobaczysz.. nic nie trwa wiecznie... będzie dobrze
Ostatnie dzisiejsze zdjęcie i już nie zaśmiecam
Emcia też wierze ze będzie dobrze na usg, nawet nie czytam na google, raz weszłami miałam dość, zawsze juz mam obcykane artykuły wzdłuż i wszerz a teraz wole nie czytać, po co sie stresować.
Lacruś ja wczoraj miałam pomidorówkę z ryżem i coś tam ostało.. możemy sie dogadac, ale ja słodyczy nie mogę niestety..
Elmirka los sie odmieni zobaczysz.. nic nie trwa wiecznie... będzie dobrze
Ostatnie dzisiejsze zdjęcie i już nie zaśmiecam
Emcia też wierze ze będzie dobrze na usg, nawet nie czytam na google, raz weszłami miałam dość, zawsze juz mam obcykane artykuły wzdłuż i wszerz a teraz wole nie czytać, po co sie stresować.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 1 miesiąc temu przez gorla.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
12 lata 1 miesiąc temu #477574 przez iwonta_kg
Smutne wiadomości na forum...
Dziewczyny, mam pytanie. Ostatnio moja koleżanka coś wspomniała że nie mogła długo zajść w ciążę po poprzedniej ciąży bo okazało się że miała zapchane pęcherzyki ale dokładnie nie powiedziała o co chodzi bo krótko się widziałyśmy. Poszła do ginekologa i dał jej jakieś leki i się odetkały i zaszła w ciążę.
Wiecie coś na ten temat?? My też się staramy od września i nic...
Dziewczyny, mam pytanie. Ostatnio moja koleżanka coś wspomniała że nie mogła długo zajść w ciążę po poprzedniej ciąży bo okazało się że miała zapchane pęcherzyki ale dokładnie nie powiedziała o co chodzi bo krótko się widziałyśmy. Poszła do ginekologa i dał jej jakieś leki i się odetkały i zaszła w ciążę.
Wiecie coś na ten temat?? My też się staramy od września i nic...
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #477639 przez @nulka
Gorla Lala!!!
iwonta nie pomogę, nie mam pojęcia o czym piszesz
Emkadla mnie ten przykład to historia jak z tysiąca i jednej nocy piękne to co piszesz, wzruszyłam się ale tak już się naczekałam, że "do boju" mnie nie zagrzało. Z ciepłem i szczerym uznaniem jestem przy każdej późnej mamie. Mój syn skończył parę dni temu 22... Poczekam na wnuki z ufnością, że Te się ponoć kocha bardziej niż swoje Mam nadzieję że chociaż tego mi Bozia da doświadczyć...
Gorla Lala!!!
iwonta nie pomogę, nie mam pojęcia o czym piszesz
Emkadla mnie ten przykład to historia jak z tysiąca i jednej nocy piękne to co piszesz, wzruszyłam się ale tak już się naczekałam, że "do boju" mnie nie zagrzało. Z ciepłem i szczerym uznaniem jestem przy każdej późnej mamie. Mój syn skończył parę dni temu 22... Poczekam na wnuki z ufnością, że Te się ponoć kocha bardziej niż swoje Mam nadzieję że chociaż tego mi Bozia da doświadczyć...
Ostatnio zmieniany: 12 lata 1 miesiąc temu przez @nulka.
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #477812 przez anoda89
iwonta_kg od wrześnie to jeszcze nie tak długo. Musisz dać na luz a na pewno się uda . Trzymam kciuki za II krechy .
Moniaaa byłam we wtorek na wizycie u gina i powiedziała że jak do grudnia nie dostane miesiączki to będziemy wywoływać. Słuchaj może jak pójdziesz na wizytę to poproś lekarza o tabletki na wywołanie, może sam zaproponuję. Powiedz że chcesz szybko zajść w ciąże.
Moniaaa byłam we wtorek na wizycie u gina i powiedziała że jak do grudnia nie dostane miesiączki to będziemy wywoływać. Słuchaj może jak pójdziesz na wizytę to poproś lekarza o tabletki na wywołanie, może sam zaproponuję. Powiedz że chcesz szybko zajść w ciąże.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 1 miesiąc temu przez anoda89.
- JustynaZuzanna
- Wylogowany
- rozmowna
- każdego dnia walcze bym jutro mogła znowu walczyć
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 1 miesiąc temu #478066 przez JustynaZuzanna
Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu
malutki aniołek, to co teraz się słyszy w tv co się dzieje w żłobkach to jest jakaś masakra Nie wiem czy wczoraj w wiadomościach słyszałyście co jeden z takich zrobił?? Wpadli na prosty ale dobry pomysł żeby rodzice się nie martwili, żeby mieli czyste sumienie i żeby było wiadomo w 100% co się dzieje w placówce, w kazdym pomieszczeniu jest monitoring, nie nagrywane na tasmy tylko na bieząco można na necie podejżeć co sie dzieje w żłobku. Wydaje mi się że to w miarę dobre rozwiązanie.
Zakochałam się... Gorla Majeczka jest przecudowna!! ona jest taka śliczna :*:*
a ja juz 3 dzień czekam na @, znowu coś się zepsułam, (.)(.) nie bolą, ale brzuch jak na @ owszem tylko kaj ona polazła??
Zakochałam się... Gorla Majeczka jest przecudowna!! ona jest taka śliczna :*:*
a ja juz 3 dzień czekam na @, znowu coś się zepsułam, (.)(.) nie bolą, ale brzuch jak na @ owszem tylko kaj ona polazła??
Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 1 miesiąc temu #478148 przez MoNiaaa
anoda jutro ide do lekarza zobaczymy co mi powie...tylko ide na nfz to nei wiadomo jak mnie potraktuja i do tego ide do calkiem nowego gina wiec jestem troszke zestresowana...ale tylko tam od reki zrobia mi usg a mi na tym zalezy
wczoraj pokazal mi sie na bieliznie brazowe plamienie...moze @ sie zbliza??albo z tej lepszej strony i juz jestem w ciayz??coc 2 opcji wolalabym nie z tego wzgledu ze ostatnio na babskim wioeczorze polaly sie % i bym schizowala czy cos sie dzidziolkowi nie stalo.ambitny mam plan do swiat byc juz w ciazy ale co z tego wyjdzie?do poki @ nie bedzie to marnie to widze..zobaczymy co jutro sie dowiem
anoda w takim razie 3mam kciuki rowniez za twoja @ ( a swoja droga kazda sie modli zeby @ nie przyszla a my wyczekujemy:P)
a wiesz juz od kiedy mozesz sei starac??
Gorla twoja Majeczke bym schrupala chyba nei widzialam tak slicznej dziewczynki
wczoraj pokazal mi sie na bieliznie brazowe plamienie...moze @ sie zbliza??albo z tej lepszej strony i juz jestem w ciayz??coc 2 opcji wolalabym nie z tego wzgledu ze ostatnio na babskim wioeczorze polaly sie % i bym schizowala czy cos sie dzidziolkowi nie stalo.ambitny mam plan do swiat byc juz w ciazy ale co z tego wyjdzie?do poki @ nie bedzie to marnie to widze..zobaczymy co jutro sie dowiem
anoda w takim razie 3mam kciuki rowniez za twoja @ ( a swoja droga kazda sie modli zeby @ nie przyszla a my wyczekujemy:P)
a wiesz juz od kiedy mozesz sei starac??
Gorla twoja Majeczke bym schrupala chyba nei widzialam tak slicznej dziewczynki