BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 1 miesiąc temu #477201 przez MoNiaaa
serce sie kraje jak takie maluszki odchodza :(
sory ze glupio spytam ale to bym dzidzius jakies dziewczyny z forum?ile mial lat?

http

]
Temat został zablokowany.
12 lata 1 miesiąc temu #477212 przez gosiak

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #477234 przez Asik
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Lacrijka ja miałam pomidorówke z ryżem
dopiero zaczynają się smaki na dziwne rzeczy :)

Monia dokładnie tak jak Gosiak pisze też sierpniowy ale nie byli na naszym forum.

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 1 miesiąc temu #477241 przez MoNiaaa
nie wyobrazam sobie czegos takiego!!!
oddajemy dzieci pod opieke majac nadzieje ze beda traktowane dobrze z i miloscia przeciez jesli ktos nie lubi dzieci moze nalesc inna prace...

http

]
12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #477253 przez gorla
No nie wierze!!!! normalnie łzy mi popłynęły.. śpij Aniołku kochany ..

Lacruś ja wczoraj miałam pomidorówkę z ryżem i coś tam ostało.. możemy sie dogadac, ale ja słodyczy nie mogę niestety.. :silly: :silly:

Elmirka los sie odmieni zobaczysz.. nic nie trwa wiecznie... będzie dobrze :)

Ostatnie dzisiejsze zdjęcie i już nie zaśmiecam :silly:

Emcia też wierze ze będzie dobrze na usg, nawet nie czytam na google, raz weszłami miałam dość, zawsze juz mam obcykane artykuły wzdłuż i wszerz a teraz wole nie czytać, po co sie stresować.
Załączniki:
12 lata 1 miesiąc temu #477256 przez gosiak
Śliczna Majeczki :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 1 miesiąc temu #477261 przez MoNiaaa
matko jaka ona ma boska czuprynke :) przepiekna coreczka:)

http

]
12 lata 1 miesiąc temu #477281 przez gosiak

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 1 miesiąc temu #477574 przez iwonta_kg
Smutne wiadomości na forum... :(

Dziewczyny, mam pytanie. Ostatnio moja koleżanka coś wspomniała że nie mogła długo zajść w ciążę po poprzedniej ciąży bo okazało się że miała zapchane pęcherzyki ale dokładnie nie powiedziała o co chodzi bo krótko się widziałyśmy. Poszła do ginekologa i dał jej jakieś leki i się odetkały i zaszła w ciążę.
Wiecie coś na ten temat?? My też się staramy od września i nic... :(

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
12 lata 1 miesiąc temu #477608 przez Mirella
Gorla palnę Cię za to niezaśmiecanie, takie cudo chcesz przed nami ukrywać?????
12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #477639 przez @nulka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Gorla Lala!!! :kiss:

iwonta nie pomogę, nie mam pojęcia o czym piszesz

Emkadla mnie ten przykład to historia jak z tysiąca i jednej nocy :blink: piękne to co piszesz, wzruszyłam się ale tak już się naczekałam, że "do boju" mnie nie zagrzało. Z ciepłem i szczerym uznaniem jestem przy każdej późnej mamie. Mój syn skończył parę dni temu 22... :) Poczekam na wnuki z ufnością, że Te się ponoć kocha bardziej niż swoje ;) Mam nadzieję że chociaż tego mi Bozia da doświadczyć... :)
12 lata 1 miesiąc temu #477659 przez Marta M
Asik nie mogę się z tym pogodzić :(:( Ryczę...
12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #477812 przez anoda89
iwonta_kg od wrześnie to jeszcze nie tak długo. Musisz dać na luz a na pewno się uda :). Trzymam kciuki za II krechy :).

Moniaaa byłam we wtorek na wizycie u gina i powiedziała że jak do grudnia nie dostane miesiączki to będziemy wywoływać. Słuchaj może jak pójdziesz na wizytę to poproś lekarza o tabletki na wywołanie, może sam zaproponuję. Powiedz że chcesz szybko zajść w ciąże.
12 lata 1 miesiąc temu #478066 przez JustynaZuzanna
malutki aniołek, to co teraz się słyszy w tv co się dzieje w żłobkach to jest jakaś masakra :( Nie wiem czy wczoraj w wiadomościach słyszałyście co jeden z takich zrobił?? Wpadli na prosty ale dobry pomysł żeby rodzice się nie martwili, żeby mieli czyste sumienie i żeby było wiadomo w 100% co się dzieje w placówce, w kazdym pomieszczeniu jest monitoring, nie nagrywane na tasmy tylko na bieząco można na necie podejżeć co sie dzieje w żłobku. Wydaje mi się że to w miarę dobre rozwiązanie.

Zakochałam się... Gorla Majeczka jest przecudowna!! ona jest taka śliczna :*:*

a ja juz 3 dzień czekam na @, znowu coś się zepsułam, (.)(.) nie bolą, ale brzuch jak na @ owszem tylko kaj ona polazła??

Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu :)
12 lata 1 miesiąc temu #478148 przez MoNiaaa
anoda jutro ide do lekarza zobaczymy co mi powie...tylko ide na nfz to nei wiadomo jak mnie potraktuja i do tego ide do calkiem nowego gina wiec jestem troszke zestresowana...ale tylko tam od reki zrobia mi usg a mi na tym zalezy
wczoraj pokazal mi sie na bieliznie brazowe plamienie...moze @ sie zbliza??albo z tej lepszej strony i juz jestem w ciayz??coc 2 opcji wolalabym nie z tego wzgledu ze ostatnio na babskim wioeczorze polaly sie % i bym schizowala czy cos sie dzidziolkowi nie stalo.ambitny mam plan do swiat byc juz w ciazy ale co z tego wyjdzie?do poki @ nie bedzie to marnie to widze..zobaczymy co jutro sie dowiem

anoda w takim razie 3mam kciuki rowniez za twoja @ ( a swoja droga kazda sie modli zeby @ nie przyszla a my wyczekujemy:P)
a wiesz juz od kiedy mozesz sei starac??

Gorla twoja Majeczke bym schrupala chyba nei widzialam tak slicznej dziewczynki :)

http

]
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży