- Otrzymane podziękowania: 46
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
12 lata 3 tygodni temu #483608 przez MoNiaaa
larca ja tez obstawiam parke i chyba jak dwujajowe to wieksza szansa na parke?
ale mi z kolei podoba sie anastazja i szymon:)
mirella niezly test pewnie kikt by nie zdal:P
a jak przychodzi cod o czego to jakos sie zyje z dnia na dzien
a moja Julka chora..zapalenie oskrzeli..antybiotyk i siedzenie w domu do tego zapelenie spojowki i krople ktore juz sa moja zmora bo za nic w swiecie nei da sobie zakropic
w mocy urzadza mi istna chisterie i nei chce spac wogole nie wiem czemu jaky sie bala isc spac
no i u mnie pozytywne wiesci
@ PRZYSZLA:)
no i dodam ze bylam w aptece na lekarstwa(biorac tansze zamienniki) wydalam 50 zl ale i kupilam sobie test ciazowy bo mieli za 5 zl i to chyba najtanszy jaki widzialam wiec wzielam:)
ale mi z kolei podoba sie anastazja i szymon:)
mirella niezly test pewnie kikt by nie zdal:P
a jak przychodzi cod o czego to jakos sie zyje z dnia na dzien
a moja Julka chora..zapalenie oskrzeli..antybiotyk i siedzenie w domu do tego zapelenie spojowki i krople ktore juz sa moja zmora bo za nic w swiecie nei da sobie zakropic
w mocy urzadza mi istna chisterie i nei chce spac wogole nie wiem czemu jaky sie bala isc spac
no i u mnie pozytywne wiesci
@ PRZYSZLA:)
no i dodam ze bylam w aptece na lekarstwa(biorac tansze zamienniki) wydalam 50 zl ale i kupilam sobie test ciazowy bo mieli za 5 zl i to chyba najtanszy jaki widzialam wiec wzielam:)
Temat został zablokowany.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
12 lata 3 tygodni temu #483661 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Mirella Ja z doswiadczenia wiem ze dużo w tym racji ale wszystko inaczej sie przeżywa jak sie ma maluszka w rękach a nie mokrą torbę!!! No i obowiązki to nie wszystko, torba sie nie usmichnie, nie powie pierwszego słowa, nie przytuli... Ale dzidzia wywraca życie do góry nogami na bank! Ja tak miałam... moze teraz byłoby troche inaczej... bo wiem co mnie czeka. Wyobrazenie o dziecku jest zawsze takie sielankowe, a rzeczywistość... no troszke inna. Ale i tak warto!
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 3 tygodni temu #483682 przez sylka
emka napisał:
Święte słowaMirella Ja z doswiadczenia wiem ze dużo w tym racji ale wszystko inaczej sie przeżywa jak sie ma maluszka w rękach a nie mokrą torbę!!! No i obowiązki to nie wszystko, torba sie nie usmichnie, nie powie pierwszego słowa, nie przytuli... Ale dzidzia wywraca życie do góry nogami na bank! Ja tak miałam... moze teraz byłoby troche inaczej... bo wiem co mnie czeka. Wyobrazenie o dziecku jest zawsze takie sielankowe, a rzeczywistość... no troszke inna. Ale i tak warto!
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
12 lata 3 tygodni temu #483753 przez emka
Gosiak Racja! Ja szukając imienia sugerowałam się tym jaka jest forma zdrobniała. Wybierałam między Weroniką a Wiktorią, bo i tak wiekszosć woła Wiki, Wera. A my na naszą wołamy WIKTOR Podłapały to dzieciaki z jej klasy i tez tak wołają Lacry imiona wszystkie mi sie bardzo podobają, Anastazja chyba najbardziej, ale jakie byłoby zdrobnienie? Nie mogę wymyślić Tymek i Szymek pikne, a Aurelia takie królewskie :)Rzut monetą - dobry pomysł
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
12 lata 3 tygodni temu #483798 przez Asik
Hejka
Justynko :* :*
Co do imion od dwojaczków Lacry imiona ładne
a co do zdrobnien ...Noo Anastazja to nie wiem jak... Nastka chyba :)Nastusia.. ale jak dorośnie do około 13-15 lat to pewnie się przedstawaić jako Anastazja kumpelkom nie bedzie Aurelia jest taka postać w pierwszej miłości.. Szymoni Tymon to wsio ryba zdrobnień w trzy doopy
a co do tego czy się dzieciom podobać będą tooo...ja miałam kumpla Artura no wszsycy Artur i Artur a on tak miał na drugie pierwszego imienia nienawidził ... mój były szwagier też wszyscy Michał a on tez tak na drugie ma więc jak sie nawet dzieciom nie spodobaja takie imiona jakie nam sie podobają to drugie jeszcze pozostają ... chyba ze rodzice dadzą na drugie Eufemia hihihi albo Bożydar no to maja problem
no i najważniejsza rzecz nie są oklepane wic jak Lacra wylezie na plac z dzieckami i ryknie coby na hałze kombekowali to nie bedzie miała czedredy w domu... jak z Julkami teraz jest i... z Szymonami hihihi
Ja bym obstawiała Anastazję i Tymona
Justynko :* :*
Co do imion od dwojaczków Lacry imiona ładne
a co do zdrobnien ...Noo Anastazja to nie wiem jak... Nastka chyba :)Nastusia.. ale jak dorośnie do około 13-15 lat to pewnie się przedstawaić jako Anastazja kumpelkom nie bedzie Aurelia jest taka postać w pierwszej miłości.. Szymoni Tymon to wsio ryba zdrobnień w trzy doopy
a co do tego czy się dzieciom podobać będą tooo...ja miałam kumpla Artura no wszsycy Artur i Artur a on tak miał na drugie pierwszego imienia nienawidził ... mój były szwagier też wszyscy Michał a on tez tak na drugie ma więc jak sie nawet dzieciom nie spodobaja takie imiona jakie nam sie podobają to drugie jeszcze pozostają ... chyba ze rodzice dadzą na drugie Eufemia hihihi albo Bożydar no to maja problem
no i najważniejsza rzecz nie są oklepane wic jak Lacra wylezie na plac z dzieckami i ryknie coby na hałze kombekowali to nie bedzie miała czedredy w domu... jak z Julkami teraz jest i... z Szymonami hihihi
Ja bym obstawiała Anastazję i Tymona
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- julka2404
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nasz cud trwa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
- „…przyjaciele są jak Anioły..."
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 39
12 lata 3 tygodni temu #483876 przez ViFi
ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
Hallo Hallo
Wiadomosc z ostatniej chwili.....
Wyniki z MR juz sa .....odbieram je w piatek....
w piatek mam wizyte umówiona do lakarza na g.22,00...
wiec jak mi sie uda napisze cos do Milli lu Justynki to wam odpisza bo ja bebe dopiero wieczorem w sobote na necie....
Wiadomosc z ostatniej chwili.....
Wyniki z MR juz sa .....odbieram je w piatek....
w piatek mam wizyte umówiona do lakarza na g.22,00...
wiec jak mi sie uda napisze cos do Milli lu Justynki to wam odpisza bo ja bebe dopiero wieczorem w sobote na necie....
ViFi
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
- „…przyjaciele są jak Anioły..."
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 39
12 lata 3 tygodni temu #483880 przez ViFi
ViFi
Mirella napisał:
To bedzie Nas dwie.... siwuchy
toć ja osiwieję do piątku do wieczora......
To bedzie Nas dwie.... siwuchy
ViFi