BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 3 tygodni temu #483608 przez MoNiaaa
larca ja tez obstawiam parke i chyba jak dwujajowe to wieksza szansa na parke?
ale mi z kolei podoba sie anastazja i szymon:)

mirella niezly test pewnie kikt by nie zdal:P
a jak przychodzi cod o czego to jakos sie zyje z dnia na dzien :)

a moja Julka chora..zapalenie oskrzeli..antybiotyk i siedzenie w domu do tego zapelenie spojowki i krople ktore juz sa moja zmora bo za nic w swiecie nei da sobie zakropic :dry:
w mocy urzadza mi istna chisterie i nei chce spac wogole nie wiem czemu jaky sie bala isc spac :unsure:

no i u mnie pozytywne wiesci :)
@ PRZYSZLA:)

no i dodam ze bylam w aptece na lekarstwa(biorac tansze zamienniki) wydalam 50 zl ale i kupilam sobie test ciazowy bo mieli za 5 zl i to chyba najtanszy jaki widzialam wiec wzielam:)

http

]
Temat został zablokowany.
12 lata 3 tygodni temu #483611 przez mesy
Mirella fajne ale patrzę na to z przymrużeniem oka ;) dziecko to dziecko a bawienie się w mamę z torbą to nie to samo ;)
12 lata 3 tygodni temu #483626 przez sylka
Mirella rozwalił mnie ten tekst szczególnie zakupy i karmienie roczniaka :D
12 lata 3 tygodni temu #483647 przez gosiak
Mirella, chyba aż tak strasznie nie jest :unsure: :laugh: może faktycznie człowiek trochę do tylu chodzi ale tez bez przesady ;)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 3 tygodni temu #483661 przez emka
Mirella Ja z doswiadczenia wiem ze dużo w tym racji :silly: ale wszystko inaczej sie przeżywa jak sie ma maluszka w rękach a nie mokrą torbę!!! No i obowiązki to nie wszystko, torba sie nie usmichnie, nie powie pierwszego słowa, nie przytuli... Ale dzidzia wywraca życie do góry nogami na bank! Ja tak miałam... moze teraz byłoby troche inaczej... bo wiem co mnie czeka. Wyobrazenie o dziecku jest zawsze takie sielankowe, a rzeczywistość... no troszke inna. Ale i tak warto! :lol:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 3 tygodni temu #483682 przez sylka
emka napisał:

Mirella Ja z doswiadczenia wiem ze dużo w tym racji :silly: ale wszystko inaczej sie przeżywa jak sie ma maluszka w rękach a nie mokrą torbę!!! No i obowiązki to nie wszystko, torba sie nie usmichnie, nie powie pierwszego słowa, nie przytuli... Ale dzidzia wywraca życie do góry nogami na bank! Ja tak miałam... moze teraz byłoby troche inaczej... bo wiem co mnie czeka. Wyobrazenie o dziecku jest zawsze takie sielankowe, a rzeczywistość... no troszke inna. Ale i tak warto! :lol:

Święte słowa :lol:
12 lata 3 tygodni temu #483703 przez Mirella
No najbardziej ekstremalny przypadek jaki znam to płacz niemowlaka 27 godzin non stop!!! Natomiast kompletnie nie znam mieszkania umazanego czym się da i nie da :) Co niebezpieczne to poza zasięgiem dziecka i tyle
12 lata 3 tygodni temu #483742 przez gosiak
A ja jeszcze tak co do imion i przezwisk to myśle ze dzieciaki jak zechcą to na każde imię coś wymyśla, więc tu bym nie gdybala jak kto kogo by przezywał ....Gośka srośka, Ewa mewa, Ola srola, antek trampek itp. :P

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 3 tygodni temu #483753 przez emka
Gosiak Racja! Ja szukając imienia sugerowałam się tym jaka jest forma zdrobniała. Wybierałam między Weroniką a Wiktorią, bo i tak wiekszosć woła Wiki, Wera. A my na naszą wołamy WIKTOR :) Podłapały to dzieciaki z jej klasy i tez tak wołają :lol: Lacry imiona wszystkie mi sie bardzo podobają, Anastazja chyba najbardziej, ale jakie byłoby zdrobnienie? Nie mogę wymyślić :) Tymek i Szymek pikne, a Aurelia takie królewskie :)Rzut monetą - dobry pomysł :)

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 3 tygodni temu #483798 przez Asik
Hejka :)
Justynko :* :*
Co do imion od dwojaczków Lacry :) imiona ładne :)
a co do zdrobnien ...Noo Anastazja to nie wiem jak... Nastka chyba :)Nastusia.. ale jak dorośnie do około 13-15 lat to pewnie się przedstawaić jako Anastazja kumpelkom nie bedzie :) Aurelia jest taka postać w pierwszej miłości.. :) :D :D :D Szymoni Tymon to wsio ryba :D zdrobnień w trzy doopy :)
a co do tego czy się dzieciom podobać będą tooo...ja miałam kumpla Artura no wszsycy Artur i Artur a on tak miał na drugie :D pierwszego imienia nienawidził ... mój były szwagier też wszyscy Michał a on tez tak na drugie ma :D więc jak sie nawet dzieciom nie spodobaja takie imiona jakie nam sie podobają ;) to drugie jeszcze pozostają ... chyba ze rodzice dadzą na drugie Eufemia hihihi :D albo Bożydar :D no to maja problem :) :D :D :D :D :D

no i najważniejsza rzecz :) nie są oklepane wic jak Lacra wylezie na plac z dzieckami i ryknie coby na hałze kombekowali to nie bedzie miała czedredy w domu... jak z Julkami teraz jest i... z Szymonami hihihi :D

Ja bym obstawiała Anastazję i Tymona :)

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 3 tygodni temu #483858 przez iwonta_kg
Buuuuu :( Przyszła @ :( :( :( :( lipa...

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
12 lata 3 tygodni temu #483871 przez julka2404
Iwonka buziak wspierak :-*

a się zaraz z bólu rozpadnę więc lada chwila też mnie zaleje morze czerwone :angry:

Aniołki cztery w niebie mam :*:* Ale walczymy dalej, bo nadzieja umiera ostatnia...
12 lata 3 tygodni temu #483876 przez ViFi
Hallo Hallo
Wiadomosc z ostatniej chwili.....
Wyniki z MR juz sa .....odbieram je w piatek....
w piatek mam wizyte umówiona do lakarza na g.22,00...
wiec jak mi sie uda napisze cos do Milli lu Justynki to wam odpisza bo ja bebe dopiero wieczorem w sobote na necie....

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
12 lata 3 tygodni temu #483878 przez Mirella
toć ja osiwieję do piątku do wieczora......
12 lata 3 tygodni temu #483880 przez ViFi
Mirella napisał:

toć ja osiwieję do piątku do wieczora......

To bedzie Nas dwie.... siwuchy :)

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby