BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 3 tygodni temu #486602 przez studentkaae
julka - co? forumowa parapetówka u iwonty się szykuje?
no to już - ja wpadam z torcikiem:
Załączniki:
Temat został zablokowany.
12 lata 3 tygodni temu #486603 przez julka2404
Dzień dobry laseczki :lol:
Widać że dzisiaj sobota i to jeszcze po imprezowa, pustkiiiiiiiiii :silly:
Miłego dnia :kiss:

Aniołki cztery w niebie mam :*:* Ale walczymy dalej, bo nadzieja umiera ostatnia...
12 lata 3 tygodni temu #486604 przez julka2404
Studentka same się wbijemy jak nie będzie chciała zrobić hehe :blink: :silly:
Ja procenty przyniosę :woohoo:

Aniołki cztery w niebie mam :*:* Ale walczymy dalej, bo nadzieja umiera ostatnia...
12 lata 3 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #486606 przez studentkaae
no właśnie... tak dawno nie byłam nad morzem... :silly:
12 lata 3 tygodni temu #486607 przez MoNiaaa
moja Julka tez chora:( zapalenie oskrzeli i bez antybiotyku sie nie obeszlo:(

iwonka super ze juz na nowym zawsze to inne spojrzenie na wszystko i nowe mozliwosci:P
tez sie przeprowadzilam miesiac temu i dopiero wczoraj moj M wzxial sie za remont salonu :side:
nie przejmuj sie co tam M gada o plastrach pewnie wczesniej nie staraliscie sie o dziecko to sdam chcial zebys ty tez sie zabezpieczala moze to i w jakims stopniu wplywac moze na plodnosc ale tyle koboiet stosuje antykoncepcje i maja dzieci takze nie mozesz sie o to obwiniac!!

Julka mowisz ze twoj sie poplakala wow w szoku jestem moj raczej powsciagliwy jest i jak teraz bylam w ciazy nawet nie bardzo pokazal ze sie cieszy..:( boje sie ze teraz ze szczescia tez nie bedzie skakal choc chce dziecka i sam mnie namawial jak nie bylam pewna..taki typ:( niby wiem jaki jest ale czasem bym chciala z jego strony widziec wiekdsze zainteresowanie

a torcik to bym zjadal tylko nie bardzo slodki:)

http

]
12 lata 3 tygodni temu #486633 przez Mania85
Hej Kobietki, staram się z mężem o dzidziusia :lol: w wtorek gdy okres spóźniał mi się 2 dni zrobiłam test i dwie krechy były :) bardzo się ciesze , ale jeśli chodzi o wymioty czy jakieś konkretne objowy to brak :( to jedynie zmienność nastrojów i pełność brzusia czuje i ból przypominający nadchodzącą owulacje, ale czy test i dwie krechy dają już mi pewność że jestem w ciąży??? oczywiście za pare dni zrobię drugi test.
Załączniki:
12 lata 3 tygodni temu #486649 przez emka
Mania Witam i Gratuluję :)

Justynka Masz jakieś wieści od Wifi?

JUlka Mój tylko płakał przy pierwszym poronieniu, potem chyba sie jakoś przyzwyczaił... Teraz to mam wrazenie że mu wcale nie zależy, w góle nie gadamy o tym... Chyba sie boi ze znowu się nie uda i nie warto próbować, no i te zastrzyki to dla niego horror... MOja mama tez, ostatnio jak jej opowiadałam ze wiem o co chodzi juz i ze moze teraz sie uda to tylko powiedziała : "Nie chcesz zaadoptować?" Kurcze, chyba już nikt we mnie nie wierzy... Albo boją sie... Ale podcina to skrzydła... Dobrze zę mam Was :kiss:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 3 tygodni temu #486689 przez ferritka
witam, odkurzam dzisiaj swój stary profil. Byłam na forum w czerwcu kiedy myśleliśmy z moim A. że złapaliśmy Pana Boga za palce i doczekaliśmy się II... niestety. Wciąż walczymy aby było nas trzech- choć w bliźniaczym pakiecie też chętnie przyjmiemy ;)

jakby to powiedzieć ...czekam na wielką, ekscytującą i nieoczekiwaną wpadkę ;)))

3majcie kciuki ;))

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 3 tygodni temu #486695 przez Mirella
"Mam 2 toebiele endometrialne jedna 31mm druga 10mm nie mam siły juz" - taką wiadomość dostałam do Vifi..... może mnie ktoś oświecić co to znaczy?

Witam nowe staraczki :)
12 lata 3 tygodni temu #486701 przez emka
Mirella Mi się wydaje ze torbiele to nie taka zła wiadomość, mozna je usunąć laparaskopowo chociażby.. tylko dziwię sie ze gin nie widział tego wczesniej... Przecież Wifi często po lakarzach latała. ;) ale ja tak tylko na chłopski rozum... Justyna pewnie będzie wiedziała więcej na ten temat...

Wifi :kiss: Będzie dobrze!

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 3 tygodni temu #486705 przez sylka
Torbiele endometrialne są chyba jednym z objawów endometriozy. To takie które są wypełnione krwią która powinna uchodzić w czasie miesiączki, o ile się nie mylę.
12 lata 3 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #486764 przez julka2404
Emka mój płakał po pierwszym poronieniu, po drugim to aż się zanosił. :( Nigdy wcześniej nie widziałam jak płacze .On jest bardzo rodzinny. Ma troje rodzeństwa i zawsze chciał miec troje dzieci. (Ja dwoje )Ale ile będzie pokocham jak swoje :lol:

Emka mi się wydaje że Twojego męża to obchodzi tylko boi się, jak każda z nas. Że się nie uda, że znowu coś się stanie.Do zastrzyków się przyzwyczai.Mój jak zobaczył pierwszego siniaka to się wystraszył że coś mi się może stać, biedak. Ale wiem że bardzo chce drugie dziecko tak samo jak ja. I choćbym miała stanąć na rzęsach to nam się uda!!!

Dziewczyny każdej z nas się uda :lol: :kiss: :lol:

Ja myslę tak jak Sylka, że torbiele to objaw endometriozy.Są do usunięcia.Vifi będzie ok. silna z Ciebie babka pozbędziesz się ich i będzie dobrze :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 3 tygodni temu #486770 przez anoda89
Mój mąż też udaje silnego ale były momenty że rozkleił. W ciąży też czasami wydawało mi się że się nie cieszy ale było inaczej. Faceci tacy chyba są, nie lubią okazywać uczuć a my kobiety na odwrót.
12 lata 3 tygodni temu #486772 przez ferritka
od czasu kiedy staramy się z A. o dzidziusia, lekarz mój podejrzewał już u mnie wszystko. Myślałam, że nie ma dla mnie ratunku do czasu aż zmieniłam lekarza... i to właśnie nowy Doktorek sprawił, że zaczynam inaczej do tego tematu podchodzić. Też straciłam Oszeszka w 7 tyg. a na samą myśl o tym, że nigdy miałabym nie zostać mamą nachodzą mnie ciarki i mam ochotę wrzucić się pod pociąg.... Mój A. na wieść, że się udało już miał imię dla Oszeszka i tysiąc pomysłów w głowie co będą razem robić. Przeglądałam posty dziewczyn, które wciąż czekają i wiem, że my wcale nie czekamy AŻ TAK Długo.... najtrudniej jest jednak kiedy dowiadujemy się, że kolejna para z naszej paczki spodziewa się maleństwa... Ciężko wtedy nie zazdrościć i nie zadawać sobie pytania : KIEDY MY.
Suma sumarum chodzi mi o to, że nie można się poddawać. Mimo wszystko.

Trzeba mieć pozytywne nastawienie, a z cała pewnością znajdziemy się w grupie MAMUSIE 2013 ;*

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 3 tygodni temu #486820 przez iwonta_kg
studentkaae napisał:

julka - co? forumowa parapetówka u iwonty się szykuje?
no to już - ja wpadam z torcikiem:

Eeee podoba mi się :lol: :lol: :lol: :lol: jeszcze pare szczegółów w mieszkaniu czekam na was nad morzem :lol: :lol: :lol:

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka