BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 3 tygodni temu #486824 przez iwonta_kg
ferritka przykro mi z powodu straty dzidziusia :( a ile się staracie ?

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
Temat został zablokowany.
12 lata 3 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #486826 przez JustynaZuzanna
Dzień dobry,
Przepraszam że tak późno, ale sama dzisiaj byłam u lekarza na wizycie... i mam aliena w barku... normalnie nie normalne...
Co do Vifi hmmmm nie wiem co mam Wam napisać bo tak naprawdę w 100% nie ma postanowionej diagnozy, ale tak torbiele endo.. są niestety torbielami endo... ale Vifi ma je tak malutkie że nawet nie ma po co robić laparo... Nie wiem co Wammogę przekazać czego nie.. ale Vifi ma jeszcze raz powtórzyć MR związku z nerkami... No wesoło to wszystko niestety nie wygląda.
Jak tylko porozmawiam z nią tel do Wam napisze co i jak...

Witam nowe staraczki..

Mój eMek to tylko płakał jak postawili mi diagnoze i przy pierwszej mojej operacji... Przynajmniej tylko wtedy zauważyłam.. przy mnie zawsze stara się być twardy z podniesioną głową, ale oczy go zdradziły że płakał jak nie widziałam

aaaa to kiedy ta impreza i dokładnie adres proszę żebym dojechała :D:D

Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu :)
12 lata 3 tygodni temu #486829 przez ferritka
dziękuję Ci kochana. Staramy się już 1,5 roku i wydaje mi się to strasznie długo już ;/

postanowiliśmy zmienić nastawienie i bardziej spontanicznie do tego podchodzić, bo można popaść w paranoje gdy ma się wrażenie, że całe otoczenie jest w ciąży albo ma już swojego Kurczaczka.

dlatego przestaje liczyć dni płodne i nie, owulacje i "zmarnowane" cykle. W tym cyklu przyjmę ostatnią dawkę Clo i co będzie to będzie... nie ukrywam, że liczę na "wpadkę " :silly:

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 3 tygodni temu #486833 przez MoNiaaa
moj M chyba nie plakal jak starcilismy dzidziusia chyba ze w domu jak mnie nie bylo??od kumpla wiem tylko ze w pewnym momencie siadl sobie i chwycil sie za glowie i powiedzial ze nie wie co teraz ma robic...on raczej w sobie dusi takie rzeczy niestety:( ale pamietam jak jego siostra urodzila martwe dziecko to plakal jak bobr nawet nie mogl wydusic co sie stalo:(

ferritka przykro mi z powodu twojej straty ale tu chyba bedzie ci razniej bo jest nas wiecej aniolkowych mam mi jest tu z wami latwiej bo nikt mi nie mowi noc sie nie stalo...bo dla mnie sie stalo!!!

no i gratuliuje nowej fasolki :):)

no to niezla boba sie szykuje i jestesmy z calrj polski..ja z tarnowa :)(miedzy krakowem a rzeszowem)

Justyna a co u ciebie na wizycie??

http

]
12 lata 3 tygodni temu #486835 przez iwonta_kg
Justynka spoko spoko impreza bedzie jak ta lala :) wiecie że dziś w nocy spadł u mnie śnieg?????? :lol: :lol: :lol:

12 lata 3 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #486836 przez JustynaZuzanna
a kto nam zafasolkował?? Przepraszam ale nie doczytałam ;/

Śląsk też się odmelduje na tej imprezie :)

Wiesz co Moniś ja jak widze jak mój przeżywa, a wiem że on uczuciowy facet (bo mu nie raz łezka poleci na jakiś filmie czy programie...) to wydaje mi się że przede mną i tylko z moją chorobą udaje że wszystko wporzątku jest, robi z siebie twardego jak nie wiem co... no chyba że już zaczął zlewać moje zdrowie tak jak i ja...

A ja mam problem z barkiem już z 3 lata przeskakuje mi, blokuje mi się ręka i boli. I mój były wykładowca się wnerwił na mnie i mi wizytę na dziś umówił u ortopedy. Noi wyszło że mam jakiś guzek i jakąś wyrośl na kości.. Mam zrobić jeszcze prześwietlenie zobaczymy co wyjdzie i co dalej z tym..

aaa to u Iwonki imprezka?? :) a u mnie też śnieg spadł

12 lata 3 tygodni temu #486844 przez MoNiaaa
Justyna to dobrze ze soe ktos wzial za ciebie i poszlas z tym barkiem.oby to nic powaznego nie bylo i zanlezli jakies lekarstwo na ten bol!

hehe iwonka nie wiem czy jestes przygotowana na taki tlum ;) fajnie by bylos ie spotkac a tu kazdy z innej czesci polski:(

http

]
12 lata 3 tygodni temu #486845 przez julka2404
A u mnie nie ma śniegu :)
Iwonta a gdzie dokładnie nad tym morzem ta impreza będzie? :silly:

Aniołki cztery w niebie mam :*:* Ale walczymy dalej, bo nadzieja umiera ostatnia...
12 lata 3 tygodni temu #486850 przez JustynaZuzanna
Tylko żeby nie wyszło z tego "projekt I" :D:D
A tak Monia się wziął za mnie... nie bierze się ;p poszłam na tą wizytę bo mi maruda marudzi i marudzi.. to niech się chłopak lepiej poczuje że przez niego poszłam zrobiłam to USG i nawet pujdę na prześwietlenie i pojdę na jeszcze jedną wizytę co by zobaczyć co to się dzieje.
Ale niech zapomną o jakich kolwiek zabiegach cięciach i ingerencję czymś w moje ciało...

12 lata 3 tygodni temu #486862 przez ferritka
dziewczyny, fajną tu tworzycie silną grupę pod wezwaniem " II KRESECZEK " :blink:

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 3 tygodni temu #486877 przez julka2404
Dopiero się zalogowałam a już mam ponad 100 postów :lol: :silly:

Aniołki cztery w niebie mam :*:* Ale walczymy dalej, bo nadzieja umiera ostatnia...
12 lata 3 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #486891 przez iwonta_kg
Julka bo my tu większość dnia siedzimy i piszemy dlatego masz tak duzo postów ;) A impreza w Kołobrzegu.

Ferritka tworzymy zgraną ekipę bo wszystkie planujemy mieć dzidziusia we wrześniu ;)

Justynka a co to ten projekt??? ;)

12 lata 3 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #486924 przez iwonta_kg
Lecę ogladać KSW :lol: :lol: :lol: uwielbiam Mameta Khalidova :lol: :lol: :lol: :lol:
będę czekać na niego pewnie do północy aż będzie walczył hehe :side: :side:

12 lata 3 tygodni temu #486928 przez JustynaZuzanna
Iwonka a nie wiesz co to za imprezy 'projekt x'?? Twoj bylby projekt I od imienia ;) i na mala imprezke zjedzie sie z tysiac ludu

12 lata 2 tygodni temu #487057 przez julka2404
Iwonta mój P ma rodzinę w Ustroniu Morskim. Byliśmy u nich jeden raz , cztery lata temu jak wracaliśmy z Miłoszem z sanatorium z Dąbków. Aż wstyd że mój syn ma 9 lat a tylko raz morze widział. Ciągle czasu brakuje i do morza tak daleko :( :( :(
Ja mam rodzinę w Gdańsku i w Gdyni a byłam u nich ostatnio 14 lat temu. Tak jakoś się więzi rozluźniły :dry:
Właśnie wypiłam z koleżanką po 3 piwka :lol: i od razu humorek lepszy. :blink:

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia