- Otrzymane podziękowania: 46
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 95
12 lata 3 tygodni temu #484675 przez studentkaae
Moniaaa - spoko, test schowaj, przyda się niedługo
iwonta - nic się nie martw, na liście wrześniowej Moniaaa już Cię pewnie zapisała, więc nic tylko czekać na 2 kreski za miesiąc
iwonta - nic się nie martw, na liście wrześniowej Moniaaa już Cię pewnie zapisała, więc nic tylko czekać na 2 kreski za miesiąc
Temat został zablokowany.
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
12 lata 3 tygodni temu #484839 przez MoNiaaa
no dziewczyny to w grudniu czeba mocno spiac posladki i dac zcadu co by nasz plan wypalil:)
ciekawa jestem co z tego wszytskoiego wyjdzie..jeszcze miesiac i sie okaze co i jak:)
studentka a co z tym twoim lekarzem udalo ci sie zapisac??
ciekawa jestem co z tego wszytskoiego wyjdzie..jeszcze miesiac i sie okaze co i jak:)
studentka a co z tym twoim lekarzem udalo ci sie zapisac??
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 3 tygodni temu #484962 przez iwonta_kg
Ja póki co spinam żeby mi nie leciało tak mocno bo całe czerwone morze ze mnie wylatuje w ciagu 8 godzin pracy to cale opakowanie tamponów poszło! masakra... nie wiem czemu ta @ jest taka obfita...
PS. jutro sie przeproawdzam nowe miejsce, nowe łóżko... damy czadu oczywiście jak przestanie lecieć...
PS. jutro sie przeproawdzam nowe miejsce, nowe łóżko... damy czadu oczywiście jak przestanie lecieć...
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 3 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #484970 przez studentkaae
Moniaaa - niestety z lekarzem na nfz nic nie wyszło, bo wszędzie już nie ma kasy, bo końcówka roku i zapisują dopiero na styczeń, albo trzeba czekać minimum 2 tygodnie.
jutro mam urlop i idę robić badania prywatnie a w środę jestem umówiona do lekarza (też prywatnie - jeszcze u niego nie byłam, ale podobno jest świetny... zobaczymy co mi powie. wolę już mieć jakieś badania porobione, bo pewnie i tak by mi coś zlecił.
ale wiecie co dziwnie się dziś czuję tzn. @ już sobie poszła, to mój 8 dc, a jajniki mnie bolą, krzyża nawalają jakby na @. czemu tak jest - macie też tak? czyżby owulka? ale w 8 dc?? a śluzu nie ma płodnego zresztą... dziwne - może rzeczywiście coś się u mnie tam w środku zepsuło... aż się boję co mi powie w środę.
ja dziś nie zaczynam starań jeszcze, bo jutro na te badania idę i podobno jak się robi prolaktynę to trzeba być wypoczętym, wiec dziś szlaban na przytulanie.
iwonta - to super - nowe miejsce, nowe nadzieje...
jutro mam urlop i idę robić badania prywatnie a w środę jestem umówiona do lekarza (też prywatnie - jeszcze u niego nie byłam, ale podobno jest świetny... zobaczymy co mi powie. wolę już mieć jakieś badania porobione, bo pewnie i tak by mi coś zlecił.
ale wiecie co dziwnie się dziś czuję tzn. @ już sobie poszła, to mój 8 dc, a jajniki mnie bolą, krzyża nawalają jakby na @. czemu tak jest - macie też tak? czyżby owulka? ale w 8 dc?? a śluzu nie ma płodnego zresztą... dziwne - może rzeczywiście coś się u mnie tam w środku zepsuło... aż się boję co mi powie w środę.
ja dziś nie zaczynam starań jeszcze, bo jutro na te badania idę i podobno jak się robi prolaktynę to trzeba być wypoczętym, wiec dziś szlaban na przytulanie.
iwonta - to super - nowe miejsce, nowe nadzieje...
Ostatnio zmieniany: 12 lata 3 tygodni temu przez studentkaae.
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
12 lata 3 tygodni temu #484987 przez Asik
Studentka jesli jest możliwe zapłodnienie 4-5 dni przed @ to 8 dni po tym bardziej może byc owulka
ehhh ten NFZ... tyle kasy bierze a zamiast na kontrakty to na budynki przeznacza...
a wczoraj mineły 2 lata od dnia kiedy zobaczyłam dwie kreseczki
ehhh ten NFZ... tyle kasy bierze a zamiast na kontrakty to na budynki przeznacza...
a wczoraj mineły 2 lata od dnia kiedy zobaczyłam dwie kreseczki
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 3 tygodni temu #485023 przez iwonta_kg
Asik Szymonek jest słodki fajna rocznica już druga ja też każdą taką datę zapamiętuję. Pierwsza jest 17 sierpnia a druga mam nadzieję że niedługo się pojawi w moim życiu...
Ja też dzwoniłam do lekarza na nfz zanim dostałam okres ale terminy dopiero na styczeń.
Ja też dzwoniłam do lekarza na nfz zanim dostałam okres ale terminy dopiero na styczeń.
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 3 tygodni temu #485126 przez studentkaae
Asik no tak - wszystko się może zdarzyć, zwłaszcza przy moich nieregularnych cyklach
2 kreski mówicie? hmmm, ja swoje zobaczyłam 18 lutego w tym roku... a kiedy kolejne? oby szybko.
2 kreski mówicie? hmmm, ja swoje zobaczyłam 18 lutego w tym roku... a kiedy kolejne? oby szybko.
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 3 tygodni temu #485148 przez iwonta_kg
Studentka Ty też szybko zobaczysz dwie kreseczki bo jesteś przecież aniołkową mamą jak ja.
Asik o widzisz to pewnie będę myśleć o Tobie wspominając tą datę
Mirelka dwa bloki dalej będę mieszkać. Tam dwa pokoje, ogródek, kameralnie, cisza, spokój... Teraz kawalerka to męczarnia jak nic. Kiedy Ty w końcu do mnie wpadniesz nad to morze cio???
Asik o widzisz to pewnie będę myśleć o Tobie wspominając tą datę
Mirelka dwa bloki dalej będę mieszkać. Tam dwa pokoje, ogródek, kameralnie, cisza, spokój... Teraz kawalerka to męczarnia jak nic. Kiedy Ty w końcu do mnie wpadniesz nad to morze cio???
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej