BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 3 tygodni temu #483907 przez MoNiaaa
vifi 3mam kciuki za wyniki

iwonka przytulam :kiss: w koncu sie uda..musi :)
a z racji ze my tu sie na wrzesnien zapisujemy to musisz do nas dolaczyc :)

http

]
Temat został zablokowany.
12 lata 3 tygodni temu #484240 przez iwonta_kg
ok, jestem z wami wrześnióweczki :) dobranooooooooooc :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
12 lata 3 tygodni temu #484534 przez emka
Wifi :kiss: :kiss: :kiss:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 3 tygodni temu #484675 przez studentkaae
Moniaaa - spoko, test schowaj, przyda się niedługo :)

iwonta - nic się nie martw, na liście wrześniowej Moniaaa już Cię pewnie zapisała, więc nic tylko czekać na 2 kreski za miesiąc :laugh:
12 lata 3 tygodni temu #484839 przez MoNiaaa
no dziewczyny to w grudniu czeba mocno spiac posladki i dac zcadu co by nasz plan wypalil:)
ciekawa jestem co z tego wszytskoiego wyjdzie..jeszcze miesiac i sie okaze co i jak:)

studentka a co z tym twoim lekarzem udalo ci sie zapisac??

http

]
12 lata 3 tygodni temu #484962 przez iwonta_kg
Ja póki co spinam żeby mi nie leciało tak mocno bo całe czerwone morze ze mnie wylatuje :angry: :angry: w ciagu 8 godzin pracy to cale opakowanie tamponów poszło! masakra... nie wiem czemu ta @ jest taka obfita...

PS. jutro sie przeproawdzam :) :) :) nowe miejsce, nowe łóżko... damy czadu :lol: :lol: :lol: :lol: oczywiście jak przestanie lecieć...

12 lata 3 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #484970 przez studentkaae
Moniaaa - niestety z lekarzem na nfz nic nie wyszło, bo wszędzie już nie ma kasy, bo końcówka roku i zapisują dopiero na styczeń, albo trzeba czekać minimum 2 tygodnie.
jutro mam urlop i idę robić badania prywatnie :( a w środę jestem umówiona do lekarza (też prywatnie :( - jeszcze u niego nie byłam, ale podobno jest świetny... zobaczymy co mi powie. wolę już mieć jakieś badania porobione, bo pewnie i tak by mi coś zlecił.

ale wiecie co dziwnie się dziś czuję tzn. @ już sobie poszła, to mój 8 dc, a jajniki mnie bolą, krzyża nawalają jakby na @. czemu tak jest - macie też tak? czyżby owulka? ale w 8 dc?? a śluzu nie ma płodnego zresztą... dziwne - może rzeczywiście coś się u mnie tam w środku zepsuło... :( aż się boję co mi powie w środę.

ja dziś nie zaczynam starań jeszcze, bo jutro na te badania idę i podobno jak się robi prolaktynę to trzeba być wypoczętym, wiec dziś szlaban na przytulanie.

iwonta - to super - nowe miejsce, nowe nadzieje... :)
12 lata 3 tygodni temu #484987 przez Asik
Studentka :) jesli jest możliwe zapłodnienie 4-5 dni przed @ to 8 dni po tym bardziej może byc owulka :D

ehhh ten NFZ... tyle kasy bierze a zamiast na kontrakty to na budynki przeznacza...

a wczoraj mineły 2 lata od dnia kiedy zobaczyłam dwie kreseczki :D :D :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 3 tygodni temu #485023 przez iwonta_kg
Asik Szymonek jest słodki :) fajna rocznica :) już druga :) ja też każdą taką datę zapamiętuję. Pierwsza jest 17 sierpnia a druga mam nadzieję że niedługo się pojawi w moim życiu...

Ja też dzwoniłam do lekarza na nfz zanim dostałam okres ale terminy dopiero na styczeń.

12 lata 3 tygodni temu #485054 przez Asik
Iwonka ... noo 17 sierpnia to Szymek się urodził :)
Trzymam kciuki żeby szybko ta druga data sie pojawiła :*

12 lata 3 tygodni temu #485120 przez Mirella
Iwonta a Ty dokąd? Pamiętam że w fajnym miejscu mieszkałaś, no chyba że bliżej plaży to rozumiem :lol:
12 lata 3 tygodni temu #485126 przez studentkaae
Asik no tak - wszystko się może zdarzyć, zwłaszcza przy moich nieregularnych cyklach

2 kreski mówicie? hmmm, ja swoje zobaczyłam 18 lutego w tym roku... a kiedy kolejne? oby szybko.
12 lata 3 tygodni temu #485148 przez iwonta_kg
Studentka Ty też szybko zobaczysz dwie kreseczki bo jesteś przecież aniołkową mamą jak ja.

Asik o widzisz to pewnie będę myśleć o Tobie wspominając tą datę :)

Mirelka dwa bloki dalej będę mieszkać. Tam dwa pokoje, ogródek, kameralnie, cisza, spokój... Teraz kawalerka to męczarnia jak nic. Kiedy Ty w końcu do mnie wpadniesz nad to morze cio??? :)

12 lata 3 tygodni temu #485155 przez Asik
Iwonka .,.. morze .,,, suuper:) :) no i fakt , dwa pokoje to świetnie :D :D

Studentka :) ja miałam równiusieńkie co 28 dni :D no wprost książkowe i się zdarzyło :D :D

12 lata 3 tygodni temu #485169 przez Dave
Kobietki widzę, że grudzień będzie owocny w fasoleczki :) :) Bardzo mocno trzymam kciukaski :kiss: :kiss: :kiss:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka