- Otrzymane podziękowania: 95
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- studentkaae
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- zostać matką... to nie prawo tylko dar

Moniaaa - głowa do góry i kuruj się! teraz faktycznie taki dołujący czas, zimno, ciemno... bleee, ale będzie lepiej, swięta blisko itp

a co do facetów... no cóż, ktoś kiedyś już dawno powiedział, że męźczyźni są z marsa, a kobiety z wenus... więc co się dziwić, że czasem jest jak jest...

ferritka - widzę u Ciebie wpływ Greya

- Gagusia
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 0

czasu będe miec nnie za wiele ale bede sie starac byc z Wami na bieżaco!!
jutro po pracy jadę do kliniki wiec odezwię sie wieczorem ...
tymczasem spadam i jeszcze raz dziękuję

aha i dodam że dzisiaj bym miała najlepszy dzien na dziecko,mam bj sluz najlepszej jakosci ,a tu trzeba zachowac wstrzemiężliwosc bezsensu to wszytko ;(
- Gagusia
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
gagusia witamy cie w naszym gronie oby szybko wykryli co bylo powodem poronien i zeby szybko sie udalo znowu zafasolkowac
a ja dzis musze pomarudzic troche
po pierwsze to chorubsko mnie dopadlo i wszystko boli i zle sie spi w nocy
do tego maz wzial sie za remont i zaciera sciany i tyle tego pyluy i kurzu ze sie dusze normalnie!!
po drugie to wczoraj jakis dolek mnie zlapal:(
tak juz zaczelam myslec ze moze stracilismy to dziecko bo ktos na gorze stwierdzil ze nie jestesmy dobrymi rodzicami i nie jestesmy gotowi na kolejne dziecko??
nie mam cierpliwosci wogole do julki ostatnio i chyba jestem zla mama:((((((
do tego wqrza mni ze moj M zachowuje sie jakby mu na niczym nie zalezalo...jak bylam w szpitalu to rzeczywiscie widzialam ze sie przejmuje i chodzi dobity a teraz jakby nic sie nie stalo nawet nie chce o tym gadac wydaje mis ie ze tylko ja o tym pamietam i sie tym przejmuje:(
jak przychodzi wieczor to on nawet nie zawsze ma sile sie przytulic bo po pracy zmeczony i zasypia z 5 min...a ja sie doluje bo sama jestem z tym wszystkim...ciekawe jak my spodzimy dziecko jak on ciagle by spal
sorki ale musialam moze wy mnie chociaz zrozumiecie??
Monia takie mysli są tylko od szatana,wiec nic się nie przejmuj!!!
Jestes cudowną mamą,i nie myśl w ten sposób ,złe dni kazdego łapią tylko nie kązdy ma odwagę się do tego przyznac. Dzieci są kochane i ile z nich nerwów tyle samo radosci !! To dotyczy wszytkich ,także i naszych mężów.Czasmi życie by się oddało a czasem powiesiło go na suchej gałęzi. wię Głowa w górę !!
- MoNiaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46

wogole mam wrazenie jakby wszytskie zeby mnie bolaly

no i czekam az @ juz pojdzie..2 i 3 dzien masakryczny byl..taki obfity ze łoooo

- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
Moim zdaniem dużo fajniejsza książka to:"dlaczego mężczyźni nie słuchają a kobiety nie umieją czytać map". Autorzy, o ile dobrze pamiętam to Allan i Barbara Pease, albo jakoś podobnie

Napisali razem jeszcze parę innych książęk, te naprawdę dają do myślenia

- julka2404
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Nasz cud trwa
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- iwonta_kg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- MoNiaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- MoNiaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- emka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 6
Ja uwielbiam czytać, ale mało czasu mam na to ostnio, wszystkim staraczkom niezmiennie polecam książle "Emma pragnie dziecka" pisałam tu już kiesyś o tym, są chyba 3 części. Książka do polania:0 ryłąm ze śmiechu, podam wam link, ale to taki przypadkowy:
lubimyczytac.pl/ksiazka/60418/emma-pragnie-dziecka
Pamiętam , ze w zeszłym roku podawałam, to szukałyśmy jej w księgarniach i nigdzie nie było, ja miałam ją z biblioteki. Teraz poleciłam znajomej, to mówi ze kolejka na nią jest

Poza tym uwielbiam Coelho "11 minut" "alchemik" "brida" i wiele innych ale te 3 moje ulubione
Dużo czytam z polecenia, to co mi kumpelki podrzucą, z takich co mi zapadły w pamieć to
"Lektor" Bernard Schlink i "Marker" Cook
A Mirella co mogłąbyś polecić? Nie znam tych autorów, moze coś czytałąm ale nie kojarze.. Ja zwykle tytuł pamiętam. Lubię czytać z polecenia...

Dla Wiki zakupiłam już na świeta książke Chylińskiej, jakoś spodobała mi się ... "Zezia i giler" Zobaczymy czy się jej spodoba

Minika To czekam na fotkę :)A co do "złej mamy" To nie raz miałam takiego moralniaka, wiem o czym mówisz... Nie lubie krzyczeć na dziecko a jak sie zdarzy to mam wyrzuty!
Ja mam straszny bajzel, muszę do swiąt posprzątać bo sobie zapowiedziałam rodzinkę na wugilię, bo mam dosć jeżdżenia do jednych i drugich w jeden wieczór. Zrobimy u nas i będzie spokój. No ale mam 18 gości

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
- JustynaZuzanna
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- każdego dnia walcze bym jutro mogła znowu walczyć

A tak po za tym to mam pytanie do mamusiek

Mikołaj i choinka tuż tuż, co kupić 9 miesięcznej dziewczynce, która już pomału łazi i spryciasz jest jak nie wiem co... Mój emek jest niby chrzestnym tej małej i coś by wypadało małego nie drogie kupić...
Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu

- emka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 6
allegro.pl/tablica-magnetyczna-2-rzedowe...osc-i2778735487.html , a chłopcu juz kupiłam w biedronie zestaw samochdów straz pożarna z takim torem. No a najgorsza sprawa z 8 letnim.,.. nie mam pojęcia co mu kupić...

Przepraszam zapomniałam sie przywitać... Gagusia, feritka Witam

Czy dwa szczęścia to za wiele...?