BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #487348 przez studentkaae
Gagusia - witaj, trzymam kciuki za Twoje II kreski - będzie dobrze, musi :)

Moniaaa - głowa do góry i kuruj się! teraz faktycznie taki dołujący czas, zimno, ciemno... bleee, ale będzie lepiej, swięta blisko itp :)

a co do facetów... no cóż, ktoś kiedyś już dawno powiedział, że męźczyźni są z marsa, a kobiety z wenus... więc co się dziwić, że czasem jest jak jest... :(

ferritka - widzę u Ciebie wpływ Greya :laugh: co? ja właśnie czytam 1 część i... faktycznie działa "pobudzająco"... heheh :blush:
Temat został zablokowany.
12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #487375 przez Gagusia
dziękuję dziewczynki za przywitanie ;)

czasu będe miec nnie za wiele ale bede sie starac byc z Wami na bieżaco!!
jutro po pracy jadę do kliniki wiec odezwię sie wieczorem ...

tymczasem spadam i jeszcze raz dziękuję :kiss:

aha i dodam że dzisiaj bym miała najlepszy dzien na dziecko,mam bj sluz najlepszej jakosci ,a tu trzeba zachowac wstrzemiężliwosc bezsensu to wszytko ;(
12 lata 4 miesiąc temu #487382 przez Gagusia
MoNiaaa napisał:

gagusia witamy cie w naszym gronie oby szybko wykryli co bylo powodem poronien i zeby szybko sie udalo znowu zafasolkowac :)

a ja dzis musze pomarudzic troche :(
po pierwsze to chorubsko mnie dopadlo i wszystko boli i zle sie spi w nocy :(
do tego maz wzial sie za remont i zaciera sciany i tyle tego pyluy i kurzu ze sie dusze normalnie!!
po drugie to wczoraj jakis dolek mnie zlapal:(
tak juz zaczelam myslec ze moze stracilismy to dziecko bo ktos na gorze stwierdzil ze nie jestesmy dobrymi rodzicami i nie jestesmy gotowi na kolejne dziecko??
nie mam cierpliwosci wogole do julki ostatnio i chyba jestem zla mama:((((((

do tego wqrza mni ze moj M zachowuje sie jakby mu na niczym nie zalezalo...jak bylam w szpitalu to rzeczywiscie widzialam ze sie przejmuje i chodzi dobity a teraz jakby nic sie nie stalo nawet nie chce o tym gadac wydaje mis ie ze tylko ja o tym pamietam i sie tym przejmuje:(
jak przychodzi wieczor to on nawet nie zawsze ma sile sie przytulic bo po pracy zmeczony i zasypia z 5 min...a ja sie doluje bo sama jestem z tym wszystkim...ciekawe jak my spodzimy dziecko jak on ciagle by spal :side:

sorki ale musialam moze wy mnie chociaz zrozumiecie??

Monia takie mysli są tylko od szatana,wiec nic się nie przejmuj!!!

Jestes cudowną mamą,i nie myśl w ten sposób ,złe dni kazdego łapią tylko nie kązdy ma odwagę się do tego przyznac. Dzieci są kochane i ile z nich nerwów tyle samo radosci !! To dotyczy wszytkich ,także i naszych mężów.Czasmi życie by się oddało a czasem powiesiło go na suchej gałęzi. wię Głowa w górę !!
12 lata 4 miesiąc temu #487443 przez MoNiaaa
mam nadzieje ze jak chroba mi minie to troche nastawienie i humor sie poprawi :)
wogole mam wrazenie jakby wszytskie zeby mnie bolaly :( nie wiemc czy to przez przeziebienie??
no i czekam az @ juz pojdzie..2 i 3 dzien masakryczny byl..taki obfity ze łoooo :side:

http

]
12 lata 4 miesiąc temu #487449 przez Mirella
Greya czytacie? A dajcie z nim spokój, on jakiś w łeb puknięty, przeczytałam owszem, rozczarował mnie jak nie wiem co, nie ma to jak dobry marketing, wszystko sie sprzeda.

Moim zdaniem dużo fajniejsza książka to:"dlaczego mężczyźni nie słuchają a kobiety nie umieją czytać map". Autorzy, o ile dobrze pamiętam to Allan i Barbara Pease, albo jakoś podobnie :D
Napisali razem jeszcze parę innych książęk, te naprawdę dają do myślenia :)
12 lata 4 miesiąc temu #487480 przez julka2404
No właśnie dziewczyny polecicie jakieś dobre książki do czytania? Odkąd skończyłam studia to mam troszkę więcej czasu na czytanie, które uwielbiam. Tylko nie wiem co teraz się czyta :silly:

Aniołki cztery w niebie mam :*:* Ale walczymy dalej, bo nadzieja umiera ostatnia...
12 lata 4 miesiąc temu #487560 przez Mirella
Czyta sie to co się lubi :P

U mnie leci mieszanka, Clive Cussler, Magdalena Kordel i Francine Rivers. Ja zazwyczaj mieszam książki :lol: No i oczywiście jakaś bajka dla dzieci codziennie ;)
12 lata 4 miesiąc temu #487572 przez iwonta_kg
Ja lubię polskie książki. znalazłam w internecie fajny opis książki Beaty Ostrowickiej "Świat do góry nogami" o codziennej społeczności. Taka dla młodzieży. W księgarniach nie mogę dostać więc będę zamawiać z allegro. Ale recenzja wydaje się ciekawa.

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
12 lata 4 miesiąc temu #487651 przez Mirella
Polskie też lubię :) Ja w ogóle mol książkowy, teraz to nie bardzo mam czas, kiedyś 20 na miesiąc czytałam, w bibliotece dawali mi spod lady takie co ledwo przyszły, nieobłożone, nieopisane, nieopieczętowane... okładałam w gazety bo się bałam zniszczyć :lol:
12 lata 4 miesiąc temu #487653 przez MoNiaaa
a mi sie troche humr poprawil bo moj M wlasnie zakonczyl remnt sypialni i strasznie mis ie podoba efekt koncowy!!:) nawet nie sadzilam ze tak fajnie wyjdzie superklory i zmienilismy dywan i narzute na lozko i calkiem inny sie pokoj zrobil :)))

http

]
12 lata 4 miesiąc temu #487681 przez Mirella
...i dawaj fotę bo inaczej nie bedziemy gratulować :blink:
12 lata 4 miesiąc temu #487801 przez MoNiaaa
wrzuce w tygdniu fote jak mi przypomnicie:P
chrubsko mnie rozlozylo z emowie szeptem bo strasnzie mnie gardl boli :(
i jak bialo sie u nas zrobilo :)szkoda ze t nie swieta:P

http

]
12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #487920 przez emka
Hejka !

Ja uwielbiam czytać, ale mało czasu mam na to ostnio, wszystkim staraczkom niezmiennie polecam książle "Emma pragnie dziecka" pisałam tu już kiesyś o tym, są chyba 3 części. Książka do polania:0 ryłąm ze śmiechu, podam wam link, ale to taki przypadkowy:
lubimyczytac.pl/ksiazka/60418/emma-pragnie-dziecka

Pamiętam , ze w zeszłym roku podawałam, to szukałyśmy jej w księgarniach i nigdzie nie było, ja miałam ją z biblioteki. Teraz poleciłam znajomej, to mówi ze kolejka na nią jest :)\

Poza tym uwielbiam Coelho "11 minut" "alchemik" "brida" i wiele innych ale te 3 moje ulubione

Dużo czytam z polecenia, to co mi kumpelki podrzucą, z takich co mi zapadły w pamieć to
"Lektor" Bernard Schlink i "Marker" Cook

A Mirella co mogłąbyś polecić? Nie znam tych autorów, moze coś czytałąm ale nie kojarze.. Ja zwykle tytuł pamiętam. Lubię czytać z polecenia... :)

Dla Wiki zakupiłam już na świeta książke Chylińskiej, jakoś spodobała mi się ... "Zezia i giler" Zobaczymy czy się jej spodoba :)

Minika To czekam na fotkę :)A co do "złej mamy" To nie raz miałam takiego moralniaka, wiem o czym mówisz... Nie lubie krzyczeć na dziecko a jak sie zdarzy to mam wyrzuty!
Ja mam straszny bajzel, muszę do swiąt posprzątać bo sobie zapowiedziałam rodzinkę na wugilię, bo mam dosć jeżdżenia do jednych i drugich w jeden wieczór. Zrobimy u nas i będzie spokój. No ale mam 18 gości :) Mama zrobi pierogi, teściowa ryby i barszcz a ja reszte :0

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 4 miesiąc temu #487952 przez JustynaZuzanna
a ja jestem leniwa i do biblioteki mi się chodzić nie chce... a że jestem skąpa to książek nie kupuje, ale od czego jest chomik i ksiażki w pdf :D:D a czytam wszystko co mi wręce wpadnie, ostatnio znowu się żuciałam na książki Kinga...

A tak po za tym to mam pytanie do mamusiek :)
Mikołaj i choinka tuż tuż, co kupić 9 miesięcznej dziewczynce, która już pomału łazi i spryciasz jest jak nie wiem co... Mój emek jest niby chrzestnym tej małej i coś by wypadało małego nie drogie kupić...

Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu :)
12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #487958 przez emka
Moje chrzesniaki mają ponad roczek, dziewczyne kupuję tablicę, gdzieś miałąm link
allegro.pl/tablica-magnetyczna-2-rzedowe...osc-i2778735487.html , a chłopcu juz kupiłam w biedronie zestaw samochdów straz pożarna z takim torem. No a najgorsza sprawa z 8 letnim.,.. nie mam pojęcia co mu kupić... :dry:

Przepraszam zapomniałam sie przywitać... Gagusia, feritka Witam :)

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka