BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 4 miesiąc temu #489718 przez MoNiaaa
studentka czekam na wiesci po wizycie:)))
w tym wszystkim niestty czekanie jest najgorsze a im blizej dni azrobienia testu tym bardziej sie dluzy :side: musisz sobie jakies zajecie znalesc zeby tak nie myslec

http

]
Temat został zablokowany.
12 lata 4 miesiąc temu #489727 przez pani_p
studentkaae dzięki :) poczekamy zobaczymy :)
12 lata 4 miesiąc temu #490143 przez Lacrijka
Dzień dobry dziewczynki..
Sprawe mam :) Jest któraś z Was moze z Białegostoku ?? Albo macie dobrych znajomych tam ??? Z góry dziękuje za odpowiedź :)
12 lata 4 miesiąc temu #490222 przez Mirella
nie mogłaś gdzies bliżej Warszawy celować???

bylam na usg dziś, matko jaki cham mi się trafił, wrrrrr.... bezczelnie mi zasugerował że trzy lata temu mi źle zrobili usg bo on nie widzi tego co tamten lekarz. I jak takiemu baranowi wytłumaczyć, że ten mięśniak co miał cztery centymetry to teraz ma dwa, a ten co miał dwa to całkiem zniknął? Ale jakoś wolno mi to idzie, myślałam że już obu się pozbyłam siłą woli, a się okazało, że tylko jednego ;) ale to pewnie dlatego że jednoczześnie siłą woli usuwam kamienie :lol:

Ferritka, no czytanie Greya dla odmóżdżenia to rozumiem, do niczego innego on się nie nadaje. Jakoś nie mam przekonania do jego teorii ;)

pani_p witaj i rozgość się :)

co do prezentów to jeszcze mam luz, bo dzieci po rodzinie małe to cokolwiek się da i dobrze, Duśka na szczęście sprecyzowana, wyraźnie widać co jej się spodoba, wczoraj w nocy zamówiłam takiego laptopa: allegro.pl/laptop-jednorozec-sparkle-dla...ier-i2813058464.html

a mąż właśnie buszuje po sklepie z zabawkami bo najnowszym marzeniem dziecka jest bębenek to pod poduszkę jutro dostanie :)

Sylwka, to tak nie może być, odzywaj się ino roz. Na jakich mamusiach Sylwka buszowała, może tam coś wiedzą? I w ogóle reszta też nie milczeć, meldować
12 lata 4 miesiąc temu #490257 przez JustynaZuzanna
Witaj pani_p :)

a ja nadal nie mam prezentów ;/ normalnie sie zebrać nie mogę by jechać dzisiaj do sklepu i czegoś poszukać.
Jeszcze by wypadało jechać na RTG tego barku ale mi się niechce. Tez mam letnie opony teść się przykleił do naszych zimówek wiec nie wiem co będzie w tym roku. Póki co moja klamcia mając 16lat tylko jedną zimę przejeżdziła na zimówkach :D :D
Wczoraj mój mnie wyciągnał żebym z nim w trase jechała, bo miał rozładunek w Makro i żebym szła coś małej kupić jak wracaliśmy to się tak rozpadało że pod górkę wjeżdżał bez gazu 18km/h a i tak naczepe ściągało... Zamiast wziąść odśnieżyć na zakrętach pod górki i z górek to idioci nic nie robią na tych drogach! Znowu drogowców zima zaskoczyła
Monia u mnie tez kryzys... ;/

Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu :)
12 lata 4 miesiąc temu #490274 przez Mirella
Sylwka na lutówkach też zamilkła, mnie się to nie podoba, cholernie.......
12 lata 4 miesiąc temu #490295 przez pani_p
Ja z prezentów to mam jedynie na mikołaja dla chrzestnicy pluszaka. W biedronce są prześliczne, wys. 35cm za 25zl także polecam. O prezentach na święta to nawet nie mam kiedy pomyśleć... Także są przede mną jeszcze.

Dzięki za miłe przywitanie:-)
12 lata 4 miesiąc temu #490326 przez sylka
Prezenty mam już wszystkie nawet wczoraj popakowałam je w papier i czekają na dzieciaki :)
12 lata 4 miesiąc temu #490340 przez GwenB
Hej,
Od jakiegoś czasu zaglądam na forum, stwierdziłam, że może i ja się przywitam :)
Staramy się 10 cykl o maleństwo. Teoretycznie wszystko w porządku, więc od tego cyklu postanowiłam wspomóc się ziółkami, więc zobaczymy jakie będą tego efekty.
Pozdrawiam :)
12 lata 4 miesiąc temu #490374 przez Ingrid29
Witam wszystkie nowe staraczki i życzę Wam dwóch pięknych kreseczek jak najszybciej :)

No właśnie też się zastanawiam co z Sylwką. Oby wszystko było w porządku. Ma ktoś może z nią kontakt sms-owy?
12 lata 4 miesiąc temu #490382 przez MoNiaaa
tez sie niepokoje o sylwke zerkalam na lutowkach i widzialam ze anoda o nia pytala ale dxiewczyny nic nie wiedza:(
oby to tylko wir swiatecznych zakupow..

my wczoraj w boedronce julce kupilismy modeline i gre edukacyjna:)

justyna sory ze tak powiem ale jakos mi ulzylo ze nie tylko u mnie kryzys ;)

Gwen witam serdecznie :)

moglby ktos zafasolkowac wtedy jakis pozytywne wibracje sa :)

http

]
12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #490383 przez JustynaZuzanna
Witaj GwenB

No właśnie Sylwia kajś zanikła, ale nie jestem pewna czy ona kiedyś nie pisała że rzuca się w wir zakupów mikołajowo świątecznych... może poprostu jest zajęta ....

buuu błam przed chwilą na zakupach i nic nie kupiłam chrześnicy, normalnie nie ma co wybrać ;/

Moniaa u mnie od wczoraj wieczorem foch.. i zero rozmowy

12 lata 4 miesiąc temu #490393 przez MoNiaaa
u mnie tez w sumie wczoraj kumulacja...po nocce jak wrocil to mega awantura i wynioslam sie z lozka...teraz jakos warczymy na siebie :(

justyna a ile lat chrzesnica ma??
ja jezdzilam 2 dni za prezentem dla julki i myslalam ze juz nic nie kupie a wczoraj sie udalo

http

]
12 lata 4 miesiąc temu #490401 przez JustynaZuzanna
niby ma 9 miesięcy, ale już łazi... ogólnie ze 3 miesiące do przodu jest jak patrze na dzieciaki mojej koleżanki albo mojego kuzynka który ma 5 lat to one takie spłytne nie były

12 lata 4 miesiąc temu #490404 przez MoNiaaa
to moze bys jej kupila takiego pchacza do nauki chodzenia?tak sa tez rozne melodyjki i grzechotki??albo klocki?Julka bardzo szybko bawila sie klockami i do tej pory lubi:)

http

]
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży