- Otrzymane podziękowania: 46
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- MoNiaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- pani_p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
12 lata 4 miesiąc temu #490222 przez Mirella
nie mogłaś gdzies bliżej Warszawy celować???
bylam na usg dziś, matko jaki cham mi się trafił, wrrrrr.... bezczelnie mi zasugerował że trzy lata temu mi źle zrobili usg bo on nie widzi tego co tamten lekarz. I jak takiemu baranowi wytłumaczyć, że ten mięśniak co miał cztery centymetry to teraz ma dwa, a ten co miał dwa to całkiem zniknął? Ale jakoś wolno mi to idzie, myślałam że już obu się pozbyłam siłą woli, a się okazało, że tylko jednego
ale to pewnie dlatego że jednoczześnie siłą woli usuwam kamienie 
Ferritka, no czytanie Greya dla odmóżdżenia to rozumiem, do niczego innego on się nie nadaje. Jakoś nie mam przekonania do jego teorii
pani_p witaj i rozgość się
co do prezentów to jeszcze mam luz, bo dzieci po rodzinie małe to cokolwiek się da i dobrze, Duśka na szczęście sprecyzowana, wyraźnie widać co jej się spodoba, wczoraj w nocy zamówiłam takiego laptopa: allegro.pl/laptop-jednorozec-sparkle-dla...ier-i2813058464.html
a mąż właśnie buszuje po sklepie z zabawkami bo najnowszym marzeniem dziecka jest bębenek to pod poduszkę jutro dostanie
Sylwka, to tak nie może być, odzywaj się ino roz. Na jakich mamusiach Sylwka buszowała, może tam coś wiedzą? I w ogóle reszta też nie milczeć, meldować
bylam na usg dziś, matko jaki cham mi się trafił, wrrrrr.... bezczelnie mi zasugerował że trzy lata temu mi źle zrobili usg bo on nie widzi tego co tamten lekarz. I jak takiemu baranowi wytłumaczyć, że ten mięśniak co miał cztery centymetry to teraz ma dwa, a ten co miał dwa to całkiem zniknął? Ale jakoś wolno mi to idzie, myślałam że już obu się pozbyłam siłą woli, a się okazało, że tylko jednego

Ferritka, no czytanie Greya dla odmóżdżenia to rozumiem, do niczego innego on się nie nadaje. Jakoś nie mam przekonania do jego teorii

pani_p witaj i rozgość się

co do prezentów to jeszcze mam luz, bo dzieci po rodzinie małe to cokolwiek się da i dobrze, Duśka na szczęście sprecyzowana, wyraźnie widać co jej się spodoba, wczoraj w nocy zamówiłam takiego laptopa: allegro.pl/laptop-jednorozec-sparkle-dla...ier-i2813058464.html
a mąż właśnie buszuje po sklepie z zabawkami bo najnowszym marzeniem dziecka jest bębenek to pod poduszkę jutro dostanie

Sylwka, to tak nie może być, odzywaj się ino roz. Na jakich mamusiach Sylwka buszowała, może tam coś wiedzą? I w ogóle reszta też nie milczeć, meldować
Temat został zablokowany.
- JustynaZuzanna
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- każdego dnia walcze bym jutro mogła znowu walczyć
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 4 miesiąc temu #490257 przez JustynaZuzanna
Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu
Witaj pani_p 
a ja nadal nie mam prezentów ;/ normalnie sie zebrać nie mogę by jechać dzisiaj do sklepu i czegoś poszukać.
Jeszcze by wypadało jechać na RTG tego barku ale mi się niechce. Tez mam letnie opony teść się przykleił do naszych zimówek wiec nie wiem co będzie w tym roku. Póki co moja klamcia mając 16lat tylko jedną zimę przejeżdziła na zimówkach

Wczoraj mój mnie wyciągnał żebym z nim w trase jechała, bo miał rozładunek w Makro i żebym szła coś małej kupić jak wracaliśmy to się tak rozpadało że pod górkę wjeżdżał bez gazu 18km/h a i tak naczepe ściągało... Zamiast wziąść odśnieżyć na zakrętach pod górki i z górek to idioci nic nie robią na tych drogach! Znowu drogowców zima zaskoczyła
Monia u mnie tez kryzys... ;/

a ja nadal nie mam prezentów ;/ normalnie sie zebrać nie mogę by jechać dzisiaj do sklepu i czegoś poszukać.
Jeszcze by wypadało jechać na RTG tego barku ale mi się niechce. Tez mam letnie opony teść się przykleił do naszych zimówek wiec nie wiem co będzie w tym roku. Póki co moja klamcia mając 16lat tylko jedną zimę przejeżdziła na zimówkach

Wczoraj mój mnie wyciągnał żebym z nim w trase jechała, bo miał rozładunek w Makro i żebym szła coś małej kupić jak wracaliśmy to się tak rozpadało że pod górkę wjeżdżał bez gazu 18km/h a i tak naczepe ściągało... Zamiast wziąść odśnieżyć na zakrętach pod górki i z górek to idioci nic nie robią na tych drogach! Znowu drogowców zima zaskoczyła
Monia u mnie tez kryzys... ;/

- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- pani_p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
12 lata 4 miesiąc temu #490295 przez pani_p
Ja z prezentów to mam jedynie na mikołaja dla chrzestnicy pluszaka. W biedronce są prześliczne, wys. 35cm za 25zl także polecam. O prezentach na święta to nawet nie mam kiedy pomyśleć... Także są przede mną jeszcze.
Dzięki za miłe przywitanie:-)
Dzięki za miłe przywitanie:-)
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- GwenB
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Czekamy...
Mniej Więcej
12 lata 4 miesiąc temu #490340 przez GwenB
Hej,
Od jakiegoś czasu zaglądam na forum, stwierdziłam, że może i ja się przywitam
Staramy się 10 cykl o maleństwo. Teoretycznie wszystko w porządku, więc od tego cyklu postanowiłam wspomóc się ziółkami, więc zobaczymy jakie będą tego efekty.
Pozdrawiam
Od jakiegoś czasu zaglądam na forum, stwierdziłam, że może i ja się przywitam

Staramy się 10 cykl o maleństwo. Teoretycznie wszystko w porządku, więc od tego cyklu postanowiłam wspomóc się ziółkami, więc zobaczymy jakie będą tego efekty.
Pozdrawiam

- Ingrid29
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- dziecko-największy cud świata
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- MoNiaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
12 lata 4 miesiąc temu #490382 przez MoNiaaa
tez sie niepokoje o sylwke zerkalam na lutowkach i widzialam ze anoda o nia pytala ale dxiewczyny nic nie wiedza:(
oby to tylko wir swiatecznych zakupow..
my wczoraj w boedronce julce kupilismy modeline i gre edukacyjna:)
justyna sory ze tak powiem ale jakos mi ulzylo ze nie tylko u mnie kryzys
Gwen witam serdecznie
moglby ktos zafasolkowac wtedy jakis pozytywne wibracje sa
oby to tylko wir swiatecznych zakupow..
my wczoraj w boedronce julce kupilismy modeline i gre edukacyjna:)
justyna sory ze tak powiem ale jakos mi ulzylo ze nie tylko u mnie kryzys

Gwen witam serdecznie

moglby ktos zafasolkowac wtedy jakis pozytywne wibracje sa

- JustynaZuzanna
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #490383 przez JustynaZuzanna
Witaj GwenB
No właśnie Sylwia kajś zanikła, ale nie jestem pewna czy ona kiedyś nie pisała że rzuca się w wir zakupów mikołajowo świątecznych... może poprostu jest zajęta ....
buuu błam przed chwilą na zakupach i nic nie kupiłam chrześnicy, normalnie nie ma co wybrać ;/
Moniaa u mnie od wczoraj wieczorem foch.. i zero rozmowy
No właśnie Sylwia kajś zanikła, ale nie jestem pewna czy ona kiedyś nie pisała że rzuca się w wir zakupów mikołajowo świątecznych... może poprostu jest zajęta ....
buuu błam przed chwilą na zakupach i nic nie kupiłam chrześnicy, normalnie nie ma co wybrać ;/
Moniaa u mnie od wczoraj wieczorem foch.. i zero rozmowy

Ostatnio zmieniany: 12 lata 4 miesiąc temu przez JustynaZuzanna.
- MoNiaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
12 lata 4 miesiąc temu #490393 przez MoNiaaa
u mnie tez w sumie wczoraj kumulacja...po nocce jak wrocil to mega awantura i wynioslam sie z lozka...teraz jakos warczymy na siebie 
justyna a ile lat chrzesnica ma??
ja jezdzilam 2 dni za prezentem dla julki i myslalam ze juz nic nie kupie a wczoraj sie udalo

justyna a ile lat chrzesnica ma??
ja jezdzilam 2 dni za prezentem dla julki i myslalam ze juz nic nie kupie a wczoraj sie udalo
- JustynaZuzanna
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
12 lata 4 miesiąc temu #490401 przez JustynaZuzanna
niby ma 9 miesięcy, ale już łazi... ogólnie ze 3 miesiące do przodu jest jak patrze na dzieciaki mojej koleżanki albo mojego kuzynka który ma 5 lat to one takie spłytne nie były

- MoNiaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej