BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 2 tygodni temu #491552 przez studentkaae
Anoda teraz już może być tylko lepiej :)
głowa do góry, a od marca staranka i dwie kreski zobaczysz szybciej niż myślisz Kochana :)
Temat został zablokowany.
12 lata 2 tygodni temu #491567 przez MoNiaaa
Anoda do marca juz niedlugo zobaczysz jak zleci:) grudzien to minie bo swieta wiec kazdy ma duze rzeczy do zrobienia najgorszy styczen bo sie ciagnie ale za to liuty krotki wiec glowa do gory.a cc sie nie przejuj! jak gin mowi ze bedzie dobrze to bedzie a Marcelek bedzie nad wami czuwal :)

u nas byl mikolaj siedzial godzine i bawil sie z Julka choc ona na kolana niechetnie poszla i to po ponad pol godziny na chwilke tylko :P ale padla za to jak kawka:)))

http

]
12 lata 2 tygodni temu #491754 przez Elmirka85
dziewczynki a Wy brałyście lub bierzecie jakieś wspomagacze na zaciążenie?? ja teraz drugi cykl z moim stosujemy beparent. a poza tym to po poronieniu jak mówiłam mojemu ginekologowi że chcemy jak najszybciej się starać ale że to nie tak łatwo to przepisał mi duphaston od 16dc przez 10 dni. do tej pory nie stosowałam tego ale 3 cykle już nam nie wychodzi więc w tym cyklu zaczęłam (od środy) to brać. no i mam zapowiedziane że jak zaciążymy to będę duphaston na podtrzymanie od razu brała przez to poronienie
12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #491799 przez Lacrijka
Elmirka85 napisał:

dziewczynki a Wy brałyście lub bierzecie jakieś wspomagacze na zaciążenie?? ja teraz drugi cykl z moim stosujemy beparent. a poza tym to po poronieniu jak mówiłam mojemu ginekologowi że chcemy jak najszybciej się starać ale że to nie tak łatwo to przepisał mi duphaston od 16dc przez 10 dni. do tej pory nie stosowałam tego ale 3 cykle już nam nie wychodzi więc w tym cyklu zaczęłam (od środy) to brać. no i mam zapowiedziane że jak zaciążymy to będę duphaston na podtrzymanie od razu brała przez to poronienie

Na sampierw powiedz mi, czy gin jest pewien ze owulka u Ciebie występuje przed 16dc ?? Miałas monitoring cyklu ?? Ile dni trwa Twój cykl ??
12 lata 2 tygodni temu #491897 przez Elmirka85
nie miałam monitoringu.. ale wiem że są sprzeczne opinie co do tego bo dużo też o tym czytałam! ogólnie duphaston niby powinien być stosowany po owulacji ale z drugiej strony tak mała dawka jak jedna tabletka dziennie i to dopiero od 16 dc owulacji nie zahamuje nawet jak jej jeszcze nie było! zobaczę co będzie ale postanowiłam spróbować
12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #491906 przez Marta M
Lacriuszki już takie duże :kiss: 10tc :cheer: :cheer: :woohoo: :woohoo:

A ja chciałam Wam wszystkim podziękować za oddane głosy na malutką Maję bo jak się okazuje Maja osiągnęła pierwsze miejsce w rankingu :)

Pomóżcie je jeszcze utrzymać, już tylko tydzień do końca głosowania pozostał :)

www.promykslonca.pl/at521/index.php?a=in&u=Kasianowysacz

Oto dowód:

www.promykslonca.pl/pl/na-jednym-wozku/5...zgoszone-do-programu
12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #491939 przez gorla
Marta M głos oddany :kiss: :kiss:

I jak dziewczynki Mikołaj sie spisał?? grzeczne byłyście??? Mój mąż zażyczył sobie cos czemu narazie nie mógł ode mnie dostać hehe najszybciej na święta :silly: :silly:

mam sporo do czytania , Majka ostatnio dawała w kość i nie zaglądałam za często an neta
ale nadrobię

A to moje pipki dwie :lol:
Załączniki:
12 lata 2 tygodni temu #492032 przez Insomnia
Ale te staraczkowe dziewczyny piękne :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Kamilka Majunia

Agnesssa może byś tak Natalkę dla Maksia chciała :unsure: Maksiu jak ją zobaczy w styczniu to by zdecydował co :unsure: :silly: :silly:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

12 lata 2 tygodni temu #492036 przez mesy
Gorla masz dwie piękne dziewczyny :kiss: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
12 lata 2 tygodni temu #492046 przez Insomnia
Mesy ale masz avatara :lol:
Rozumiem że to Twoja reakcja na śnieg :unsure: :lol: :lol:

12 lata 2 tygodni temu #492050 przez bidol
Gorla- przepiękne :kiss:

A Maja cud - prześliczna - nie mogłam się powstrzymać i zdjęcie Majusi na lipcówki dałam - przepraszam - mam nadzieję że nie będziesz miała mi za złe :kiss:

Inso - jak się czujesz??
12 lata 2 tygodni temu #492054 przez mesy
Inso no zdziwko że tak mało tego śniegu jest hehe
12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #492056 przez Insomnia
Bidolku czuję się... jakby to powiedzieć.... WIELKA :lol: :lol: :lol:
Ale nie jest jeszcze tak źle, normalne dolegliwości chyba na tym etapie, do przeżycia :silly:
A Kamilka grzeczniutka :unsure: Sebuś zajmuje się siostrzyczką :unsure:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 2 tygodni temu #492065 przez pani_p
Hej dziewczyny,
wczoraj powinnam dostać @, dzisiaj zrobiłam test i negatyw...
czuje sie sfrustrowana...
Jak sobie radzicie w takiej sytuacji?
12 lata 2 tygodni temu #492069 przez mesy
Inso brzuchhhhhhhhhhhhhh :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pani_p nijak cieżko sobie poradzic w takiej sytuacji ale np ja czekam na @ nowy cykl nowe nadzieje ;)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia