BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 2 tygodni temu #492098 przez pani_p
mesy tak też myślałam... kurcze, nastolatki nie mają z tym problemu a jak dorosła kobieta pragnie dziecka to pod górke.
Temat został zablokowany.
12 lata 2 tygodni temu #492100 przez mesy
pani_p no tak to już jest niestety :dry: :dry: :dry:
12 lata 2 tygodni temu #492132 przez Mirella
Marudzicie i tyle, ale marudźcie sobie jak Wam z tym lepiej :)

A ja sobie dziś znowu byłam u lekarza, kolejne badania, kolejne leki, kolejne skierowania i ogólne hasło: nie terminów na przyszły rok a na ten już nie ma wolnych miejsc, moja internistka przynajmniej szczera, nie wie co mi jest i nie wmawia że wie, szukamy dalej
12 lata 2 tygodni temu #492140 przez bidol
Inso - przepięknie wyglądasz :cheer: :cheer: :cheer: pięknie i zgrabniutko - śliczna Mamusia z Ciebie będzie :kiss: :kiss: :kiss: a w sumie to już jest :lol: ale czas leci - a dopiero co płakałam z Twojego szczęścia :lol:

Mirella - oooj - kochana zdrówka :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 2 tygodni temu #492145 przez pani_p
No tak... Wiem, mam wyluzowlać bo ze spiną nic nie wyjdzie, bo to nie jest tak szybko itp. Ja to wszystko wiem, ale nie zmienia to faktu, że mi jest teraz przykro, że znowu nic.
12 lata 2 tygodni temu #492148 przez MoNiaaa
jak czarnulka sliczna nie moge sie nigdy na nia napatrzyc!!!po prostu cudo!!!

Inso super zgrabny masz brzusio :) slicznie wygladasz :)

bidol a twoja mala spudniczke ma jak baletnica :):)

pani tak to juz jest jak soi czlowiek na cos nakreci to pozniej przezywa :( wiem po sobie ale z drugiej strony ciezko wyluzowac choc u mnie chyba z czasem mniej mysle o tym.ale do poki nie ma @ sa nadzieje pierwszy dzien spodziewanej @ nie oznacza ze test juz musi pokazac dwie kreski

dla mnie teraz zaczyna sie ten czas...zobaczymy co z tego wyjdzie :side:

http

]
12 lata 2 tygodni temu #492174 przez pani_p
Monia dziękuje i trzymam kciuki za owocny czas:-)
12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #492176 przez MoNiaaa
z mikolajem

http

]
Załączniki:
12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #492200 przez gorla
Mesy dzięki :kiss:

Inso ty juz na końcówce 35 tc wowww!!!!!!!ale zleciało

bidolku pewnie że sie nie obrażam :lol: a w awatarku masz Kamilcie z sesji może??? jak mi sie marzy taka sesja świąteczna :dry: ale najbliżej to do Gdańska mam. Kamilcia ma super ciuszki :lol: ostatnio te spódniczka w tvn pokazywali :)

Monia śliczna córcia :lol: a kto za Mikołaja robił? :silly:

A gdzie Inso zdjęcia? nie widzę :dry:

pani p nie ma dobrej rady jak przetrwać i nie oszaleć, każdy inaczej znosi .. dziewczyny luzują i zachodzą , a ja np. nigdy nie wyluzowałam, kazdy miesiąc na maksa przeżywałam i też sie udało. Trzymam kciuki za ciebie..
A widzę zdjęcie!!! Inso super wyglądasz, pięknie, promiennie, i nie jestes wielka.. ja już na tym etapie wygladałam na zmęczoną, jakbym harowała w kamieniołomach
12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #492221 przez bidol
gorla napisał:

bidolku pewnie że sie nie obrażam :lol: a w awatarku masz Kamilcie z sesji może??? jak mi sie marzy taka sesja świąteczna :dry: ale najbliżej to do Gdańska mam. Kamilcia ma super ciuszki :lol: ostatnio te spódniczka w tvn pokazywali :)

Goluś - zdjęcia sama robiłam :lol:
a Twoja Majusia jest prześliczna :cheer: :cheer:

dziękuję dziewczyny - :kiss:

Monia- ale masz sliczna córę- no pięka- a te loczki- tez chce takie :cheer: :kiss:
Załączniki:
12 lata 2 tygodni temu #492227 przez Insomnia
Gorluś jakoś na zdjęciu nie ma tragedii ale w rzeczywistości już gorzej :lol:
Bidol nie mogę się napatrzeć na Kamilkę :lol: Jak sobie słodko trzyma sukienusię :kiss: :kiss: :kiss:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

12 lata 2 tygodni temu #492235 przez mesy
bidol napisał:

gorla napisał:

Goluś - zdjęcia sama robiłam :lol:
a Twoja Majusia jest prześliczna :cheer: :cheer:

dziękuję dziewczyny - :kiss:

Kurna Bidol a ja myślałam że ty jakiegoś łobrazka z neta wrzuciła a to twoja mała :lol: :lol: ale wtopa hehehe Kamilka jest śliczna normalnie jak lalka :lol: :lol: :lol: :lol:
12 lata 2 tygodni temu #492244 przez MoNiaaa
ja tez poczatkowo myslalam ze to zdjecie z neta :) ale fotka profeska superasna masz talent dziewczyno!!! wpadnij to zrobisz sesje julce ;)

a loki Julki sama bym chciala :side:
jak w doroslosci takie bedzie miala to bedzie farciara :)

http

]
12 lata 2 tygodni temu #492254 przez gorla
Kamilcia super i fota zarąbista, zdolniacha z ciebie, ale zapewne w większości to zasługa modelki hehe :lol: :lol: :lol: :lol:

inso szybko rośniemy w ciąży i ciężko sie przyzwyczaić, a po porodzie nie mogłam sie przyzwyczaić ze taka chuda znów jestem, teraz juz skóra i kości ze mnie, zle sie czuje taka chuda , przytyć nie mogę, masakra. a ty świetnie wyglądasz i nie ględź :kiss: :kiss: :lol: :lol: :lol:
12 lata 2 tygodni temu #492257 przez MoNiaaa
gorla to ja ci zazdroszcze po ciazy psychicznie nie moge zaakceptowac tego jak wygladam :(( moge ci odstapic kilka kg :)

http

]
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży