- Otrzymane podziękowania: 72
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
12 lata 1 tydzień temu #494064 przez anoda89
Dzień dobry .
Julka muszę czekać pół roku bo miałam cesarkę.
Co do bliźniaków to nie jest tak że mam ciśnienie ale fajnie by było mieć dwie kruszynki . Teraz dla mnie najważniejsze jest to aby zajść w ciąże, szczęśliwie donosić ciąże i mieć zdrowego maluszka. Nie wiem czy moja macica by wytrzymała dwójkę szkrabów .
Monia aby przytulanki były owocne . W sylwestra zawsze możesz wymyślić że bierzesz antybiotyk.
Mirella jaka za stara Na ciąże nigdy nie jest za późno.
Julka muszę czekać pół roku bo miałam cesarkę.
Co do bliźniaków to nie jest tak że mam ciśnienie ale fajnie by było mieć dwie kruszynki . Teraz dla mnie najważniejsze jest to aby zajść w ciąże, szczęśliwie donosić ciąże i mieć zdrowego maluszka. Nie wiem czy moja macica by wytrzymała dwójkę szkrabów .
Monia aby przytulanki były owocne . W sylwestra zawsze możesz wymyślić że bierzesz antybiotyk.
Mirella jaka za stara Na ciąże nigdy nie jest za późno.
Temat został zablokowany.
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
12 lata 1 tydzień temu #494069 przez MoNiaaa
anoda jakby sie trafilo top macica by dala rade natura wie co robi (tak mi sie wydaje)
ale na kwietniowkach mamy mame trojaczkow i tez daje rade
a ogladalyscie kiedys program rodzina 2+8?? tam babka urodzila 6raczki...
chcialabym teraz przyspieszyc troszke czas...
choc czuje ze mam mniejsze parcie niz w tej poprzedniej ciazy.troche jakby lzej do tego podchodze ale to nie zmienia faktu ze bym strasznie chciala!!!
ale jakbys ie teraz nie udalo to sprobuje zrobic testy owulacyje zeby wogole wiedziec kiedy ona u mnie jest.ale przed ta ciaza mialam przepisowo gin niby twierdzil ze wszystko powinno byc jak przed zabiegiem wiec sie tego trzymam i obecnie jestem w okresie plodnosci:D:D
choc dzis nie wiemc zy cos podzialamy bo jak mam 1 zmiane to zasypiam jak dziecie
ale na kwietniowkach mamy mame trojaczkow i tez daje rade
a ogladalyscie kiedys program rodzina 2+8?? tam babka urodzila 6raczki...
chcialabym teraz przyspieszyc troszke czas...
choc czuje ze mam mniejsze parcie niz w tej poprzedniej ciazy.troche jakby lzej do tego podchodze ale to nie zmienia faktu ze bym strasznie chciala!!!
ale jakbys ie teraz nie udalo to sprobuje zrobic testy owulacyje zeby wogole wiedziec kiedy ona u mnie jest.ale przed ta ciaza mialam przepisowo gin niby twierdzil ze wszystko powinno byc jak przed zabiegiem wiec sie tego trzymam i obecnie jestem w okresie plodnosci:D:D
choc dzis nie wiemc zy cos podzialamy bo jak mam 1 zmiane to zasypiam jak dziecie
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #494123 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Dzień doberek!
Aleście sie napisały przez weekend... forum odżyło fajnie , fajnie, ale pogoda nie sprzyja wyjadom i spacerom to sie przy kompie siedzi... Ja sie wczoraj z Wiki wybrałąm na starówske bo tak pięknie kolorowo, pospacerowac chciałyśmy w blasku tych światełek, ale szybko nas do samochodu przegoniło, bo wrrr zimny wiatr. A sniegu jak nie było tak nie ma... Ale moze do swiat sie pojawi... ja lubie jak biało na święta...
Mirella Trzymam kciuki zeby szybko diagnoze postawili, co zaczniesz staranka, a mozer dr hausa do Ciebie trzeba podesłać???
Julka Ja 2 lata temu w sylwestra zrobiłam test, bo nie wiedziałąm czy pić, to był pierwszy cykl starań. No i wyszedł pozytywnie, no nie skończyło sie oczywiście dobrze, ale było miło tego dnia :)Tobie życzę też takiej sylwestrowej niespodzianki, ale z lepszym zakończeniem A co do wieku to już tu tyle razy wypisywałyśmny przypadki "dojrzałych" mamuś, pocieszające to jest ze konbieta tak długo może
Gosiu Witam! Powiem Ci ze ja do tych testów owulacyjnych z duzym dystansem podchodzę, nigdy nie stosowałam, czytałam tylko ze czasem lubią zrobić w balona. Trzymam za Ciebie kciuki, współczuje bliźniaczków, ale pewnie niedługo będziesz dzidzie tulić.
Co kupujecie swoim facetoma pod choinkę? Ja wymyśliłam tylko szczoteczkę elektryczna... ale chyba coś jeszcze by sie przydało...
Chrześniakom już prawie mam, tylko 8 latek mi został, ale rodziców podpytam..
Aleście sie napisały przez weekend... forum odżyło fajnie , fajnie, ale pogoda nie sprzyja wyjadom i spacerom to sie przy kompie siedzi... Ja sie wczoraj z Wiki wybrałąm na starówske bo tak pięknie kolorowo, pospacerowac chciałyśmy w blasku tych światełek, ale szybko nas do samochodu przegoniło, bo wrrr zimny wiatr. A sniegu jak nie było tak nie ma... Ale moze do swiat sie pojawi... ja lubie jak biało na święta...
Mirella Trzymam kciuki zeby szybko diagnoze postawili, co zaczniesz staranka, a mozer dr hausa do Ciebie trzeba podesłać???
Julka Ja 2 lata temu w sylwestra zrobiłam test, bo nie wiedziałąm czy pić, to był pierwszy cykl starań. No i wyszedł pozytywnie, no nie skończyło sie oczywiście dobrze, ale było miło tego dnia :)Tobie życzę też takiej sylwestrowej niespodzianki, ale z lepszym zakończeniem A co do wieku to już tu tyle razy wypisywałyśmny przypadki "dojrzałych" mamuś, pocieszające to jest ze konbieta tak długo może
Gosiu Witam! Powiem Ci ze ja do tych testów owulacyjnych z duzym dystansem podchodzę, nigdy nie stosowałam, czytałam tylko ze czasem lubią zrobić w balona. Trzymam za Ciebie kciuki, współczuje bliźniaczków, ale pewnie niedługo będziesz dzidzie tulić.
Co kupujecie swoim facetoma pod choinkę? Ja wymyśliłam tylko szczoteczkę elektryczna... ale chyba coś jeszcze by sie przydało...
Chrześniakom już prawie mam, tylko 8 latek mi został, ale rodziców podpytam..
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 1 tydzień temu przez emka.
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 1 tydzień temu #494133 przez MoNiaaa
my w tym roku nie kupowalismy sobie prezentow.
moja mama pod choinka bedzie miala cos dla kazdego i wystarczy
poczatkowo jak mielismy kupowac to chcial jakas klawiature bezprzewodowa albo inne pierdoly do kompa i stwierdzilam ze na badziewie kasy nie bede wydawac
moja mama pod choinka bedzie miala cos dla kazdego i wystarczy
poczatkowo jak mielismy kupowac to chcial jakas klawiature bezprzewodowa albo inne pierdoly do kompa i stwierdzilam ze na badziewie kasy nie bede wydawac
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 1 tydzień temu #494154 przez anoda89
Monia mi też raz na jakiś czas wystarczyło przytulanek ale jak my od początku ciąży nic i dopiero teraz po długim celibacie możemy baraszkować to i ochota jest, chyba że tak zostanie.
My też nie robimy sobie prezentów, wystarczy mi święty spokój .
My też nie robimy sobie prezentów, wystarczy mi święty spokój .
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 1 tydzień temu #494159 przez MoNiaaa
anoda rozumiem u nas jak dluzszy czas nic sie nie dzieje to tez ochota rosnie nawet zaczynam wtedy miec jakies dziwne sny erotyczne
nacieszcie sie od nowa soba i nawet sie nie obejzysz jak bedziesz mogla zaczac staranka
nawet nie wiemsz jak za ciebie mocno 3mam kciuki!!!
nacieszcie sie od nowa soba i nawet sie nie obejzysz jak bedziesz mogla zaczac staranka
nawet nie wiemsz jak za ciebie mocno 3mam kciuki!!!
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
12 lata 1 tydzień temu #494381 przez Mirella
Czekajcie, będziecie za 10 lat w moim wieku to pogadamy, teraz Wam sie wydaje że nigdy nie jest za późno, potem się zaczyna inaczej myśleć, szczególnie jak ktoś jest tak niezdiagnozowany jak ja Tak poza wszystkim, któras się doczytała ile lat ma mój mąż? Kiedyś o tym pisałam ale baaaardzo dawno. A to też nie jest bez znaczenia jeśli chodzi o dziecko. Poczęcie to dopiero początek, potem trzeba jeszcze wychować.
MoNiaaa, bez sensu kombinujesz, jak nie dostanie tej klawiatury czy innych dupereli na gwiazdkę to i tak góra za dwa miesiące sobie kupi (no chyba że rzeczywiście nie będzie prądu trzy miesiące ) a Ty zostaniesz bez prezentu, to już lepiej zgódź się na klawiaturę i też sobie coś wybierz. Jak ja miałam parcie na nową klawiaturę to nie było siły która by mnie przekonała że mi niepotrzebna. W moim pojęciu była mi potrzebna nowa z niskimi klawiszami bo na starej wysokiej ciężko się pisało. Niezły powód nie? Ale naprawdę różnica jest niesamowita
Emka, podeślij kogo się da jak możesz, bo ja nie mam zdrowia do enefzetu
Julka w poniedziałek płacisz zus? to cały tydzień będziesz miała takie kosmiczne wydatki!!!
Anoda, no to poszłaś po bandzie, Marcelek nieszczęśliwy.... no normalnie nie wiem co powiedzieć
MoNiaaa, bez sensu kombinujesz, jak nie dostanie tej klawiatury czy innych dupereli na gwiazdkę to i tak góra za dwa miesiące sobie kupi (no chyba że rzeczywiście nie będzie prądu trzy miesiące ) a Ty zostaniesz bez prezentu, to już lepiej zgódź się na klawiaturę i też sobie coś wybierz. Jak ja miałam parcie na nową klawiaturę to nie było siły która by mnie przekonała że mi niepotrzebna. W moim pojęciu była mi potrzebna nowa z niskimi klawiszami bo na starej wysokiej ciężko się pisało. Niezły powód nie? Ale naprawdę różnica jest niesamowita
Emka, podeślij kogo się da jak możesz, bo ja nie mam zdrowia do enefzetu
Julka w poniedziałek płacisz zus? to cały tydzień będziesz miała takie kosmiczne wydatki!!!
Anoda, no to poszłaś po bandzie, Marcelek nieszczęśliwy.... no normalnie nie wiem co powiedzieć
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Ingrid29
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziecko-największy cud świata
Mniej Więcej
12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #494428 przez Ingrid29
Cześć dziewczyny, ale naskrobałyście stron - dopiero nadrobiłam
Witam serdecznie nowe staraczki.
Mirella palnąć Cię. Zobaczysz znajdziesz przyczynę choróbska i szczęśliwie zafasolkujesz.
Ja jakaś taka jestem zmęczona i zniechęcona, nawet święta mnie radośnie nie nastrajają. Artur jest całe dnie marudny, wszędzie mu źle i chodzę taka trochę jak mimoza, bo oczywiście nie dosypiam. Ale mimo to kocham tego mojego małego łobuza.
Postawcie mnie dziewczyny do pionu. Może któraś by pozytywnego testa wstawiła, to by mi się humor poprawił.
A w ogóle nowe staraczki i stare wyjadaczki, żebyście wiedziały jeśli któraś (mam na myśli między innymi anodę) zasłuży na palnięcie za tekst który napisała to przywalę, że hej.
O tak:
Witam serdecznie nowe staraczki.
Mirella palnąć Cię. Zobaczysz znajdziesz przyczynę choróbska i szczęśliwie zafasolkujesz.
Ja jakaś taka jestem zmęczona i zniechęcona, nawet święta mnie radośnie nie nastrajają. Artur jest całe dnie marudny, wszędzie mu źle i chodzę taka trochę jak mimoza, bo oczywiście nie dosypiam. Ale mimo to kocham tego mojego małego łobuza.
Postawcie mnie dziewczyny do pionu. Może któraś by pozytywnego testa wstawiła, to by mi się humor poprawił.
A w ogóle nowe staraczki i stare wyjadaczki, żebyście wiedziały jeśli któraś (mam na myśli między innymi anodę) zasłuży na palnięcie za tekst który napisała to przywalę, że hej.
O tak:
Ostatnio zmieniany: 12 lata 1 tydzień temu przez Ingrid29.