BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 3 miesiąc temu #494431 przez ViFi
Mirella napisał:

Czekajcie, będziecie za 10 lat w moim wieku to pogadamy, teraz Wam sie wydaje że nigdy nie jest za późno, potem się zaczyna inaczej myśleć, szczególnie jak ktoś jest tak niezdiagnozowany jak ja ;) Tak poza wszystkim, któras się doczytała ile lat ma mój mąż? Kiedyś o tym pisałam ale baaaardzo dawno. A to też nie jest bez znaczenia jeśli chodzi o dziecko. Poczęcie to dopiero początek, potem trzeba jeszcze wychować.

MoNiaaa, bez sensu kombinujesz, jak nie dostanie tej klawiatury czy innych dupereli na gwiazdkę to i tak góra za dwa miesiące sobie kupi (no chyba że rzeczywiście nie będzie prądu trzy miesiące :P ) a Ty zostaniesz bez prezentu, to już lepiej zgódź się na klawiaturę i też sobie coś wybierz. Jak ja miałam parcie na nową klawiaturę to nie było siły która by mnie przekonała że mi niepotrzebna. W moim pojęciu była mi potrzebna nowa z niskimi klawiszami bo na starej wysokiej ciężko się pisało. Niezły powód nie? Ale naprawdę różnica jest niesamowita :P

Emka, podeślij kogo się da jak możesz, bo ja nie mam zdrowia do enefzetu ;)

Julka w poniedziałek płacisz zus? to cały tydzień będziesz miała takie kosmiczne wydatki!!!

Anoda, no to poszłaś po bandzie, Marcelek nieszczęśliwy.... no normalnie nie wiem co powiedzieć

zgadzam sie z Mirella....sama jestem przykładem ze jest cięzko....a młoda nie jestem

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
Temat został zablokowany.
12 lata 3 miesiąc temu #494434 przez Ingrid29
cześć VIFI a co u Ciebie, masz wszystkie wyniki,wiesz już o co kaman, czy jeszcze nie? Bo ja czekam cały czas a informacje od Ciebie.
12 lata 3 miesiąc temu #494436 przez pani_p
Ja to jeszcze parę dni poczekać muszę na tego wyczekiwanego testa :) A narazie to leżę i zdycham i jak jeszcze raz kichnę to chyba mnie rozwali na kawałki...
12 lata 3 miesiąc temu #494453 przez Ingrid29
pani p może kup sobie prenalen - syrop dla kobiet w ciąży -mi bardzo pomagał i kaszel mi przechodził. Jest też fajna ale herbatka (w saszetkach takich jak np. fervex), bezpieczna dla kobiet w ciąży - z Grypovity ale nie pamiętam dokładnie nazwy ( jest tam wciąg z czarnego bzu, czosnek, miód i parę innych ziół)
12 lata 3 miesiąc temu #494458 przez pani_p
O widzisz. Zlecę mężowi zakupy. Mam nadzieję, że troszkę mi ulży. Dziękuję :*
12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #494478 przez ViFi
Ingrid29 napisał:

cześć VIFI a co u Ciebie, masz wszystkie wyniki,wiesz już o co kaman, czy jeszcze nie? Bo ja czekam cały czas a informacje od Ciebie.

nic nie wiem jutro mam wizytę u lekarz g21,30 zobaczymy z wynikami MR j.brzusznej.... nie mam już siły....

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
12 lata 3 miesiąc temu #494545 przez magduska
witam,
nie udzielam sie na forum,ale staram sie byc na biezaco co u was sie dzieje,zobaczylam dzisiaj,ze 13.12.2012 minie 2 lata odkad sie zarejestrowalam na forum,a tu dzidzi jak nie bylo to nie ma :-(.

gratujuje Lajcrusi z calego serca dwoch pieknych fasolek :-))) dbaj o siebie teraz-jestes taka nadzieja,ze predzej czy pozniej uda sie spelnic marzenie o macierzynstwie

gosia- za ciebie tez trzymam kciuki,napewno bedziesz nastepna w kolejce po Lajcrusi hehe :-) - nie mozesz jej zostawic teraz samej hehe

mirella- zycze tobie zdrowka przede wszystkim :-)

asik- twoj szymcio jest cudny,pamietam jak dopiero oznajmialas ze jestes w ciazy,a tu chlopak juz taki duzy,

i trzymam kciuki za reszte dziewczy...

u mnie lekarz zabral sie za mojej leczenie,z moim M wszystko ok,badania nasienia ma dobre,jesli sie nie uda kolejny rok,myslimy o zabiegu-zeby w koncu zostac szczesliwymi rodzicami
12 lata 3 miesiąc temu #494547 przez Mirella
Kurcze aż oczy przetarłam, magduska to naprawdę Ty??? Czemu tak rzadko do nas przychodzisz, przychodź częściej, pliiiiiiissssss
12 lata 3 miesiąc temu #494551 przez anoda89
Mirella gdyby przeżył to pewnie byłby roślinką. Lekarz mi wszystko wytłumaczył więc znam konsekwencje niedotlenienia mózgu i na dodatek taki wcześniaczek. Nie ma co gdybać i trzeba żyć dalej.

Stara nie stara ważne że duchem młoda :silly:.
12 lata 3 miesiąc temu #494683 przez Mirella
Anoda, oki, z takimi dolegliwościami ciężko żyć, fakt, dzielna dziewucha z Ciebie :kiss:

Mój duch za kalendarzem kompletnie nie nadąża, sama nie wiem czy to dobrze czy źle ;)

A my już słuchamy kolęd :lol: W zeszłym roku też słuchałyśmy non stop dwa tygdonie przed świętami. W Wigilię po kolacji Duśka siedziała nad rozpakowanymi prezentami i nagle zaczęła śpiewać "chwała na wysokości a pokój na ziemi" Mówię Wam, miny gości bezcenne! :lol:
12 lata 3 miesiąc temu #494750 przez julka2404
Mirella jeśli mogę spytać to ile masz lat? że o starości piszesz? :blink:

Aniołki cztery w niebie mam :*:* Ale walczymy dalej, bo nadzieja umiera ostatnia...
12 lata 3 miesiąc temu #494763 przez Mirella
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
12 lata 3 miesiąc temu #494765 przez studentkaae
ojo, ale się rozpisałyście Dziewczyny, muszę nadrobić :)

a ja odebrałam wyniki z toksoplazmozy i cytomegalii - oba ujemne zarówno igg jak i igm.
12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #494783 przez emka
Mirella A pamietasz jak pisalam o moich dziadkach? Babcia 30 pat mlodsza, stara ponna z 30 n aa karku a dziadek prawie 60 i moj tata był najstarszy, potem jeszcze 2 ciotki, najmłodsza 6 lat mlodsza od taty, chyba nie musze komentowac! ;) a dziadek zyl 98 lat, wychowal dzieci i doczekał wnuków, mialam 11 lat jak zmarł. My tez sluchmy juz kolęd;)

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 3 miesiąc temu #494865 przez Mirella
Emka, wiem że to durnie zabrzmi, ale jakieś inne czasy były, ludzie mieli lepsze zdrowie, kondycję, jedzenie nie było zatrute chemią i GMO, powietrze było czyste... długo by pisać. No żebym ja przed czterdziestką latała od lekarza do lekarza to jest przegięcie ;) co najmniej o 20 lat za wcześnie. A nie wiem czy pamietasz, mój mąż ma iść na operację, nie da się tego w nieskończoność odkładać. Boję się jak cholera. I przy tym wszystkim nie przestaję marzyć, wariatka jak nic :blink:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia