- Otrzymane podziękowania: 95
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
Mniej Więcej
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
12 lata 1 tydzień temu #512377 przez MoNiaaa
iwonka jak bedziemy razem wrzesniowkami tpo bedzie naprawde super!!!strasznie chcialabym miec juz jakas znajoma twarz a 2 aniolkowe mamusie to musze sie udac!!!
poszlam na bete! wynik miedzy 15-16 czekam niecierpliwie ale p[rzynajmniej bezbolesnie pobrali mi krew chyba pierwszy raz w zyciu!!!
moj M wyp[ytywal gdzie ide i co to za tajemnice mialam mu niemowic ale zaczal sie obrazac to mu powiuedzialam a on tylko to fajne...;/;/
esh ci faceci potrafia wszystko popsuc!!!
ferritka miala tez testowac gdzie sie podziewasz kochana od kilku dni?????????
studentka teraz twoja kolej!!!!pazdziernik twoj to bedapokrewne watki!!!
poszlam na bete! wynik miedzy 15-16 czekam niecierpliwie ale p[rzynajmniej bezbolesnie pobrali mi krew chyba pierwszy raz w zyciu!!!
moj M wyp[ytywal gdzie ide i co to za tajemnice mialam mu niemowic ale zaczal sie obrazac to mu powiuedzialam a on tylko to fajne...;/;/
esh ci faceci potrafia wszystko popsuc!!!
ferritka miala tez testowac gdzie sie podziewasz kochana od kilku dni?????????
studentka teraz twoja kolej!!!!pazdziernik twoj to bedapokrewne watki!!!
Temat został zablokowany.
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 1 tydzień temu #512380 przez dzidzia1234
monia- ja cichutko siedzę- ale po mojemu- to już masz odpowiedź na blada krechę- gratki
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 1 tydzień temu #512382 przez dzidzia1234
monia - macie szczęście, że mnie zalało wczoraj , bo inaczej byście mnie wywaliły stąd na dzień dobry
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 1 tydzień temu #512396 przez dzidzia1234
to ja dla rozluźnienia z innej beczki-ale sobie pazurka strzeliłam sylwkowego
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
12 lata 1 tydzień temu #512402 przez Mirella
Dzidzia, bez foty to się takie posty nie liczą, nie wiesz?
Emka, awatarek masz boski, lubię takie podejście
Monia, ja jako weteranka wątku powiem Ci że rekordów nie bijesz, były tu większe maruderki
Dziewczynki zanim się na bale rozjedziecie wszystkim Wam z okazji Nowego Roku życzę... no wiecie czego prawda??????
Emka, awatarek masz boski, lubię takie podejście
Monia, ja jako weteranka wątku powiem Ci że rekordów nie bijesz, były tu większe maruderki
Dziewczynki zanim się na bale rozjedziecie wszystkim Wam z okazji Nowego Roku życzę... no wiecie czego prawda??????
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32
12 lata 1 tydzień temu #512403 przez gosia28
Monia o 15.00 spokojnie już wynik powinien być. Ja nieraz nawet 0 14.00 jak dzwoniłam to podawali bo oczywiście nigdy się nie mogłam doczekać minuty jak godziny, ba- miesiące, no chyba, że jak laborantki zobaczyły moje nazwisko to się tak do roboty zbierały co by mieć ze spokój z wariatką bo dzwoniłam jak opętana
czekamy na dobre wieści
czekamy na dobre wieści
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 1 tydzień temu #512410 przez dzidzia1234
no właśnie mam problem z fotami- ale Wam opiszę moją kreację i resztę zrobioną z niczego- cóż- potrzeba matkąwynalazku-UWAGA ! SIĘ CHWALĘ!
mam fajną skromną czarną sukienkę przed kolano - taką- elegancką - zakupiłam brokat srebrny i fiolet- bo taki będzie makijaż- pazurki mam króciutkie- ale maznęłam lakierem z brokatem i delikatnie na mokry w kąciku sypnęłam brokatem filetowym-- sukienka zaraz też taka się stanie - tylko lakierem do włosów utrwalę brokat i gotowe
zaraz pożyczę aparat od sąsiadki , bo mi dzieci lizały tel i nie działa - tylko proszę o istrukcję jak foto w spoilera wstawic- bo ja po kilkunastu próbach sie poddałam
mam fajną skromną czarną sukienkę przed kolano - taką- elegancką - zakupiłam brokat srebrny i fiolet- bo taki będzie makijaż- pazurki mam króciutkie- ale maznęłam lakierem z brokatem i delikatnie na mokry w kąciku sypnęłam brokatem filetowym-- sukienka zaraz też taka się stanie - tylko lakierem do włosów utrwalę brokat i gotowe
zaraz pożyczę aparat od sąsiadki , bo mi dzieci lizały tel i nie działa - tylko proszę o istrukcję jak foto w spoilera wstawic- bo ja po kilkunastu próbach sie poddałam
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 1 tydzień temu #512441 przez Mirella
Dzidzia, ja zazwyczaj tak robię że najpierw normalnie dodaję a potem edytuję posta i zaznaczam ten kawałek co oznacza fotę i klikam na ikonkę od spoilera, a jeszcze lepiej te dwie głowy, chyba one są od "tylko dla zalogowanych". Czasem klikam jedno i drugie, najpierw głowy potem spoiler, i o ile pamiętam to jak klikniesz głowy musisz jeszcze raz wszystko zaznaczyć, ale pewna nie jestem. No i fota musi być mała duże nie przechodzą.
A dzieciom to lizaki kup, taniej Ci wyjdzie
Może mi ktoś wyjaśnić co to za głupi pomysł awaria domofonu w Sylwestra??? Dziś mąż w domu powinien siedzieć a nie jakieś głupie awarie usuwać, szczególnie jak ja chora jestem. Ja nigdy nie wyzdrowieję jak nie dostanę dwóch dni świętego spokoju, wrrrrrrrrrr
A dzieciom to lizaki kup, taniej Ci wyjdzie
Może mi ktoś wyjaśnić co to za głupi pomysł awaria domofonu w Sylwestra??? Dziś mąż w domu powinien siedzieć a nie jakieś głupie awarie usuwać, szczególnie jak ja chora jestem. Ja nigdy nie wyzdrowieję jak nie dostanę dwóch dni świętego spokoju, wrrrrrrrrrr
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej