BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 1 tydzień temu #512373 przez studentkaae
Iwonta - a Mąż już wie czy dopiero o północy planujesz mu powiedzieć??
Temat został zablokowany.
12 lata 1 tydzień temu #512377 przez MoNiaaa
iwonka jak bedziemy razem wrzesniowkami tpo bedzie naprawde super!!!strasznie chcialabym miec juz jakas znajoma twarz :):):) a 2 aniolkowe mamusie to musze sie udac!!!

poszlam na bete! wynik miedzy 15-16 czekam niecierpliwie ale p[rzynajmniej bezbolesnie pobrali mi krew chyba pierwszy raz w zyciu!!!

moj M wyp[ytywal gdzie ide i co to za tajemnice mialam mu niemowic ale zaczal sie obrazac to mu powiuedzialam a on tylko to fajne...;/;/
esh ci faceci potrafia wszystko popsuc!!!

ferritka miala tez testowac gdzie sie podziewasz kochana od kilku dni?????????

studentka teraz twoja kolej!!!!pazdziernik twoj to bedapokrewne watki!!!:)

http

]
12 lata 1 tydzień temu #512380 przez dzidzia1234
monia- ja cichutko siedzę- ale po mojemu- to już masz odpowiedź na blada krechę- gratki
12 lata 1 tydzień temu #512381 przez MoNiaaa
oby oby bo nerwowo sie wykoncze i zanim urodze wyladuje w psychiatryku :side:

pewnie juz wiele z wam ma mnie dosc obiecuje poprawe

http

]
12 lata 1 tydzień temu #512382 przez dzidzia1234
monia - macie szczęście, że mnie zalało wczoraj , bo inaczej byście mnie wywaliły stąd na dzień dobry
12 lata 1 tydzień temu #512388 przez Agusia83
Zrobilam salatke kebabowa i Emi sie obudzila..ale dobre i 40 minut snu :laugh:

Monia, wiele z nas marudzily...niedowierzaly, ale to naturalne...bo z jednej strony to ogromne szczescie...z drugiej zas niepewnosc i strach
12 lata 1 tydzień temu #512396 przez dzidzia1234
to ja dla rozluźnienia z innej beczki-ale sobie pazurka strzeliłam sylwkowego
12 lata 1 tydzień temu #512399 przez Agusia83
dzidzia, pokaż :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:
12 lata 1 tydzień temu #512402 przez Mirella
Dzidzia, bez foty to się takie posty nie liczą, nie wiesz? :P

Emka, awatarek masz boski, lubię takie podejście :)

Monia, ja jako weteranka wątku powiem Ci że rekordów nie bijesz, były tu większe maruderki :lol:

Dziewczynki zanim się na bale rozjedziecie wszystkim Wam z okazji Nowego Roku życzę... no wiecie czego prawda?????? :lol: :lol: :lol:
12 lata 1 tydzień temu #512403 przez gosia28
Monia o 15.00 spokojnie już wynik powinien być. Ja nieraz nawet 0 14.00 jak dzwoniłam to podawali bo oczywiście nigdy się nie mogłam doczekać minuty jak godziny, ba- miesiące, no chyba, że jak laborantki zobaczyły moje nazwisko to się tak do roboty zbierały co by mieć ze spokój z wariatką bo dzwoniłam jak opętana :lol:
czekamy na dobre wieści :)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...
12 lata 1 tydzień temu #512410 przez dzidzia1234
no właśnie mam problem z fotami- ale Wam opiszę moją kreację i resztę zrobioną z niczego- cóż- potrzeba matkąwynalazku-UWAGA ! SIĘ CHWALĘ!
mam fajną skromną czarną sukienkę przed kolano - taką- elegancką - zakupiłam brokat srebrny i fiolet- bo taki będzie makijaż- pazurki mam króciutkie- ale maznęłam lakierem z brokatem i delikatnie na mokry w kąciku sypnęłam brokatem filetowym-- sukienka zaraz też taka się stanie - tylko lakierem do włosów utrwalę brokat i gotowe

zaraz pożyczę aparat od sąsiadki , bo mi dzieci lizały tel i nie działa - tylko proszę o istrukcję jak foto w spoilera wstawic- bo ja po kilkunastu próbach sie poddałam
12 lata 1 tydzień temu #512416 przez pani_p
Ja Was dzisiaj to tak tylko podczytuje bo czasu już brak :D

Monia Jestem z Tobą Kochana i czekam na wieści :*

Wszystkim Wam życzę by ten nowy rok był lepszy od poprzedniego, żeby był owocny w fasolki :D Wszystkiego dobrego :*
12 lata 1 tydzień temu #512441 przez Mirella
Dzidzia, ja zazwyczaj tak robię że najpierw normalnie dodaję a potem edytuję posta i zaznaczam ten kawałek co oznacza fotę i klikam na ikonkę od spoilera, a jeszcze lepiej te dwie głowy, chyba one są od "tylko dla zalogowanych". Czasem klikam jedno i drugie, najpierw głowy potem spoiler, i o ile pamiętam to jak klikniesz głowy musisz jeszcze raz wszystko zaznaczyć, ale pewna nie jestem. No i fota musi być mała duże nie przechodzą.

A dzieciom to lizaki kup, taniej Ci wyjdzie :lol:

Może mi ktoś wyjaśnić co to za głupi pomysł awaria domofonu w Sylwestra??? Dziś mąż w domu powinien siedzieć a nie jakieś głupie awarie usuwać, szczególnie jak ja chora jestem. Ja nigdy nie wyzdrowieję jak nie dostanę dwóch dni świętego spokoju, wrrrrrrrrrr
12 lata 1 tydzień temu #512449 przez gosia28
dzidzia, ale z Ciebie pomysłowa babeczka:)

ja dziś będę miała mnóstwo czasu... w dodatku sama w domu :( mężuś dziś będzie grał balety :angry: jak co roku z resztą :angry: :angry: :angry:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...
12 lata 1 tydzień temu #512454 przez Mirella
Gosia idź z mężem grać

postrzelajcie sobie do baloników :lol:

www.icq.com/img/friendship/static/card_16961_rs.swf
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby