BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 1 tydzień temu #512275 przez Agusia83
jeden zrobilam na drugi dzien rano..i krecha byla taka sama..widzialam ja bardziej pod swiatlo :silly: a popoludniu skoczylam do apteki po bobotest..i po 40 sikaniu zrobilam kolejny, wowczas krecha wyszla ladniejsza....wszystko zalezy od testow...i w 34dc zrobilam bhcg..wowczas wyszlo 395...a w obecnej ciazy w 34dc bhcg wynioslo 128..i tez sie martwilam a wszystko jest w porzadku...po prostu owulke mialam duzo pozniej :laugh:
Temat został zablokowany.
12 lata 1 tydzień temu #512277 przez MoNiaaa
zobaczcie jesze te...u gory jest ze wczoraj a pod spodem z dzis ten rozowy prawie nic nie pokazuje

http

]
Załączniki:
12 lata 1 tydzień temu #512279 przez sylka
Monia moja krech też nie była za ciemna. Ciąża była o 2 tyg młodsza niż wg terminu OM.
12 lata 1 tydzień temu #512280 przez Agusia83
Monia abys sie uspokoila lec na betke..ona da 100% pewnosc.
12 lata 1 tydzień temu #512287 przez MoNiaaa
ptrze na te kreski i wydaje mis ie ze ciemnieja albo juz sie oswoilam i ich widokiem :side:
mam jesczez jedno pytanie czy 1 beta wystarczy zeby byc pewnym...bo chcac powtarzac 3 razy to nie mam kasy bo jedna ponad 25 zl kosztuje

http

]
12 lata 1 tydzień temu #512288 przez sylka
Popieram Agusie
12 lata 1 tydzień temu #512289 przez dzidzia1234
monia- nie oglądaj tylko leć na betę- a po nowym roku powtórka i wystarczy
12 lata 1 tydzień temu #512290 przez Agusia83
Monia przy Emilce bylam bardzo przerazona tym wszystkim, bete robilam chyba z 10 razy....a to przez lekarza, ktory stwierdzil, ze mam zasniad groniasty...
A teraz zrobialm 2 razy...i jesli beta prawidlowo przyrasta co drugi dzien miedzy 66% a 105% wowczas jest wszystko dobrze.
12 lata 1 tydzień temu #512291 przez emka
Oj Monia współczuję nerwów! Wiesz u mnie słabo widać, ale ja mam astygmatyzm :silly: Ale póki @ nie ma... trzymaj się nadziei :kiss:

Mój Awatarek na 2013 :) Jak Wam sie podoba?
Życzę Wam w Nowym Roku spełnienia marzeń, tych macierzyńskich i innych :) Dużo radości, miłości i ciepła :)By ten Nowy Rok był owocny w fasolki :)
Buziaki :*

Iwonta W 2010 też testowałam w Sylwka to był mój najlepszy Sylwester z PIKOLO :) :silly:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #512292 przez dzidzia1234
agusia-amen
12 lata 1 tydzień temu #512294 przez MoNiaaa
ubieram sie i ide mam nadziej ze nie beda krzywo patrzec ze z dzieckiem przyszlam.jak beta bedzie jak powinna zapisze sie do wrzesniowek i bede czekala na wizyte u gina

http

]
12 lata 1 tydzień temu #512296 przez dzidzia1234
monia daj szybko znać jak wrócisz
12 lata 1 tydzień temu #512300 przez chłopek
monia dawaj znac jak beziesz miec wyniki
12 lata 1 tydzień temu #512307 przez Agusia83
ja tez zaciskam kciuki... :laugh:
boje sie o Emilke...na 15 idziemy do lekarza,...przez tek katar i kaszel bardzo ciezko oddycha... :(
12 lata 1 tydzień temu #512308 przez Mirella
Wlazłam z fona z samego rana tak bardzo chciałam krechy Iwonki zobaczyć bo właściwie że będą to byłam spokojna, biegun północny jest przesunięty o 500km i o tyle się bocian pomylił lecąc do mnie ;) Ale to dobrze że poleciał do Iwonki bo ja i tak bym musiała przegonić, mądry ptaszek z niego :lol:

Iwonka łapaj buziale :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Monia, dobra idź na tę betę, i melduj jak wrócisz, ja Ci posyłam pozytywne fluidy :)

A gdzie się ferritka podziała, ona nie miała testować dzisiaj?
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia