BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 1 tydzień temu #513157 przez iwonta_kg
ja zrobię tą betę ale nie teraz jeszcze. moja mama jest pielęgnarką. jak jej o tym powiemy to ona bedzie mi pobierac krew, wysyłac mocz do badania. wtedy tez tak bylo. troche strach powiedziec :/ nie wiem co z moją pracą, mąż tez narazie nie pracuje bo jest po operacji kregoslupa wiec szykuje sie niezly wyklad :angry:

a u nas bedzie NADIA albo KACPEREK

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
Temat został zablokowany.
12 lata 1 tydzień temu #513159 przez MoNiaaa
hehe o Kacprze tez myslalam tylko ciezko sie zdrabia dlatego sie waham ale inne imie jakos mi jesczze w glowe nie wpado

http

]
12 lata 1 tydzień temu #513162 przez iwonta_kg
a wiesz skad mi sie wzielo KACPER? z rodzinki.pl tam jest Kacperek!! jest takie slodki normalnie zakochalismy sie z nim :laugh: :laugh:

12 lata 1 tydzień temu #513168 przez MoNiaaa
no rzeczywiscie on jest Boski!!!!:Pi ten jego smiech:)) tylko ja mam nazwisko z R i boje sie tez ze ciezko sie bedzie wymawialo ale przy Julce mial byc juz kacper wiec nie zdziwie sie ze tak zostanie chyba ze cos wykombinuje innego albo jednak bedzie corka:)

http

]
12 lata 1 tydzień temu #513188 przez iwonta_kg
Monia a przypomnisz mi swoją historię z Aniołkiem?

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #513214 przez Dorciaition
Kobitki Szcześliwego Nowego Roku :kiss:

MoNiaa GRATULUJĘ! Wspaniała wiadomość :) :) :kiss:

Iwonta Tobie również. :kiss: Cieszę się bardzo. :) Kochana na pewno będziesz się całą ciążę stresować, ale będzie dobrze, na pewno.
Trzymam kciuki

Alanek[*] :(
12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #513235 przez sylwka727
studentkaae napisał:

a może teraz:

niech będzie szczęśliwy :)

O matko tukawki w kokoladzie ale bym zjadła :cheer: normalnie ślinka mi cieknie po podłodze już się ciągnie :lol: :blink:

Ooooooooooooooo gofry mniam też bym zjadła ale nikomu się robić nie chce ale może się zmobilizyję :lol:

Iwona jeszcze raz gratuluję :blink: :kiss: i wiem co czujesz ja cały czas jestem w strachu tylko mnie brzuch dziwnie zakłuje to już siedzę jak na szpilkach ze strachu czekam aż mały sie porusza i troszkę przechodzi chciałabym żeby to już marzec był bo czasami czuję że osiwieję albo zgłupiejeę z nerwów :dry: . Fajny suwaczek :blink: :lol: :silly: ja powinnam zmienić na jakiś niebieski ale mam sentyment do niego :lol: A co do imienia to też mi się Kacperek podoba ze względu na rodzinkę ale jeszcze nad Igorem się zastnawiamy :lol:

Monia moje gratki kochana miałam dobre przeczucia co do ciebie :kiss:

A Hania cudna dziewczynka :kiss:

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]
12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #513236 przez Agusia83
Monia,zakresy bety hcg zazebiaja sie bo każda ciaza jest inna i każdej kobiecie inaczej przybywa tego hormonu. Co prawda nie jest to udowodnione naukowo,ale niektórzy twierdzą,ze przy chłopcach hormon wzrasta powoli a przy dziewczynkach dużo dużo szybciej.

Madziaska,jakie cudo nam pokazałas. I do tego slicznie buziaczek przesyła corcia:-)

oj gofry ...mniam, mniam...tez bym zjadla...bardziej to bym wylizywala bita smietane :silly:

wiecie, co moj maz wczoraj zrobil? kilka minut przed polnoca okazalo sie, ze nagrywal jak chrapalam :silly:
12 lata 1 tydzień temu #513240 przez gosia28
No to dziewczyny- od jutro zdrowa dieta, trochę sportu i kilogramy lecą :)
ja dzień jutro zaczynam od diety ścisłej- muszę naczczo zgłosiś do szpitala na zabieg, mam nadzieję, że będzie to jednodniowy pobyt.

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...
12 lata 1 tydzień temu #513247 przez iwonta_kg
Sylwka zazdroszczę ci ze jestes juz tak daleko. ja tez bym chciala. normalnie się boję!! płakać mi się chce jak sobie pomysle co by bylo gdyby :( :(

chce sobie kupic ten dzienniczek ciazy BRIOKO co reklamuje sie tam u góry.

Gosia a jaki masz zabieg?

12 lata 1 tydzień temu #513253 przez Dave
Gosia - tez miałam pytać o zabieg :unsure:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
12 lata 1 tydzień temu #513258 przez MoNiaaa
no wlasnie Gosia co za zabieg masz??

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

http

]
12 lata 1 tydzień temu #513263 przez Agusia83
Gosia?????

Jesli chodzi o pierwsza wizyte u ginki, to radzilabym Wam tak mniej wiecej miedzy 6/7 tygodniem ciazy.
po raz pierwszy bylam w 5t4d i widzialam jedynie pecherzyk, ktory wygladal na 4t6d a mial zaledwie 3mm :) ...nastepne usg mialam w 7t6d i bylo juz widac 9mm dzidzie z bijacym serduszkiem, ktora wygladala wowczzas na 6t6d....

A z Emi pierwsze usg mialam w 7t3d...i miala wowczas 12mm :laugh:

Ja tez chetnie bym sie odchudzala...oby po ciazy szybko kg mi zeszly...Wy sie martwicie cycuszkami, ze z maleja...a ja o tym marze :silly:
12 lata 1 tydzień temu #513264 przez sylwka727

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]
12 lata 1 tydzień temu #513267 przez gosia28
A mam takiego polipa w nieciekawym miejscu (czyt.wstydliwym) :blush: no wprost napiszę przy odbycie i ginekolodzy radzili go usunąć, bo to duże, niepotrzebne i może być dodatkowym źródłem infekcji. Więc uzgodniłam jak najszybszy termin, żeby mieć to już za sobą. Mam nadzieję tylko, że dziadostwo nie będzie złośliwcem i wrócę szczęśliwie :)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia