- Otrzymane podziękowania: 120
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
...a najlepiej to po weekendzie idź na bete ;>
dlatego ja tak się wzbraniam przed tykaniem góry właśnie, pył brud masakra...ale w końcu bedę musiała.... na górze to raczej pójdziemy na łatwiznę i chyba wszędzie damy wykładzine dywanową .... choć panele są czystsze w utrzymaniu, no nie wiem ;/
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
- Otrzymane podziękowania: 95
nie pamiętam, która to pytała o mebelki dla dziecka - ale moja znajoma ostatnio kupiła mebelki Labirynt:
meblebik.com.pl/pl,category,205508,meble,labirynt.html
mówiła, że fajne
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no tak, wykładziny dywanowe super, mi też się zawsze podobały, bo takie cieplutkie i milutkie są, ale w utrzymaniu gorzej no i raj dla roztoczy :/
nie pamiętam, która to pytała o mebelki dla dziecka - ale moja znajoma ostatnio kupiła mebelki Labirynt:
meblebik.com.pl/pl,category,205508,meble,labirynt.html
mówiła, że fajne
o tuż to, a ja jestem alergiczką więc średnio ;/
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ok, idę zagnieżć ciasto na tartę na jutro, bo mamy gości. zrobię z malinkami- pycha już mi ślinka cieknie
- dpc
- Wylogowany
- pierwsze słowa
haha, dziękuję mojej szkole i mojemu przedmiotowi zawodowemu za naukę cierpliwościizula, pani_p - no to remont jak u mnie.. dużo pyłuuuuu - blee, ten etap najgorszy, ale jak się już z tego kucia ścian wyjdzie to jest lepiej. trzeba przetrwać
dpc - hehe, podziwiam za cierpliwość
dwapluscos.blogspot.com/ - nasz blogowy dzieć!
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 24
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dpc
- Wylogowany
- pierwsze słowa
jeszcze jest tkanina artystycznadpc- a jaki to przedmiot był??
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja tam na wykładzinę się nie zdecyduję bo miałam już do czynienia i nie znoszę jej odkurzać. Trzeba się napracować żeby utrzymać to w czystości.
ja mam kawałek w salonie, niestety taki bezowo- biszkoptowy kolor i fakt znac na niek każdy ciciek, ale szybko się ją odkurza i nie wyglada źle... na górze na pewno w sypialni bedzie, bo to zawsze tak przyjemniej w nózie...
mam też dwa wielkie pokoje przechodnie, które chce przeznaczyć na pokój dziecięcy i bawialnie ( w jednym pokoju tym nie przechodnim bedzie spanko i szafeczka a w drugim graty, zabawki itd. i tam raczej wykładzina zeby było ciepło rownież, pozostają jeszcze 2 osobne pokoje najpewniej sypialnie takie a'la gościnne i tam pewnie panele. zobaczymy
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
studentkaae napisał:
yy rozwiń temat dpc, bo tkanine artystyczną to pierwszy raz słyszę że mozna się uczyć ??? że niby tak się teraz nazywa nauka zawodu, za naszych czasów krawcowa ??
Mirella, weź nie idź sobie stąd.... każda ekipa ma pewnie swoje plusy i minusy, no dobra pewnie i ja Cię tu wkurzam, meczę ale to wiesz z liscia albo kopa zasadź i nie zostawiaj nas;)))
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 24
- dpc
- Wylogowany
- pierwsze słowa
nie nie nie ja się uczę w liceum plastycznym a tkanina szeroko pojęta - tkam kilimy, gobeliny, wszelkie inne dywany (i ścienne, i podłogowe) + filc, malarstwo na jedwabiu, tkaniny papierowe, papier czerpany, batik, instalacje przestrzennedpc napisał:
studentkaae napisał:
yy rozwiń temat dpc, bo tkanine artystyczną to pierwszy raz słyszę że mozna się uczyć ??? że niby tak się teraz nazywa nauka zawodu, za naszych czasów krawcowa ??
a zawód po tym jest artysta plastyk spec. formy użytkowe ze specjalnością tkanina artystyczna ;D
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ferritka napisał:
nie nie nie ja się uczę w liceum plastycznym a tkanina szeroko pojęta - tkam kilimy, gobeliny, wszelkie inne dywany (i ścienne, i podłogowe) + filc, malarstwo na jedwabiu, tkaniny papierowe, papier czerpany, batik, instalacje przestrzennedpc napisał:
studentkaae napisał:
a zawód po tym jest artysta plastyk spec. formy użytkowe ze specjalnością tkanina artystyczna ;D
aaaa no widzisz teraz to już wiem, sorry za tą krawcową ))) bardzo ambitny kierunek, podziwiam ) bo ja to nawet dziury w skarpecie porzadnie zacerować nie potrafie a Ty fju fju dywany, gobeliny, szacun
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1