BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 5 dni temu - 12 lata 5 dni temu #516939 przez ferritka
dpc - zrób test, jesteś po terminie @ więc coś może być na rzeczy ;D ;D ;D
...a najlepiej to po weekendzie idź na bete ;>

dlatego ja tak się wzbraniam przed tykaniem góry właśnie, pył brud masakra...ale w końcu bedę musiała.... na górze to raczej pójdziemy na łatwiznę i chyba wszędzie damy wykładzine dywanową .... choć panele są czystsze w utrzymaniu, no nie wiem ;/

Kuba Maly Kregielek <3

Temat został zablokowany.
12 lata 5 dni temu - 12 lata 5 dni temu #516946 przez studentkaae
no tak, wykładziny dywanowe super, mi też się zawsze podobały, bo takie cieplutkie i milutkie są, ale w utrzymaniu gorzej no i raj dla roztoczy :/

nie pamiętam, która to pytała o mebelki dla dziecka - ale moja znajoma ostatnio kupiła mebelki Labirynt:
meblebik.com.pl/pl,category,205508,meble,labirynt.html

mówiła, że fajne :)
12 lata 5 dni temu #516951 przez ferritka
studentkaae napisał:

no tak, wykładziny dywanowe super, mi też się zawsze podobały, bo takie cieplutkie i milutkie są, ale w utrzymaniu gorzej no i raj dla roztoczy :/

nie pamiętam, która to pytała o mebelki dla dziecka - ale moja znajoma ostatnio kupiła mebelki Labirynt:
meblebik.com.pl/pl,category,205508,meble,labirynt.html

mówiła, że fajne :)

o tuż to, a ja jestem alergiczką więc średnio ;/

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 5 dni temu - 12 lata 5 dni temu #516953 przez studentkaae
u, no to lepiej nie ryzykować ferritka

ok, idę zagnieżć ciasto na tartę na jutro, bo mamy gości. zrobię z malinkami- pycha :) już mi ślinka cieknie :)
12 lata 5 dni temu #516959 przez dpc
studentkaae napisał:

izula, pani_p - no to remont jak u mnie.. dużo pyłuuuuu - blee, ten etap najgorszy, ale jak się już z tego kucia ścian wyjdzie to jest lepiej. trzeba przetrwać :)

dpc - hehe, podziwiam za cierpliwość :)

haha, dziękuję mojej szkole i mojemu przedmiotowi zawodowemu za naukę cierpliwości :lol: :lol:

dwapluscos.blogspot.com/ - nasz blogowy dzieć!
12 lata 5 dni temu #516960 przez pani_p
Ja tam na wykładzinę się nie zdecyduję bo miałam już do czynienia i nie znoszę jej odkurzać. Trzeba się napracować żeby utrzymać to w czystości.
12 lata 5 dni temu #516962 przez studentkaae
dpc- a jaki to przedmiot był??
12 lata 5 dni temu #516965 przez dpc
studentkaae napisał:

jeszcze jest :) tkanina artystyczna :)

12 lata 5 dni temu #516966 przez ferritka
pani_p napisał:

Ja tam na wykładzinę się nie zdecyduję bo miałam już do czynienia i nie znoszę jej odkurzać. Trzeba się napracować żeby utrzymać to w czystości.

ja mam kawałek w salonie, niestety taki bezowo- biszkoptowy kolor i fakt znac na niek każdy ciciek, ale szybko się ją odkurza i nie wyglada źle... na górze na pewno w sypialni bedzie, bo to zawsze tak przyjemniej w nózie...
mam też dwa wielkie pokoje przechodnie, które chce przeznaczyć na pokój dziecięcy i bawialnie ( w jednym pokoju tym nie przechodnim bedzie spanko i szafeczka a w drugim graty, zabawki itd. i tam raczej wykładzina zeby było ciepło rownież, pozostają jeszcze 2 osobne pokoje najpewniej sypialnie takie a'la gościnne i tam pewnie panele. zobaczymy

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 5 dni temu #516967 przez Mirella
Gosiak, nie miaukaj tylko chodź z duchem czasu, wiesz ile ekip ja tu przetrwałam??? Tęsknię za niektórymi staraczkami, pewnie że tak, ale nie pójdę stąd tylko dlatego że już ich nie ma ;)
12 lata 5 dni temu - 12 lata 5 dni temu #516968 przez ferritka
dpc napisał:

studentkaae napisał:

yy rozwiń temat dpc, bo tkanine artystyczną to pierwszy raz słyszę że mozna się uczyć ??? że niby tak się teraz nazywa nauka zawodu, za naszych czasów krawcowa ??

Mirella, weź nie idź sobie stąd.... każda ekipa ma pewnie swoje plusy i minusy, no dobra pewnie i ja Cię tu wkurzam, meczę ale to wiesz z liscia albo kopa zasadź i nie zostawiaj nas;)))

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 5 dni temu #516969 przez pani_p
Mnie się podoba u kogoś i owszem cieplutkie, ale nie dla mnie :)
Może kiedyś mi się zmieni jak np. będzie maluszek albo następne mieszkanko :)
12 lata 5 dni temu - 12 lata 5 dni temu #516970 przez dpc
ferritka napisał:

dpc napisał:

studentkaae napisał:

yy rozwiń temat dpc, bo tkanine artystyczną to pierwszy raz słyszę że mozna się uczyć ??? że niby tak się teraz nazywa nauka zawodu, za naszych czasów krawcowa ??

nie nie nie :) ja się uczę w liceum plastycznym :) a tkanina szeroko pojęta - tkam kilimy, gobeliny, wszelkie inne dywany (i ścienne, i podłogowe) + filc, malarstwo na jedwabiu, tkaniny papierowe, papier czerpany, batik, instalacje przestrzenne :)

a zawód po tym jest artysta plastyk spec. formy użytkowe ze specjalnością tkanina artystyczna ;D

12 lata 5 dni temu #516973 przez ferritka
dpc napisał:

ferritka napisał:

dpc napisał:

studentkaae napisał:

nie nie nie :) ja się uczę w liceum plastycznym :) a tkanina szeroko pojęta - tkam kilimy, gobeliny, wszelkie inne dywany (i ścienne, i podłogowe) + filc, malarstwo na jedwabiu, tkaniny papierowe, papier czerpany, batik, instalacje przestrzenne :)

a zawód po tym jest artysta plastyk spec. formy użytkowe ze specjalnością tkanina artystyczna ;D

aaaa no widzisz teraz to już wiem, sorry za tą krawcową :)))) bardzo ambitny kierunek, podziwiam ;)) bo ja to nawet dziury w skarpecie porzadnie zacerować nie potrafie a Ty fju fju dywany, gobeliny, szacun :)

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 5 dni temu #516979 przez chłopek
sylka moja ulubiona czekolada Hershey's ale bede jadła w maju :)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia