- Otrzymane podziękowania: 46
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
z rodziny nikt nie wiedzial o fasoilce mialam powiedziec dopiero jakbym serduszko zobaczyla...
z kolei mojej kuzynki 4 latnia corka ma jakies problemy leci jej krew z nosa ma goraczke ciagle i bola ja kosci byli u lekarza i niby bez badan niewiele chcial mowic ale podobno objawy moga wskazywac nawet na bialaczke mam nadzieje ze jednak to cos zupelnie innego i mala wyzdrowieje!!!!!!!!!
Mirella nie odejdzie bo kto by tu porzadku trzymal
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Monia, ja bym nie mowila rodzinie...no chyba, ze komus powiedzialas...ale po co przezywac to po raz kolejny i kolejny?
Monia, ja nie jestem lekarzem...ale tak sie zastanawialam, ...a moze za szybko teraz zaszlas w ciaze i endometrium nie zdarzylo sie zregenerowac? Bo podczas owulki zdrowe endo powinno miec powyzej 8,10mm....chyba....
teraz to na pewno lepiej odczekac te bite 3 miesiace by organizm mogl sie zregenerowac a Ty odpoczac psychicznie...
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
teraz napewno 3 miesiace musze dacspokoju a pozniej zobaczymy zanim znowu podejde do tematu skonsultuje to z ginem czy napewno mozemy i jak tym razem sie nie uda to nie wiem co moze byc powodem zreszta po 3 poronieniu wysyla sie juz na dodatkowe badania ale mam nadzieje ze u mnie juz nie bedzie czeba!
moim zdaniem tez ciezko w klasie maturalniej miec maluszka sama mialam kolezanke w takiej sytuacji zdala mature ale teraz mowi ze mogli poczekac i nie jest latwo to pogodzic i jescze dodatkowa presja zeby udowodnic wszytskim ze sobie da rade!
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- GwenB
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Czekamy...
- Otrzymane podziękowania: 0
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Otrzymane podziękowania: 10
Gosiak, nie miaukaj tylko chodź z duchem czasu, wiesz ile ekip ja tu przetrwałam??? Tęsknię za niektórymi staraczkami, pewnie że tak, ale nie pójdę stąd tylko dlatego że już ich nie ma
Za starą, ocieżalą Lacrą tez ????
- Ingrid29
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziecko-największy cud świata
- Otrzymane podziękowania: 11
Czytam Was w miarę możliwości na bieżąco albo wieczorem jak już Artur śpi.
Jako prawa ręka Mireli wszem i wobec oznajmiam, że mam ciężką rękę i pilnuje Was tu - trochę jak dobry duch i trochę jak srogi ojciec.
Zerkam na Was:
Jak mi się dziecię uspokoi z marudzeniem, to będę częściej zaglądać.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
kurde ciężko Was nadrobić. Miałam każdej coś z osobna napisać, ale już wszystko mi się pomieszało. Nie mam za bardzo teraz czasu na pisanie - Arturkowi wyrzynają się pierwsze ząbki i cały dzień maruda i najlepiej na kolankach u mamusi.
Czytam Was w miarę możliwości na bieżąco albo wieczorem jak już Artur śpi.
Jako prawa ręka Mireli wszem i wobec oznajmiam, że mam ciężką rękę i pilnuje Was tu - trochę jak dobry duch i trochę jak srogi ojciec.
Zerkam na Was:
Jak mi się dziecię uspokoi z marudzeniem, to będę częściej zaglądać.
Ingrid zabiłaś mnie tym, że zerkasz przez dziurkę ) powodzenia z Arturkowymi zabkami;]
Monia kochana, ja też bym nie mówiła, nie powiedziałam przy pierwszym razie i cieszę się że tak zrobiłam. Nie mam najlepszych relacji z przyszła teściową i nie wiem czemu ale odczuwam tak, że ona mialaby mega satysfakcje jakby się dowiedziała, mogłaby powiedzieć że nawet tego nie potrafie a co to to nie!!!zresztą nier znoszę użalania się nade mną więc wolałam sobie już tego darować i nie dobijać się dodatkowo
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
Mirella napisał:
Gosiak, nie miaukaj tylko chodź z duchem czasu, wiesz ile ekip ja tu przetrwałam??? Tęsknię za niektórymi staraczkami, pewnie że tak, ale nie pójdę stąd tylko dlatego że już ich nie ma
Za starą, ocieżalą Lacrą tez ????
No i to jeszcze jak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja pewnie też bym nikomu nie powiedziała, a z drugiej strony ciągle pamiętam historię koleżanki, która o takich rzeczach i swoich zmaganiach z bezpłodnością mówiła całkiem otwarcie, dzięki temu unikała pytań typu: a Wy kiedy?
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ingrid29
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziecko-największy cud świata
- Otrzymane podziękowania: 11
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
uuu, ferritka, az taka zolza z przyszlej tesciowej?
A ja bym cos zjadla, ale nie wiem co
lubimy się bardzo umiarkowanie i w sumie cholera ją wie co ona mogłaby sobie pomysleć, ale wiecie szczerze to wisi mi to, mimo tego że jest matką A to ja wciąz uważam iż A jest podmieniony w szpitalu bo ni jak nie pasuje charakterem do jego matki.
Ingrid też sobie postanowiłam, że bedę fajną teściową i uszanuje wybór mojego dziecięcia jaki by on nie był ( chć A stwierdził że nie jest w stanie homoseksualizmu zaakceptować u swojego potomka) - nie wiem skąd mu się to wzięlo ale no cóz ja kochać bedę jak swoje
mnie naszło na śledzie bismarki i poleciałam spacerkiem do sklepu- nie wiem czy na diecie mogę je jeść ale lepszy sledź niż paczka chipsów ;D
- dpc
- Wylogowany
- pierwsze słowa
dwapluscos.blogspot.com/ - nasz blogowy dzieć!
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa