BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 5 dni temu - 12 lata 5 dni temu #517022 przez MoNiaaa
z dnia na dzien jest coraz lepiej ale nie moge zrozumiec czemu drugi raz mnie to spotkalo??? narazie czekam oby obeszlo sie bez zabiegu jestem dobrej mysli :) pozniej za 2 tyg ide do kontroli i zobaczymy co bedzie gin mowil.poki co 3 miesiace spokoju napewno nie chce znowu za szybko w ciaze zajsc i ja stracic wole odczekac a donisic do konca najwyzej urodze w 2014 roku :)

z rodziny nikt nie wiedzial o fasoilce mialam powiedziec dopiero jakbym serduszko zobaczyla...

z kolei mojej kuzynki 4 latnia corka ma jakies problemy leci jej krew z nosa ma goraczke ciagle i bola ja kosci byli u lekarza i niby bez badan niewiele chcial mowic ale podobno objawy moga wskazywac nawet na bialaczke :ohmy: mam nadzieje ze jednak to cos zupelnie innego i mala wyzdrowieje!!!!!!!!!

Mirella nie odejdzie bo kto by tu porzadku trzymal :)

http

]
Temat został zablokowany.
12 lata 5 dni temu - 12 lata 5 dni temu #517024 przez Agusia83
dpc,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Monia, ja bym nie mowila rodzinie...no chyba, ze komus powiedzialas...ale po co przezywac to po raz kolejny i kolejny?

Monia, ja nie jestem lekarzem...ale tak sie zastanawialam, ...a moze za szybko teraz zaszlas w ciaze i endometrium nie zdarzylo sie zregenerowac? Bo podczas owulki zdrowe endo powinno miec powyzej 8,10mm....chyba....
teraz to na pewno lepiej odczekac te bite 3 miesiace by organizm mogl sie zregenerowac a Ty odpoczac psychicznie...
12 lata 5 dni temu #517030 przez MoNiaaa
wiesz co lekarz powiedzial ze moze wlasnie za szybko bylo i macica nie zdazyla dojsc do siebie ale nie moze tez powiedziec ze to bylo przyczyna
teraz napewno 3 miesiace musze dacspokoju a pozniej zobaczymy zanim znowu podejde do tematu skonsultuje to z ginem czy napewno mozemy i jak tym razem sie nie uda to nie wiem co moze byc powodem zreszta po 3 poronieniu wysyla sie juz na dodatkowe badania ale mam nadzieje ze u mnie juz nie bedzie czeba!

moim zdaniem tez ciezko w klasie maturalniej miec maluszka sama mialam kolezanke w takiej sytuacji zdala mature ale teraz mowi ze mogli poczekac i nie jest latwo to pogodzic i jescze dodatkowa presja zeby udowodnic wszytskim ze sobie da rade!

http

]
12 lata 5 dni temu #517050 przez Dave
MoNiaaa - przytulam :kiss: :kiss: :kiss:

A ja - krótka piłka - lodówka kupiona.

Jeszcze pokój majki i cała łazienka :dry:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
12 lata 5 dni temu #517052 przez chłopek
ja mam przykład moja bratowa dziecko w klasie maturalnej moj brat tez zdawal mature ale chlopak to co innego ciezko jej bylo pogodzic szkole i dziecoo dobrze ze mial sie kto mala zajac jak ona w szkole byla
12 lata 5 dni temu #517064 przez GwenB
Monia tulę, bardzo mi przykro :kiss:
12 lata 5 dni temu #517090 przez Lacrijka
Mirella napisał:

Gosiak, nie miaukaj tylko chodź z duchem czasu, wiesz ile ekip ja tu przetrwałam??? Tęsknię za niektórymi staraczkami, pewnie że tak, ale nie pójdę stąd tylko dlatego że już ich nie ma ;)

Za starą, ocieżalą Lacrą tez ???? :(
12 lata 5 dni temu #517104 przez Ingrid29
kurde ciężko Was nadrobić. Miałam każdej coś z osobna napisać, ale już wszystko mi się pomieszało. Nie mam za bardzo teraz czasu na pisanie - Arturkowi wyrzynają się pierwsze ząbki i cały dzień maruda i najlepiej na kolankach u mamusi.

Czytam Was w miarę możliwości na bieżąco albo wieczorem jak już Artur śpi.

Jako prawa ręka Mireli wszem i wobec oznajmiam, że mam ciężką rękę i pilnuje Was tu - trochę jak dobry duch i trochę jak srogi ojciec.
Zerkam na Was:

Jak mi się dziecię uspokoi z marudzeniem, to będę częściej zaglądać.
12 lata 5 dni temu - 12 lata 5 dni temu #517113 przez ferritka
Ingrid29 napisał:

kurde ciężko Was nadrobić. Miałam każdej coś z osobna napisać, ale już wszystko mi się pomieszało. Nie mam za bardzo teraz czasu na pisanie - Arturkowi wyrzynają się pierwsze ząbki i cały dzień maruda i najlepiej na kolankach u mamusi.

Czytam Was w miarę możliwości na bieżąco albo wieczorem jak już Artur śpi.

Jako prawa ręka Mireli wszem i wobec oznajmiam, że mam ciężką rękę i pilnuje Was tu - trochę jak dobry duch i trochę jak srogi ojciec.
Zerkam na Was:

Jak mi się dziecię uspokoi z marudzeniem, to będę częściej zaglądać.

Ingrid zabiłaś mnie tym, że zerkasz przez dziurkę :)) powodzenia z Arturkowymi zabkami;]

Monia kochana, ja też bym nie mówiła, nie powiedziałam przy pierwszym razie i cieszę się że tak zrobiłam. Nie mam najlepszych relacji z przyszła teściową i nie wiem czemu ale odczuwam tak, że ona mialaby mega satysfakcje jakby się dowiedziała, mogłaby powiedzieć że nawet tego nie potrafie a co to to nie!!!zresztą nier znoszę użalania się nade mną więc wolałam sobie już tego darować i nie dobijać się dodatkowo

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 5 dni temu #517117 przez Mirella
Lacrijka napisał:

Mirella napisał:

Gosiak, nie miaukaj tylko chodź z duchem czasu, wiesz ile ekip ja tu przetrwałam??? Tęsknię za niektórymi staraczkami, pewnie że tak, ale nie pójdę stąd tylko dlatego że już ich nie ma ;)

Za starą, ocieżalą Lacrą tez ???? :(

No i to jeszcze jak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja pewnie też bym nikomu nie powiedziała, a z drugiej strony ciągle pamiętam historię koleżanki, która o takich rzeczach i swoich zmaganiach z bezpłodnością mówiła całkiem otwarcie, dzięki temu unikała pytań typu: a Wy kiedy?
12 lata 5 dni temu #517118 przez Agusia83
uuu, ferritka, az taka zolza z przyszlej tesciowej?

A ja bym cos zjadla, ale nie wiem co :silly:
12 lata 5 dni temu #517123 przez Ingrid29
ferritka no te teściowe, te kawały o nich często są prawdą. Ja nie mam teściowej, bo mama mojego męża nie żyje od 21 lat. Dlatego też ja sobie postanowiłam, że będę dobrą teściową. O ile Artek nie trafi na jakąś zołzę -tfu, tfu. A wtedy to nie wiem :unsure:
12 lata 5 dni temu - 12 lata 5 dni temu #517124 przez ferritka
Agusia83 napisał:

uuu, ferritka, az taka zolza z przyszlej tesciowej?

A ja bym cos zjadla, ale nie wiem co :silly:

lubimy się bardzo umiarkowanie i w sumie cholera ją wie co ona mogłaby sobie pomysleć, ale wiecie szczerze to wisi mi to, mimo tego że jest matką A to ja wciąz uważam iż A jest podmieniony w szpitalu bo ni jak nie pasuje charakterem do jego matki.
Ingrid też sobie postanowiłam, że bedę fajną teściową i uszanuje wybór mojego dziecięcia jaki by on nie był ( chć A stwierdził że nie jest w stanie homoseksualizmu zaakceptować u swojego potomka) - nie wiem skąd mu się to wzięlo ale no cóz ja kochać bedę jak swoje
mnie naszło na śledzie bismarki i poleciałam spacerkiem do sklepu- nie wiem czy na diecie mogę je jeść ale lepszy sledź niż paczka chipsów ;D

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 5 dni temu #517136 przez dpc
a ja mam właśnie ochotę na chipsy :P chociaż dziś już wciągnęłam z takich zachcianek puszkę szprotek, 3 pomarańcze, eklerka i kotleta mielonego :lol: :lol:

dwapluscos.blogspot.com/ - nasz blogowy dzieć!
12 lata 5 dni temu #517140 przez Agusia83
nie zdarzylam przeczytac o sledziach a o nich pomyslalam...lece do lodowki..mam takie domowej roboty w oleju z cebulka :laugh: i do tego salatke gyros...mniam, mniam...a jakies 2h temu zjadlam dopiero 2 danie...haha...a juz mam pusto w brzuchu
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia